- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #42258 üzenetére
Na akkor majd ránézek erre. Aliról, vagy ebay-ről jön?
-
Goose-T
veterán
válasz
Plazmacucci #42258 üzenetére
Ja, én is írtam már korábban, hogy olyat használok. Olyan, mint a Jazz 3, csak recés a felülete, hogy ne csússzon, és tizedannyiba kerül.
-
válasz
Plazmacucci #42255 üzenetére
Sima max-grip jazz 3-at próbáltál már, ahhoz képest milyen a JP? Imádom a maxgripet, de valahogy picike, pár milivel lehetne nagyobb, de nem vastagabb... az XL talán már túl nagy is, de nem próbáltam még egyet se, mert az itteni hangszer botlban ilyen pár fontokat elkérnek ezekért a szarokért, pár ezret meg nincs kedvem kiadná pár hülye pentetőért, tesztelni meg nem tudom őket itt.
Amúgy ti honnan szerzitek be a pengetőket? Aliról, vagy csak random hangszer boltokból?
-
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42159 üzenetére
Megint tovább tolod nem bírsz leállni látható a fanatikus kényszered.Végtelenűl sajnállak,hogy ezt a felgyülemlett energiád nem a új számok írására használod.Kiváncsi lennék rájuk szerintem többen is..Én ma megyek egy jót próbálni és tolok egésségedre pár jéghideg sert előre is egéségedre.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #42159 üzenetére
Én már egy ideje eldöntöttem, hogy az olyan hozzászólásokat, amik a fogalmazásukkal, írásmódjukkal a
tanulatlan retkes cigaz "okádék kommentek" facebook csoportot idézi, azt el sem olvasom inkább. -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42152 üzenetére
Miért vagy ennyire elfogultan gyűlölködö nem is értelek...Hazudsz olanokat írsz amit én soha nem mondtam.!Kérlek moderáléd már magad és fejezd be a ferdítést.
"Abba meg bele se menjünk, hogy a szakmának mi a véleménye a zene efféle megerőszakolásának."
Nem erőszak....Semmiféle erőszak nem történtA szakma köszöni jól van és pont te írtad nem lázadt fel és hisztizik ....Egyszerüen más felvétel keverés ,stb technika volt ezen a lemezen.Valakinek tetszik valakinek nem.Akinek nem tetszik nem hallgatja . -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42150 üzenetére
Pont ezt mondom én is.!
NEked nem tetsszik ez a fajta szerinted műanyag digitális sound a mesternél.Nekem meg sokaknak meg nincs vele bajom.Egy szóval sem állítottam,hogy ez jó lenne azt állítom engem nem zavar.Szerintem NEM szar
Te még cakumpakk kategórikusan kijelented ,hogy szar és mindenki aki mást állít süket hülye igényterlen. .Ez egyszerüen nem igaz.A zenei hallás igény minmőség jó rossz az mindenkinek mást jelent.
Egyébként meg bakker Ozzy mindig agyon volt EDITÁLVA szavanként énekli fel a lemezeit mert arra képes.Mindig tonna effekt vocoder pitchshifter harmonizer volt rajta mert KELL!
Már itt is megannyi harmonizer stb van rajta.:
[link]
Itt meg még szinti ének is nem kevés:
https://www.youtube.com/watch?v=17Q-Id9mPO8
Azóta meg nyilván még több kell a faszira élőben meg pláne.
Örüljönk,hogy még lemezt ad ki.és ha nem is csúcsformát de szerintem ahogyan az utolsó Sabbath ez az utolsó Ozzy is egy hallgatható nem szégyelnivaló produktum.
+ 100 éve van a pályán ha ő nem kisérletezhet a hagjával felvételi technikákkal???HA egy full raplemezt ad ki vocoderrel az se zavar annyit tett a Metalért miért ne kisérletezhetne..Én meghülyölnék ha állandóan 24/24 szélsebes Hardcore-t kellene nyomnom.Szegény Ozzy meg lehet tök jó pop dalokat hozna csak nem meri meglépni.. -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42145 üzenetére
Az,hogy ő mit írt irreleváns.Hiszen ő neki sem jön be alapvetően attól még mindig nem szar hiszen megvették az emberek és hallgatják.NEked meg neki nem tetszik .TEchinkai oldalról.
-
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42142 üzenetére
De te állítod ,hogy szar a hangzás.Neked nem jön be .És ezt az álláspontod gyermekien rá akarod erőszakolni másokra.....Miért ?NE hallgasd!Ott vagy óriási tévedésben ,hogy bebeszéled a kis belső hangodnak azt ,hogy van egyetemes szar meg jó hagzás ...Hát ilyen NINCS!!!
Ha így lenne csomó zenekar nem is létezhetne...Nemhogy rajongói lennének..Látom nem bírod feldolgozni a bebeszélt fantazmagóriád.Sajnállak ,hogy beszükíted magad és emiatt rengeteg zene nem jut el hozzád.De biztos valami sztár producer lehestz ,hogy csak te hallod .Hol a wiki oldalad kevertetnék masteringelnék nálad.Köszi -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42140 üzenetére
Engedd már el a másokat minősítést.NEKED nem jön be .Ez nem azt jelenti,hogy a mi fülünkel van a baj faszi inkább,hogy te vagy a kopter...Hallgasd a régi jó vintage lemezeket és legyél boldog.Én minden zenét meghallgatom az alkalmazott eszköztártól függettlenül(Lehet modern vagy régi is) ha bejön hallgatom ha nem nem.
-
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42136 üzenetére
Az égvilágon nincs baj a lemezzel.Nyilván ezért nem látsz lehuzó kritikát.Helyén kezelve megfelelő hangulatban elmegy.
Nekem is a No Rest for the Wicked a kedvenc albumom tőle . -
nap
addikt
válasz
Plazmacucci #42136 üzenetére
Mindenki azt gondolja róla, hogy ez Ozzy búcsúlemeze.
Amúgy nem rossz szerintem, csak a végére nem kellett volna az amerikában világhírű gigamegatitán vendégszereplése. -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #42134 üzenetére
Persze.Van standalone és vst3 64 bit telepítő is sőt maces is.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #42093 üzenetére
De annyiért ajándék placebo!
-
válasz
Plazmacucci #41914 üzenetére
Ez a hang jött ki a Zoom G3 USB-jéből. Ami nekem problémám van vele, hogy nagyon "orrhangja van" sok valahogy a közép freki. Terekem a potikat ide oda de nem az igazi, nem tudok vele nagyon mit kezdeni.
re: Eastman
-
válasz
Plazmacucci #41911 üzenetére
Jobbról balra megy a hang.
Booster az első, onnan OD, erősítő, utána delay vintage ce (ami megmondom őszintén fingom sincs mi, de ezt írja: This is a simulation of the BOSS CE-1.) és egy reverb a végén.Ettől függetlenül a Zoom G3 nem egy realista modellező dolog, pont ezért is szar a hangja. Ezért is lehet random bedobálni dolgokat, vannak olyan presetek hogy minden az erősítő után jön. Nem szól annyira hülyén, pont azért mert nem élethű. Ez inkább egy játék már mint komoly pedál. Ettől függetlenül egész normális hangokat ki lehet hozni belőle, legfőképp itthoni dolgokra.
re: Mexbacsi
Kb bármilyen random márkás najlon húrt. Ki, mennyit és játszol játszik rajta.
Én a daddario-hoz vagyok szokva, de most egy rotosound van fent azzal nem kell bajlódni, nem kell fűzni a hídnál. De van más gyártónak is bogyós végű húrja. -
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #41891 üzenetére
legjobb jelenleg szerintem is.
-
válasz
Plazmacucci #41902 üzenetére
Nekem bejött nagyon. Örülök neki. Eltököltem vele pár órát de nekem nem sikerült ilyen hangzást kihozni belőle.
Szóval gratula! -
arnyekxxx
veterán
válasz
Plazmacucci #41895 üzenetére
Nálam mind a 4 preset tök üres. Ha sajátot elmentek-visszateszek másik bankba az működik
-
arnyekxxx
veterán
válasz
ezt az ovp-t hogy kell importálni a th-u-ba?tárgytalan
-
válasz
Köszi! Holnap megnézem. Nekem aktív hangszóróim vannak, én is inkább lehúzni szoktam a basszt.
A ládára nem megy ki a .... habááár.... elvileg a G3 meg tudja hajtani.... hmmmm, nem is rossz ötlet! Az lesz! Örülni fog a szomszéccság mikor mekküldöm a A dúrt.Rar, milyen rég nem találkoztam már rar-ral?!
-
válasz
Plazmacucci #41893 üzenetére
Tolhatod a cuccot vagy https://wetransfer.com/
Személy szerint kíváncsi vagyok milyen egy jó metál preset.A Zoom G3 még rockra blues-ra elmegy, de metálra? Felejcsanel.
-
válasz
Plazmacucci #41891 üzenetére
Na. Metál?
-
válasz
Plazmacucci #41873 üzenetére
Tökös rock hangzás [link]
-
válasz
Plazmacucci #41855 üzenetére
Pedálnak jó. Amp és láda sim-nek kevésbé. Ellenben van pár beállítási lehetőség amivel egész használhatóvá vállt.
Nem pedig 16 mikrofon, 30 hangláda, a hovateszed a mikrofont pedig még egy extra tényező.
Nekem egy egyszerű cucc kell és ez az. USB-n van audio interface ami szintén fasza.
Pont Goose írta hogy neki is van egy ilyen kis egyszerű láda/erősítő szimuja. Az ponnjó. Ha lenne zsozsóm se tudom mit tennék. Mert a mikrofonozott láda is macera, vagy vennék egy ládát aminek van usb-je audio interfaceel ami a ládát szimulálja.
Mostani beállírásom ez.
Pl a humbihoz rock hangzás:
A strat-hoz ugyanez, csak OD helyett egy tubescreamer van.
A tiszta hangért pedig a következő beállítás felel:Az meg nem érdekel, hogy pl a hangnak köze sincs az eredeti Marshall hangzáshoz, ez így most kb oké. Talán egy kicsit sok a közép. Ellenben egy ilyen hangzást nem sikerült két órás tekergetéssel kihozni a VST-kből mert annyi beállítás meg szar van hogy öröm nézni. A presetek között vannak jóak, de nem találtam pl ütős clean-t blues-ra, cserébe a metál és hard rock presetek jók. De abban biztos vagyok, ha tekergetném egy hétig akkor szarrá verné ezt a mostani G3 beállítást.
Talán a BIAS-al könyebb volt nulláról jó hangot belőni. De a TH-U -val a preseteken érezni hogy sokkal több van benne. Csak tekergetni kell.Ha lenne pénzem és helyem és saját lakás/ház akkor valszeg egy BluesCube-ot szereznék be, mikrofon elé azt gyónapot. De így marad a pici ócsó kvázi oké, nem pedig a nagy drága de fasza.
szerk:
Mondjuk van egy kis cubex kombóm van, csak nem használom mer hangos, meg mióta sikerült a hangokat belőni ládaszimmel a G3-on azóta szinte be se kapcsoltam a ládát. Meg ha felvenni kell akkor úgysenemvansincsen láda csak a G3-ból kijövő jel, vagy nullán+VST, vagy effektelve. -
BluEyes
őstag
válasz
Plazmacucci #41840 üzenetére
Biztos kafa, de én kifüttyöltem az Overloud dógait (meg a Bias-t is amúgy), nem is tervezem újra használni őket. Nekem nájjlon mindegyik.
Viszont ha valaki akar kísérletezni, akkor blues-ra Kuassa 360, rockra meg Bx_rockrack. Utóbbit nem hinném hogy kell magyarázni, a K360-ban pedig van egy betyáros blues-OD, teljesen bele vagyok szeretve.
Persze az ízlések sokszínűségét elfogadom, ha valaki nem érti, mit eszek ezen a pocsék hangon.
Most így használom, semmi eq tekergetés, minden középen, a Reaper delay-e van még utána pakolva, oszt kész is a száúnd: [kép] -
válasz
crunch pl, meg compressed tube hangzás ami most mozgat
meg jó classic rock-os torzítás is jöhet
ránézek én is arra a demo-raBIAS nekem nem teljesen tiszta néha, vannak marhaságai mikor hangkártyák és asio-k között váltok, szóval ha ez abban jobb akkor megint egy pont... majd kipróbálom holnap ma már szünet van
-
Alexios
veterán
válasz
Neural dsp pluginokat próbáltad? Ha főleg torzitasra kell
-
Tommyka21
tag
válasz
Plazmacucci #41834 üzenetére
Videók alapján nagyon faja, de azért 270 euro kissé harapós érte...
Áh, de már látom Te is virágboltit kaptál le.
Na próbát megér.
Nálam a BIAS FX sose szólt rendesen vmiért. -
válasz
Izgi!
Metálra vagy úgy általában pl blues-ra is jó lenne? Mitől jobb mint a BIAS? -
Goose-T
veterán
válasz
Én használom, akartam is mondani, hogy már írtam róla, de csak arnyekxxx-nek írtam privátban, hogy mennyire király. Köröket ver szerintem is a Bias FX-re, az nagyon műanyaghangú ehhez képest. Tetszik, hogy olyan frankón megdörren a palm mute vele. A koronavírus tiszteletére írt félkész számomnál is TH-U-t használtam.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #41825 üzenetére
"Jellemzően az Ernie Ball jazz szettjének nevezik ezeket a húrokat a sodrott G húr miatt"
Gecinehéz lett volna letekerni -
Carlos Padre
veterán
válasz
Eddig csak 12-től láttam ilyet.
-
Goose-T
veterán
válasz
Azt jelenti, w=wound.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Plazmacucci #41778 üzenetére
Most rotosoundot használok, ott nem lóg ki. De a húr is egyéni ízlés kérdése. Én évekig hittem, hogy az ernie ball jó csak a gitárom szar
-
Smiley
addikt
válasz
Plazmacucci #41776 üzenetére
Egy Squier AFFINITY strat. ami elvileg 25.5".
(#41777) Carlos Padre: hmmm, es mi lett helyette?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Plazmacucci #41729 üzenetére
18v-re is kíváncsi lennék, bár kétlem, hogy annyit adna.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Plazmacucci #41722 üzenetére
Zakk Wylde például. Ha jól emlékszem.
-
nap
addikt
válasz
Nekem volt olyanom. (Nem én követtel el, már úgy vettem.)
A 81 jobban illik a hídhoz, mint a 85.
Másrészről egy Pearly Gatest, Black Wintert vagy akár egy Dirty Fingerst jobban értékelek, mint bármilyen EMG-t. -
Tommyka21
tag
válasz
Naa.
A régi Epi Customod nem EMG aktívos volt?
-
MATEO6600
őstag
válasz
Plazmacucci #41561 üzenetére
-
espista
senior tag
válasz
Plazmacucci #41459 üzenetére
Köszi. Akkor megnyugodtam. Két hete küzdök már vele. A Les Paul-nál is B500K kell a hangerőre?
-
válasz
Plazmacucci #41455 üzenetére
hivatalosan megy a covidba
"100% of the sale of this item will benefit Direct Relief"Mondjuk mind össze van piszkolva, graffitvel meg firkákkal.
re: Carlos Padre
még nem is vészes, de majd egy hét múlva nézd meg vagy mikor elszállnak a licitek az utolsó másodpercben -
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #41414 üzenetére
Ezért nem alszunk el órán
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #41378 üzenetére
Ezért nem vettem ME-25-öt.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #41337 üzenetére
Nézd meg a videót, egyből megimádod!
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #41227 üzenetére
Azér' ezt nem mondhatod szr munkának! Üt mint a tojáslikőr!!!
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #41227 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
Plazmacucci #40993 üzenetére
Haverom ESP Explorereret '72-es hurokkal egesz jol belottem drop G#-re , ott is 24.75 a menzura, bar en is keveslem.
Ami meglepett, hogy Triviumbol Matt Heafy a 7 huros Epiphone Les Pauljat (Drop G# / Std A#) vekonyabb hurokkal hasznalja, pedig ott is 24.75 a menzura, bar van egy Evertune bridge benne, de nem akarom elhinni, hogy ennyit segitene / kompenzalna.
En az Epiphone LP-met megfogadtam, hogy Std D / Drop C ala nem engedem, szamomra ez a limit 24.75-tel, ezt is hibrid 11-es hurokkal, aminek az alja, ha jol remlik 56(58?).
-
Gaborkik
tag
válasz
Plazmacucci #40991 üzenetére
Köszönöm az infókat!
A keretet kb. 100.000Ft, amiből a kinézett Marshall és társai 30 körül mennek.
Van esetleg javasolt/kerülendő a 60-80.000 Ft-os tartományban mondjuk az Epiphoneból ?
SG/LP/Strat forma ami igazán érdekelne vagy ezekkel már túl sokat akarok ? -
válasz
Plazmacucci #40811 üzenetére
A kapcsoló is kaphatott egy ütést, mert recseg és néha nem vált a híd és a közép között. Szal nem bódog. De ez van, megpróbálok belőle 60 fontot kisajtolni, akkor van 220-ért egy picsa jó gitárom amin cserélek egy kapcsolót. Amúgy be van állítva faszán, a hangoló kulcsok nagyon finoman mennek, nagyon jó az egész gép. A single/humbi kapcsoló is baró nagyon.
Szal amúgy öröm. Ha becsomagolta volna rendesen akkor maxi öröm vóna. Szerintem bármelyik maxiáras Epit veri. A hangja is jó, de azért lehet el tudnék benne viselni egy jobb hangszedőt. De ennyi pénzért még így is rohadt jól szól. -
válasz
Plazmacucci #40808 üzenetére
£278 postával. De majd jár vissza valamennyi. Nem tudom mennyit kérjek érte. Locking tuner, meg spec nut, szóval nem rossz ez, amúgy qrva jó rajta játszani. Rezonáns is, nem is vészesen nehéz. Szóval még így is megérte ezért az árért. Szerintem.
-
válasz
Plazmacucci #40760 üzenetére
Egyet, ami a legközelebb áll hozzád hagyd meg. Aztán lehet vele a gyereket szórakoztatni. Vagy újra elővenni. Amolyan mentőövként használni.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #40749 üzenetére
Nemá bazdmeg
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #40751 üzenetére
Legalább a kedvencedet tedd be a szekrénybe, aztán ha 2 évig sem nyúltál hozzá, akkor mehet...
-
nikkel111
csendes tag
válasz
Kár érted cucci ...Ne add fel teljesen ...
-
Tommyka21
tag
válasz
Plazmacucci #40754 üzenetére
Hát sajnálattal hallom...
Nekem is 22 hónapos a fiam.
Volt, hogy rá akartam hagyni mivel azért lényegesebben kevesebb az idő a hely a gyakorlásra.
De már amíg "bent" volt akkor is gitároztam neki és reagált rá (persze nem durva metált hanem akusztikus nótákat).
Amióta meg kúszik, jár dumál követeli a gitárt és nézni kell vele a youtube coverjeinket...
Már látom, hogy megfertőztem a zenével, főleg a gitárral.
Ha ne adj isten elkezd gitározni és a gitárral felszed pár csajt kezdésnek már megérte és hálás lesz.
Én későn kezdtem sajna...Na bocs ha hosszú volt csak annyit akartam, hogy a zene építőleg hat a gyerkőcre már egészen korai időszakban is
.
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #40751 üzenetére
Egy "akusztikásat" tarts azér' meg! Gyereknek is jó, ha akkordozol.
-
Goose-T
veterán
válasz
Szerintem tedd be az aláírásodba a cuccaid hirdetéseinek a linkjét, kiváló reklámfelület, én is úgy szoktam. Azért biztos nem bannolnak. Amúgy meg ne add el, meg fogod bánni!
Hogy jutottál erre a döntésre? Jön a baba?
-
nikkel111
csendes tag
válasz
Plazmacucci #40045 üzenetére
Ha nincs leválva akkor előszőr kontakt spay-l próbáld !
Ha van megfelelő pákád hozzá (ha lehet földelt !) csak akkor ! De nagyon könnyű elbaxni .... !!!!
inkább szerviz ! -
nikkel111
csendes tag
válasz
Plazmacucci #40043 üzenetére
necces lesz ... főleg ha az alaplapról vált le ...
Csak valami számítógépes szervizben érdeklődj .... -
Goose-T
veterán
válasz
Plazmacucci #39955 üzenetére
Szerintetek is elég Sabbathos lett a hangja? Készítettem egy kis hangmintát róla. Annyira másképp szól, mint az összes többi gitárom. -
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci #39955 üzenetére
-
Goose-T
veterán
válasz
Plazmacucci #39865 üzenetére
Á, erre pályázom, de ehhez el kéne adnom még egy gitárt, az pedig már erősen melyik ujjamba harapjak dilemma. Az asszony hét gitárnál húzta meg a határt.
-
andor80
senior tag
válasz
Plazmacucci #39836 üzenetére
760 millát osztanak szét.Ha kapnék 2 millát azonnal az lennék.
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci #39790 üzenetére
Gibsont 300 alatt? Vagy egy pár. És ne mondd, hogy a firebird zero-t is hamisították...
-
bigrob
őstag
válasz
Plazmacucci #39793 üzenetére
Ha nem valami custom shop vagy extrém ritka epi akkor nincs értelme...
-
válasz
Ez egy studio aminek kb ennyi az ára.
-
Goose-T
veterán
válasz
Volt 200-ért is bolti új Gibson, a Faded széria. A Studio is alsó kategóriás, ez teljesen reális ár érte. Ilyen olcsó Gibsont nem is éri meg hamisítani.
-
válasz
Plazmacucci #39787 üzenetére
Má mé?
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #39771 üzenetére
12:02-től; nagyterpesz, melós Blues, jöhet tűz, jöhet víz, jöhet gáz, ez nekem az igazi boldogság!!
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #39769 üzenetére
Háát, ami van. Kikeverem vele, aztán ha nagyon úgy érzem majd, össze lehet rakni kisvasútból, de pl. kompresszort, vagy "szalagos" echo-t vagy rotary effektet ezidáig még sosem próbáltam.
SC amúgy is zúg mint a zállat.Tudjátok, nálam "Citrom" hangzása, játéka az etalon, de arra tényleg születni kell, neki tényleg a kezében van! Nála érzem a lúdbőrödzést, ennyi.
-
Goose-T
veterán
válasz
Plazmacucci #39710 üzenetére
Köszi a tippet, én is beléptem. Már gazdagítottam is a gyűjteményt egy szép példánnyal.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Plazmacucci #39707 üzenetére
Ahha!!! Tehát a sound a kézben van. Értem már.
Beleptem az Ugly guitars csoportba. Köszi a tippet. ^^ -
consono
nagyúr
válasz
Még egy Kaoss pad hiányzik róla, de amúgy menő
A viccet félretéve én sokáig gondolkodtam, hogy veszek egy Ibanez RGKP6-ot állatkodni, amikor megjelent, de aztán nem lett belőle semmi...
-
cucka
addikt
válasz
[link] szerintem ugyanarra gondoltak
-
Eastman
addikt
válasz
Nem rossz. Piros is van?
-
bigrob
őstag
válasz
Plazmacucci #39607 üzenetére
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #39607 üzenetére
Mondjuk az első két bekezdés eléggé árulkodó
-
bigrob
őstag
válasz
Plazmacucci #39605 üzenetére
Amúgy nem gitárt szeretnék...
Köszi Goose, lecsekkolom!
-
nikkel111
csendes tag
válasz
Plazmacucci #39600 üzenetére
De ... csak körül kell nézni ...
Most 7végén vettem egy De'Longhi inissima kv főzőt az Euronicsban 18e-t máshol 28 ... -
cucka
addikt
válasz
Plazmacucci #39574 üzenetére
Mind a kettő?
A barna hajú csávó 1 bunddal arrébb csúszik a szólóban és kb. nem veszi észre, mindezt a zenekar nagy slágerében, amit az összes koncertjükön eljátszanak.
A szőke hajú csávó úgy szólózik mint aki 1 éve gitározik, hallod a húrzajt, amit tompítani kéne meg ilyenek..
Az összes ikergitározásuk vagy hamis, vagy valamelyik fakezű kiesik a ritmusból.
Mert az még beleférne, hogy az énekesnek rossz napja van, ezért nincs hangja. -
válasz
Plazmacucci #39537 üzenetére
Inkább Beatles-es vagyok mint Stones-os. Sosem voltam oda Jaggerért. Csak kíváncsi voltam, nem nagyon hallottam rosszakat a Keith csávóról, de persze ez nem jelent semmit, nekem új volt.
Amúgy hasonló buli de tökre más. Brian May az egyik nagy akit utálok mint a szart, de a Queen a kedvenc együttesem.re: cucka
Kössz a linket. Igen az a röhely hogy a metálzúzás egy lenézett dolog sokak szemében, közben több pontosság és precizitás kell hozzá mint a blues-hoz (én az utóbbiakat erősítem, de pl Megadeth így felnőtt fejjel már nem rossz).
Na holnap megnézem hanggal, már későre jár zajongni, csak belepillantottam a képbe, de sót azt tudnak csinálni. Vén kecske is megnyalja a sót -
MATEO6600
őstag
válasz
Plazmacucci #39531 üzenetére
"Special Guest" meg "Supporter"-nek vannak bejelentve, és a koncerteket FFDP-nak hívják. Szerintem a 40p reális, de én most megértem. Én sem mernék a helyében full szettet vállalni.
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #39531 üzenetére
Náluk sosem lehet tudni
Lesz e egyáltalán 40 perc
-
Alexios
veterán
válasz
Plazmacucci #39527 üzenetére
és agyilag is rendben van.
Miért, volt valaha? -
MATEO6600
őstag
válasz
Plazmacucci #39527 üzenetére
Épp a napokban láttam vele egy friss interjút és nekem szellemileg és fizikailag is okésnak tűnt! Persze egy ilyen komoly betegség esetén vannak rendesen hullámvölgyek...
Sajnálom hogy FFDP előzenekaraként kell megnézni őket, de az állapota miatt ez érthető. -
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #39521 üzenetére
Legyen szerencséd!
-
chaosmonger
tag
válasz
Plazmacucci #39477 üzenetére
Valószínűleg ez lehet akkor, köszi a válaszokat
-
Tommyka21
tag
válasz
Plazmacucci #39440 üzenetére
Később arra is jöhet
.
Vágom, hogy teljesen elegendő fellépéshez is egy ilyen multi de engem pont a sok lehetőség miatt érdekelne ez most. Plusz hogy jól szól.
Van Amplugom abban kevés a lehetőség, Bias FX-el (Focusrite-tal) meg az a bajom, hogy a számítógép előtt nem szeretek gyakorolni a kevés hely miatt. -
Tommyka21
tag
válasz
Plazmacucci #39437 üzenetére
Köszi
!
Éjszakai gyakorlós multit keresgetek, fülessel, később esetleg stúdió monitorral. -
WolfheartGR
őstag
válasz
Plazmacucci #39420 üzenetére
Megpróbáltam ököllel, úgy sem megy nekem.
-
starr
őstag
válasz
Plazmacucci #39295 üzenetére
Köszönöm!
-
Idiofil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #39276 üzenetére
Egyet találtam használtan hirtelen, 60 :/
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Plazmacucci #39263 üzenetére
Na ez például nem derül ki a jutub bemutatókból, köszi.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Plazmacucci #39261 üzenetére
Az esetek többségében a legolcsóbb nem a legolcsóbb ár/teljesítmény viszonylatban, ezért kérdem, hátha valakinek van gyakorlati tapasztalata velük.
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci #39233 üzenetére
Küldtem egy PM-et.
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci #39231 üzenetére
Nem. Az esti 60
-
Humbucker
senior tag
válasz
Plazmacucci #39217 üzenetére
Nekem ez a kedvencem a korn-tól [link]
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Plazmacucci #39217 üzenetére
Right now
Here to Stay
Coming Undone
Y all Want a single
Got the Life
Thoughtless
meg a slágerek...
Azert van jó zenéjük nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged