Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #43292 üzenetére
a foci tényleg szar
a horgászás viszont jó dolog, bár még ugy komolyabban soha nem horgásztam. Tavaly kicsi ivászat után kimentünk este balatonon.Az első az volt hogy léptem egyett és pofára ráesetem a stégre.
Utánna bevetettük a zsebpecátfél óráig markolásztam azt a műanyag szart a kezembe, mire rájöttem hogy a damil nincs is rajta mert valahogy berepült az egész a francba. Bár közbe furcsáltam is hogy hogy a picsába dobrtam ilyen messze mikor az egész kb 2 méteres és az uszó volt vagy 10 méterre. Aztán mikor megmozdult az uszo, akkor rángattam a kezembe, de már nem volt összeköttetés
Utánna ilyen állapotban beültünk egy csónakba 4en! amibe 2en is alig férnek el. Na hát ott nem sok kellett hogy ott maradjunk, főleg hogy nem is nagyon tudok úszni.
Aztán valahogy ilyen hajnal 1 körül kikötöttünk a strandon a yachtal , ott betaláltak a cigányok( engem csak simán matula bácsi utódjának tituláltak) . Azért cigányok elől menekülni egy ilyen lélekvesztővel nem egyszerű, kb egy bottal lapátoltam
, szóval vicces volt. De a reggelből már nem nagyon emlékszem semmire...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest