Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
gonger
üzenetére
Szamit, nem szamit, a kupon egyszer lejar. Inkabb vedd meg akciosan, es varj a feladasra 2 hetet, mint ket het mulva kaparod a falat, hogy ugyan most rogton feladnak, de nincs ra akcio...
Jo mondjuk lehet hogy 2 het mulva is akcios lesz. Vagy egy honap mulva meg nagyobb akcioban lesz. Ezt nem tudhatjuk full lutri. -
toyasoslecho
tag
válasz
gonger
üzenetére
Azta p..... csa!Én ilyen pár száz dollárra gondoltam. Ezt te tudod, de a dátum mindig tolodni fog. 26-ig biztos. Ezekre worldwide garancia van?
Ez nem ugyanazmaveric air -
szmyky
aktív tag
válasz
gonger
üzenetére
Én olvastam már PayPal topikban, hogy 60 naposat simán elkaszáltak arra hivatkozva, hogy még megjöhet.
Azt pedig tudjuk, hogy újranyitni ugye nem lehet.
Én ezért mondom, hogy inkább 90nap után forduljunk a PP-hez.De természetesen ez nem szentírás, függ az ügyintéző kedvétől is...
-
grimm2015
senior tag
válasz
gonger
üzenetére
Érdekes, hogy 2017-11-16 12:40:00 ezen az(rendelés) időponton kívül, mindkettőnké ugyanabban a másodpercben, ugyanoda érkezett

Tehát igazából akkor ez is parasztvakítás, mert azóta sincs semmi infó róla... Gyanítom, hogy a GB is ezen nézte múlthéten, ezért írta azt, hogy már MO van. És 1héten belül kihozzák... Gondolom jövőhéten frissül a 24. más dátumra...
-
petipetya
nagyúr
válasz
gonger
üzenetére
Sajnálom hogy így alakult, de például nekem egy novemberi teló 3 hét alatt, egy decemberi laptop 4 hét alatt érkezett meg EU expresszel. Ez utóbbi éppen ma.
Természetesen van alapja a kijelentésednek, mert folyamatosan olvasom a novemberi EU expressz rendelések eltűnését itt a topicban, aminek nem örülök. Remélem, előbb-utóbb mindenkinél születik majd valamilyen megoldás, hanem érkezik meg a cuccotok.
-
outdoor
aktív tag
válasz
gonger
üzenetére
Milyen webáruházat javasolsz helyettük?
Én még nem rendeltem a gearbestről, de már feliratkoztam, és konkrét vásárlási szándékkal figyelem az ajánlataikat.
A figyelmeztetés szerintem megszívlelendő.
Ilyen esetben a fórumnak köszönhetően elejét vehetem egy kellemetlen csapdának az ünnepek előtt.
Nem lenne jó, ha befizetném a volt tabletem kiszemelt utódját, ők pedig két hónap elteltével közölnék, hogy ja, hát nincs raktáron, és beszerezni sem tudják, de ha várok jövő karácsonyig, akkor adnak mellé egy nyalókát.
Ha ilyesmi történik az amúgy is bizonytalan online kereskedésben, arról tudnunk kell.
Nemhogy még itt a vásárlót teszitek felelőssé, hogy ugye-ugye, milyen kedvező volt, hát most megeszed, amit főztél - bruhaha.
Ezt visszautasítom.
A pénzünkért adják azt vagy jobbat, mint amit ígértek.
Ez a minimum.
Amelyik áruház vagy szolgáltató ezt nem teljesíti, joggal lesz pellengérre állítva.
Álljon itt a szégyenfalon, hogy mit tett.
Nemhogy még nekiestek a vevőnek, aki áldozata ennek a dolognak, és korlátozott a ráhatása az eladó cselekedeteire.
Az online kereskedelem nem valamiféle lecke az életről, amit minden rosszcsontnak meg kell tanulni.
A szolgáltató, eladó és webáruház pedig nincs a tanítómester szerepében.
A vevő nem felelős az eladó anomáliáiért.
Nehéz megállítani az arcátlan disznókat.
De ettől nem mi követtük el a tetteiket.
Áldozatok vagyunk, nem tettesek.
Nem érdemeltük meg, és nem kellett előre látnunk.
Ellenkezőleg. Miután az adatok - esetleg hazug adatok - alapján józan megfontolásból vásároltunk, a másik pedig csalt, olyan helyzetben vagyunk, hogy ezt dokumentáljuk, értesítsünk másokat, és kevés eszközünkkel kibújjunk a helyzetből, tegyünk ellene.
Semmilyen alacsony ár nem indokolja, hogy ne azt kapd vagy jobbat, mint amit eladtak neked.
Az árucikk nem az emberi esendőséged reflektorfénybe helyezése volt.
Nem ezért fizettél.Plusz szívességet sem kell tenned azért, hogy érvényes legyen a kötelezettségük.
Már most is érvényes.
-
törölt tag
válasz
gonger
üzenetére
Egyetértek. Hülye egy banda.
Most ott tart az ügy, hogy visszaírtak, hogy:
'Thank you for contacting Gearbest.I have changed it in our system,there is some price difference for you to pay it.
We will send you an invoice via paypal.Please kindly check it later.
Once we receive the amount, we will process your order accordingly.Please feel free to contact us anytime.
Thanks for your understanding and assistance.'Magyarul az ebay topikban linkelte valaki ezeket a karácsonyi projektorokat, hogy most nagyon jó akcióban vannak.. 26 dolcsi helyett volt tizen valahány + szállítás.
Rendeltem kettőt.
Aztán hitegettek össze vissza, hogy bocsi, projektor van, uk to eu átalakító nincs hozzá, majd 10-15 nap múlva lesz. Visszaírtam, hogy nem baj, küldjétek anélkül. Aztán hirtelen maga a projektor is elfogyott és csak 10 nap múlva lesz nekik. Közben meg árulják másnapi feladással...VICC.
Most meg írnak egy ilyen üzenetet? Kit néznek ezek madárnak?
Ráadásul már 80 feletti az ára dolcsiban. Elég érdekes árváltozás történt a napokban.Mindegy, ticketbe leírtam nekik, hogy ez nevetséges...és hogy az anyukájukkal szórakozzanak, csaló nyomorultak, majd pár review oldalon lehúzom őket, azt ott rohadjanak meg. Amint megjön az utolsó rendelésem is ezektől a mocskoktól tiltom/törlöm a fiókom, ha lehet. Ne velem szórakozzanak.
-
cidalain
veterán
válasz
gonger
üzenetére
előfordulhatnak hibák. de akkor még nem kell csalást kiáltani.
tegnap délelőtt egy ismert több bolttal rendelkező országos cégnél rendeltem egy nem olcsó laptopot. semmi visszaigazolás akármi emailen. délután már pont azon voltam hogy rájuk csörgök, de pont hívott a srác, hogy sikerült egy darabot "szerezniük". mondom magamban most tapsoljalak meg? ott volt a weboldalon, meg tudtam rendelni! és ha nem tudott volna még pont 1 darabot szerezni, akkor mivan? -
-
Vertigo18
addikt
válasz
gonger
üzenetére
Bocsi, későn vettem észre a kérdést, így már Jackie megválaszolta előttem. Bár gondolom neked mindegy, hogy ki válaszol, ha hiteles és elfogadható választ kapsz.
Tehát, ahogy előttem is írták, ha Eu Express szállítást választasz, akkor az egyenlőre még mindig áfamentességet jelent (nah ez sem igaz így, csak a szállítási díj kifizetésével a feladó "leveszi" rólad az áfáztatás terhét, úgymond "elintézi" helyetted. Abba ne menjünk bele, hogy hogyan intézi, mert nem biztos, hogy legális minden esetben és nem is a mi dolgunk) számunkra, vevőknek.
Sajnos nem minden terméknél van Eu Express szállítás, az ilyen terméknél egyetlen egy opció van arra, hogy "elkerüld" az áfa befizetését, hogyha Európai Uniós ország raktárkészletéből küldik (ezesetben sem igaz az áfamentesség, mivel amikor beérkezett az Eu-ba, akkor az eladó már becsengette az áfát, csak ez téged, vevőt már nem kell, hogy érdekeljen).
Amennyiben BÁRMILYEN más szállítást választasz (ideértve az Eu expresshez NÉVBEN rendkívül hasonló "Eu registered" szállítást is), akkor bizony jönni fog a rendelt termék helyett első körben a papírocska, amit ki kell tölteni, mert megfogták a vámon (ez sem igaz, nem mindig ott, de mindegy)... Ennek elkerülésére régen volt némi esély (olyan 10/-ra saccolom, de rendkívül random volt, nem lehetett belőni), azonban manapság már tényleg az játszik a "határon", hogy szinte mindent megfognak és még a 22€ alatti cumókra is inkább kiküldik a nyilatkozatokat. olyan 1% lehet az áfáztatás elkerülése, erre nem érdemes alapozni.
Most majd lehet, hogy jön pár komment, hogy valaki rendelt 100$-os akciókamerát sima szállítással és átcsúszott, vagy Junoszt tévét és nem áfáztatták - nah ők az 1%. Bele kell gondolni, hogy vajon mennyi terméket rendelünk és milyen elenyésző számú az a pár komment, hogy "jajj, átcsúszott a csomagom, mázlim van"!
Ha valamiben tévedtem, akkor majd Silent77 úgyis kijavít!

-
KamuMazsola
őstag
válasz
gonger
üzenetére
Én most rendeltem valamit és ez van oda írva:
Dispatch: Ships between Oct 15 - Oct 23 - Tehát nem várom, hogy holnap adják fel.Ma délután rendeltem egy bluetooth-szos fülest is, ott ez volt:
Dispatch: Ships between Oct 9 - Oct 10 - Ergo holnap, vagy holnapután feladják.Ezeket a dolgokat is figyelni kell! Az eu-expressz meg nem biztos, hogy olyan gyors, mint a neve, de téfamentes.
-
cidalain
veterán
válasz
gonger
üzenetére
Szerintem nem fog 2 het alatt megerkezni.
Mostanaban 3-4 hettel a rendeles utan kapom meg a cuccost. Siman elofordul az is hogy a rendeles utan meg 1 hetig rajta ul a GB... Ma adtak fel pl egy 15-ei rendelesem...
Ezzel persze nincs gond, ha az ember belekalkulaja ezt az idot. De ket het max priority postaval, ahol ezt garantaljak. Persze az jo zsiros aron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest