Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#23401) kreten67 válasza echterion (#23400) üzenetére


kreten67
senior tag

Az egyik csökkent értelmű munkatársam :DDD most mondja ,hogy a gépeknek is kell pihenni mint az embereknek :W ,meg hogy ő a kocsijával is meg meg áll a kocsit megpihentetni ha messzire megy!
Szerintem olyankor magát pihenteti ,de kezdem azt hinni hogy az agyát folyamatosan pihenteti születése óta.
Lehet szétszerelem a csákót és lefényképezem belülről ,hogy van é benne hajtókar meg dugattyú vagy netán kondenzátor vagy valamilyen chip ? Aztán ha összerakom a majmot és netán működik akkor megnézheti a különbséget. Ha mégse sikerülne utána működésre bírni akkor se hinném ,hogy lecsuknak miatta ,mert szerintem ez természetes halálnak számítana a kategóriájában (csak természetes hogy nem engedem haza a családjához ha ennyire együgyű :DDD )!

(#23402) gyemipapa válasza kreten67 (#23401) üzenetére


gyemipapa
senior tag

Nekem volt egy olyan ismerősöm, aki ha nem használta az asztali gépet, az egeret hanyatt fektetve tartotta. Mondván, ha bekapcsolja a gépet, utána így jobban csúszik az egér az asztalon. :))
Mikor kiröhögtem, és mondtam, hogy akkor ha a lábasokat fejjel lefele tároljuk, akkor majd nem ég oda benne a kaja?
Persze még ő volt megsértődve... :D
Na erre varrjatok gombot. :DD

[ Szerkesztve ]

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#23403) Medocsabi válasza echterion (#23400) üzenetére


Medocsabi
addikt

Szerintem is ez a lényeg, nyxilván ha 0-24ben megy a gép több port szív be.Nálam egyértelműen porosabb a venti ha hetekig megy, de havonta kifújom. Nem tudom ez mindegyik valamirevaló gépnél így van-e, de a 7559nél a venti és a lamellák között van2-3 mm hely, ahol össze tud gyűlni a por, és rém egyszerű kifújni.(hogy direkt van-e így vagy sem nem tudom, de praktikus)

(#23404) gyemipapa


gyemipapa
senior tag

Ha már a kifújásnál tartunk: ki milyen porpisztolyt használ, melyik éri meg a legjobban, és honnan szerzi be?

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#23405) #32191744 válasza Medocsabi (#23399) üzenetére


#32191744
törölt tag

Jók is azok a 24 órás seed kötelezettségek, de azt általában családi laposról tolom, nem az 1 hónapos Dellemről :))

[ Szerkesztve ]

(#23406) k-adi


k-adi
nagyúr

Olvasom a kommenteket, egy picit én is hozzászólnék bár nem vagyok pro a témában:

Folyamatos használat esetén:

- több port szív be, nem tudod kiszedni a port / kitakarítani
- pörög a hdd, kopnak az alkatrészek, monitor beégés (ez ritka), ha max-on pörög/vagy szar a hűtés akkor folyamatosan meleg van bent ami tuti nem jó hosszútávon az alkatrészeknek, stb.
- nő a villanyszámlád is

Nem igazán látom előnyét ennek... persze kényelmesebb ha mindig be van kapcsolva, meg hát ha seed-elni kell, akkor biza mennie kell :D de ezen kívül kb. a kényelem az egyetlen előnye (mellőzni tudod az 1db power gomb megnyomását és azt a 10-20-30mp míg bebootol az OS)..ja meg tudsz kémkedni a webcam-on..de ugye normális helyzetben ez nem szükséges :)

(#23407) Medocsabi válasza #32191744 (#23405) üzenetére


Medocsabi
addikt

Mielőtt saját laptopom lett volna közös gamer asztali gépem volt asszonnyal. De azért akartam mindenképpen saját gépet, mert drága jó feleségem minden sz@rt letölt mindenhonnan(moviezone, meg hasonló elb@szott torrent oldalakról fiszfasz sorozatokat), ami miatt hetente kerül olyan vírus a gépre ami jó esetben win újrahúzásnál eltűnt, roszabb esetben a hdd is kuka lett.
Így neki maradt a gép,tőlem azt csinál vele amit akar(már 3 éve nem húzta újra a wint, hétvégén megnéztem, több vírus van már rajta szerintem mind program :D ), de Én a Dell-t használom mindenre. :K 2019 12. hóig van rá gari,mikor kezdjem használni? Amikor lejár róla? :D

(#23408) gyemipapa válasza k-adi (#23406) üzenetére


gyemipapa
senior tag

Éjszakára szerintem is felesleges bekapcsolva tartani, seedelni nappal is lehet, ahogy letölteni is, ha lassú a net, akkor nagyobb sávszélre kell váltani. Napközben viszont a ki-bekapcsolgatások tényleg többet ártanak, mint használnak.
Ami a villanyszámlát illeti: alaphangon csak kb. 40wattot fogyaszt, vagyis mint egy olvasólámpa. Szemben pl. egy asztali géppel, ami lényegesen többet.

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#23409) echterion válasza gyemipapa (#23408) üzenetére


echterion
nagyúr

Nekem seed-re, letöltésre egy Wintel W8-am van, ez filmnézésre is kiváló. A rá kötött vinyó többet fogyaszt, mint maga a gép. Ez majd' 0-24-ben megy, minimál fogyasztással.

**********

(#23410) KillHates válasza k-adi (#23406) üzenetére


KillHates
nagyúr

Végre valaki aki "józan paraszti ésszel" gondolkodik. Így neki sem futok a szakmai magyarázatoknak, mert biztosan meg tudják cáfolni a topic "elektromérnökei" miért is baj, ha kikapcsoljuk az eszközeinket! :D :R

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#23411) KillHates válasza kreten67 (#23398) üzenetére


KillHates
nagyúr

Bátorkodom megjegyezni, hogy a zenegépekben azért ipari (azaz ipari jellegű) felépítéssel rendelkező elektronika van. Próbálnál meg 13 évig bekapcsolva tartani egy Vargánééstársát! :D :DDD

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#23412) Medocsabi válasza KillHates (#23410) üzenetére


Medocsabi
addikt

Én továbbra is amellett vagyok, hogy ezek az eszközök vannak értünk, nem fordítva :K
Ha rendszeresen takarítjuk, portalanítjuk, és évente megejtjük az újrapasztázást, akkor elkerüljük a gondokat. szerintem.

(#23413) gyemipapa válasza Medocsabi (#23412) üzenetére


gyemipapa
senior tag

Arról nem is beszélve, hogy lévén ez gamer topik, tehát gamer gépekről gamerekről beszélünk, nem gondolom, hogy bárki 5-6 évnél tovább használna egy gépet, feltéve, hogy nem akar az újabb játékokkal is játszani. Sőt, szerintem (legalább is nálam) 3-4 év a maximum, ahogy egy okostelefon is hiába teszi még a dolgát, a többség pár évente úgyis lecseréli.
Ettől persze még a karbantartás - mint minden műszaki berendezésnél - meghálálja magát.
A pasztázásról más a véleményem, amíg nem romlik a hűtés, felesleges újrapasztázni.
Ha öregszik a paszta, azt a hűtésen úgyis észrevesszük.

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#23414) RM007 válasza echterion (#23389) üzenetére


RM007
addikt

Gondoltam én is hozzászólok.
Nálam sokat megy a lapos a torrent miatt alapjáraton, de a torrent egy külső hdd-ről fut. Monitor elsötétítve, jól hűtve.......időnként azért szoktam újraindítani, és kikapcsolni több órára, főleg ha sokat vagyok távol. És keveset strapálom játékkal, igaz eladni sosem fogom. :)

(#23398) kreten67: De jó volt ezt olvasnom, megnyugodtam. :)

[ Szerkesztve ]

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23415) kreten67 válasza KillHates (#23411) üzenetére


kreten67
senior tag

Akkor most kiábrándítalak ,mert semmi ipari nincs a zenegépekben : a leghulladékabb asrock intel 810e alaplap és 80gb maxtor hdd van benne és történetesen Vargáné és társa volt a táp benne amit 5 éves koráig benne hagytam.
Egy sima pc fekvőháza a borítása nélkül van 2db facsavarral a bútorlapból készült zenegépházba csavarozva.
Csak az 700W erősítő és a JBL hangszóró szett ami a minőséget képviseli az egészben + a 40cm Magnat mélynyomó.
Egyébként egy specifikusan átdolgozott linux alap fut a gépen.
A gépeket a jászberényi Sub-Bass kft gányolta össze (a céget azóta elásta a Nav meg a Artisjus az elcsalt adó és jogdíjjak miatt.
Egy időben az Artisjus a gépek ellenőrzésekor zaklatott meg fenyegetett engem,hogy nincsenek a fizetve a számok után a jogdíjak a rendszerük szerint. Végül a bíróság nekem adott igazat ,mivel a zenét is a Sub Bass kft-töl rendeltem számlával amiben látszik,hogy én a kft-nek kifizettem a jogdíjat a számonként 175ft+fa csak a cég elnyelte a lóvét (gépenként 5-7ezer db zeneműremek nem kevés értéket képvisel,és gépenként kell fizetnem a jogdíjat tehát ha Majka - Belehalok fosát 20 gépre rakom akkor 20×kell megfizetnem az árát).
Manapság az Artistjus ha ránéz a gépeimre,csak legyint és odébbáll "ja Su-Bass-os a gép a fasom foglalkozzon vele" !
Engem senki nem tud meggyőzni arról hogy a számítógépek és a laptopok nem akkor bírják a strapát ha folyamatosan müxik.
A otthoni Fujitsu A seria 2010-es (nem is második hanem 1. generációs az i5 benne) gépem gyakorlatilag csak akkor van kikapcsolva ha elutazunk.
Én már nem is bánnám ha tönkremenne ,mert amíg ez müxik és nem cserélem újabbra ,pedig nem telne semmiből levenni a polcról valami újabb i5 -i7 notit amit árulok vagy beszámoltam valakinek újabbra .
Egyébként a tesóm a 49" os Samsung televízióját gyakorlatilag 9-éve csak az áramszünet kapcsolja ki.
Csak úgy tud elaludni ha megy és amikor otthon van is mindig megy mint egy rádió és ha elutazik is mindig bekapcsolva hagyja ,mert szerinte akkor nem törnek be ,mert úgy tűnik mintha lenne otthon valaki(ebben lehet igaza). Nos én anno ugyanilyen TV-t vettem ,vele együtt egyszerre ,de persze a Tv nálunk napi 10× ki be van kapcsolva és én azóta azzal Samsung A656 készülékkel együtt 3db tv-t dobtam a kukába.

[ Szerkesztve ]

(#23416) kreten67


kreten67
senior tag

Ja igen mielőtt felmerülne a tesómnak nem kell fizetni a villanyszámlát! (egy cég fizeti ki helyette ,mert valamit az udvarának a sarkába telepített ,ami jelentős áramot fogyaszt és a bérleti díjon felül az ő villanyszámláját is állják).

(#23417) Medocsabi válasza RM007 (#23414) üzenetére


Medocsabi
addikt

"Monitor elsötétítve, jól hűtve"
-> meg merjem kérdezni, hogy hűtöd a monitorodat? :D

(#23418) TheNewDawn


TheNewDawn
addikt

Nem is tudtam, hogy Mo on is lehet már viszonylag normális áron ( jó tudom az 500 nem mindenkinek az de én eddig csak 700 ért láttam Alienwaret, vagy Lenovo y920 at vagy legújabb Asus Rogot ) 1070 es laptopot kapni.
Erről mi a véleményetek ? :)
[link]
Meg ugye időnként pár hetente mindig kitesznek valamelyik boltban 350 ért 1-1 régi 980m elllátott példányt is :)

(#23419) DamianB válasza kreten67 (#23415) üzenetére


DamianB
őstag

Hallod te egy igazi életművész vagy :D .
NewDawn ez a gép volt már 450 K is már.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#23420) RM007 válasza Medocsabi (#23417) üzenetére


RM007
addikt

Elsötétítés alatt úgy értem hogy rádobom az egyik pólómat, pl éjszaka ne világítson a szemembe. :D

A hűtést inkább hagyjuk, már megint más. Folyton van ötletem és nyerek vele mindig pár fokot. Igaz a múltkor összeszámoltam, már rég 0 fok közelében kellene járnom......... :U

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23421) echterion válasza RM007 (#23420) üzenetére


echterion
nagyúr

Miért nem kapcsoltatod le a géppel a kijelzőt? :F

**********

(#23422) wanted5


wanted5
őstag

Adjatok tanácsot légyszi :R
Y520 vs Dell 7567, már most nem bírom eldönteni, hogy melyik legyen. Ugyanaz a spec, viszont árban van 40k különbség. A dell jobban tetszene design téren, meg volt is már dell gépem, de nem tudom, hogy érne-e annyit.

Más: Emlékszem, amikor anno megjelent az asus g751jy elég sok beszélgetés volt róla. A hűtése, hogy szuperál annak? Mikulásbának volt is olyan gépe, ha jól emlékszem. A g750jz hűtésével nem lehet megturbózni ezt? (mert ugye az teljesen réz)

(#23423) Medocsabi válasza wanted5 (#23422) üzenetére


Medocsabi
addikt

Ha opció a Dell, én azt venném.Nem csak maga a gép jobb, hanem a garanciális ügyintézés is. :K

(#23424) Mikulásbá válasza wanted5 (#23422) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Igen,volt G751JY gépem,kettő is.Rendben van a hűtésük,nem kell turbózni.

[ Szerkesztve ]

(#23425) Dhampir válasza wanted5 (#23422) üzenetére


Dhampir
félisten

Dell 7567

Miért nem 7577?

[ Szerkesztve ]

(#23426) KillHates válasza kreten67 (#23415) üzenetére


KillHates
nagyúr

Akkonemszótam! :D :B

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#23427) wanted5 válasza Dhampir (#23425) üzenetére


wanted5
őstag

mert használt gépekről van szó, és csak ez a választék :)

(#23428) RM007 válasza echterion (#23421) üzenetére


RM007
addikt

Itt csak vicceltem. Nálam sokszor megy este is a torrent, ilyenkor nincs nagy hangja a laptopnak, nincs mi zavarjon. Szoktam utazni és csak 1 lapost viszek magammal, jön velem a visszatöltés is. :) Szóval futtatom elég sokat alapjáraton. Aztán idővel megérik egy belső portalanításra. Persze vízhűtés esetén lehet változni fog pár dolog.

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23429) Darth_Revan válasza TheNewDawn (#23418) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Jó hűtés, 120 hz panel. CPU már kezd elavult lenni, de azért még bírja. Ennyit megér. Sőt ha keresel, akkor találsz 500k-ért is kereken.

(#23430) TheNewDawn válasza Darth_Revan (#23429) üzenetére


TheNewDawn
addikt

500 ért? Hol? Kerestem de annyiért nem találtam, régebben biztosan volt,de most?

(#23431) Darth_Revan válasza TheNewDawn (#23430) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Bocs, most néztem, hogy már elfogyott. PH!-n árulta egy bolt.
Nagyobb boltokból meg kb 1 hónapja fogyott el a készlet ezen az áron.

[ Szerkesztve ]

(#23432) Pocok256


Pocok256
veterán

Én kb 2 éve vettem egy normálisbb routert azóta az a torrent szerver. Ha véletlen valamit laptopra töltök kb letöltés után 1 seccel már lövöm is le a klienst teljesen felesleges. Router mellé pattintottam egy 4 terás vinyót rá 100+ torrentet aztán hagy szórakozzon vele.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#23433) KillHates válasza Pocok256 (#23432) üzenetére


KillHates
nagyúr

Ennyi! :K Nekem egy lekotlott Nettop-ról megy a torrent és a nyomtatószerver is itthon.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#23434) RM007 válasza Pocok256 (#23432) üzenetére


RM007
addikt

Nekem is 4 terrás vinyóm van torrentre meg raktárnak, és 2 db. Ha betelnek jöhetnek a nagyobbak. :) Amit leszedek legyen bármi, le nem törlöm, megtartom mind.

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23435) bandras54 válasza RM007 (#23434) üzenetére


bandras54
aktív tag

Hyűjtöd a bizonyítékot? :D Ha már büntetés akkor legyen akkora, h belerokkanj

(#23436) #32191744 válasza bandras54 (#23435) üzenetére


#32191744
törölt tag

A drog rossz, értem? Micsoda bűncselekmény, azta! Majd kopogtat a TEK éjszaka :DD

(#23437) RM007 válasza bandras54 (#23435) üzenetére


RM007
addikt

:N

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23438) Shin Chen


Shin Chen
tag

Sziasztok!
Régóta tervezek valami belépőszintű gamer gépet venni.
Az Acer nitro sorozat kevésbé dràga tagjai érdekeltek volna viszont arra sok panaszt tettek hogy gagyi a hűtés meg amúgy is minek.. így elkezdtem kacsintgatni az amd Apu-s megoldàsai felé, azok újabbak is, meg kevesebbet is fogyasztanak, àrban sem egetrengető magassàgban vannak...
A két konkrét lapos ami felkeltette az érdeklődésem:
Amd. https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-3-a315-41-r1yz-fekete-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxgy9eu014/9311/

Intel. https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a515-51g-384h-piros-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxgvneu003_win/9026/

Mi lehet esetleg alternatìva ezekre?
Főleg net+filmek néha talàn valamelyik far cry, lol, esetleg
elvétve kipróbàlnék egy két újabb cìmet is, persze nem ultra felbontàssal...
A vàlaszokat előre is köszönöm!

"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."

(#23439) kretenallat


kretenallat
senior tag

Sziasztok, ahogy latom most kb a dell 7577 ill az ujranevezesei vannak leginkabb dicserve. A Clevok igy lecsusztak? Most jutottam oda, hogy valami combosabb laptop kellene (relativ, nekem ez mar eros):

i5 8400, 8gb ram(min) es 1060.

A kijelzo annyira nem fontos, hogy 120 hzes legyen, ha lovoldozes lesz, akkor valami kulso monitorra lesz kotve ugyis. Igazandibol lehet, hogy egy 1050ti is eleg lenne, ha kellokeppen nagyot farag le az arbol, de azert torekednek az 1060 ra. Es mindemellett kellene egy designos haz, jo osszeszerelesi minoseg es jo garancia europaban. (hollandiaban vagyok es maradok is egy darabig). Egyebkent CSGO, Dota2 leginkabb, de ha elfutna rajta, akkor lehet, hogy probalkoznek nagyobb igenyu jatekokkal is, meg hat ki tudja mit hoz a jovo.

Mik johetnek szoba?

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#23440) DamianB válasza kretenallat (#23439) üzenetére


DamianB
őstag

Dell azért van annyira ajánlva mert nagyon jó ajánlat főleg egy akcióba ami pár havonta szokott lenni . Nekem egy bajom van vele a bill. Nekem az nagyon gyenge
Ha nem mondok nagy hülyeséget hiába rakod rá 120 hz monitora
Az átlagos laposok 60 hz tudnak ki küldeni külső monitorra . Pocok majd jön sztem és megmondja ő ugye így használja.
Clevo van nekem is én meg vagyok vele elégedve. Vannak rossz napjai de túl lendülünk rajta általában. :DDD . Nézd meg a PCspecialist nal hogy tudod kihozni.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#23441) kretenallat válasza DamianB (#23440) üzenetére


kretenallat
senior tag

Elszomorit, ha nem lehet kikuldeni magasabb kepfrissitest kulso monitorra, de arra ott lesz az asztali gep. A monitor merete jobban szamit szerintem, mint a 60 vs 120 Hz, de lehet, hogy csak rossz mar a szemem. XD Van egy 24"os dell monitor, azon fogja az asszony hasznalni ha jatszik.

Clevoknal mi alapjan lehet megmondani, hogy melyik modellnek milyen a hutese?

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#23442) TheNewDawn válasza Shin Chen (#23438) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Ha jót akarsz magadnak,akkor nem veszel semmilyen Acer nitrot,egy kalap kaka az egész széria.

(#23443) KillHates


KillHates
nagyúr

Kijött az MSI új vékony gépe... Mivel pont minap szereltem egy GS-t ezért eleve ambivalens érzéssel, de izgatottan olvastam a cikket, amíg azt nem láttam, hogy COOLER BOOS TRINITY !! Hohó, talán végre valahogy megoldották a gépben a levegő jobb áramlását talán egy szívó ventilátorral? Hát nem, hanem a kúlerbúszt nem más mint egy fikányi plusz venti PIROS lapátokkal. Biztosan ettől lesz nagyon búszt! :D :DDD

Hát ahogy nézem MISIék nem tudják átlépni a saját árnyékukat...

"Um die Grafikkarte, den Prozessor, den Arbeitsspeicher und das Solid State Drive erreichen zu können, müsste man zusätzlich das Mainboard wegschrauben und umdrehen, was an sich kein größeres Problem wäre, aufgrund der vielen Kabel allerdings abschreckt. Die komplizierte Wartung sorgt jedenfalls dafür, dass der Gehäuse-Score weiter nach unten rutscht."

Lesz majd itt is hólyagos festék, ha nem pucolják ki sűrűn a vasat!

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#23444) Shin Chen válasza TheNewDawn (#23442) üzenetére


Shin Chen
tag

Akkor is felejtős a nitro ha nem használom agyon?
Viszont azt néztem passmark szerint a 2500U erősebb mint a 7300HQ? ebben mi a ráció?

Mostani asus K53 TK napi 8 órát megy folyamatos terheléssel de szépen bírja... Igaz a rögzítő csavarok majd' mind kipattogzottak belőle a hő miatt :U

[ Szerkesztve ]

"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."

(#23445) PR0JECTNR56 válasza KillHates (#23443) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Lassan az összes gyártót kellene kollektíve elgondolkodtatni azon, hogy meddig akarják még ezt az állandó filléreskedést pont a hűtésen kiélni.

(Tudom, ameddig pénzt hoz, addig ilyen is marad + tervezett elavulás, de ez egy nagyon pocsék tendencia.)

(#23446) RM007 válasza KillHates (#23443) üzenetére


RM007
addikt

Mi lenne ha a plusz ventilátor helyére inkább egy fasza hűtőbordát raknának úgy, hogy ott(és a laptop több részén) enyhén nyitott kivágással segítenék az elégséges szellőzést.

Tudom több lyuk több port eredményez, de akkor tegyenek bele porzsákot, amit majd az user ha megtelt üríti maga, mint egy porszívó esetében. :D A porzsák a bordát fogná körül és így nem szóródna szét a laptop belsejében. :)

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

(#23447) TheNewDawn válasza Shin Chen (#23444) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Persze hogy erősebb,de integrált kártyaval hogyan szeretnél játszani?

[ Szerkesztve ]

(#23448) TheNewDawn válasza Shin Chen (#23444) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Bocs akartam a nitro helyett sokkal jobb alternatívat írni,csak kifutottam a szerkesztési időből. Acer aspire 5 MX 150 és kártyával. 200 körül elérhető. Ennél olcsóbban nem lesz játék,kivéve az ilyen 10 éves fostalicskakat mint a lol, az a 2009 ben vett műemlék laptopomon is simán fut.

(#23449) consono válasza TheNewDawn (#23447) üzenetére


consono
nagyúr

Simán, csak low-ban :) Az az IGP az mx150 környékén, alatt lehet, ha jól rémlik. A kölöknek csináltam nemrég Ryzen 2400G-re épülő gépet, ott az e-sport címek mennek 50-60fps-el FullHD-MID-en (Overwatch, Fortnite, ilyesmik).

"In God we trust. All others must bring data"

(#23450) TheNewDawn válasza consono (#23449) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Gép processzort ne hasonlítunk laptop procihoz,főleg ne U-s hoz. Mind1, részemről azt veszel amit gondolsz,de hogy azokat amiket írtál senki se fogja neked javasolni itt ,sőt inkább a messziről kerülendő kategóriaba teszi az hotziher.:)a másik meg hogy 50-60 As FPS el multizni kínszenvedés kategória szerintem, exportban 100 As FPS alatti szám keményen a teljesítmény rovására fog menni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.