Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #64409 üzenetére
Főleg akkor jó, ha nem youtube-on, felvételen keresztül hallgatja vissza magát.
Az a baj ezekkel a demonstrációkkal, hogy a jelenlegi felvételi technika (na meg az otthoni hifi cucc) általános minőségéről legalább annyira árulkodik. Egyszerűen nem tudnak úgy felvenni semmit (se gitárládát, se orgonát, se szimfonikus zenekart, de még egy darab fuvolát sem), ahogy azt élőben halljuk.
-
higher33
csendes tag
válasz
arnyekxxx #64409 üzenetére
Abszolút!
Ha bírjátok az ilyen összehasonlításokat, akkor hadd mutassak nektek még kettőt:
Peavey 6505+ vs. STL Tones AmpHubEVH 5150 III vs. STL Tones AmpHub
(Közben megtaláltam, hogy lehet érdemben linket elhelyezni.
)
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
arnyekxxx #64385 üzenetére
Legyen?
Jó, végülis nem ciki, bár a minősége ezek mindegyikének olyan, hogy max a gitárról ismerni fel. meghát az "élő növény varázsa..."
1. Na ez mókás, amikor a sportcsarnok+kontroll együtt úgy visszhangzott, hogy a dal elején a basszerrel, egyszerre mentünk a doboshoz hogy elkapjuk a tempót.3. Na tessék, színpadi hangzás, Imi a road felsétált a színpad mögé a kamerával..
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
arnyekxxx #64312 üzenetére
Hát nem volt.. Kb ilyen hangszerek külön külön pötyögtek valamit "dzsi dzsi dzsi..." jó lesz? jó.. ott áll ezer ember a sátorban a színpad előtt, nem fogunk ilyen dalrészleteket tolni. ennyi, gyorsan próba hogy szól e minden.. meg hát fel kell cuccolni, összerakni a motyót, fél óra volt szerintem két banda közt.. Egy Wigwamban nyilván volt rendes beállás még kapunyitás előtt.
Hadd tudjam hogy mennyire segít nekem ha szól a gitárláda.. koncerteztem hozzá eleget.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
arnyekxxx #64303 üzenetére
Hammer színpad megvolt majdnem 20 éve.. vittem a fejládát. hallottam is benne magam, merthát amikor banda jön banda után, akkor nincs idő beállásra.. felcsavarod a fejládát hogy halld magad, aztán igazodsz a doboshoz-énekeshez, a többit meg a keverős megoldja kifelé.. buli közben meg nem fogsz neki magyarázni két dal közt a mikrofonon át nagyon, hogy "lécci tolj még gitárt a kontrollba ecsééém.." bár ilyenre is volt példa már a történelemben..
Amúgy rengeteg esetben szar a kontroll, vagy egyáltalán nincs is, mert ilyen helyek is vannak hogy annyira gyatra a cucc, hogy örültünk ha az énekes hallja magát. .. -
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64275 üzenetére
Nem kellett neki azt soha sehova cipelnie, honnét tudná. Az p*csafüst. 2x12-es 150W-os kombót, 20kilós digitális zongorát meg közel 30 kilós berackezett Vetta II fejet 8 kilós lábkapcsolóval is cipeltem már keresztül a városon, meg lehet csinálni. Nekem ne mondja senki hogy 10-15kilós sz*rt nem lehet elvinni A-ból B-be mert kiröhögöm. Zongoristáknak, dobosoknak sokkal nagyobb szívás van mégse nyávognak. Hagyjuk már ezt a témát, senkit se érdekel. Nem kötelező megszakadni, össze lehet úgy válogatni az eszközöket hogy könnyen szállítható legyen, maximum nem a 2x100W-os Marshall végfokot kell vinni mindenhova ha nincs kocsid. Régen nem volt ilyen választási lehetőséged se.
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64268 üzenetére
A rack PA végfok-ból csak 1 csatornát használsz alapesetben(Wet signal), a másik (fő, Dry signal)végfok a csöves fej, ha hiba van kikapcsolod az effektprocit az effekt loopból, és az lesz a fő előfok és a PA-másik oldalát is lehet használni még opcionálisan. Túlbonyolult?
Ctrl+Alt~Del-Van akiknek 20+ kiló felemelése se okoz különös nehézséget. Még nők és gyerekek is
De nyugodtan írd le részletesen milyen nehézségeket okozott neked 1db 11 kilós 25W-os ENGL Fireball felemelése és berakása a kocsi csomagtartóba, nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Legutóbb amikor koncerten voltam a gitárosok 2db kis 15W(5.5kg)-os lunchboxról tolták végig a koncertet.
Komolyan mondom olyan vagy mint a kerékpáros topikban az országútisok akik örülnek el se indulnak úgy kerékpározni hogy ne gy@rjanak előtte egy jó nagyot, nehogy véletlenül fölös tömeget cipeljenek.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
arnyekxxx #64264 üzenetére
Nagy különbség van aközött, hogy te viszed is, más meg csak fejben okoskodik, hogy mit hogy csinálna.
Amikor forma 1-et nézek, én is marha okos vagyok, hogy mit hogy csinálnék, a valóság meg az, még sosem indultam futamon.Aztán pár koncert, cipekedés meg macera után lehet, hogy az elméletben okosak se hallanának semmi különbséget már a multi meg a csöves között.
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64264 üzenetére
Én vinnék 1 kisebb csöves fejet(amiben van végfok), 1 multit, meg egy stereo félvezetős pa végfokot, így ha van valami a fejjel akkor multi is ott van. Multiba biztos be lehet állítani egy presetet ahol helyettesíted az erősítő hangját, meg PA fele is van jeled. Erősítőt biztos nem állok neki ott mókolni a sötétbe. Nem is lenne értelme ha nincs tartalék végfokcső, előfokcső, biztosíték, multiméter kéznél. Ezért használnak stereo csöves végfokokat, mert ha elszáll az egyik oldal ott a másik.
De ez én vagyok, valaki meg bevállalja 1 szál gitárral, erősítővel, oszt lesz ami lesz. -
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64260 üzenetére
Általánosítasz. Én biztos nem vennék csak azért egy külön tonex-et is hogy leprofilozzam az erősítőt, az erősítőt vinném próbára meg fellépésre is, legalább kicsit meg lenne hajtva rendesen.
Nem mindenki annyira van elkényelmesedve mint te.
Mondok egy példát, fellépésre mész, játszotok számokat E standardbe meg drop D-be.
Mit választasz?
1. 1db gitárt viszek, számok között lehangolok drop D-re. ("időigényes" nincs redundancia)
2. 2db gitárt viszek 2 hangolással(így van backup gitár is húrszakadás esetére, túl vagy biztosítva)
3. Veszek egy Digitech The Drop pedált és 1 gitárral megoldom hangolás nélkül, még ha csak közelítőleg fog úgy szólni mintha lehangoltam volna. (szintén nincs redundancia húrszakadás esetére)A 3. a te "megoldásod" az erősítőre. Nincs ezzel semmi baj ha nem akarsz cipekedni meg hangolgatni.
Moleman-A legszebb az egészben hogy manapság ezek a félvezetők se olyan olcsóak már, egyre kevesebbet gyártanak belőle, germánium diódát/tranzisztort meg úgy kell vadászni, és ha megvan még akkor is válogatnod kell hogy melyiknek van nagy erősítése.
Én úgy fogom összerakni a következő riget hogy az erősítő/pedál full analóg(félvezetős vagy, csöves), digitális dolgok csak az effekt hurokba lesznek. De lesz egy D osztályú stereo végfok is a rack-ben ami csak wet jelet erősíti 2 oldalra, középen meg a dry szól teljesen analóg jelúttal.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #64255 üzenetére
Hogyne lenne. Arról nem is beszélve, hogy
1) vannak csöves erősítők, amiket csak úgy tisztes távolból közelít a modellezés
2) a helyettesítés nekem azt jelentené, hogy rákötök pl. egy fuzz pedált, és ugyanúgy reagál rá.Amíg ez nincs meg, addig lehet több a csöves erősítő használata úri passziónál, sznoboskodásnál.
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64233 üzenetére
Facebookos gitár csere-bere csoportban láttam, SG 100eFt, a LP 110eFt. Félakusztikus 130eFt
A félakusztikusnak teljesen lekerekített bundjai voltak, az jobbnak tűnt.A gitár amúgy összerakás szinten(meg a faanyag is) elég korrektnek tűnik. Majd holnap teszek fel még képeket.
-
válasz
arnyekxxx #64222 üzenetére
Dimension Hatröss
Nothingface
Azt gondoltam, hogy rajtam kívül nem sok olyan **** van, aki szereti ezeket.
Pond a Dimension hatröss lemez kezdődik "csak úgy" 7/4-del. Mint annak idején a Pink floyd Money-je.
Ha csak ezekre gondolok, libabőrös leszek. (Ez elég sok zenénél így szok' lenni.)Anno még a korai punkzenekarunkkal küldtünk be demot a Hammerhez (94 körül) , Uzseka az egyik dalra azt írta, Voivod jellegű
👍Ja, bár már elmúlt május 4, a "may the fourth be with you" mellett láttam olyat is, hogy a zenészeknek ez Dave Brubeck nap (5/4).
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64145 üzenetére
Igen, csak más a setup, itt egy Vetta II van a fejre rakva, ebben benne van minden effekt ami kellhet egy gitárosnak ezért felesleges a rack.
Ha viszont a másik motyót viszi akkor Ada MP-1, Gajor2 és hozzá vagy a Marshall50/50 van, vagy a Line6 Spider III végfok.
Értelemszerűen a legtöbb gitárerősítő fejbe(pláne csövesbe) nincs beépített multieffekt. Ha viszel komolyabb effekt processzort, pedált stb mindjárt van értelme rackezni mert akkor mehet minden be mellé.
Ba cy lus-Nyilván, de szerinted ha Hendrixnek lett volna lehetősége a Univibe-on meg az akkori pedálokon kívül a mai modern eszközöket használni akkor ő melyiket választaná?
Lehet itt vitatkozni mindenről, de a 80-as években voltak a legkomolyabb gitáros rendszerek építve, mai szemmel nevetséges mennyiségű dolgot használtak akkor a gitárosok.
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64141 üzenetére
Nemcsak világsztároknak van rackben az összes eszköze. Gitártanárom-é itt van.
Nem kötelező rackezni, de baromi praktikus."A ládának meg mindenképpen irányított lesz a hangja, maximum nem a segged felé irányítódik hanem a fejednek, ami addig működik jól amig a fejed egy fix ponton van."
Feleslegesen magyarázod a nyilvánvalót. Leírtam az előző kommentbe is magamat újra megismételve:
Már leírtam nem 1x mit lehet tenni(INGYEN) az ellen hogy ne legyen irányított a hangja a ládának, túl van tárgyalva.(Vissza lehet keresni a fórumban és meg fogod találni)
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64134 üzenetére
Mert szerinted csak úgy lehet próbálni ha közben megsüketülsz? IEM-el nem lehet megsüketülni? Sokkal jobban fárasztja a dobhártyádat a fejhallgató/fülhallgató. Stúdióba is inkább monitor hangfalat használnak pont emiatt, pedig ott is krva nagy hangfalak vannak mégse használják nagy hangerőn, a méret nem amiatt kell.
Mondom hogy vittünk 1-2 erősítőt az énekesnek is, de nem szólt mindenki arról, hülyén is szólt volna ha minden 1 irányból 1 hangfalon szól. -
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64132 üzenetére
Megint elkanyarodtál a témától, próbateremről beszéltünk nem fellépésről ahol PA van. Mi van ha nincs PA a próbateremben? Nekünk se volt. Vinni kellett mindent, csak a dob volt összerakva. Ez esetben a hajadra kenheted az 5 kilós cuccodat IEM-el együtt. Úgy teszel mintha mindenhol jó lenne hangosítás meg az akusztika közbe meg baromira nincs így.
Biztos marha nagy élmény lehet IEM-füldugóba gitározni. -
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64130 üzenetére
Az 1 dolog hogy hol tárolod szobában, de fellépésnél, próbánál nem előtte ülsz ahogy itt én.
Mi az hogy történelmileg úgy alakult? Történelmileg full stack van(sőt, 8x12-es láda volt, nem 2db 4x12-es, ezt később szedték ketté hogy könnyebben szállítható legyen, ezt Hendrix mondta Jim Marshallnak), annál a felső 4x12 láda 2 hangszórója döntött felfele. Ha te a half stack elé beállsz és csodálkozol hogy a seggednek szól a hangszóró az nem a láda hibája ugye? -
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #63978 üzenetére
Ha Steve Morse, Kirk Hammett, Adrian Smith, Janick Gers, Billy Gibbons, Marty Friedman, Dave Mustaine, Joe Satriani használta akkor annyira szar nem lehet
Néztem a rajzát, ez egy továbbfejlesztett JCM900-as kapcsolás diódás torzítással
A Marshall 9001 Preamp- full cső de az pont midi vezérlést nem tudott, gondolom anno kijött az ADA-MP1 és gyorsan reagálni kellett valamit Marshall-nak, ez sikerült.
-
consono
nagyúr
válasz
arnyekxxx #63945 üzenetére
MEgnéztem ezt a Klon összehasonlító videót, jót szórakoztam rajta
A monitorba épített hangszórón még jobban jött, hogy MIND egyforma volt. Mégsem éreztem elvesztegetett időnek. Én az olcsó kínai Klon klónomat leginkább boostolásra használom, a Mayer féle beállításokkal, nem csöves erősítő, hanem alacsonyra levett gain-ű distortion előtt. Kellemesebb lesz tőle a hangja, nem tudom máshogy megfogalmazni. Változik a textúrája a torzításnak.
-
Smiley
addikt
válasz
arnyekxxx #63914 üzenetére
Hát ez egy nagyon régi kártya... Még van hozzá PPC driver is. Írtam amúgy az esi fejlesztőinek, hogy csak egy nagyon pici dolgot kéne átírni a driver-ben, de normálisan közölték hogy senki nem használ már ilyet modern mac alatt. Ez a Scarlett meg Windows alatt is ilyen szar volt, de amikor vettem ár érték arányban ez volt a legjobb választás.
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #63738 üzenetére
Érdekes, mert ha jól emlékszem, neked RG270-ed van, amit még Wizard II nyakkal gyártottak, az nem annyira széles, az újabb Wizard III nyakak 2 milliméterrel szélesebbek a test felőli végüknél. A rádiuszuk ugyanúgy 15,75".
Ja amúgy mi is koncertezünk pénteken ismét a Sorompóban. Feltörünk, idén eddig január kivételével minden hónapban volt egy koncertünk úgy, hogy minket hívtak, nem is mi jártunk utána.
Most úgy néz ki, hogy júniusra is lesz koncertünk, és arra is csak úgy megkerestek minket. Ha minden jól megy, két külföldi death metal banda előtt játszunk töltelékként. Kemény a rocksztárok élete.
-
Moleman
addikt
válasz
arnyekxxx #63628 üzenetére
A legelső bandámban nagyon elborult volt a basszerünk, nem volt hajlandó semmi "szivárványosat" játszani = diatonikusat.
Akkor nagyon furcsálltam, de így 16 évvel később már nagyon szép emlék, jó kis kihívás volt feljátszani a basszus sávot, mikor soksok évvel később újra felvettem egyedül az egyik számunkat. -
FockeWulf
tag
válasz
arnyekxxx #63625 üzenetére
"kellően ügyetlen basszerost kell találni akinek a pontos 4/4 is kihívás" Lehet hogy poénnak szántad, de valójában rohadtul rátapintottál a lényegre....Egy alsó-haladó basszerossal mindig előrébb voltunk mint egy profi "ki ha én nem" bőgőssel....na mind1, régi dolgok ezek, en már rég elengedtem
-
FockeWulf
tag
válasz
arnyekxxx #63616 üzenetére
Szólózáshoz is kell, elengedhetetlen a gitáros-ritmusérzék kialakulása. Ezért is célszerű mindenképp első lépésekben a ritmusgitározást elsajátítani.
Jól mondja Bacy, szólózással kezdeni a gitározást kb olyan mint mélyvízbe kezdeni úszni, vagy Sekszpírrel tanítani az írás-olvasást. -
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #63616 üzenetére
Nem választanám ennyire szét. Inkább onnan fognám meg, hogy a szóló általában a virtuozitás terepe. Illetve magasabb hangokból áll, jobban kihallani a hibákat. Nem biztos, hogy egy kezdőnek, kezdő-haladónak szólókkal érdemes szenvedni. Ez olyan, mint mélyvízben kezdeni az úszást. Persze nyilván vannak pokoli nehéz ritmusgitáros riffek is, de általában a szólók a nehezebbek.
-
FockeWulf
tag
válasz
arnyekxxx #63612 üzenetére
Nem csak zenekarozáshoz, hanem úgy általában a gitározáshoz. Jó szólógitáros akkor lehetsz ha előtte egy jó ritmusgitárossá képzed magad. B@szhatod a szólóid ha 3-4 alapakkordot nem tudsz pontosan váltogatni, vagy egy zsíros riffet nem tudsz ütemre eltolni. A gitározás 70-80%-a kíséret és riffelés.
-
cucka
addikt
válasz
arnyekxxx #63529 üzenetére
Én simán elhiszem, hogy azt hallod a felvételen, amit mondanak.
Nyilván, ezekhez a kérdésekhez tudni kéne, mi annak a mikrofonnak a karakterisztikája, vagy hogy mennyit kellett kisérletezni azzal a dobbal, hogy így szóljon, stb.
Maga a videó sem erről szól, az, amiért készítették, az nekem teljesen átjön. Nagyon jó zenészek örömzenélnek, nyersen, vágatlanul. Mindenhol a nyolcvan sávból kikevert, multitrackelt, tökéletesen zajtalan stúdiófelvételeket hallod, felüdülés néha egy ilyen is, mint kuriózum. A helyén kell kezelni.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #63526 üzenetére
A lényeget kihagytátok: a mikrofon nem emberi fül, nem úgy hall. Ha odateszik, ahonnan hallgatják, akkor sem olyan lesz a felvétel, mint élőben a hallásunkkal. Szóval ezért nem jó érv, hogy a fülünk sem a ládánál tartjuk, mert a hallásunk sokkal jobban kiszűri a "lényeget", mint egy "buta" mikrofon.
-
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #63518 üzenetére
Nem történelmileg alakult az úgy, hanem nincs pénze normális mikrofonra az embereknek. Nem csak itthon, még külföldön is hányan állnának neki otthon mondjuk Neumann U87-el gitárládát felvenni. Az hogy az SM57 ennyire elterjedt csak annak köszönhető hogy strapabíró és mellé olcsó is, így nem kell se az énekesnek, gitárosnak azon paráznia hogy mikor szakad szét a membrán ha beteszed egy gitárláda elé, vagy elejti az énekes.
Amilyen árak vannak lassan inkább készítek magamnak mikrofont-is. -
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #63512 üzenetére
Ennyi erővel egy zongorista is mondhatná, hogy ő nem a zongoráját akarja minél realisztikusabban hallani. Az igazság az, hogy esély sincs rá jelenleg, tehát szimplán gyakorlatias gondolkodás a mikrofonnal mint művészi eszközzel számolni. Az eredeti célja viszont nem ez volt a felvételeknek.
-
Ba cy lus
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #63435 üzenetére
Valamit virítani kellett, hogy továbbra is többet adjanak az M-Vave-nél. Alaposan felkavarta az állóvizet. Na meg ez a 70 dolláros Sonicake biszbasz, erre is lehet NAM-okat feltölteni.
-
válasz
arnyekxxx #63435 üzenetére
Kerestem, hogy mi is az a NAM, de nem találtam. Mármint a topikban, illetve Eastman blogjában sem.
(az IR-re is azt hittem elsőre, hogy valami infrared összeköttetés...)
Felhasználói szemmel ez mit jelent?(A GP-100 firssítése /v1.9/ után érdekes dolog van, ha túl gyorsan tekerem a patch váltót, akkor simán nem ad hangot. Aztán egyet oda, egyet vissza, és megérkezik a hang. Emlékeim szerint a v1.8-nál nem volt ilyen. /Nem, még nem jeleztem - már ha van hova/)
-
consono
nagyúr
válasz
arnyekxxx #63275 üzenetére
Nagy +1 erre. Én a Tank G-n tényleg két presetet használok, pont ahogy mondtad egy tisztát meg egy torzat (meg néha mellé a kisvasutat) és mindenre elég. Főleg, hogy akár egyesével is lehet kapcsolgatni az effekteket, mint a kisvasútnál.
Jut eszembe, már lehet az ANN-el direkt NAM-ból AM3Data-t csinálni. Sajnos nem konverzió, ugyan úgy tanítani kell a modellt, csak nem kell a bohóckodás a VST-vel, exportálással.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
arnyekxxx #62789 üzenetére
Bírom ezt a nem 100%-ban úgy szól dolgot. Csak mondjuk 99%. A maradék egy százalékot ember nincs, aki meghallja.
Meg ez is elég vérszegény dolog állandóan emlegetni, hogy nem 100%-ban olyan, mint a digitális/analóg. Téééényleg? Ha ugyanolyan lenne, akkor mindkettőt ugyanúgy hívnák.
Mellesleg egy digitális felhasználó sem állítja, hogy 100%-ban olyan. Az analóg betyároknak mégis ez az egyetlen érvük mindig. Hogy de az nem 100%-ban olyan. LOL:
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Ba cy lus
addikt
válasz
arnyekxxx #62746 üzenetére
Aha, mert véletlen sem szól jobban a valódi erősítő, az meg sem történhet.
Ennek a digitális gitározásnak sok buktatója van. Pl. egy erősítő fej rögzítésének a problémája már ott kezdődik, hogy kell egy csillapító. Ha nem jó a csillapító, nagyon sokat ront a hangzáson. Sajnos sok csak erősítőfejes presetnél hallom, hogy a vacak csillapító hangját hallom, nem az erősítőjét.
A Tonex Capture-ben is milyen csillapító lehet, ha az egész kerül 80k huf-ba? Egy rendes csillapító önmagában ennek többszöröse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest