Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 08:22:23

LOGOUT.hu

Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15044) Kalandor válasza diegho (#15040) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A megtett méterek 99.9999%-án tényleg nem igényel. Kis fagy, kis hó, kis eső, nem probléma igazából, tényleg. Mész a Barummal a teszkóba, tapad, megállsz, fékezel, nem csúszik, minden frankó. És akkor eljön a 0.0001%-a a megtett métereknek, amikor egy benézett előzés miatt beléd akarnak jönni szemből és vészfék, vagy amikor kimegy a zebrára a gyalogos és vészfék vagy amikor mész 10 fokban (!!!!!!) a Pilisszentlászlónál Visegrád felé és az északi nagy kanyarban, ahova soha nem süt oda a Nap de csöpög a víz és fúj a szél, így jég van, amin megcsúszol.

Na akkor válik el a szar a víztől, mert lefékezel annyira hogy az előző visszaérjen a sávjába, hogy bólintva, de megállsz a zebra előtt vagy a jég után hamarabb egyenesbe teszed. Te a 99.9999% úthosszra veszel gumit, én arra a 0,0001%-ra veszek gumit.

A magad szempontjából igazad van, nagy eséllyel sose lesz szükséged egy jobb gumira.
A drága gumi sem mentene meg téged sok esetben, de lehet olyan, amikor igen. Én nyugodtan szeretek aludni, azzal a tudattal, hogy mindent megtettem. És mindent nem a Barummal hanem egy drága gumival teszek meg.
Bármilyen elektronika lehet az autóban, a gumi az egyetlen, ami a talajjal érintkezik.

Ha elengeded a gyerekedet a boltba, akkor kiket szeretnél látni az utakon? Akik mindent megtettek, vagy akik sokat (mert legalább télit vettek), de nem mindent?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.