Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
DeadMeat
üzenetére
én most mogyorós csokisat használok és az is eléggé habzig és kis csomók mindig maradnak bent és ha tovább rázom már kb hab lesz belőle, de az íze nagyon jó
én azt szoktam csinálni, hogy miután megiattam és marad bent még kis hab akkor azt felhigítóm és csak egy-ketőt rázok rajt és azt még megiszom -
Jojo5
őstag
Finnyásak vagytok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
student
őstag
szegény ember muszkle beart iszik

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A 100% whey pro-ból a vanilliás erdeigyümiset kerüljétek.Az oldodása nem túl jó,csomósodik,és habzik mint a veszedelem.Csalódtam,a banános nem ilyen volt... -
God Vazzeg
veterán
Púp megest

-
Jojo5
őstag
up

-
macikos
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Nekem múltkor jött meg a csokis Reflex Whey. Hát, érdekes. Nem habzik nagyon, jól oldódik, bár nem olyan jól, mint az ON, maradnak ilyen kis ropogós lóf@szok benne. Ízre érdekes, eléggé édes, legalábbis nekem. Az ON-ban pont azt szerettem, hogy olyan volt, mint a kakaó, nem mint valami undorítóan édes tejcsoki. De lehet csak nagyon hozzászoktam az ON-hoz, végülis 2 évig egyfolytában azt ittam. Mindegy, azért ez is el fog fogyni

Ja, és nem telít. Tehát összességében egész jó. Ajánlott

-
Radnix
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Elég jól összefoglalja a lényeget, szerintem is bele kell tenni az első hsz-be!
Hol találtad amúgy, vagy te írtad?Már aktuális lenne nálam is egy diéta, mert a nyáron elszaladt a ló

Ma rendeltem muszkli medve protejint kéccer 3kiló egy kókuszos-csoki és egy kapuccinó ízűt, majd írok véleményt ha megjön, már ha valakit érdekel
-
God Vazzeg
veterán
Púp

-
macikos
addikt
Most megy egy jó sz.r film a TV-ben, az Apáca show 2, belenéztem, egyszer csak mutatnak egy izmosabb emberkét... hát nem Aaron Baker volt az
Meglepődtem rendesen. Kicsit durva volt a vastagsága ehhez a filmhez 
-
sparc
tag
válasz
macikos
üzenetére
Köszi a választ
Megpróbálom betartani.
De azért gondolom nem mindegy, hogy mennyit mozgok.
Futással meg biciklizéssel egy óra alatt olyan 6-800 kalóriát lehet elégetni.
Én általában napi egy órát mozgok. Hétvégén pedig van olyan hogy 6-7 órát is letekerek a hegyen egyszerre.
Azért szívás hogy van olyan ismerősöm aki nagyon szálkás és tizedannyi aerob mozgást nem végez mint én és sokkal jobban ők se figyelnek kajálásra. -
macikos
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csatlakozom
-
Cimbooora
aktív tag
Szevasztok srácok!
Kéne egy tipp, javaslat.
Mit kéne szednem ami igazán jó lenne nekem?
Vékony alkat vagyok, és hízni is nehéz nekem:S
Fehérjét, vagy testtömegnövelőt szedjek? Sok "evés-ivás" megvan.
Várom a válaszotokat!
-
Jojo5
őstag
Már csak 1 hét a diétából pff.
Ez csak olyan elkapott napról bejövös szerintem

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah. Az okos ember a más kárán, a hülye a sajátján se...
-
glutamin
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Még reggeben olvastam aTestszobrászat című könvyben, hogy egy régebbi versenyző (Troy Zuccolott), csinálja felvátltva a nagyobb súlyos és a kisebb izoláviós jellegű edzéseket minden izomcsoportra.
-
macikos
addikt
Hiába a meló, valamit muszáj kezdeni a kajálással.
A legfontosabb az lenne, hogy az ilyet, hogy rozskenyér, joghurt, egyből felejtsd el. Még a túrót is.
Komolyan, próbáld meg egy ideig, hogy rizst, húst és zöldséget eszel, de semmi olyat, amiben cukor van! Meg persze figyelj a mennyiségre, tehát lődd be a súlyodhoz a szénhidrát mennyiségét. Össze kellene számolnod, hogy eddig naponta mennyi szénhidrátot, esetleg hány kalóriát vittél be és rizs, hús, zöldségből megenni ennyit, majd pedig fokozatosan elkezdeni csökkenteni addig, hogy menjen le rólad a zsír. Túl keveset se szabad enned, mert akkor meg izmot vesztesz, az anyagcseréd meg belassul.
De a legfontosabb a tiszta kaja. Semmi cukor.
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hidd el előbb abbahagyja mint megtapasztalná, de az is lehet csak minket hagy itt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Próbálj az edzésekből többet kihozni ilyenkor, én most azt csinálom, hogy (meleg van, gyenge vagyok, fáradt vagyok, faxomkivan, stb..) kis súllyal maximális izomfeszülés mellett szét baxom magam. Lehet hogy nem növök, de olyanokat durranok mint állat, és ez később jól jöhet, mert az izompólya és az inak nyúlnak
Változtass, próbálgass, figyeld meg, tetszeni fog! Én nagyon élvezem 
-
sparc
tag
válasz
macikos
üzenetére
Szia
Hát igen sajnos a kajálást nem mindig tartom be.
Nem is mindig a lustaság miatt, hanem mert pl a meóhelyen azért nem tudok akkor enni amikor akarok másrészt még általában a mutterom főz rám
A reggeli az szinte mindig kefir vagy natúr joghurt rozskenyérrel és tojással. Hát az ebéd épp ami melóhelyen van. Mivel most szabi van ezért próbálok minnél több rizst enni csirkével.
Este szoktam enni túrót, tojást, joghurtot vagy épp ami itthon van. A legnagyobb gond tényleg az hogy amikor meló van akkor már nem jut mindig idő megcsinálni este a rendes kaját, főleg ha még edzek vagy mozgok is aznap. -
Vandit.
addikt
Szerintem ez mehetne az első hsz-be. Hátha elolvassák és csak aztán kérdeznek...

-
sparc
tag
Üdv
Eddig még nem írtam ebbe a topikba.
A kérdésem a hasizomra vonatkozna. Igazából az edzéssel nincs bajom, az megy szépen de sajnos a kockás has az valahogy elmarad. 179cm vagyok és 71 kg de sajna a hasamon van egy kevés felesleg, tényleg nemsok talán 1-2 kg.
Az edzés melett elég sok mozgást végzek még. Rendszeresen futok és elég sokat biciklizek a hegyen. Volt olyan hét hogy 250 km-t is letekertem. A kajálással is próbálok vigyázni. Csokit soha nem eszem fehér kenyeret néha igen és sajna a fehérjemennyiség sincs mindig meg. Tudom hogy sokat számít a genetika. A haverom egy csomó édességet zabál és mégis teljesen kockás a hasa.
Tudnátok esetleg pár tippet mondani nekem a hassal kapcsolatban? -
Vandit.
addikt
válasz
nobika1
üzenetére
Ez nem a boldogságról szól Ne is haragudj kérdezz már meg vkit, aki ért hozzá, hogy 2 hónapos tömegelésnek vajon mi az értelme. Kb. pont annyi, mint az 1 hónapos kreatin kúrának...
2 hónap alatt szerinted mennyi izom jön rád fel? 70 deka? És utána mi lesz, diétázol? Ezt nem értem... 
-
P00By
nagyúr

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én most április körülig nem diétázok, onnantól pár nagyon hasznos tapasztalattal gazdagabban (a mostani remek tapasztalatszerzés volt, hogy mi működik és mi nem, sajnos akaratgyengeség, a kiegészítők nem megfelelő megválasztása
és hasonlók miatt nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna
) és remélhetőleg minden eddiginél komolyabb elhatározással fogok bele. Addig meg megpróbálom magam elviselni, olyan dagadtan ahogy vagyok 
-
harry
veterán
válasz
nobika1
üzenetére
Na jó, a kérdés, hogy utána mit csinálsz. Ha alapvetően van keret 3-500g húsra, meg 4-500g rizsre és el tudsz járni edzeni, utána inni egy turmixot, akkor az kb. betudható tömegelésnek szerintem. Már így kisebb költségvetésből. Aztán ha jön még pénz, akkor lehet keresni jobb tömegnövelőt, kreatint, ilyen-olyan okosságot, gondolom te most erre gondoltál a 2 hónap alatt. Pl. kreatin kúránál ez kb. amúgy is így lenne, szóval az rendben. Annyi, hogy utána sem kell leállni, csak az extrákból lesz kevesebb.
-
nobika1
tag
Hali!
Szeptember vége felé állok neki a 2 hónapos tömegelésemnek. 2 nagy doboz Brutal Gainer + kreatin. Egy a baj, nem tudom milyen kreatint vegyek.
Tudtok segíteni? (Mindenképp Scitecest akarok.) -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na most már megtudtad hogy csak az az "igazi gyúrós", aki "terembe" jár... a többi szart se ér...

Nyugi, én megvenném tőled, ha lenne hova tennem, meg ha el tudnám hozni. Ennyi pénzért nekem megfelelne.
Mondjuk az tény hogy értelme nincs sok. Két darab csavaros egykezes súlyzóval, és hozzá pár koronggal az egész tested szét tudod baszni, annyi gyakorlattal amennyit csak ki tudsz találni. És hát a szabadsúly mindíg jobb lesz, és volt, mint a gépek. Ráadásul ha költözöl, csak bedobod a kocsiba és viszlát...
-
harry
veterán
Most mi a bánatért ekkora probléma, hogy vett magának egy ilyen gépet
Biztos van, akinek megéri vagy így jobb, vagy erre van lehetősége, vagy nem edz hetente 4szer, csak néha, vagy mittomén. Nekem is kényelmesebb lenne így, nem kéne oda-vissza több, mint egy órát utaznom, hanem átmennék a szomszéd szobába, aztán hajrá. -
Tomics
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nem kislányoknak való ez a topik akik ilyennel edzenek otthon
ma vállaztam itthon 4 kilós súllyal
jól bedurrant -
ForRedGlory
félisten
válasz
Vandit.
üzenetére
Januárban vettem, fene gondolta hogy szeptemberben megyek másik albérletbe. Ez elég hirtelen jött és mivel nem tudok mit tenni ezért eladom és a befolyó zséből elmegyek terembe. Csak azt nem értem miért veszik egyből le az ember fejét, "ugye megmondtam" dumával, amikor nem is ismerik a történetet. Mind1, hagyjuk, csak betettem hátha valakit érdekel, de kár volt látom.
Üdv, -
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
oké, de ettől még nem volt értelme megvenni szvsz.

-
Bibby
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Elég gyorsan meguntad az biztos... de legalább beláthatod hogy mennyire nem érte meg.
-
ForRedGlory
félisten
ha esetleg valakit érdekel, eladó ez a kondigép.
Mondjuk tudom, ez nektek gyerekjáték, de ha valamelyik ismerősötöknek kellene, szóljatok plíz
-
Jojo5
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez régi, új nincsen.
[link]
Akkor még nem volt dimenzió fent
-
macikos
addikt
Bocs, de ilyen szart is ritkán lát az ember, mint ez a Fitness Cube

Ha megveszed, akkor három dolog fog történni:
1. Kidobsz egy csomó pénzt az ablakon
2. Néhány hét, de inkább néhány nap alatt megunod
3. Semmilyen eredményt nem fogsz vele elérniEzeknek az otthoni gépeknek és a gyártóiknak nem az a célja, hogy te lefogyj, izmosabb legyél, jól nézz ki, hanem hogy beetessék az embereket, hogy ezzel majd változtatni tudnak magukon és megvegyék ezeket a teljesen haszontalan "gépeket".
El kell menned egy konditerembe, nincs mese. Otthon nem lehet semmi érdemlegeset elérni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
glutamin
üzenetére
Szia
Köszi, a derék tényleg csak így pólóban jó, de ennyi nekem elég is
Hátam most nem rossz, de eléggé lecsoffadt, szóval ennél csak jobb lesz. A vállam most erőltetem hogy egyáltalán látszódjon, a csuklya se olyan mint kellene neki, de az is jobb lesz! 
Köszi a biztatást, nem motivál az atomszálka fazon, de lehet egyszer nekivadulok és megcsinálom

-
kew
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék kicsit elkezdeni mozogni végre néha napján itthon. Szerintetek ez a Fitness cube ér valamit, vagy 50k-t nem ér meg?
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8047196-36514290/
http://izlesblogja.blogter.hu/301118/edzoterem_egy_negyzetmeteren_-_nemcsak_ufoknak
-
P00By
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Na, de kérlek

-
Atomgeszi
nagyúr
Szarok a formára ma már két LIDL-s akciós jégkrémet is benyomtam.

Ja és faszkivan az allergiával.

-
glutamin
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jók a képek. Hátad szélességét már most nagyon irigylem. A derék így pólóban egész jónak néz ki. A csípőre tett póznál jól néz ki, hogy a váll-csukja rész közti "lépcső" már megjelenik.
Szerintem már van akkora tömeged, hogy a következő diétában már még lejjebb gyere súlyban (és akár méretekben is valamennyit) a jobb definíció kedvéért.
-
Bibby
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha érdekelt vmi szépen elolvastam és utána néztem. ...és ez nem leugatás volt, hanem egy baráti jótanács.
Másrészt hülye kérdésre, hülye válasz...

Hátam most nem rossz, de eléggé lecsoffadt, szóval ennél csak jobb lesz. A vállam most erőltetem hogy egyáltalán látszódjon, a csuklya se olyan mint kellene neki, de az is jobb lesz!