- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiSnatch
aktív tag
Review van (én még nem használtam), de visszaigazolás nincs, hogy megkaptad.
(#26622) PeetR még nem kaptam meg
Célország : Magyarország - Nyomkövetés időigénye: 572 mp
2018-01-17 12:22
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018-01-16 14:00
NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2018-01-15 15:31
NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Származási Ország : Hollandia - Gyorsítótár Idő: 2018-01-22 14:25:20(GMT+1)
2018-01-17 11:22
The item has been processed in the country of destination
2018-01-17 10:30
The item has arrived in the country of destination
2018-01-16 11:04
The item is on transport to the country of destination
2018-01-15 14:31
The item is processed at the PostNL sorting center
2018-01-15 14:31
The item is at the PostNL sorting center
2018-01-09 06:35
The item is pre-advised -
Josi
aktív tag
+ 3000 ft vámkezelési illeték a postának.
, ha az MPL hozza.)
Itt olvashatsz a tennivalókról:
maganszemelyek_reszere_tajekoztato_level
Én küldtem nekik a kitöltött vámkezelési megbízást, paypal számlát, és bankszámlakivonatot a fizetésről.
Pár nap múlva jött a csomag, az MPL-nek kell fizetni mindent. -
-
cidalain
veterán
de nem EU Expressel rendelted
nekem is van ami hamar befut, a toll nekem is 13 nap volt. de általában inkább 20-25 napot utaznak a cuccok. ezen felül most már többször előfordul hogy eleve 3-4 napot tökölnek, mielőtt shipped out lesz a termék. ezek alapján egy sima cucc most már inkább 1 hónap a rendeléstől nézve sajnos. -
cidalain
veterán
az a helyzet, hogy nem lomot akarok venni, hanem használhatóbb darabot.
és ha ezek használhatóak lennének, akkor tökéletesen megfelelnének. nyilván a 300k-s iRobot nekem nem pálya, de mondjuk 120-at ki tudok adni egy LG, vagy Samsungért, vagy egy olcsóbb iRobot típusért. Ezekhet összehasonlítva lenne jó tudni mit tud egy 200$-os kínai. de ahogy nézem ilyen teszteket nem nagyon csinálnak. -
erzol
őstag
Napokban várok egy ilyet:
beelink Mini MXIII
Sok jót olvastam róla a hozzá tartozó topikban. -
maestro87
őstag
Hogy a csába?
Mikor csaptál le rá?
A 32GB-ost én nem venném, elég tré a sebessége...Csavarkiszedő: Az #1-es méret mit takar? Nekem legtöbbször apró csavarokkal gyűlik meg a bajom (műszerek, töltők, telefonok stb.), azokat mivel lehetne kiszedni? Mert nem hiszem, hogy ezeket erre tervezték volna.
-
Beni2360
félisten
Várjál türelemmel az S 905 topikban lesz válasz és volt már vevő de keress odaát a típus alapján.
-
SirAlo
aktív tag
Kínából ? Nekem még a 19én feladott csomagom EU-ból se jött meg :S már kezdek aggódni, még az országba se jött meg....
Ez az utolsó infó róla: (holnap van 1 hete hogy nem változott a tracking)
2016.05.26
18:11 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item acceptedA másik csomagomat meg 24-én adták fel és még lehet el se indult.... :
2016.05.24
09:18
Küldemény információ:
Küldemény előkészítése a feladó által / Item data received. -
Vertigo18
addikt
Igen, az adapteres dolgot mondtad a másik topikban, ajánlottam is alternatívát...
Viszont kb. 10 másodperc alatt meg lehet csinálni, hogy egy 4 gb-os kártyát 16 Gb-osnak lásson mindenféle eszköz. A gond az, hogy fel is tudsz rá másolni 16 Gb-nyi adatot, azonban a 4 Gb. felettit nem tudod rendesen visszaolvasni, ami elég kellemetlen lehet, ha pl. egy fényképezőgépbe kell és csak hónapok után, amikor betelik a kártya és menteni akarsz, akkor derül ki, hogy a felette lévő "képek" nincsenek meg.
-
bul07
nagyúr
Pontosan én is kacatokat szoktam rendelni
Például ilyet is [link] (nem GB)De mondjuk nekem még tervbe van pár 18650-es cella, csak nehezen szánom rá magamat
Meg régi vágyam egy RC hajó, de ez nekem túl nagy lutri kiadok 10-20e-ret és lehet második használatnál beázik és tönkre is megy -
vandor01
senior tag
pontosan....
kellett egy ket cucc a mindennapi elethez de felesleges szarokat nem veszek...
na es a termekek minosege? ha par evig hasznalhatoak akkor az szerencse
ha bedoglenek par honap utan? akkor kb ennyit ertek.... en mar dobtam ki
toltheto akksikat mert kb semmit sem ertekmerlegelni kell....
mit erdemes kinyabol mint no-name rendelni es szerencset probalni
vagy "szakaruhazban" venni vmi "brand"-et?...
ami persze ugyanugy kinyai! csak talan a minosegellenorzes?...
Es a termek talan megkozeliti azt, hogy par evig hasznalhato lesz?mindez megspekelve a postas-vamos-kesos-eltunos-refundos jatekkal
ami ha eldurvul akkor az egesz kinyabol rendelosdinek a halalat jelentheti -
vandor01
senior tag
nincs is ezzel semmi gaz...
de akkor irja oda a kici pici kinyai, hogy
Dispatch: Ships within 10 business daysde amig nem ez van odairva?
nem csak ehhez akarmihez....
reklamalasnak helye van!
foleg ha többszaz dollaros cuccrol van szo!
persze mindenki eldonti, hogy tud-e varni...
vagy irany a baumax... -
DJ Diablo
tag
Szerintem ha rájuk írsz neked is ezt írják majd:
Sorry for replying late.Thank you very much for your recent message.
Unfortunately, this order is not ready yet. The item your ordered is a hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer.We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
Regarding item(s), we expect to receive the goods in 7 to 15 days.We have 3 options to offer:
1. We kindly ask you to wait. Once we received the stock from the vendor,we will ship your package immediately.
2. Change the item,please browse our website to find a similar item and send us the link(url) of the item you would like instead by replying to this message.
3. Cancel the item and we will refund you on your wallet for future purchase.
We will do our best to help you and we wish to take this opportunity to apologize to you for any inconvenience caused.
Thank you so much for your kind understanding and patience.
Best regards
Gearbest Customer ServiceTermészetesen csípőből nem ajánlják fel a PayPal-ra visszautalást. Most megtaláltam a terméket máshol, előbb rákérdezek van e, aztán meglátom mit lépnek. Eddig nem volt velük semmi para.
-
-
hevizms
addikt
Mindegy hiába magyarázzuk, valaki rosszul járt valaki nem.
Na azt hiszem ez a mondat világítja meg legjobban az egészet.Ebben van a lényeg.
Akinek nem volt semmi problémája(vagy megoldották neki),az nem fogja soha megérteni azt akinek meg nem így jött össze és jogosan reklamál vagy negativ véleményt alkot.
A másik oldal meg nem érti az állandó tömjénezést.
Ez ilyen egyszerű.
-
Irigyellek
Nekem a BG, TD és GeekB is elküldte a csomagjaimat(Kínából), amiket november közepén rendeltem, tegnap hozta őket a postás. Viszont a Gearbest küldemény (nov. 11. rendelés) még mindig nem jött meg és gyanítom, hogy már nem is fog... Írtam a supportnak, de nem nagyon törik magukat a válaszadással...
-
Avicularia
veterán
Erre amit írtál csak egy big lájkot tudok dobni. Itt svédben meg hatványozottan így van. Ráadásul itt nincs nyakleves, mert azonnal mész a sittre, ha hozzá mersz nyúlni a gyerekhez. Sőt, a gyerekek fenyegetik a szüleiket feljelentéssel, hogy megverték őket, ha nem kapnak meg valamit amit akarnak.
-
Ebben nem értek egyet, első két Gearbest rendelésem soha nem jött meg.
Közbe ebay, banggood kb 100 csomag.
Ilyenkor mire gondoljak? Fel sem adták.
Tn-t meg soha nem kérek kis értékénél, mert akkor már nem biztos, hogy megéri megvenni.
Amúgy eddig én is azon az állásponton voltam, hogy az eladók minden esetben feladják. -
bul07
nagyúr
Viszont azt már sokan pedzegették hogy ebay meg millió egy helyről jövő ingyen postás cuccok szépen meg is jönnek viszont innen meg nem
Akkor hogy is van ez a postán lopkodó csak a gearbest által feladott dolgokat nyúlja le, na neee
Vagy inkább 1, fel se adják 2, gearbest dolgozó aki hordja be a postára egy két zsákkal megtart magának és eladja másol
És hogy sokan "sírnának" az ilyen olyan dolgok miatt, mégis miért ne tennék ha probléma van, egyik kínai áruházzal sincs ennyi probléma, és hogy ha van is probléma teljesen máshogy állnak az ügyhöz
Elég csak elolvasni ezt , előzmény képpel meg itt
Én olvasok itt a PH pár fórumrész ami külföldi rendeléssel foglalkozik de problémába magasan vezet a Gearbest, és ez nem véletlen műve
2$ nyomon követésre megy annyit hogy kis értékű dolognál 5-7$ alatt mégis hol éri meg a +2$, így simán elveszíti az árelőnyét az olyan helyekkel szembe ahol sima postával is megjön
Most is van vagy 5rendelésem tőlük 0,2-0,7$ között erre is kellet volna fizessek +2$-kat , na persze
De most minden vissza is fogom kéni ha nem jön meg a nyári 4db 0,1$ tételnél nem tettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest