Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#60028) RM007


RM007
addikt

Köszönöm mindenkitől a tanácsokat.

Elkezdtem keresni az okát miért nem megy a hdmi, valami történt. Csak a bios menü, meg MSI logo jött fel aztán elsötétült a kép. Adattárolót cseréltem, ment fel új rendszer és láss csodát ez is megoldódni látszik.....hát a dch féle driver kavarhatott be. Csak míg a régi rendszeremre mindenféle mokolás nélkül felment, addig az új nem engedte fel. Vagy Windows változatok szivatása fejezet. Mint a, most miért nincs fogyasztás mérőm történet? Hát ezért nem szeretek új rendszert feltenni, csak másolgatni.
Éppen tettem vissza a régi rendszer ssd-t a helyére, probléma magoldva az utolsó láncszem a helyén, innentől 100% -os a gépem, és nem kapcsol be. Meg sem nyikkan.
Ha eddig ez történt volna meg sem lepődök, amit meg engedtem magamnak, na de háttértároló csere után? Nem vettem ki az aksit, az lehet, de akkor is.

Mint mikor a maratonfutó a célegyenes előtt elhasal. :W Azon agyalok mit szúrtam el. Jó volt az külső kijelző nélkül is, kellett rámenni.
Nem tudom elengedni. Holnap a félig összerakott lapost megpróbálom összerakni. Nézegetem mit hogyan......
Az egyik kis, pici kondi a cpu heatsink alatt a radiátor felöl fel volt jőve....meg lett mutatva....csak stabilitás állítólag, mondjuk ezen meglepődtem. Másik dolog a bekapcsoló gomb power szalagkábel eleje meg volt törve. Gyanakodtam is mi van ha elmozdult és eddig épp hogy csak működött.
Állítólag az érintő paneles menü funkciókat érintette volna némelyiknél, amiért még most is megőrülök hogy van ilyenem. Érdekes ezt kellett javítanom nem rég nem reagált pl a képernyőzáró érintő, de alaplapi driver ezt megoldotta egy sikertelen hdmi próba után, amiből mindig erőszakkal tudtam csak kilépni resettel, és ezt sosem szerette a gép. Na ment keményen a basztatás, nem is csodálom hogy vége lett.

És mi lett volna ha nem szerelgetek? Minden a helyén lenne. KH ajándéka nem fog kárba menni, újra összerakom és folytatom ahol abbahagytam, már csak azért is, mert saccra nekem ez a teljesítmény bőven elég még nagyon sok ideig. Amitől meg elromlott simán lehet egy beért korábbi akció eredménye is, ami már nem lesz az új alaplapnál. Hát ha akarok gamer laptopot ez még mindig jobb mint bármi más.

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.