Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
2 nap utáni tapasztalat: emelnem kell a vitaminadagomat (eddig 1 szem Daily One szerűt ettem / nap mindig és évek óta bőven elég volt), de most elkezdtem kicsit görcsölni, ez összefüggésben lehet az elég erős vízhajtó hatással is, gondolom én.

-
penene
őstag
Ma burger king műkaja az egyik étkezés. Azzal úgyis hazavágom a napi emésztésem. De legalább hepaj kollégával.

-
Markgx10
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Fogalmam sincs honnan veszed a Scitec-ellenességet, én pl. a tápkiegeim legalább 75%-át Scitec termékekből veszem. Fehérje, G-bomb, Hot Blood nagyon jók.

Persze vannak dolgok, amikben a világ legjobb gyártói felülmúlják a magyar szinten jó Scitecet
, de ostobaság lenne ezen csodálkozni, nincsenek egy kategóriában a BSN-nel, Muscletech-el vagy éppen a Gasparival, hogy egy "kisebbet" is mondjak. ha már Gaspari: egyszerűen nem tudsz a Scitec kínálatában a Novedex XT-hez vagy a PlasmaJet-hez hasonló minőségű alternatívát találni, szóval el kell fogadni, hogy alaptermékeknél tökéletes a Scitec, de köze nincs a világ legjobb gyártóihoz. 
-
dunkel
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
A sciteccel nincs semmi gond, egy jó középkategóriás gyártó néhány prémium termékkel. Ebben a topikban nincs márkahűség, itt mindig a "best-buy" -t fogjuk ajánlani. Az anabolic whey teljesen jó, de ahogy Coyot kolléga linkelte, olcsóbban megkaphatsz jobb minőségű cuccot is, ha nem ragaszkodsz a scitechez. Ennyi.
-
Bibby
addikt
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem azért nem találod mert az a termék megszűnt. Helyette jött ez a rózsaszín csomagolású ultra loss shake, magasabb fehérjetartalommal. Tegyél próbát vele, biztosan ezek is nagyon jó ízek.
(Ja és tök mindegy mi van ráírva, annyi tejjel vagy vízzel iszod amennyivel neked finom.
) -
rien
senior tag
Sziasztok!
Egy fehérje turmixot keresek BioTech Vita Diet Shake next generation a neve.
Egy éve kb. még láttam a body.builder.hu-n. Most, hogy szeretnék venni nincs, nem találom. Esetleg tudtok valami információt - gyakrabban nézegetitek az oldalt mint én, vagy olvastok cikkeket - hogy megszűnt vagy mi lett vele? Ahogy nézegettem a termékeket ez a pink doboz nagyon hasonló leírásban, csak más ízesítéssekkel fut. A csomagolás mármint a doboz ugyanaz csak az kék volt szürke tetővel és más névvel, meg csak 2,5 deci tejet kellett hozzárakni a két kanál porhoz. Esetleg tud valaki valamit? Nekem kifejezetten a citrom-joghurt, meg a cseresznye-banán ízesítésű ízlett nagyon, olyat szeretnék rendelni akár külföldről is, de én hiába kerestem nem találtam semmit
ennél meg teljesen más az ízesítés. -
macikos
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Persze, mindenki ezt ismeri, de ez nem jelenti egyből azt, hogy ez is a legjobb
Na meg a "mindenki" általában a hülyegyerekeket jelenti (ahogy te is írod), akiknek fingjuk nincs az egész testépítésről.Természetesen azt a listát sem kell 100%-nak venni, de támpontnak jó. Azt például jól szemlélteti, hogy hány gyártó létezik a világon, ennek ellenére itthon leginkább csak a Scitec megy. Vagy ha nem a Scitec, akkora Biotech, Muscletech, Cytogen, BSN. Amikor egy 16 éves srác bemegy a tápkiegboltba, hogy ő most vesz valami fehérjét, akkor nem a Nature's Bestet vagy az ON-t fogják az orra elé tolni, hanem azt amit a legtöbben vesznek, na meg amit ki tud fizetni.
De felesleges ezzel ennyit foglalkozni. Nem ezen múlik, hogy ki mennyire lesz izmos

Ez kb. olyan, mint a koxolás... ide vág Bunny egyik válasza:
"aki koxxal lesz 80kg az semmivel nem lesz 90!"
Táplálékkiegészítőknél is ez van. Teljesen értelmetlen, ha valaki 50 kilósan bevásárol fehérjét, aminosavat, glutamint, kreatint, stb. hogy ő majd ezektől megnő. Ha egyébként nem nő, akkor ezektől se fog...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Scitecet meg se találtam a listába. Am mindenki ezt ismeri. Kérdezték tőlem, hogy mit "szedek(
)"? Mondom MHP up your mass edzés után? Elkezdi az mi kox? Mondom táplálékkiegészítő ? Mondom igen olyan mint a scitec csak nem az. Erre: De hát a scitec a legjobb. Á mondom.

-
macikos
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
"mindenhol csak a scitecet nyomják azt vettem észre (BB, láng sport), csak ti vagytok ennyire scitec "ellenesek" és ha igen lehet tudni hogy miért?"
Ez jó. A Biotech-es boltban meg a Biotechet nyomják... A BB elég komoly üzleti kapcsolatban van a Scitec-kel, talán azért nyomják. Meg talán akad ott egy-két Scitec által támogatott neves testépítő is...
Nekem semmi bajom a Scitec-kel, a BB se, ezért ne is pocskondiázzuk egyiket se.Mi csak azt mondjuk, hogy nem a Scitec a legjobb a világon (és ez így is van: [link] ), viszont a termékeik nagyon jó áron kaphatóak és minőségileg is elég jók! Tehát semmi gond a Scitec-kel, egyszerűen csak van jobb, mint általánosságban minden egyéb terméknél.
Ez meg, hogy melyik a legjobb abból fakad, hogy minden gyártó/termék között vannak különbségek. Például a Whey Proban sok az aszpartam, amit én utálok! Ezért nekem sokkal jobb az ON. Továbbá még régebben, amikor olcsóbb volt, akkor jobban megérte ON-t venni, mert nagyobb a fehérjetartalma.
Vagy például ott vannak a Nature's Best fehérjék, amik tuti jók, plusz 90 akárhány százalékos a fehérjetartalmuk, csak itthon éppen nincs ember, aki kitudja fizetni... -
Tomics
addikt
mindenhol csak a scitecet nyomják azt vettem észre (BB, láng sport), csak ti vagytok ennyire scitec "ellenesek" és ha igen lehet tudni hogy miért?
vagy egyszerűen ezek a termékek jobbak? (én pl most egy anabolic wheyt akarok legközelebb venni, jött ki új ízesítés és így olcsóbb is mint a régi ízesítésűek. sokan dicsérik ezt a terméket link)ma mell-bicó volt (+has), kurvajót edzettem, fekvenyomásban és tárogató gépen fejlődtem is picit
2 nap múlva láb-tricepsz, már előre félek hogy lábra nem marad erő, ma kellett volna a tricepszet
előbb toltam le egy biotech ultra whey-t zabbal hát nem sok kellett a hányáshoz. nagyon megundorodtam ettől az epres íztől. szerecsére a 100% whey prof csokisat nem tudom megunni, de azt csak edzés után iszom mert már alig van
-
whitezo88
nagyúr
szar mikor a tajgetosz pozitív emberek miatt nem tud az ember koncentrálni
volt a teremben egy nő, kb úgy nézett ki mint egy kacsa a sok botoxtól, rajta szörnyülködtünk 
-
Coyot
őstag
deszar neked hogy ennyi puffasztószered van

amugy meg a whey fusion-ból elegem vam, 3dik 2,5 kilósnál tartok, de már kész vagyok az ízétől, szarrrrrr

az mhp simply meg nem valami húdefasza cucc, érdekes hogy van benn 6,5g ch dagjában, ami főleg diéta vége fele durva lehet.. napi 6 adaggal az majdnem 40g plusz ch, és ha 100g körül tart a zember fia, akkor lehet éppen ez hátráltat...
ellenben ez még mindig best buy ebből a szemszögből (is). -
harry
veterán
És, mióta függ össze az edzett testrész, és a zsírvesztés helye? :-P
Akkor úgy mondom, hogy ha valakinek nagyobb lába van, tehát részint itt több a fölösleg (nem is annyira pl. hason), másrészt erős is, akkor mi a teendő. Mivel helyi zsírégetés nincs, ezért szinte mindegy mire edz, és mivel erősödnie/izmosodnia sem kell, ezért szerintem nem is feltétlenül szükséges lábra edzeni. Főleg ha hozzátesszük a hati több alkalmas bringázást is, ami szintén a lábat terheli. -
God Vazzeg
veterán
Elkezdtem pár napja a biotech fehérjét tolni, és jelentem semmi negatívumot nem tapasztalok
Nem puffadok, jól emésztem, no problem. Csak az aggódóknak írtam

-
nobika1
tag
Pro Longot próbálta már valaki?
-
LOTR
addikt
kíváncsiságból megbontottam az mhp vaníliás simply whey fehérjém, hát érdekes
sportikán anno 10k volt, de eléggé habzik bár 1-2 perc alatt eltűnik a hab is és nekem kicsit édes (sciteces édes íztől azért messze van, de az on enyhe ízétől erősebb)
eddig a 3 best fehérje amit ettem az aminostar cfm, az on whey pro, meg a twinlab protein fuel - nulla habzás, enyhe íz, nem undorodik meg tőle az ember a sokadik adag elfogyasztása után sem, és az emésztésükkel sincs semmi baj, sem mellékhatásasszem a peak fusiont is meg kellene már bontanom.....
-
LOTR
addikt
válasz
dunkel
üzenetére
azért nem mertem pontos árat mondani, mert én is csak közelítőt kaptam
900g world no protein 6k körül
2kg cfm 10k körül
2,3kg éjszakai fehérje 11-12k körülde én csak ezekre kérdeztem rá (konkrétan aminostar cuccokra), glutamin és kreatin is olcsóbb (azok árait nem írtam fe), mint shopban
meg gyakorlatilag minden, más gyártóktól származó termékek is -
nobika1
tag
Mai edzés emlékezetes lett...vádlizás közbe széttört a sámli, boxolás közben leszakadt a zsák, ez a fránya Attack...

-
LOTR
addikt
válasz
dunkel
üzenetére
rajtam keresztül, különben le sem írtam volna - ja igen, ezt a részt tényleg kihagytam az előbb
aminostar termékekre azt mondták, hogy a készlet erejéig
én nagyon gondolkozom rajta, hogy csak be kéne vásárolni, annak ellenére, hogy van itthon vagy 10kiló fehérjém, de ennyi pénzért ilyen minőséget nem egyszerű venniBibi
én nem tudok róla, hogy olcsóbbak lennének, sőt az áfaemelés miatt inkább drágábbak
jólvan oké, ezt tényleg nem írtam, de itt pár sorral feljebb már igen
-
LOTR
addikt
mivel qva jófej vagyok, így megosztok veletek némi infot
úgy hallottam aminostaréknál kiárusítás van, és csurran-cseppen ez meg az "nevetséges" áron: 2 kilós fehérjék 10k körül - ha azt nézzük, hogy az éjszakai, az izolátum és a world no1 fehérje is ilyesmi ár körül mozog, akkor azt hiszem best buynak számít simánezen kívül ha valaki érdeklődne bármilyen másik termék -másik gyártó terméke- után, hát elég jó árakat hallottam.....
-
dunkel
őstag
-
szokeherceg
tag
G-bombról tudtok nekem mondani vmit? Még sose ettem, de naon sokan ajánlották.. Tényleg ennyire jó?
-
harry
veterán
Első - ez melyikre?
De lehet, sorry (bár emlékeim szerint az otthoni edzésekkel kapcsolatban érdeklődtem régebben).
L-carnitine: futás? Ezt akkor érthetjük úgy, hogy magas intenzitás esetén? Tudtommal bármilyen izommunkánál segítheti az állóképességet és elősegíti a zsírégetést. Vagy hogy is van ez, pontosan...Ja, Pazsitka Tünde, láttam a vele készült videót, ezért is gondolkodtam el ezen... Hát, ha neki sok baja nem lett tőle, akkor másnak sem lesz. Ugyanakkor, ha valakinek genetikailag jobban fejlődik/nagyobb a lába, és a cél inkább csak a zsír lepucolása, úgy szerintem annyira nem fontos lábra edzeni (ha első szempont a fogyás).
-
Bibby
addikt
Ezt már egyszer kérdezted, még válaszoltam is rá.
Barátnő l-karnitint futás előtt használ, súlyzós edzés előtt nemtom mennyi értelme van. A fehérje jó dolog, egy étkezést is ki tud váltani akár.Te már idejársz egy ideje, ne kérdezz hülyeségeket.
Guggolás is fontos, nem lesz tőle izomlába. Mint ahogy mellezni is kell.
Nézd meg Paska Tünde edzéseit. ;) -
harry
veterán
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Barátnőm is szeretné komolyan venni az edzéseket, és szükségünk lenne pár tanácsra.
Súlyzós edzés (teremben), ám milyen eltérések vannak egy női/férfi edzéstervben? Gondolok itt a gyakorlatokra, ismétlés/sorozatok, terhelés mértéke... Tehát pl. mellre edzeni érdemes-e, milyen mértékben (tárogatás, fekvenyomás, stb...), láb tárogatógépek (eleve mennyi értelmük van - nyilván a combhajlító és -nyújtó, guggolás rendben). Hát, kar, has, láb, váll gondolom lényegében ugyanaz.
A guggolást én mindig úgy láttam említeni, hogy jó, tömegnövelő gyakorlat, lábedzés fontos része. Amennyiben a tömeg növelése nem cél (lábon egyáltalán), úgy mennyire érdemes csinálni? Formálásra, és definíció javításra ott a nyújtó/hajlító, vagy rosszul gondolom?Kiegek: pár hete edz, a kaját nagyjából sikerült helyrerakni, a régebbinél mindenképp jobb, alacsony ch, nincs szemét, sok zöldség, túró, hal, gyakori kaja, stb. De mennyire lenne fontos mondjuk a fehérje kieg? Nyilván nem testépítői szinten, de teszem azt edzés után, esetleg reggel... másodsorban a napi fehérje bevitelt is kiegészítené.
A másik, a folyékony l-carnitine. Hátrányát szintén nem látom igazából, bár nem tudom, mennyit lenne érdemes, edések előtt 1-2g?
Ez utóbbiról semmiképp sem mondanám, hogy "büdös a munka, és majd a kieg segít" jellegű a hozzáállás - edz majd minden nap, többször, mint én, az biztos. Ugyanakkor, ha van kieg, miért ne? -
penene
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Gratula!

A mell-bic jól sikerült, bár a mellet jobban kinyírhattam volna. De a "max" súlyon most 2x8-at is nyomtam, majd legközelebb 3x8 lesz és emelek.

Csak a teremben kurvára nincs levegő, hasazáskor majd elájultam, pedig ha lett volna levegő, akkor nem lett volna gond.
Csak fekvenyomáskor megittam 7 deci energiavizet, mell végén végeztem a másik 7 decivel, bic-has már csak 4 deci volt kb.
-
Shodan
őstag
Fincsi pizza: [link]

-
Bibby
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, nem fikáztam, a 3 szem Lipo6-ra benyomtam egy adag edzés előtti formulát is
Háát, félelmetes volt, 130-ba olyan 6-ot "pattintottam"
, mint ha tömegelés csúcsán lennék, én voltam legjobban megdöbbenve. Igaz a szívem majd kiugrott a sok koffeintől, nem is igazán fogom minden hétre ezt beiktatni, de muszáj voltam egyszer kipróbálni, nem halhattam volna meg úgy, hogy nem tudom milyen ez
Szóval király, de elég lesz a zsírégető magában, már attól is minden bajom lesz 
-
P00By
nagyúr
Egyre jobb pólókat csinál a flájjtek

-
MPowerPH
félisten
Váll edzés ma egy szenvedés volt, nagyon fájt a bal karom.
Pedig kenem mindenféle gyógykenőccsel.
Talán a 7végi pihenő segít rajta. 
-
nobika1
tag
Ma láb nap...a legkeményebb nap a héten.
De "már a wc papír is elfogyott..." ez erőt ad

-
penene
őstag
Ma mell-bicepsz megint, kiváncsi leszek, hogy fejlődtem-e múlt héthez képest.
Nem emelek a súlyokon, mert már éreztem a könyököm határait, most 2-3 hétig ugyanaz lesz a vége a súlyoknak, de ha 1-2vel több ismétlés kimegy maxon, akkor már jó.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
köszi a választ.
mint írtam, a tömegnövelőt pont azért vettem ki, mert láthatóan elkezdtem tőle zsírosodni. igen, tudom, a magasságomhoz 76 kiló még mindig édeskevés, de eredmény már így is számomra, mivel nemigen mozogtam előtte, alig bírtam pár dekát magamra szedni és emellé gyors anyagcserével is rendelkez(t)em. -
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Azért fejlődgetem, nem annyira kritikus. 2 hónapja még semmi se volt, de most megindult azért. Igaz most már tényleg gátlástalanul bezabálok mindent, direkt eszem rántott cumókat is, meg fagyi, rakott krumpli, pizza...

Csak jöhetne jobban is a kar, a hastájék látványosabban fejlődik.

Hát, azért a fehérjét szeretném normálisan bevinni, de lehet hogy okosabb lenne kicsit változtatni az arányon. Majd játszom vele kicsit (most étkezésenként törekszem a 150g húsra... előbb pl. sütve 160g húst nyomtam be.. viszont mellé a rizsadag kevés volt, GG elvitelre kérte csirkerizs).
Most nézegetem a Teletál szolgálatot, ha van jó ajánlat, akkor rendelek, és kiegészítem otthoni főzttel.

Egyébként a rizst nagyon tudom nyelni, AB-s vok. nem épp húsevő.

-
macikos
addikt
válasz
penene
üzenetére
De nem hiszem el, hogy tényleg ne tudnál annyit enni, hogy fejlődjél.
Ha tolnád magadba a rizst hússal, mint a bolondgyerek, még éjszakára, lefekvés előtt is, akkor biztos fejlődnél.
Mod: Nálad az lehet a gond, mint nálam, tehát hogy nehezen emészted a húst. Csinálhatsz olyan étkezést is, hogy csak rizst eszel zöldséggel. Abból nem lesz gond, hogy 1-2 étkezéshez nem eszel húst

A szénhidrát még mindig fontosabb, mint a fehérje

-
penene
őstag
Akkor nagyon fakk. majd megnézem otthon ezt a jumbot.

Bár nem ez kéne legyen az irányvonal, hanem a "csirkerizs"... Most úgyis újraidőzítem a kaját...
11kor már menni kéne az első kajának, akkor tud 2 kor menni a 2. és 5kor a 3.Eddig fél 12-12es indulással kezdtem, mert úgy jött ki, 2 óránként meg nem bírok megenni 150g húst és 100-120g rizst. 3-4 óránként bírok, csak akkor meg nem jövök ki időben... Viszont egy shake simán lemegy 2,5 órával utána is, ráadásul utána éhesebb tudok lenni.
A vicc meg az, hogy egyszer próbáltam a 2-2,5 órás evést úgy, hogy elosztottam 2 adagnyit 3ra, de attól valahogy még jobban bepörgött az anyagcserém, és fogytam.

Szal inkább egyszerre eszem meg ennyit, és ha lehet rakok be még egy étkezést. -
Vandit.
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Aha tényleg...

6-CARB" mátrix 155 g
Palatinose (időzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű dizájner szénhidrát), zabliszt, dextróz,maltodextrin , fruktóz, Vitargo (különleges, szabadalmaztatott magas molekulatömegű szénhidrát: átlagos molekulasúly 500,000-700,000).
-
penene
őstag
fakk. Azt hittem a serious se annyira rossz... akkor azt mondjátok ha már tömegnövi, ami napközben is megy 1 adaggal, inkább jumbo?
Most edzés után megy 100g serious, meg napközben néha. Bár mostanában kihagyom, és így is megy felfele a súlyom... amióta el kezdtem a reggeli olívát beiktatni dunkel kolléga tanácsára
A napközbeni olajossal és lenmagolajjal még adós vok. -
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
én is érzem a serious mass nem kedvező hatásait, de egyelőre lexarom. Bár lehet csökkenteni fogom az adagot 100g-ről.
Bár most örülök, hogy megyek fel, csak a belem is nő, mint állat.
Apám nem látott több hónapja, és megszólalt hétvégén, hogy hű, de pocakos lettél. Ez nálam már elég sértés, a 65 kilómmal.
De sajnos tényleg látszik. De nem is érdekel, majd 70-nél gondolkodom, mennyire szúrtam el. De a többi részem is nő azért, bár lehetne jobb is. 
-
macikos
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Szerintem itt a gond az volt, hogy ilyen szarokat ettél, mint serious mass, meg jumbo, gyakorlatilag tele vannak szénhidráttal, abból is inkább cukorral! Vedd ki őket és tegyél be rizst. Edzés után meg ha a turmixba tettél szőlőcukrot, az duplán rossz. Felesleges, nem kell. Esetleg zabpehely a turmixba és kész.
Egyébként meg 183cm-hez vagy 76 kiló? Én onnan kezdtem el feljönni
, szóval az is nagyon kevés. Ehhez a magassághoz még ha 76kilósan zsíros is vagy, nem gond.Nem az étkezést kell számolni, hanem a szénhidrátot, azt se grammra pontosan, hanem csak nagyjából. Sokat segít, ha közel ugyanazt és ugyanannyit eszel minden nap. Mert így ha zsírosodsz, akkor egyszerűen tudod, hogy akkor most kicsivel kevesebb rizst kell enned.
-
Majstor
senior tag

-
StoneBridge
senior tag
sziasztok!
másfél éves bohóckodásomat osztanám meg, hátha segítséget kaphatok a továbbiakra nézve, ugyanis úgy tűnik eljött a stagnálás ideje.
durván 63 kilóról indultam, ehhez párosult egy 183 centis testmagasság, mondanom sem kell hogy néztem ki akkor. 76 kilóra sikerült tömegelni, a jelenlegi forma csak pár fokkal jobb (rossz arányokkal rendelkezem, beletörődtem, szar dolog a genetika).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rendbe kellett tennem a kaját, ez nagyjából meg is történt, de még mindig "finomítom", sok benne a szemét. van még mit olvasni a témában.
nőttem, nagyjából mindenhova (kivéve láb), talán a bicepsz az egyetlen, amire büszke tudok lenni. láb azért nem játszik, mert kb. 1 éve térdsérüléssel küzdök.
nőtt a belem nem keveset. igaz már nem a bordáimat látom, de rengeteg zsír gyűlt has köré.átlagban heti 3-4 edzéssel és napi 4-5 étkezéssel tartom a 76 kg-t.
eddig tömegnövelő ment (serious mass, jumbo), kb. 1 hónapja pedig áttértem a fehérje kiegre, mert számításaim szerint sok volt a ch és kevés a fehérje.
tovább szeretnék tömegelni (ami nem megy), hogyan tovább? számoljam az étkezésem naponta? több kaja, intenzívebb edzések? láb visszafoghat, kedzjem el gyengén edzeni?előre is köszi az ötleteket!
-
nrgia
őstag
Csakhogy ON is legyen...
Sajna ezt a hetet ki kell hagynom...a vállam nem akar gyógyulni...jobbnak látom ha kicsit visszaveszek a lendületből....még a végén lerokkanok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
BMW:

-
MPowerPH
félisten
Parancsolj.
Jobb, mintha írnék.
Szóval mindegyikben van N62B44 -es motor. -
penene
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Tényleg durván hangzik.

Atom: persze, hogy elkap, mert először érszűkítő hatása van, bealszol, aztán rá fél órára jön a brutál értágító + egyéb hatás. Szal alkalmazási esemény (pl. vizsga, edzés) előtt min. 3/4 órával érdemes.

(nyilván a szakszerű mechanizmus nem így szól, de annó vmi ilyesmi ragadt rám, amikor vizsgák előtt doppingoltam
) -
Markgx10
őstag
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Örülök, hogy megnyugodtál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
God: A koffeinnek számos egyéb akut hatása van. Serkenti a kortizol és az adrenalin felszabadulását, ami vérnyomás-emelkedést és gyorsult szívverést okoz. Rendelkezik vízhajtó hatással is, ellazítja a hörgőket, növeli a gyomorsavtermelést és gyorsítja az anyagcserét.
Azért ez több, mint a "semmi több" nem?

DeadMeat: Simán, ilyenkor adja a legjobban.

Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
én nem találtam semmit
)"? Mondom MHP up your mass edzés után? Elkezdi az mi kox? Mondom táplálékkiegészítő ? Mondom igen olyan mint a scitec csak nem az. Erre: De hát a scitec a legjobb. Á mondom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)