- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy lenyúljanak...
Egy csomagom Mexikóban landolt a Track szerint, 70 napja rendeltem most a PAYPAL-nal van, de ott is jan végére fog elrendeződni, 90 nap kínlódás és várakozás után.. Azóta rendeltem egy másikat az megjött, a pénz előbb utóbb meg lesz. 50%-ot nem szabad elfogadni, mindennel bepróbálkoznak.
Ebben a rendszerben nem a vásárló a felelős ha regisztrált postával rendelt, az eladó, bele van kalkulálva a bizniszbe, csak húzzák-halasztják hátha megunja a vásárló.. -
Kecsotam
tag
-
zseko
veterán
-
havri1
félisten
Megnéztem, Posta nem látja a rendszerben ezt a TN-t. Utolsó bejegyzés amit találtam máshol:
2018-11-12 14:00:00 Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-11-12 13:31:03 Departure from Outward Office of Exchange
2018-11-12 12:00:00 Customs clearance processing complete.
2018-11-12 11:55:47 Item posted at post office MP Bratislava 090
2018-11-12 09:00:00 Parcel is in clearance.(#32626) Lazika: Hát, azért olyan simán azért nem, mert ahhoz kell az eladó beleegyezése is, volt már ilyenem, igaz SZÉP kártyán. Ha az eladó nem reagál, azt bizonyítani kell, ezért kell a rendőrségi feljelentés. Sajnos voltam már részese ilyesminek, tanúként.
-
havri1
félisten
Ez jó dolog, de 400USD$ -nél is megtetted volna?
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy azért ez a protokoll, mert így plusz költséget vonnak le tőlük, a vételáron kívül. Mintha egyszer valamelyik ügyintéző tett volna erre utalást, de lehet rosszul emlékszem, és máshol volt.
BG amúgy tényleg korrekt. Nekem egy telefon kijelző sárgulása miatt 4 levélváltás után kifizettek 36e ft-ot úgy, hogy nem kértek számlát, viszont a további garanciát megvonták. -
Flashy
veterán
a zsákbamacskákban minden vásárlónak ugyanaz van, eddigi tapasztalatok szerint az a termék, amelyiknek az akciós (kuponos vagy flash sale-es) ára is kb annyi szokott lenni. csak ilyenkor nem kupon kód van rá, hanem zsákbamacskába teszik. ha 1 dollár és "led night light" van benne (csak példa), akkor rákeresel hogy led night light és amelyik mondjuk normál áron másfél dollár, az lesz benne. a múlt héten odaadták sima flash sale-ben is 1 dollárért, meg a jövő héten is oda fogják valószínűleg
a zsák ára általában egyébként nem rossz ár, ha tudod mi van benne és tényleg kell is a termék, de nincs benne véletlen és nem különlegesen akciós legtöbbször... -
ZsoltG60
aktív tag
Azt nem tudom minek a klónja.. de árukeresőn van pár negatív vélemény a telefonról. Akku időre valaki csak 10 órát írt..és gondolom nem folyamatos használat mellett... de még ha 1 napot is bírna, az az 512 ram előbb elfogyna mint a villany az akksiból
Legfeljebb megkapod kipróbálod, ha nem tetszik 14 napon belül visszaküldöd ,és visszakéred a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár ezeket én xiaomiban vettem, kb 1 e /db áron, az reális, a 2-3e nem.

Legfeljebb megkapod kipróbálod, ha nem tetszik 14 napon belül visszaküldöd ,és visszakéred a pénzed.