- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Hogy lenyúljanak...
Egy csomagom Mexikóban landolt a Track szerint, 70 napja rendeltem most a PAYPAL-nal van, de ott is jan végére fog elrendeződni, 90 nap kínlódás és várakozás után.. Azóta rendeltem egy másikat az megjött, a pénz előbb utóbb meg lesz. 50%-ot nem szabad elfogadni, mindennel bepróbálkoznak.
Ebben a rendszerben nem a vásárló a felelős ha regisztrált postával rendelt, az eladó, bele van kalkulálva a bizniszbe, csak húzzák-halasztják hátha megunja a vásárló.. -
Kecsotam
tag
-
zseko
veterán
-
havri1
félisten
Megnéztem, Posta nem látja a rendszerben ezt a TN-t. Utolsó bejegyzés amit találtam máshol:
2018-11-12 14:00:00 Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-11-12 13:31:03 Departure from Outward Office of Exchange
2018-11-12 12:00:00 Customs clearance processing complete.
2018-11-12 11:55:47 Item posted at post office MP Bratislava 090
2018-11-12 09:00:00 Parcel is in clearance.(#32626) Lazika: Hát, azért olyan simán azért nem, mert ahhoz kell az eladó beleegyezése is, volt már ilyenem, igaz SZÉP kártyán. Ha az eladó nem reagál, azt bizonyítani kell, ezért kell a rendőrségi feljelentés. Sajnos voltam már részese ilyesminek, tanúként.
-
havri1
félisten
Ez jó dolog, de 400USD$ -nél is megtetted volna?
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy azért ez a protokoll, mert így plusz költséget vonnak le tőlük, a vételáron kívül. Mintha egyszer valamelyik ügyintéző tett volna erre utalást, de lehet rosszul emlékszem, és máshol volt.
BG amúgy tényleg korrekt. Nekem egy telefon kijelző sárgulása miatt 4 levélváltás után kifizettek 36e ft-ot úgy, hogy nem kértek számlát, viszont a további garanciát megvonták. -
Flashy
veterán
a zsákbamacskákban minden vásárlónak ugyanaz van, eddigi tapasztalatok szerint az a termék, amelyiknek az akciós (kuponos vagy flash sale-es) ára is kb annyi szokott lenni. csak ilyenkor nem kupon kód van rá, hanem zsákbamacskába teszik. ha 1 dollár és "led night light" van benne (csak példa), akkor rákeresel hogy led night light és amelyik mondjuk normál áron másfél dollár, az lesz benne. a múlt héten odaadták sima flash sale-ben is 1 dollárért, meg a jövő héten is oda fogják valószínűleg
a zsák ára általában egyébként nem rossz ár, ha tudod mi van benne és tényleg kell is a termék, de nincs benne véletlen és nem különlegesen akciós legtöbbször...
-
ZsoltG60
aktív tag
Azt nem tudom minek a klónja.. de árukeresőn van pár negatív vélemény a telefonról. Akku időre valaki csak 10 órát írt..és gondolom nem folyamatos használat mellett... de még ha 1 napot is bírna, az az 512 ram előbb elfogyna mint a villany az akksiból
Legfeljebb megkapod kipróbálod, ha nem tetszik 14 napon belül visszaküldöd ,és visszakéred a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel