Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Vótam. Egyedül. Jóvót. Csak forma nincsen

-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem látszik mi?
na viszlát mentem vissza zabálni!
-
whitezo88
nagyúr
egy kis tegnapi vizes forma (szó szerint is
) [link] -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez nem kenyér
Okos vagyok, nem igaz?
-
God Vazzeg
veterán

-
Atomgeszi
nagyúr
Akko pUmP-olok egyet.

Mindjárt megyek mell bicepsz.. szét szaggatom a súlyokat!!

-
Kornel213
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen ezen én is gondolkodtam,,akkor valószínű úgy lesz ahogy mondtad
köszi 
-
dunkel
őstag
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Hasizommal kapcsolatba lenne egy kérdésem!Egy pár kilót le kéne adnom mert van egy kis feleslegem!Visszaolvasgattam a topikba hogy hogy csináljam ezt találtam jónak "diéta és napi min 20 perc kardio min 3x edzés egy héten és persze hasizom gyakorlatok!"Az lenne a kérdésem ha elkezdek diétázni akkor az izmaim is valamennyire megfogyatkoznak nem
vagy azért annyira nem?
Bocs ha elég hülye kérdés
-
Tomics
addikt
Szerintem meg IGYATOK VÉRT!
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"amúgy meg nem hinném hogy edzés után 1 másodpercel muszáj önteni magadba a turmixot."
Há de nem érted? Itten mindenki Mr. Olympia, aztán vigyázni kell a hatalmas izomtömegre, nehogy veszítsenek belőle

-
Woodslave
félisten
sőt olvastam olyat, hogy nem is kéne semmit enni egy ideig, mert az inzulin kibocsátás elnyomja az edzés hatására megnövekedő növekedési meg tesztohormon termelést. Persze ez is valószínűleg hülyeség, de már elég későn van.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tuti nem, én már próbáltam mindenfélét, és még mindig fosul nézek ki, szóval ha engem kérdezel tökmindegy

-
BÁ Nutrition
addikt
én sokat gondolkoztam azon hogy ha edzés után annyira gyors ch kell akkor végül is csokit is lehetne enni nem?
pl egy sportszelet az ilyen 30/50g 
amúgy meg nem hinném hogy edzés után 1 másodpercel muszáj önteni magadba a turmixot. ha nem egy óráig tart míg hazaérsz akkor nyugodtan lehet otthon is turmixolni. nem ezen fog múlani hogy szarul nézek-e ki

-
Bibby
addikt
válasz
dunkel
üzenetére
Azért szarabb mint a cukor mert qrva nehéz belenyomni a sékerbe 30 dekát, meg borzalmasan nehezen oldódik.
Mire belenyomod az arcodba a lekváros kenyeret, addig én felöltözöm, megiszom a szőlőcukros/zabos lötyit és már félúton járok hazafelé ahol vár a tartalmas ebéd.
Jó hogy nem oda lyukadunk ki hogy edzés után 15 másodperccel már valami kiadósat kellene enni különben lerohad rólunk 3 kiló színizom.Aki nem eszik rendes, kiadós ételt edzés után azon meg a kenyér sem fog segíteni.
#1 Minek nekem 150g Ch edzés után?
#2 Mi az hogy inkább kenyér mint semmi? Milyen semmi mikor a dextrózzal hasonlítod?
#3-4 Lesz@rom, attól még jó vicc volt.
Egyáltalán nem vágom hova akarunk kilyukadni? Nagyon díjaznám hogy a kocagyúrós öltözőben majszolgatná edzés után a kilós tesco-sat, mert olvasta hogy tökjó.

-
S e t h
nagyúr
Usian Bolt az isten,az atléták király, elképesztő amit művelt, állam a padlón.

-
dunkel
őstag
A kenyér nem szar edzés utáni ch-nak. Azért mert nem elfogadott, vagy épp nem divatos? Vagy magyarázd már el nekem légyszíves miért szarabb mint a CUKOR.
Alapvetően az van a fejünkbe kódolva, hogy port köll inni edzés után (protein+cukor). Ennyi erővel a zabos protein is szar vagy a rizs is szar. Kimész a jenkikhez, könnyen előfordulhat, hogy nem is nyomatják az edzés utáni turmixot hanem húznak befelé a steakhouse-ba. Avval nem száll szembe semmilyen turmix az is biztos
Kenyér vs dextróz:
#1 kenyérből meg lehet enni 30 dekát simán egyszerre, míg 150g szőlőcukrot megnézem mikor tolsz be az arcodba
#2 a kenyér valóban lassabban szívódik kicsit mint a cukor, de ez annyira nem jelentős. Fontosabb, hogy benned legyen akár 2 lekvároskenyér míg rendbe teszed magad és átvánszorogsz a cityn haza a husikádért, minthogy semmi.
#3 a lisztes böfid nevetséges, a liszt ebben a formájában ehetetlen, ennyi erővel használj kukoricakeményítőt, hiszen abból állítják elő a cukrodat
#4 a liszt valóban ócsó, süssél magadnak kenyeret
-
P00By
nagyúr
Grill patyí rulz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
válasz
dunkel
üzenetére
Ja meg azért értékeld át azt a szőlőcukrot. És ez mégiscsak tiszta ch, akármilyen GI-je van a kenyérnek.

-
dunkel
őstag
Mibe fáj egy kenyér? 200HUF? 520g ch: 0,38 ft/g
1kg szőlőcukker 600HUF 1000g ch: 0,6 ft/ga kenyér nyert
Nekem nagy kedvencem volt régen a kakaóba mártogatott kifli, ecsém edzés után berázom a turmixot és megmártogatom vajas kiflivel! Tuti recept
mod: kihagytam a parizert
-
S e t h
nagyúr
Megnéztem Branch Warren izmonkénti eltérő edzéseit és komoly motivációt adtak úgyhogy kimentem és melleztem egyet.Piramisban felmentem 160 -ig, ment belőle négy, aztán két 55 kilós súlyzóval az egykezes fekvenyomás 3x10-ben, köszönöm Branch

-
Manitou
veterán
pöpp

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jön az E.T.azt belesugározza

egyébként ja ott a hajlatba és akkor fáj 1 kicsit de nem akar elszakadni vagy bármi csak szopok, hogy fáj és a kövi sorozatnál utána megint... de egyébként meg nem

-
Woodslave
félisten
hát akkor addig ez van.
A testépítésben 4 dolog számít:
1. genetika
2. táplálkozás (ebbe vegyük bele a kiegeket is)
3. edzés
4. pihenés
A koksz meg valahol a 1-2 között ha tényleg úgy akarsz kinézni mint egy testépítő, de ez is csak akkor ha az 1. pont meg a 2 tuti rendben van. Ha csak simán izmos (hétköznapi szemmel nézve) akarsz lenni akkor a koksz elhagyható. -
Clain
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
tudom ,kicsit hülye kérdés, de hogy nézz ki a "helyes" body-s módszer ?

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
tiszta olyan mintha a szalag megpattanna a csonton tiszta szar érzés, de ha a súlyzót egyenesebben tartom akkor nagyjából kiküszöbölhető... tiszta szar

ui: Ruhatárat kell cserénem mert az összes farmerom nagy rám
-
dunkel
őstag
Lejutottam végre vidékre az ősökhöz. Jó gyúrós módjára beszabadultam a kertbe és rosszullétig legeltem a szilvát és körtét. Egyből a fáról - közel a természethez
Pénteken imitáltam egy lábedzést. 2/10. Azért nem 1 mert volt egy fitnessbaba, aki az ülő lábtolón széria közben újságot olvasott
Azért nem több, mert volt 2 komoly arc is a teremben: Alex és Nagy Orsi. Együtt kezdtek lábat edzeni - na mondom, ez hogy fog kinézni, majd pakolják föl-le a súlyokat végig? De nem... Ami volt súly a teremben felpakolták a lábtolóra, Alex olyan 500 körül nyomott, de Orsi is 400 felett!!
Ezek után kislánynak éreztem magam, úh, Sissy guggolással fejeztem be az edzést
-
Jojo5
őstag
Közérdekü kérdés:
Miközben csinálom a kalapács bicót és ha kicsit is a kezem nem úgy áll ahogy kényelmes neki egy bizonyos ismétlés után úgy érzem mintha a szalag a ugrana egyet a könyökömnek a fentről látható részén vagy nem tom, kicsit olyankor fáj de a köv sorozatra megint pár ismétlés után előjön

Remélem érthető voltam, ha nem máshogy körülírom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Várjuk előszeretettel
ui: nekem is kb még 2-3 hetem van, de már bekeményítettem 7végén szombat illetve vasárnap is 2 kardió megy, egy reggel egy meg este....
-
Clain
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
éés utána ? továbbiak ?

-
Clain
tag
válasz
macikos
üzenetére
AHam !
Igen ,a kaja téleg mindíg változó ! ez most csak ilyen nyári étrend szerűség ,bár igazából nem is étrend, mert téleg csak akkor tudok étkezni ,amikor van időm ! (reggeli ebéd meg este gyors valami ,hogy legyen valami a gyomorba)
Ha megtehetném persze én is összeállítanám a napi 5-6 fehérje és szénhirdát dús étkezést !
Ezeket a gyümölcsös dolgokat csak nyáron fogyasztom mert ienkor este el tudok menni futni is ,tehát próbálom formába tartani magam ! mert könnyen szedek fel kilókat (imádom a tésztát
) és nyáron az anyira nem mutat jól !
A télen több időm volt ,sokat kajáltam és sokszor és akkor majdnem 100kg voltam ,de májustúl visszavettem a kajából és most sikerült olyan 85kg re beállnom !
de ősszel szeretnék megint tömeget növelni!Az erőemelést örülök h. egyből kiszúrtad,mert amikor tavaly elkezdtem edzegetni ,akkor erőemberekkel jártam le ,és így rajtam maradt az edzésterv ! de egyébként a deszkáról nyomást csak most csináltam ,mindíg próbálom variálni a gyakorlatokat, mert ezt már 3-4 hete nem csináltam !
véleményed szerint miben kellene változtassak alapvetően ? (persze a kaján kívül)
kössziii a segítséget !
-
macikos
addikt
Hát hogy ez nem kajálás, főleg nem testépítő szempontból, az már biztos
Már bocs, de a lányok szoktak ilyeneket enni
Joghurt?... gyümi? 
A testépítés alapja a jó kajálás! Fontosabb, mint maga az edzés! Egy normál testépítő, tehát aki nem versenyzik, mindössze izmos akar lenne, az is legalább 5-ször eszik egy nap.
A menü lényegében valamilyen összetett szénhidrát(rizs, krumpli) + hús + zöldség. A zöldség annyira nem is fontos, a legfontosabb a szénhidrát és a hús.
Az egy tévhit, hogy nőni a fehérjétől lehet. Szükséges hozzá, de a növekedést leginkább a szénhidrátbevitel határozza meg! A legjobb kaja, amit egy testépítő ehet: rizs hússal, ugyanis a rizs könnyebben emészthető, mint a krumpli, jó a felszívódása, kevesebb inzulin is kell hozzá.
A kaja az alapja mindennek! Fontosabb, mint a steroidok! Megfelelő étrend nélkül semmit nem lehet elérni, ha steroidokat használnál, akkor pláne nem.
Ezt olvasgasd, itt van szó kajáról is: [link]
Mellezésnél egyből látszik, hogy erőemelő edzést csinálsz. Deszkás nyomás? Testépítők ilyet nem csinálnak.
Mindezt nem lebaszásból mondom

-
Clain
tag
válasz
dunkel
üzenetére
Szia !
reggelente általában v.mi müzlivel kezdek sok tejjel ,max rádobok 1 szendót
ebéd mindíg változó! vmi zöldség leves + húsos dolog (sült hús krumplival ,vagy v.mi húsos tészta)
Vacsi általában valami joghurt vagy gyümölcs ilyesmi ! (amit találok)
a mai edzésem pl. : (bocs,h. nem használok szakszavakat)
mellezés :
- fekvenyomás (piramisba)
- deszkáról nyomás (4x10-12)
- 45-os egykezes szabadsúllyal nyomás 4x10
- tárogatás 4x10-12
- csigával tárogatás (középmellhez) <- ezt nem tudom h. jól írtam e
és a végén volt egy kis tricó :
- csigán letolás kötélel
- lórugás
- homlokra engedésáltalában mellezést 1 napon szoktam ,de ma több power volt és betettem egy kis tricót is !
tudom ,hogy sok de általában 4 gyakorlatot csinálok mellre ! ez téleg attól függ ,hogy milyen volt a kajám mennyi energiám van hozzá !
nagyából ennyi !
-
macikos
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ma 2 kardió és még tökre egybe vagyok bár lassan elfogyok remélem

szerk: God nem kell itt a duma... tudjuk, hogy megy a diéta és a végén kijön belőle megint 1 jóképű szálkás csávó

-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó tudni

-
-
Clain
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szia !
Nem ,mostmár sikerült v.mennyire erősödnöm, tehát mostmár inkább csak izmosodni , testet építeni szeretnék...!
mit kellene változtatnom ?

-
-
student
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
szánalmas de én ugrókötelezni szoktam + bzsákot püfölni heti 4-5x
de ugy csinálom hogy a pulzus meglegyen. elég jol müxik a ruha lerohad rólam ugy izzadokmás :
van egy mérlegem ami azt mondja hogy 15% a zsírom de még 4pack is épp hogy csak konturozodikmennyi kell egy 6pack-nek 10% alatt?
-
Tomics
addikt
válasz
student
üzenetére
20 perc spinning + utána rögtön pihenés nélkül átugrok a futógépre, 20-25 perc kocogás/gyors gyaloglás (9/6 km/h) 10%osra állítva az emelkedőt (nekem az is elég ehhez a pulzushoz)
azért kettő mert így kevésbé unomAtomgeszi: majd a prauk megmonnyák, én csak egy patesz vagyok itt
sztem legyen változatos, ne legyen ugyanolyan 2 edzés, mindig mást cserélgess. majd minnyá leugatnak hogy nem így kell 
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Windows 10
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi 

vagy azért annyira nem?