- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gaborkik
tag
válasz
espista #40998 üzenetére
Az a helyzet, hogy a nagy nevek utáni márkákkal nem vagyok már tisztában, melyik ami jó valamire, melyik amelyikkel vigyázni kell, az Epiphone az egyetlen amiről tudtam hogy vannak jó modelljei is, a többieknél sötétben tapogatózom.
Nos a zene amit célnak tűztem ki, illetve eddig is próbálgattam:
Classic rocktól kicsit a heavy metal-ig. Led Zeppelin, Rolling Stones, GnR, CCR, ACDC, Motley Crue, Judas Priest, Iron Maiden
Mivel ezek nem egy gitár típuson vannak sejtem, hogy kompromisszumokra lesz szükség.
Köszönöm szépen a segítségeteket! -
NeoPampalini
senior tag
válasz
benedekco #40994 üzenetére
"Youtube-on találtál anyagokat arról hogyan kell eltávolítani a bundokat?"
Erre válaszolok, mert én is csináltam ilyet (amúgy bőven elég 1-2 ilyen videót megnézni).
Igazából maga a bund eltávolítása nem egy nagy durranás, bár azt mondják, érdemes tudni előtte, hogy ragasztva is volt-e vagy sem, utóbbi esetben javasolt egy forrasztópákával felmelegíteni a bundokat. Nálam ez nem volt, így csak egy fogót használtam, leköszörültem a végét egyenesre, hogy aláfogjon a bundnak, és szép óvatosan kiemelgettem.
A titok az, hogy nem szabad kapkodni, vagy erőltetni, különben kiszakad a fa, és azt az új bund már nem fogja eltakarni. -
válasz
Gaborkik #40990 üzenetére
Nekem Roland Cube 30-am van ,szerintem marha jó. Igaz van előtte egy Zoom G3 ami nem egy nagy kaland, de azért egész jól el lehet vele marháskodni és egyelőre nem érzem a kényszert hogy leváltsam.
Én nem értek egyet a feltétlen humbuckerrel, Hendrix is szingli sztraton játszott, és azért elég jól szól, de van egy tonna másik ember aki azon játszik és jól szól. A kérdés mit szeretnél hallani. Tökre lehet hogy csak egy jobb multi kellene vagy egy rendes láda, mint pl egy Boss Katana. Én szingli párti vagyok, a humbikkal nem voltam eddig megelégedve, most hogy van egy prs-em imádom, a 85/15 humbik istenien szólnak. Ami még tetszett az az üreges testű hangszerek hangja humbuckerrel, de sima LP Epik, szuper sztratok qrvára nem tetszenek hangra. Bias FX tudja manipulálni a gitár hangját és valamilyen módon emulálni más típusú gitárokat, pl ha van egy sztratod, akkor mintát vesz róla különböző állásokban majd ha ez megvan akkor tud belőle egy humbis hangzást csinálni, az más kérdés mennyire igazi ez a hangzás, de nagy a különbség.
Ha teheted vidd el a gityódat egy boltba, dugd rá egy erősítőre amit meg tudnál fizetni/kinéztél magadnak, aztán dugj rá egy humbis gityót és nézd meg mit szeretnél hallani. Esetleg több erősítőt is kipróbálhatsz. Imádni fogak a boltosok, de ez a dolguk.
Sok sikert hozzá' Esetleg ha megmondod nekünk mely gitárosok hangzását szereted és melyekre szeretnél hasonlítani, akkor lehet mi is jobban tudunk segíteni.Carlos Padre:
Wow, szép lett! Ez mi is, egy Epi?
Youtube-on találtál anyagokat arról hogyan kell eltávolítani a bundokat? vagy valami könyved van esetleg? Szóval akkor csak felcsiszoltad a megklévőket, nem vesztettek sokat a vastagságukból? Sima jumbok vagy mediumok, esetleg valami más? -
-
Gaborkik
tag
válasz
Plazmacucci #40991 üzenetére
Köszönöm az infókat!
A keretet kb. 100.000Ft, amiből a kinézett Marshall és társai 30 körül mennek.
Van esetleg javasolt/kerülendő a 60-80.000 Ft-os tartományban mondjuk az Epiphoneból ?
SG/LP/Strat forma ami igazán érdekelne vagy ezekkel már túl sokat akarok ? -
válasz
Gaborkik #40990 üzenetére
Szerintem itt a gitár a gyengébb a szettből. Ráadásul torzított hangokat keresel, ez meg egy single coil strat. Gitárt mindenféleképpen upgradelnék, minimum egy olyanra, ahol humbucker van a hídnál. Aztán ha ez megvan, utána erősítőt, bármilyen olcsóbb modellezőset, ahol van sok féle torzított hangszín. Zsebbenyúlós projekt lesz. Gitárt használtan 60 körül már lehet kapni, nem is rosszakat, belépő szintű fix hidas Ibanezeket, Epiphoneokat, stb. Erősítőre azt mondanám, hogy maradsz a Rolandnál, valami Cube 30 vagy haonló, ahol már modellezős az előfok.
-
Gaborkik
tag
Sziasztok!
Van egy Hohner -Rockwood LX90 Strat gitárom.
Sosem voltam elégedett a torzított hangzásával, egy Roland 405 Combóm van mellé.
Kérdés:
- Van értelme/ lehet a gitárt feltuningolni minőségi alkatrészekkel ?
- Szerintem az erősítő sincs a top-on hangzásban, régóta szemezek a Marshall MG 30 DFX-el, szerintetek ez jó ötlet ?
Felhasználás: Otthon gyakorlás, amit a tompa, doboz hangzás miatt régóta nem csinálok.
Eddig a húrokat cseréltem Ernie Ball-ra, ez hozott javulást, illetve a gitárt és az erősítőt is használtan vettem lehet sosem voltak rendesen beállítva én csak a hangolásra figyeltem.
Köszönöm szépen! -
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #40987 üzenetére
Az ott tényleg egy horpadás a fogólapon, a hüvelykujjadnál?
Elég durva volt elsőre a fénykép, biztos túl sok mesterlövészes filmet láttam mostanában... -
válasz
Carlos Padre #40983 üzenetére
Szóval akkor ugyan azok a bundok mentek vissza? Vagy vettél bele újakat?
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
benedekco #40976 üzenetére
Adott egy minden szempontból tanuló gitár, amiben van potenciál, masszív, nehéz test, de a nyak nincs kidolgozva. Hullámos, nincs síkba csiszolva, az inlay kilóg, kétszer csiszoltam be a bundokat de csak zörög, úgyhogy kiszedtem a bundokat, becsiszoltam , fel lett szépen polírozva. Jó kis tanuló projekt.
-
bot1978
senior tag
Nincs esetleg valakinek egy patika solo deko-ja ami felesleges és szép még a fényezése? Úgy értem elmegy ajándéknak?
The Yardbirds nótákat játszott régen az öreg.
23.-án van a szülinapja, addig kéne kitalálnom valamit, csak most beütött a járvány, szóval nem könnyű.... -
Enton
addikt
-
NeoPampalini
senior tag
Nem tudok róla. Sima file lejátszó van benne, nincs külön input/effekt/tool ilyesmire.
Ha nem akarsz mp3-at, akkor a legkönnyebben úgy lehetne megoldani, hogy egy DAW-ban két track-et használsz:
1. Guitar Rig (VST pluginként) - ezen használod a gitárt
2. egyéb bemenet - régen volt olyan Windows-on, hogy Virtual Audio Cable, azzal "össze lehet kötni" a böngészőt a DAW alkalmazással - természetesen erre is rá lehet tenni egy Guitar Rig-et, de nyilván ilyenkor nem a tape deck-et fogod tudni használni -
updog
őstag
Sziasztok!
Régen sokat szórakoztam a Guitar riggel, nagyon jó feature hogy ha egy mp3-at beletoltam, akkor fel-le lehetett hangolni félhangonként úgy az egész számot, hogy nem a pitchet b*szkurálta el, hanem ténylegesen csak a hangolás változott, így tök különböző számokat tudtam gyakorolni ugyanazzal a hangolással.
Viszont már nincs mp3-am egy darab se
Újra elővettem a gitárt így az unalmas időkre, és szeretnék ezzel szórakozni, a kérdésem az, hogy tud-e valaki arra megoldást hogy a Spotify-t "beleirányítsam" bemenetként úgy, mintha az mp3 lenne?
-
válasz
Carlos Padre #40973 üzenetére
Erről egy kicsit több infót megosztanál? Érdekesnek ígérkezik.
-
Goose-T
veterán
Megérkezett az új gityóm:
Ha lesz újra munkám, akkor majd megveszem bele a Fishman Fluence szettet, és teszek rá egy égszínkék gyöngyházas koptatólapot is, hogy feldobják, mert ez így most elég uncsi.Egy légitársaságnál dolgoztam tegnap délig alvállalkozóként, és érthető módon kb. 80%-os azonnali leépítést léptek meg. Ha vége lesz a járványnak, és újra repülhetnek a repülők, akkor elvileg mindenkit vissza tudnak venni.
-
Goose-T
veterán
válasz
cappa72 #40967 üzenetére
Nem biztos, hogy gyanúsan olcsó, inkább reális az a 40 ezer, ha Bronze szériás. Az utóbbi években mélyrepülésben volt a B. C. Rich, és a legolcsóbb gitárjai újonnan a 60-70 ezres kategóriába estek be. Totál kommersz cuccok voltak: egyszínű egyszerű fényezés, hárs test, csavarozott juhar nyak, gagyi hardver, távolkeleti gyártás (de nem koreai vagy japán). A formán kívül semmi nem emelte ki a tucatgitárok közül. A Platinum széria talán kicsit jobb volt, meg voltak neck-thru változatok is, azok elég vagányak. Össze is roppant a cég, most próbálják újradefiniálni magukat nagyon csiricsáré custom cuccokkal, biztos jött valami új befektető.
-
Sziasztok!
Régi álmom egy B. C .Rich Warlock... és most lehetőségem van venni egyet.
Nem satus / floyd-rose-os, használt. 80-90k között megérheti?
Próbálkoztam keresgetni a neten, de nem nagyon találtam, illetve egyet nagyon gyanúsan olcsón (40k-ért), arra nem merek ráharapni. -
válasz
benvolio #40964 üzenetére
Szabad nem szabad? Mindent szabad, de nem feltétlenül a legjobb megoldás.
Keress egy kisebb rugót, vagy próbáld helyettesíteni valamivel ami befér oda. Ha megvágod és egy másik húrt teszel rá akkor lehet rövid lesz és hosszítani már nem olyan egyszerű mint rövidíteni. Esetleg egy pici gumitömítést odatenni helyette, vagy valami ilyesmit? -
espista
senior tag
válasz
benvolio #40961 üzenetére
A ránézés lehet, hogy kevés. Tegyél egy kápót az első fekvésre és fogd le a húrt annál a bundnál, ahol találkozik a nyak a testtel. Középen kb 0,25 mm távolságnak kell lenni a húr alsó széle és a bund teteje között. Ha annyi, akkor jó, akkor máshol kell keresni a hibát. Öreg húr is okoz ilyen anomáliát. Nekem a stratomnál volt már olyan, hogy ki kellett vennem a baba mögül a rugót is, de ez nálad nem áll fent.
@benedekco: Igen, a 65-ös jazzmaster katalógus az bezzeg fennvan. :-) -
válasz
benvolio #40961 üzenetére
Húrlábak eresztése emelése segíthet. Nyakat meg már mondták. Mi van ha egy olcsó alap daddarioval próbálkozol? Vastagabb húr esetleg, persze szeretné az ember ezt elkerülni, de talán. Tremoló leültetése vagy emelése esetleg?
Ja meg figyu, nézd meg hogy a csavar felcsücsül-e rendesen a híd végére. van, hogy megfeszíted de lesz ott egy hézag mert nem csúszik a helyére, olcsóbb hangszereknél van ilyen probléma, ilyenkor csak be a csavarhúzó, arra ráütsz és visszaütöd a helyére a csavart és nyersz egy kis helyet megint.
re: espista
nem értem én sem... lehet fent van valami al oldalon, néha olyan pdf-eket talál eldugva az ember náluk hogy öröm nézni, de néha meg semmi. -
benvolio
őstag
Sziasztok!
Az létezik, hogy egy gitárnál nem lehet az oktávot beállítani? Magasabban szól az összes húr és tovább már nem tudom állítani. -
válasz
fecaga21 #40952 üzenetére
szerk:
A második nekem működött a classic vibe-al.re: (#40949) espista
Itt a hivatalos rizsa, nem túl értékelhető, de ez aszongya: Humbuckers 1.6 mm - 1.6 mm
De nekem ez elég közelinek tűnik így elsőre. De nincs kőbe vésett szabály.
De le kell fogni a húrt úgy mérd ahogy Nap mondja.Amúgy ha túl közel hozod a húrhoz beleszól az intonációba, meg elvesz a lecsengésből, mert a mágnes megfogja a húr rezgését. Ha távol viszed akkor csak alacsonyabb lesz a jeled és ha erősíted a jelet akkor zajosabb maradhat a hangod. De én úgy vagyok vele, hogy az keésbé rossz ha távol van minthogy közel.
re: kemotox
Wow. Szerintem baromi nagy segítség volt most ez. -
fecaga21
senior tag
Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol a Fender és Squier gitárokat csekkolhatjuk le a számuk alapján?Én beírtam egy párat, de egyik sem sikerült, köszi.
-
espista
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül a Jazzmaster pickupok húrtávolságát?
-
válasz
Goose-T #40870 üzenetére
Köszi Goose!
Ma megcsináltam és tökéletesen üzemel a dolog. Vettem egy multimétert is, valami ócsót, de a lényeg hogy azzal tudtam mérni és megbizonyosodni, hogy így kell bekötni és tényleg így kellett
Minden faszagányosan üzemel, már csak egy gombot kell majd rá szerezni, mert a jelenlegi az túl pici, a kapcsoló teste jóval szélesebb. Szal öröm bódottá!
-
Goose-T
veterán
válasz
qltsar #40941 üzenetére
Standard hangolásban használom a gitárjaimat. A H húrnál 27"-es menzúrájú Harley Bentonomon 46-os H húr van, az kicsit laza, de azért játszható. Az 52-es arra biztos jó lesz, erre az újra meg majd meglátjuk. Van még egy basszusgitárra való húrkészletem is itthon, ha minden kötél (húr) szakadna.
-
Moleman
addikt
válasz
qltsar #40941 üzenetére
Nálam 25.5"-on 12-56 vagy 13-56 a bejáratott bariton készlet (már ahhoz is fúrni kellett az egyik hangolókulcs furatát
), nem túl kemény, de standard hangolásban is csak 9-est használok. B standard vagy drop B hangolásban használom. Mondjuk én amúgy is csodabogár vagyok, sodrott harmadik húrt használok, mint az akusztikon, nagyon nem bírom a vastag sima húrt.
-
qltsar
veterán
válasz
Goose-T #40937 üzenetére
52-es B-nek? Karcsu lesz az szerintem, meg igy is, hogy hosszabb a menzurad ott (Bar lehet benezem, es csak minimalisan dolnek a bundok, igy meg rovidebb a menzura, mint elso ranezesre.)
Nekem 26.5-en G#-en van 68. B-re 60 alatt nem nagyon raknek (24.75-nel pl. a 60 is keveske), max extrem esetben esetleg egy 56-os ha mar 28 korul mozog a menzura (8 hurosoknal, vagy extremebb baritone-oknal pl.).
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #40938 üzenetére
-
Goose-T
veterán
Azt már rendeltem az Aliról tegnap este.
Egészen pontosan 10 darab 52-es húrt, mert amúgy van egy rakás 9-42-es készletem otthon, azokhoz csapom majd hozzá H húrként. Meg ha már ott voltam, akkor rendeltem 10 darab 9-es vékony E húrt is, mert azok mostanában idejekorán szakadtak valami miatt. Lehet, hogy a téli hideget nem bírták annyira, nyáron nem volt ilyen gondom.
-
Goose-T
veterán
Elvileg hamarosan útnak indul az új gityóm (köszi nap, hogy megadtad a végső lökést a megvételhez
), aztán ha minden oké, akkor rendelek hozzá egy Fishman Fluence szettet és egy hozzá illő tokot is. Tudom, a pickup nem kínai, de sajnos az Alin elég gyenge a héthúros pickupok felhozatala, ráadásul aktívból inkább soapbarok vannak, nekem meg füles pickup kell.
A lényeg az, hogy ez eddig 278€, de csak 300€-tól ingyenes a szállítás, szóval ha kell valakinek még valami a Thomannról, amiért utána el tud jönni Budapestre, akkor szóljon, és megrendelem neki. Ha senkinek nem kell semmi, akkor én tolok hozzá valami apróságot. Persze csak akkor fogok bármit megrendelni, ha rendben megérkezik jövő hét elején a gitár, de addig is tudtok gondolkozni.
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Van valakinek HB CST-24-ből tremolós változat? Ilyen:
https://www.thomann.de/hu/harley_benton_cst_24t_emerald_flame.htm
A minap egy PRS-t kipróbáltam hangszerboltban, és nagyon bejött a mérete, a nyaka, csak az ára közel 300k. A HB viszont ennyiért lehet érdekes lenne ezek után, csak érdekelne, hogy ha van valakinek, akkor mi a véleménye róla, tremoló tartja e a hangolást?
Köszi! -
bigrob
őstag
válasz
qltsar #40898 üzenetére
Én vagy felhívtam, vagy írtam egy mailt és úgy irányítottak át.
Nálam konkrétan az volt hogy egy LTD Alexi 200-on ferdén volt kifaragva a neck pocket és a nyak ezért a test egyik oldalán mondjuk 1cm-el feljebb volt mint a másikon.
Azt mondták, hogy ez igazából csak esztétikai hiba úgyhogy gariba nem javítják, de ha zavar kb 15 rugóért megcsinálják...MÁS:
Nálam is jó pár Harley fordult már meg, 7 húros legyezőbundos tele teljes áron, kb 1-2 hét alatt adtam el bukó nélkül, amikor rájöttem, hogy hüJJe vagyok a 7 húrhoz.
Tradícionálisabb formák 1-2 napon belül mentek el. CST üreges testű meg egy SC550 konkrétan.Jelenleg felszámolom a gyűjteményem én is, mert költözök és másra kell most a pénz, napokban adtam el egy SX basszert meg egy Ibanez RGD61ALMS-t és ami maradni fog 2db dekonak vásárolt Harley Benton egy Eytschpi Oopsie edition és egy 5 húros Music Man copy.
-
benvolio
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Ha előrébb jutok majd írok.
Egy Stagg i300 bs gitárt váltanék le, szóval bármi alakul mindenképp jobb lesz.
-
Tommyka21
tag
Srácok!
Ugye jól gondolom, hogy koreai Epire 18-as fogazatú potik valók, a 24-esek az amerikai szabvány...Partsland potikat nézem, abból vennék 4 újat rá.
-
válasz
consono #40923 üzenetére
Postát bevállalja, az is megvan pár ezres azért!
Én is inkább a használt hangszer mellett állok. HB-kből a dekokat vásárolom, azok olyanok is, de erős a gyanúm, hogy egy rendes gép is hozna hasonló hibákat. Boundozás és társai elég ramaty. Bound nélküli hangszerek ajánlottak HB-től az tuti! A többi akkor ha kap egy full beállítást síkolással mindennel. Azt bele kell számolni alapból az árba. Nem tudom hogy Thomann csinál-e olyat ha külön kéri az ember. Pl Andertonsnál azért jók az Eastcoast gitárok mert kapnak egy beállítást, amúgy amazonról az is csak egy zsák fos.
-
qltsar
veterán
válasz
Goose-T #40922 üzenetére
Abszolút lebeszélnélek HB-ról, többet is rendeltem ismerősnek, családnak, magamnak.
Volt benne klasszikus, akusztikus, elektromos, mindegyikből többféle, egy darab elektromosat kivéve mindegyikkel voltak minőségi problémák (vicc, hogy aminek nincs baja (ár/érték arányban természetesen - egy starter pack része
). (Nem beállítás problémák: bundhiba, pikcup hiba, beállíthatatlan nyak, gyenge nyak (ilyennel életemben nem találkoztam még, de nekik sikerült produkálni: az egyik (ráadásul sajátom) úgy viselkedik, mint egy lebegő húrlábas strato, pl. kipengetsz egy oktávot (std. hangolás: E0-A7), és megnyújtod a második húrt, lehangolódik az E, mint egy lebegő húrlábasnál, mindegy a hangolás, húrvastagság. A nyakmerevítő pálca kb. olyan, mintha alumíniumból lenne...katasztrófa.
Katasztrofális minőségük van, saját részről 2x cserélték az egyik gitáromat, 3x-ra már nem küldtem vissza, már meguntam, de röhej minősége van (pedig nem egy 15.000 forintos HB kategóriáról van szó).
0 quality control, inkább várj, és költs rá egy picivel többet, de próbáld elkerülni.
Folytathatnám tovább, valamint nem szívesen ásnék el egy márkát 1 db kapufa után, viszont esetemben szám szerint 7db hangszerről beszélünk, szóval őszintén mondhatom, hogy van tapasztalat.
@andor80: Nem az első Jacksonom, én meglepően pozitívan csalódtam eddig a quality controlban. Az alap beállításokat én is el tudom végezni, de ez hiba, nem beállítás.
Ettől függetlenül köszi a tanácsot, egyetértek, megéri beállíttatni!
-
consono
nagyúr
válasz
Goose-T #40922 üzenetére
Valószínűleg Komlón kevesebb a gitáros, azért árulja még
Nyilván el lehet adni mindent, ha olyan árat mond az ember (amit egy deco-ként megvett gitárnál nem nehéz), de ezek a Cortok is már elérték azt a szintet, ahol simán ki lehet szállni belőlük további értékvesztés nélkül.
-
Goose-T
veterán
válasz
consono #40920 üzenetére
Figyelem folyamatosan a gitáros apróhirdetéseket (ez már csak ilyen perverzió
), és azt vettem észre, hogy a Harley Bentonok igen gyorsan forognak a piacon. Sőt, megfejelem azzal, hogy volt két HB-m, ami fölösleges volt, mindkettőre egy napon belül akadt vevő, és el is vitték a meghirdetett áron. Szóval igenis el lehet adni őket használtan.
Ellenben itt van ez a Cort, ezt is hirdeti a srác már hónapok óta, de még mindig nem vitték el az újonnan 130 ezres gitárt, pedig már 45 ezerért odaadná.
-
andor80
senior tag
válasz
qltsar #40889 üzenetére
Ha új hangszer és még nem volt hangszerésznél akkor ne gariztasd mert azzal rövid távon sem mész sokra hanem egyből hangszerészhez vidd bund síkolás, oktáv nyak,húrmagasság TELJES beállítás.Ezt még a többszázezres gitároknál is megéri első napon megcsináltatni.
Kb 10+ píz
Az eredmény megfizethetetlen kényelem hangszerszerelem.
(Sajnos jackonál még az über kategóriában is kritikán aluli a minőségellenőrzés.Én gityóim is oylan állapotban jöttek anno ,hogy elsírtam magam.Aztán nagybeállítattás és mintha egy csoda jött volna vissza) -
Goose-T
veterán
válasz
benvolio #40918 üzenetére
Akkor rendelj egy Harley Bentont! Sajnos nem szokott minden esetben tökéletes lenni a gyári beállításuk, de annyival olcsóbbak, hogy bőven belefér az a párezer forint, amit rá kell még költeni hangszerészre. A faanyag, fényezés elég jó, a pickupok is jól szólnak, a nyakuk egyenes, nem hallottam még csavarodott nyakú Harley Bentonról. Az olcsóbb modelleknél egy idő után szűk keresztmetszet lehet a hangolókulcsok és az elektronika minősége, de nem teljesen használhatatlanok.
-
Goose-T
veterán
válasz
benvolio #40915 üzenetére
Ha én Miskolcon keresnék metálgitárt, akkor ezt a Wahsburnt biztos megnézném. Japán gyártmány, maximális precizitás, örök élet meg egy nap.
-
-
Berreh
tag
válasz
benvolio #40913 üzenetére
Ha HSS stratoról van szó, szerintem ez a Cort G260 OPN, vagy ez a Cort G260 3TS jobb a linkelt Yamahánál, noha az is nagyon jó.
-
Eastman
addikt
'69-es Ibanez valakinek?
-
qltsar
veterán
válasz
benvolio #40906 üzenetére
Van tapasztalatod ezzel a pedallal? Hobbimokazni szeretnek haverokkal (oraberes terem) - a lenyeg, hogy sajat cuccot nagyon nem cipelnek, valami kis egyszerure gondoltam es mar szemezgettem ezzel.
Mennyire eszi meg a mely(ebb) hangolasokat (A#, G#, G)?
Egyetlen ertelmezheto tesztben Ola is csak D-n van, amit talaltam rola.
-
benvolio
őstag
-
Goose-T
veterán
válasz
benvolio #40904 üzenetére
Lássuk csak: a gitár ér mondjuk 50 ezret (persze van kicsit olcsóbban is ám), a kombó pedig sokmindenre nem jó, eladni nem tudod... szóval ha neked így megér az a vicces zörgő doboz 20 ezret, akkor hajrá. Amúgy ezek a Marshallok 20 ezer körül szoktak menni használtan, szóval még akár meg is érheti, de igen nehéz lesz később eladni.
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Ez a szett megér 70ezret szerintetek?: [link]
Üdv! -
Eastman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest