- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinaicuccok
csendes tag
-
ibookg4
tag
-
Pozsi85
tag
válasz
slezakimi #19484 üzenetére
Srácok! Tényleg mindenki nyugodjon meg! nekem is az első eu express volt, 25 nap. nem mondom, paráztam, mivel 120 ezret költöttem. De basszus. Refund??? Mégis csak Kínából jön a cucc. legalább a minimum időt várjatok ki ami ha jól tudom 60 nap. A szállítási idő meg 15-25 nap. MUNKANAP! 😉
-
hevizms
addikt
válasz
slezakimi #5634 üzenetére
Akkor ez a kártya a sinceritynél is és a mymemorynál is drágább volt.Most éppen azt nem tudom hogy esetleg más kártyák mennyik voltak ekkortájt,de ez akciós volt itt,megnéztem az előbb emlitett 2 helyen ugyanezt a kártyát és akkor drágábbak voltak pár dollárral.
Azzal itt sem volt gond hogy nem jött meg,sőt fotót is csináltak a csomagról.
Teljesen okés.
Csak aztán ez volt benne. -
hevizms
addikt
válasz
slezakimi #5632 üzenetére
Akkor nem ennyi volt.
14$ volt.Na meg pont a GB-ről úgy ránézésre meg az itteni hozzászólásokat olvasva nem gondoltam hogy ilyen előfordulhat.
Amúgy már bele is törődtem és nem is foglalkoztam vele,csak annyira dicsérte őket tibcsi0407,hogy milyen segitőkészek meg stb,hogy ezen felbuzdulva irtam nekik.
Erre indultam be
Azt nem mondhatom hogy nem foglalkoznak vele,mert már a 3-ik levélváltáson vagyunk túl,de nem tudom mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest