Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez milyen tracking number?
SU12365555465555
(Elvileg spanyol raktaras rendeles)
Marmint hol latom? -
válasz
sambenez
üzenetére
Én abban fizetek, amivel éppen jobban jövök ki.
De legyen itt egy példa, leforintosítom neked...
Itt van ez.39,99 usd és 11318HUF Gb-n.
Ha én kifizetem HUF-ban akkor a fenti összeget vonják le a magyar számlámról. Ha kifizetem USDben (akkor fingom sincs mit vonnak, mert jövő hét hétfői árfolyammal fogják elszámolni, mert akkor könyvelődik) akkor ha mai árfolyamot nézem, akkor 287,09 a bankom eladásija. Így 11480,73Ft lesz levonva a számlámról.
a kettő között 1,5% különbség van GB javára.De kérlek továbbra is fizess dollárban, mert neked biztosan olyan számlacsomagod van amin középen váltanak, vagy dollárban kapod a fizetésed, de a többségnek eladásin vált a bank.
-
válasz
sambenez
üzenetére
Jujj. Azert ilyet leirni ovatosan. Nem par napig tartott az az idoszak tavaly, amikor jobban valtott a gb, mint a kozep. Igen, nem mint a banki eladasi, hanem mint a kozep. De banki eladasit erdemes megnezni barmikor, h hogyan all a gb valthoz kepest.
( a 3000ft vagy 11eur kisboltot idehozni felesleges, mas kategoria)31142: ez teljesen igy van, de ez pont gb topic

-
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Kivetel a gyedi biro. Nekem a 20/20 cilinderes volt, fajt benne a szemem.(de ezzel vsz. kisebbsegben vagyok, nagyon sok a pozitiv visszajelzes ra)
-
jó fejek amúgy gb-ék, minden terméknél ez van:
Ft 661.61
Earn up to 330 Points
nem hazudnak, mert az 5 pont benne van az up to 330-ba, de na -
válasz
Bigemperor
üzenetére
ne engedd zárodni amíg nincs pénz a pp-n.
ace22 nekem nincs tudomásom arról, hogy lehetne. nem véletlenül kéri a refundot mindenki pp-re.
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Katasztrofa amit veled lemuvelnek..
-
válasz
elszabi
üzenetére
72 nap nem a világ vége euexpressnél? Nooooormális? 72 nap után az 1$-os nem trackelt cuccot is újraküldetem vagy refundoltatom.
de nekem nehogy azt mond, hogy kifzetsz valamiért 100+k-t úgy, hogy nagyon max 2hónap a szállítás, akkor ne lennél ideges.Kérdezőnek: ugye PP-lel fizettél? tracking numbert rakd be ide, hogy lássuk mi van. fordított cuccot megint ne másolj be, mert elsőre a hajózási vállalat miatt azt hittem, hogy hajón jön, utána jöttem rá, hogy a shipping companyt le lehet így is fordítani.
-
Múltkor valaki kereste ezt a villogót.
bár retek drága így is (2$), de ha nagyon kell:
GBFEB215 -
válasz
zagyvazsolt
üzenetére
A magad megnyugtatasa es masok idegesitese vegett?

-
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Hát akkor ennyi. Ird meg, hogy neked mar nem kell es visszakuldod ha fizetik a postat vagy elfogadjak azt az arat.
-
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Nem értelek. Ha nem akarod kifizetni, akkor minek írtál nekik?
Vagy B verzió: írd meg nekik, hogy visszaküldöd ha fizetik a postát. -
Hogy ne mindig csak a savazas legyen:
2novemberi rendelesem kuldik ujra (1 es 10$) amire se biztositas se tracking nem volt.
Mindezt barmifele kocsogoles nelkul. -
látom kiküldték a hírlevelet a napi kuponokkal

-
Mivel legfőképpen nektek írtam ezt, így engedelmetekkel belinkelem. (hogyan váltosunk olcsón, tároljunk pénzt usd-ben témakör)
-
válasz
Beni2360
üzenetére
usd->eur->huf
teljesen igazad van tényleg így működikellenben a végfelhasználót az, hogy milyen láncon megy át NEM érdekli, ezért elemi érdeke a banknak, hogy a váltás egyértelmű legyen, így a honlapon feltüntetik, hogy 1000jent pontosan mennyi forintért adnak neked.
Azért mert Te úgy gondolod, hogy csak és kizárólag deviza eladásin számol a bank még nem lesz igaz.
Több bank is középen váltja el. Ez olyannyira igaz, hogy anno amikor az ersténél voltam, akkor úgy váltottam pénzt a nyaraláshoz, hogy felvettem kint az automatából, mert olcsóbb volt, mint megvenni a pénzváltónál. -
válasz
zezoka
üzenetére
ha gb hufon van, akkor hufot terhel a pp is alapból (ha hufos a kártyád)
ha gb máson van, akkor a pp megpróbál váltani, amit kikapcsolsz, mert az bizosan rossz neked és a bankod vált (ami úgyszintén nem jó a nagy többségnek, mert drága eladásin vált).akinek közép vált a bankja ott a bank váltson, akinek eladásin ott gb.
-
A dpd-s tracking második bejegyzésének meg nem jelenése esetén mi az a pont ami már nyugtalanságra ad okot? 11.06 az első bejegyzés (dpd az adatokat megkapta) és ennyi.
-
Rendeltem egy kontrollert, amit nem jött meg több mint 2hónap után sem. Érdekességképpen megemlítem, hogy nem volt biztosításom. Írtam nekik, hogy akkor legyenek kedvesek refundolni. Első megoldásként azt ajánlották, hogy újraküldik. Jól gondolom, hogy ezt a megoldást itt sem fogadom el?
-
Most csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy 11.06 a dpd megrendelés időpontja és azóta semmi nem történt, vagy ide az extrém gyors eseteket linkelgetitek?
-
válasz
viktorhu
üzenetére
Rendben. Akkor ezeket a csomagokat hogyan tudom én kerestetni? A postánál még nem hallottam olyanról, hogy bement volna bárki hogy hol a csomagja és azt mondták, hogy természetesen megkeressük (ésszerűen sok idő eltelt, 60+nap). De ha tudsz nekem bármi olyat mutatni, amivel a postát rá tudom bírni, hogy az én (címzett) kérésére a csomagot elkezdje kerestetni, akkor ne tartsd magadban.
-
válasz
kinaicuccok
üzenetére
a lassúak az 50-55nap.
-
+1
A multkori robotporszivos sztori utan elgondolkodtam, hogy akarok-e innen meg1x valamit venni.
Aztan amikor lattam,h feladas utan ok ugy gondoljak,h enyem a csomag (mikor a nemzetkozi torvenyek szerint amig meg nem kaptam az elado tulajdona) az meg mar non plus ultra gaz. Egy jo ceg ismerve az, hogy jol reagal a panaszokra. -
Ez most egy olyan kerdes lesz, hogy tul szep,h igaz legyen, de gondolom a dpd nem kuld random smst. Tehat szombaton megrendeltem a porszivot, ami gearbest oldalan azt mutatja,h nincs feladva, dpd oldala szerint a tr number invalid es igy 2-5napra iger egy nemzetkozi csomagot. (Varok egy belfoldit is amit osszetortek, de arrol semmi info meg, csak en jeleztem nekik es az eladonak,h osszetort)
Ezen kivul nincs dpdm. -
Mennyi idot erdemes varni max mielott disputeot nyitok, hogy nem jott meg? (Ha jol neztem pp-nel 180nap a protection time) lvs-es a csomag.
60nap feladastol? Vagy vasarlastol? -
válasz
toyasoslecho
üzenetére
En ugyan ebayen, de megszivtam az ujrakuldessel ugyanis 2x nem kuldott semmit es pp vedelmen kivulre kerultem igy.
-
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Refund, majd rendeld meg ujra.
-
Mennyire szeretném én ezt free shippinggel küldteni?
Ugyanis annyi pontom van, hogy 24,5ért el tudnám hozni, az meg már 22eur alatt van, így ha megfogják se kell fizetnem. De ha meg trackinges/biztosításos és megfogják, akkor jön a tréfa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)