Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz dugesz77 #17912 üzenetére
Tudsz róla véleményt mondani? Vagy valaki más? Gondolkodok már egy légtisztító beszerzésén, mert az utóbbi 2 hétben is folyamatosan folyt az orrom, de csak akkor amikor a szobámban voltam. Teljesen kitakarítottam, ki is lett festve, de néha még mindig zavar valami. Valószínű segítene az allergiámon, meg a téli szmogot is jobban elviselném.
-
csuzda
aktív tag
válasz wierra #18757 üzenetére
Az ország legszennyezettebb városában élek (Putnok), tőlem nyugatra 2km-re van egy téglagyár, az onnan jövő por itt száll le. Ezen kívül szegény város, az embereknek nincs pénze fára, így szénnel, gumival, használt pelenkával, műanyag flakonnal fűtenek. Ennek köszönhetően állandó szmog van a Sajó-völgyében. Délután 2-3 óráig tűrhető, onnantól megbolondulsz olyan szmog van.
Januárban az utcámat nem tudtam elhagyni (100m) és majd kiköptem a tüdőmet olyan rosszul voltam. Tavasszal, a fűtési szezon végén, szakadó esőben lazán lefutottam 2km-t és semmi bajom nem volt.
Ezért fogok venni egy légtisztítót, mert ha beüt megint egy hasonló kemény tél, akkor nem fogok tudni mit kezdeni magammal. Ha jól emlékszem a legnagyobb érték amit láttam, az az egészségügyi határérték több mint ötszöröse volt.
Gondolkozok, hogy a Xiaomi Air Purifier tudna-e segíteni a szobámat tisztán tartani. Remélem igen, de azt is legkésőbb szeptember végéig meg kell rendelnem.
-
csuzda
aktív tag
Én két dolgot rendeltem a GB-ről EU Expresszel:
1. SJCAM SJ7 nov 12.-én
2. Xiaomi Air Purifier nov 14.-énMind a kettőről másnap kaptam SMS-ben csomagszámot. Az SJ7-es december 7.-én érkezett Magyarországra, 8.-án délelőtt pedig hozta a futár. A légtisztító pedig tegnap este 8kor járt Middlesex-ben és el is indult Hinckley, Leicestershire felé, és nagyon remélem, hogy még idén hozzájutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest