- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Én két dolgot rendeltem a GB-ről EU Expresszel:
1. SJCAM SJ7 nov 12.-én
2. Xiaomi Air Purifier nov 14.-énMind a kettőről másnap kaptam SMS-ben csomagszámot. Az SJ7-es december 7.-én érkezett Magyarországra, 8.-án délelőtt pedig hozta a futár. A légtisztító pedig tegnap este 8kor járt Middlesex-ben és el is indult Hinckley, Leicestershire felé, és nagyon remélem, hogy még idén hozzájutok.
-
csuzda
aktív tag
válasz
wierra #18757 üzenetére
Az ország legszennyezettebb városában élek (Putnok), tőlem nyugatra 2km-re van egy téglagyár, az onnan jövő por itt száll le. Ezen kívül szegény város, az embereknek nincs pénze fára, így szénnel, gumival, használt pelenkával, műanyag flakonnal fűtenek. Ennek köszönhetően állandó szmog van a Sajó-völgyében. Délután 2-3 óráig tűrhető, onnantól megbolondulsz olyan szmog van.
Januárban az utcámat nem tudtam elhagyni (100m) és majd kiköptem a tüdőmet olyan rosszul voltam. Tavasszal, a fűtési szezon végén, szakadó esőben lazán lefutottam 2km-t és semmi bajom nem volt.
Ezért fogok venni egy légtisztítót, mert ha beüt megint egy hasonló kemény tél, akkor nem fogok tudni mit kezdeni magammal. Ha jól emlékszem a legnagyobb érték amit láttam, az az egészségügyi határérték több mint ötszöröse volt.
Gondolkozok, hogy a Xiaomi Air Purifier tudna-e segíteni a szobámat tisztán tartani. Remélem igen, de azt is legkésőbb szeptember végéig meg kell rendelnem.
-
csuzda
aktív tag
válasz
dugesz77 #17912 üzenetére
Tudsz róla véleményt mondani? Vagy valaki más? Gondolkodok már egy légtisztító beszerzésén, mert az utóbbi 2 hétben is folyamatosan folyt az orrom, de csak akkor amikor a szobámban voltam. Teljesen kitakarítottam, ki is lett festve, de néha még mindig zavar valami. Valószínű segítene az allergiámon, meg a téli szmogot is jobban elviselném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- 105 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 512/16 RAM Face Id+LTE új Akku 2 év garival, új töltő
- Xbox Series S/X Pulse Red kontroller 2026.01.27-ig garanciális + ajándék
- 24 Eladó Dell Latitude 3400 laptop i5 8 gen 256SSD 8GB RAM Gyári Magyar világítós billentyűzettel
- Chuwi GemiBook XPro intel 12th N100
- 101 Eladó Dell 5410 laptop i5 10 Gen 16GB RAM/ Új 256GB SSD IR webcam/14.0 FHD Touch Új garis akku
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest