Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Mézzel még nem próbáltam, de azért azzal módjával kell bánni, igazi kalória bomba.
A Győri zab falatok viszont nálam is kedvenc.
A detkinek van még teljes kiorlesu keksze, azt szeretem még. -
margithid
veterán
A túrót én is ettem régebben, de valahogy elhagytam.
Édesítőszerrel ettem.. Ti hogy fogyasztjátok?
Melyik fajtát veszitek?
Régen a pennys és lidlös elég pocsék volt... -
törölt tag
Nagyon precíz ember vagy, ahogy olvasom a soraidat. Jó cuccokat használsz és jó ételeket eszel. A cipőket én is így fogom majd, szisztematikusan összeválogatni. Jó néhány gyártót megismertem általatok. A túró nagyon egészséges étel. Régen ettem, de ahogy írtál róla kedvet kaptam, hogy én is pusztítsam.
-
törölt tag
válasz tomcica #69392 üzenetére
Köszönöm!
Ezt tudom teljesíteni. Tényleg jó. A repülőket is elbarmoltam, mert mindig a hosszúkba tettem bele. A keddi 21-nél is csináltam, mert elgurult a gyógyszer. Teljesen értelmetlen volt...
Jó a keddi, meg a pénteki táv is. Tudod én ott rontottam el, hogy nem a kijelölt távot mentem, mert mindig éreztem, hogy van még kakaó és rápakoltam. Mindig keveseltem, így jöttek ki a 17 és 15km-ek. Aztán másnap fáradt voltam, de csak beletettem egy harmadik napi 14-et.
Általában három hosszút nyomtam egymás után. Igen, csak emiatt buktam a 21-et, mert a végére rottyon voltam. Így meg esz a fene, mert nem jön ki a heti 80km. Most mondd meg, ilyen ökörségeken vakarózom. Aztán a heti 80-al is sokra mentem, mert nem tudtam 20 felett futni. Vagy ez, vagy az, vagy kenyai leszek. -
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #69389 üzenetére
Nezd csak itt egy hosszutavos alapozos het neked:
Vasarnap - leghosszabb futas 20-24km
Hetfo - futasmentes nap (kis hengerezes,seta,bicaj mehet valami ami el-elinditja a verkeringest az izmokban DE nem terhel!)
Kedd - normal nap 10-12km
Szerda - 1-2km bemelegites + nehany repulo gyorsito + tempocska 8km fokozos,elso 4km szokasos normal napi sebesseged,utana minden km gyorsulhat (ne legyen teljes erobevetes! idoben hagyd abba a fokozas)
Csutortok - laza nap 10-12km extra laza,orrlegzeses kocogas
Pentek - kozepes hosszu 14-16km
Szombat - ha kell teljes piheno,ha nem szukseges akkor laza rovid nap 6-8km extra laza orrlegzeses + nehany db repulo gyorsito 6-8x 70-100m mozgasbol 90-95%-ig gyorsul (vissza seta)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #69389 üzenetére
Ugy szoktak csinalni,hogy het kozben egy kozepes hosszu,melle hetvegen a hosszu.
Pl a hetvegi hosszud 20-24km,akkor a het kozben 14-16km a kozepes hosszud.
Ilyen kb 2/3-a a hetvegidnek.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
jimpo
senior tag
válasz tomcica #69354 üzenetére
Én nem bánnám ha lenne, jó kis letaposott jégpáncél. Legalább használnám a csúszásgátlót, még úgy is csak 2x volt rajtam.
Ma nekem is ment egy hosszúcska 18,8 km Pace 4:34 /km
benne 15x200R200 illetve mellé összesen 3,5 km küszöb ami ~295W ~4p/km tempó. Kettő depózás miatti megálló, egy leadás és a felvétel.
Sajna volt egészségügyi szünet is, kicsit felgyorsult az anyagcserém. Tekeredett a pocak rendesen, úgy már azért nem esett jól a 4 perces tempó. Nem tudom mi tett be, az ebédre fogyasztott gyümölcsleves 100g túró illetve majdnem egész csomag zabfalatok kombó, vagy pedig a frissítő amit vittem. Bár igazából picit lassabb volt a tempó átlagban. Az erő legalább ott volt, meg a pulzus is 170 körül.Jelentem elindult a csomag is végre.
tom, a közös futással nem tudom mi lesz. A dec11 nem biztos hogy jó, ugyanis a vasárnapi túlóra fizet a legjobban. A nagy bejglizések közepette meg a fene tudja.
Sajna tömeg közlekedéssel nem jó a helyzet. Telekocsit még nem néztem mondjuk... Más a csoportból meg nem igazán jelentkezett.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
törölt tag
Ja, ezt a cikkek nem említik. Azt gondoltam mindenkire vonatkozik, aki fut.
Mondjuk kettő, hét elején és hét végén? Igen ezt nem tudom miképpen csináljam. 12km-t mentem minden nap, gond nélkül. Aztán jöttek a kevertek 12, 15, 17,stb. Itt viszont gondban vagyok. Mennyi lenne 21 után a megfelelő pihenő idő? Tehát lefutom, másnap semmi, vagy csak kevés? Esetleg 2 futásmentes nap? A homokozót szoktad említeni. Akkor én még rugdalózóban lehetek. -
törölt tag
válasz tomcica #69386 üzenetére
Kedden volt egy 21, szerdán semmi, csak gyaloglás, csütörtökön 1900m keményen megnyomva( futás a boltig). Meg ma is 21. Igazad lehet. Állítólag 48 óra kell a teljes feltöltődéshez. Valóban el szoktam fogyni a végére, pedig jó lenne ráállni erre a távra, nyilván nem versenytempóban. Ezt még nem unom el. Ma jó volt, mert kevés volt az aszfalt és sok a puha, füves terep, a szalagjaim sem érezték meg. Aztán jött az aszfalt és elkezdett felzabálni.
Ezért is mondtam, hogy majd holdjárót veszek, hogy aszfalton is tudjam hosszan nyomni. -
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #69381 üzenetére
Varjaaaa' ma mentel 21km ahol mar fogyogatott a vege,es vasarnap megint mennel hosszut? Nem lesz kozel a ket futas? Ugy ertem visszatoltodsz rendesen?
Mert,ha szerda-csutortok tajekan ment volna + vasarnap az okes.
Ugyelj erre isThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Peterhappy
őstag
válasz Chuck Norris #69380 üzenetére
Nem, sőt! Egy kicsit még nagy is.
De be tudtam állítani a méretet, szóval amúgy teljesen kényelmes volt, csak múlt héten, mikor vettem a cipőt, találtam M-es méretben is és mivel ott tudtam szép kártyával fizetni, hirtelen felindulásból megvettem.Úgyhogy most már két mellényem van, amit amúgy nem is használok...
-
törölt tag
-
stefyY
őstag
válasz #64052736 #69381 üzenetére
Butaság. A hosszúkat épp úgy ki kell építeni, mint a tempót. Jelen pillanatban én is képtelen lennék, mert annyira jól esik feküdni, hogy el se hiszed. Viccet félretéve, benned van az.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
Ma megint 21km. A végére, az utolsó 2km-en megint jól elkezdett fogyni az erőm, de már nem annyira, mint régebben.
Vasárnap megint teszek egy próbát, hátha...
Ennél több már a kényelmesség határát súrolná. Azért Tom egy 30-at nem hiszem, hogy jelenleg bele tudnék tenni. 15 könnyed és kényelmes, fáradság mentes. Azt írtad régebben, ha ez könnyen megy, akkor mehet tovább a buli. Jelentem megy! 21 fölé jelenleg képtelen lennék, csak nyomorult módon vánszorogva. -
Chuck Norris
senior tag
válasz Peterhappy #69378 üzenetére
Mi a gond vele, kicsi lett?
-
Zozo0525
őstag
sziasztok
Nike winflo 8 vélemény? 25000 most itt nálunk. -
tomcica
Topikgazda
válasz TripleB #69374 üzenetére
Jol van,en itt a delvideken szinte mar medditeran klimaban vagyok...pl. abban a szobaban ahol alszom meg nem futok
Neked mas.
Csosal jo otlet Inov8 csosalam van,ajandekba kaptam,meg vagyok elegedve.Gondolom egy BUFF is tudja ugyanezt,meg biztos vannak meg extrabban is.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
TripleB
senior tag
Köszönöm, tényleg jól felb.ták az árát... 😮
Tomcica, nálam a Cserhátban volt szépen a hóból, a túrabakancsomat meg is hámozta a fagyott hóréteg rendsesen.
A sört meg nagyon nem erőltetem.😃Mogyoróvaj+ protein, most ilyet vettem.
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Agony
aktív tag
Nem akarom, hogy hiú ábrándokat kergess, a padozás baromi unalmas. Viszont ha van olyan amit szeretsz és leköti a figyelmed, akkor még gyorsabban is tud telni mint kint.
Én pl. folyamatosan Youtubeot nézek közben és jellemzően 10-15 perces videókból többet bekészítek, hogy legyen témaváltás, mert egy egy órás beszélgetés műsor azért nem sokáig köti le a figyelmet. Egy kis cipő teszt, egy kis vlog jellegű valami, egy kis podcast és már vége is a padozásnak. Másik jó dolog ha valami sportot nézel közben. Még jó múltkor néztem F1-et meg kézilabdát padozás közben, az is teljesen jól eltereli a figyelmet.
Illetve amit szintén nagyon élvezek, csak ritkán használok az a futópadhoz járó edzők által tartott "edzés". A világ minden táján vesznek fel sorozatokat és miközben futnak mondjuk egy Japán erdőben folyamatosan mesélik a helyi kultúrát, történelmet, megtanítanak pár szót, stb... Ez például az Atnénos széria bemutatója. A futópad dőlésszöge a domborzatnak megfelelően változik, a pad sebességét pedig "az edző szabályozza", de felülírhatod manuálisan, illetve mondhatod, hogy ez túl gyors, túl lassú és utána már hozzáigazítja a fennmaradó edzés intenzitását.
A videóedzésekhez hasonlóan, részt tudsz venni versenyeken. Ez például a Boston Maraton, amit az edző fut kamerával, te az ő szemszögéből látod végig a verseny útvonalát, de a tempót te szabályzod a padon.
Szóval nem olyan szörnyű a padozás, ha tudod mi köti le az elméd, de ha unatkozol akkor valóban minden másodperc egy óra... ezért is érdemes letakarni a számlálót.
A pad amúgy nagyon kímélő, rugalmasabb a rekortánnál. A légellenállás hiánya miatt azt mondanám könnyebb rajta futni, de a meleg és az energiaelnyelés miatt és nehezebbnek érzem mint kint futni.
Start with a whisper, end with a scream!
-
jimpo
senior tag
Nincs lehetetlen, egy ilyen tartó 4.0-12.9 inch SmartPhone Tablet mellé egy telefon vagy tablet. Fülhallgató értelem szerűen és mehet a menet. Feltéve ha van valami amire fel lehet csavarni. Legrosszabb esetben a futópadra, igaz ez esetben ugrálni, vibrálni fog a kép.
Én is vettem egyet, ha netalán görgőzésre kényszerülnék.HKorn
milliós összeg legalább... Csak a Garmin Fenix 6X Pro 199900 ft volt. Plusz a cipők, azóta egy Asics Hyper Speed jött hozzá, meg egy Kinvara 11. Ha sok időm lesz, meg perverzióm, akkor összeszámolom.
Ehhez jön még pár kütyü, plusz a HRM PRO, sajna a HRM RUN egy év után elhalálozott.. Stryd gen3, bár az így hogy eladom az előzőt nem hű-de-nagy összeg.
A Vista 2 épp akciós amúgy.
Tápkieget nem tudom teljesen összeszámolni, nem mintha akarnám... Sok mindent vettem személyesen boltban, a blokkot meg nem őrizgetem.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Alg
veterán
Ha már költés:
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tisn
addikt
koszi. sajna terem, az utcara latok. de ahova meg rendszersen jarok terem, ott meg a fal van, ott extra uncsi lenne. hol van az egy jo kis arteri erdei futashoz kepest elvezetben, de meg a ligeti rekortan is sokkal jobb.
(otthon a szobabicajon persze film-meccsnezes megy, ugy elviselheto)
-
HKorn
veterán
Szoktam néha futópadozni, de ahogy írod is, rettenet unalmas, általában sorozatot nézek közben, mert még a zenehallgatás is unalmas. Amúgy én ott mindig érzésre futok és az általában lassabb, mint kint a szabadban. Persze a pulzus is alacsonyabban van ilyenkor, ami aerob edzésekre kifejezetten jó. A könnyebbséget azzal ellensúlyozom, hogy 3%-os emelkedőre rakom.
Térdnek szerintem kíméletesebb, futópadon mindig keményebb cipőben futok, ahogy puha rekortánon is, mert ha még a cipő is nagyon erősen csillapít, attól szoktam érezni a térdemet a végére.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
tisn
addikt
válasz Hi!King #69344 üzenetére
ooo, egy tipp, probald ki a kakaos lekvaros palacsintat de ezek kozott is jol jon egy-egy nuteallas
szerk: futopadozni szokott valaki? terdnek mennyire jo? most tesztkent futottam kicsit rajta, de rohadt unalmas. pulzus +20 volt ugyanazon a tempon, ahogy a szabadban futok, az fura volt.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz margithid #69355 üzenetére
Inkább több különböző cipő.
Enni meg kicsit többet kell, főleg ha fut az ember rendesen.
Én amúgy táplálék kiegészítőkre sem sajnálom a pénzt, főleg ha akció van. Akkor betározok kicsit, a jó múltkor ebből a Joint Complex ízületvédőből. Igaz nem Proenzi, de dupla adag, azaz 3x2 kapszula már egész jó. Egy pár kúrára elég lesz.
Ha már ízület, a térd anatómiája. Akinek pedig "gyenge" a csontja, annak pedig erre tessék informálódni. Minden csak építőanyag, idő és terhelés kérdése.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz Never79 #69351 üzenetére
Annyiból inkább cipőt veszek...
Még jó hogy nem vagyok nagyon közösségi futó. Legfőképp magamnak, magam miatt futok és 99.9%-ban egyedül.
Winter is Coming!
Jó lenne akkora hó mint az utolsó képeken, legalább dolgozni nem kellene menni. Mert itt ügye fel vannak készülve mindig a hóra. Olyan 1-5 cm-ig...A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Never79
tag
Azon gondolkodom, hogy áttérek amúgy a TT-kre. UTH-ra nem jelentkeztem még és nem tudom, hogy fogok-e, mert főleg így Karácsony környékén elég húzós ez a 90-100 euro nevezési díj . És december 1-gyel még fog emelni Csanya a díjakon.
-
jimpo
senior tag
válasz ígyvanferi #69329 üzenetére
Pörgesd meg rendesen.
A pebax hab volt az új infó, a carbon lemez egyértelmű volt.
TripleB én dekás gyapjú csősálat használok. Ez nem olyan sűrű szövés, így a párás kilégzett levegő nem tömíti el a levegő útját. 12 fok körül nálam már felkerül, a múltkor sem okozott gondot a légzés benne. Akkor kicsit hidegebb volt.
Az ára horror, nekem szürke színben van. Akciósan vettem több mint két éve.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Never79
tag
válasz Chuck Norris #69330 üzenetére
Á én nagy szlapagép vagyok télen is. A hatalmas testemnek kell a folyadék . Kőhányásnál működik a kút, Szilvi azt mondta télen is.
Te Chuck Norris vagy, te csak végigkocogod, nekem azért ez lesz az első 70 feletti terepem , bár sok szint nincs benne, az igaz.
Gepárdos strava csoportba beléptem, csak hogy megnézzem mit csinálnak. Őrültek, persze jó értelemben.
-
tomcica
Topikgazda
válasz Hi!King #69344 üzenetére
Petit keksz vagy nalatok Gyori zabkeksz + nutella? Babapiskota + nutella?
Griz/tejberizs + nutella?
Persze lehet ugyanezt mezzel is. Nalam van ilyen verzio is. Az ujjnyi vaj kotelezo ala,barmelyik kombo megyThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Hi!King
őstag
Nekem évekig volt a polcon, ajándékba kaptam, aztán odaadtam valakinek. Ahogy öregszek, egyre kevésbé bírom az émelygősen édeset. Meg egyébként sem tudom beleiktatni a Nutellát az étkezésembe, kenyérre nem kenem, mert kenyérhez sonkát, sajtot eszek. Egyedül palacsintával eszem, de arra meg jobban szeretem a lekvárt vagy a kakaó port.
-
ladybug
őstag
válasz sherlock82 #69339 üzenetére
Ezen az oldalon vásároltam. [link]
Amúgy még ezen szoktunk. [link]
Az Asics legging is egy marha jó vétel volt és végre annyi zseb van rajta, amennyire szükségem van.
tomcica: Szerintem sem fontos. Amelyik tetszik, azt vesszük.
Csak halkan megsúgom, hogy Péternek a női cipők és felsők mindig jobban tetszenek, mint a férfi cuccok. Nagyobb a színválaszték és valahogy kreatívabb a ruházat, mint a férfiaké.ígyvanferi: Nagyon sajnálnám visszaküldeni, mert irtó cool. Viszont valószínű be kell látnom, hogy a képességeimet túlszárnyalja, mert még kicsi vagyok hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Az orrlégzés és utána szájon kilégzés egy bizonyos tempó után már kivitelezhetetlen. Ti mit használtok a tüdő védelmére a hideg levegő ellen?@ladybug, nem vicceltél, szép kollekció lett hirtelen. 🙂
Én is behúztam az utóbbi időben pár cipőt, majd látjuk, hogy volt-e értelme. 😃[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ígyvanferi
addikt
válasz ladybug #69333 üzenetére
Remélem menet közben is ugyanígy tetszeni fognak, beváltják a hozzájuk fűzött reményt.
A Fujispeednél érdemes figyelembe venned, hogy az egy verseny- vagy legalábbis tempóorientált terepcipő (plate is van benne, bár nem karbon), tehát hogy szorosabban öleli körbe a lábfejed, az emiatt is lehet, ilyen felhasználásra kell, hogy szorosan tartson. Persze ne legyen kényelmetlenül szoros, akkor nincs mese, marad a visszaküldés. -
bencze
senior tag
válasz ladybug #69333 üzenetére
Utolsó tetszik a legjobban. Ha nem lenne túl hosszú lehet megéri eggyel nagyobb méretre cserélni, ha lehet? Legyen jó futni, persze, meg kényelmes, de ha lehet az ember hordjon jól kinéző cuccokat, szerintem
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Chuck Norris
senior tag
Ezt csak ide berakom, most döbbentem le amikor nyomogattam a like-okat, ilyen egy gepárdos edzés: [link]
@ladybug szép cipők
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Megérkezett a cipőrendelésem.
Nagyon kényelmes. Nincs túlflancolva, egyszerű futócipő. Szélesebb lábfejre is jó. Nekem nagyon bejön.
Nagyon kényelmes. A csillapítása erősebb, mint az előzőé. Színe nagyon király. Mérete tökéletes.
Mintha vattán lépkednék. Iszonyat párnázott mindenhol a NB- szokhoz viszonyítva. Jó választás volt.
Itt kicsit bajban vagyok, mert nem tudom eldönteni, hogy jó-e a méret.
Elég szűk és szellős cipő. Gyakorlatilag át lehet látni rajta.
A talpazatnak kényelmes, a lábfejnek viszont igencsak fura. Mintha szűk lenne. A fűzője is roppant érdekesen van kiképezve. Tekergősen fut végig a cipő felső részén.
A színe király. A stílusa egyedi.
Mégy 1-2x felveszem és sétálgatok benne, hogy eldöntsem, visszaküldöm-e vagy sem.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Never79 #69259 üzenetére
Oda pedig megyek azt ki nem hagynám annak ellenére sem, hogy nagyon felkapott ezért sokan is vannak.
Vérkörnél az egyetlen nehézség, hogy Gánttól nincs egyáltalán víz, Kőhányásnál szoktam elrejteni az erdőszélen a depómat, hogy ne száradjak ki a végéig. Persze ez csak nyáron gond ha most mégy akkor csak végig kell kocogni
-
ígyvanferi
addikt
Imádom azt a cipőt. De nekem is jövőre fog több szerephez jutni, idén még talán egy FM-ra, meg előtte az egyik hosszú tempóedzésre felveszem, de annyi. December 10-11-én az otthoni futóklub rendez egy csapatépítő 24 órás futást, az mondjuk jó lehetne, de a városi 800 m-es rekortánon fogunk futni, az meg nem túl ideális terep ehhez.
Én mentem már benne sötétben, de mivel a talpán tárolom, így sosincs "feltöltve" a fluoreszkálós betét.Mire gondolsz, hogy új infó volt, hogy az Endorphin Pro 2 pebax habos és karbonlemezes? Vagy nem jól értem?
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Nike Dunakeszi, 21 e a Pegasus 38, a Shield 23 e párszáz Ft. Volt még pár modell ezeken kívül. Therma-fit ruházat stb."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
stefyY
őstag
Ugye, hogy szemét módon mennyire eteti magát?
Az a 2kg a sok víz is lehet, amit leköt a ch, futsz egy isteneset valamelyik hétvégi reggelen, aztán hellosziapisztácia.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
ígyvanferi
addikt
válasz werszomjas #69276 üzenetére
Említsük azért meg a 112,5 euróért több színben is vehető Vaporfly Next% 2-t is. Ennyiért sosem volt még. Mindig promóciós kizárás vonatkozott rá, tehát ha volt valami alap kedvezmény és bejött egy extra kupon, azt szerintem sosem lehetett felhasználni a Vaporflyra. Alphafly ugyanez, több színre van alap kedvezmény és megy rá a -25%-os kupon, az eredmény: 135 euró. Gore-texes Pegasus Trail 3 full feketében 78,7 euró, Invincible Run 2 többféle színben 94,5 euró, sima Pegasus Trail 3 több színben 68 euró, és ugye a Pegasus 39-es, amiből van még kékben 54 euróért vagy egyéb színekben 63 euró.
Ezek mind elég jó dealek.(2 héttel ezelőtt még jobb lett volna, de az az elmeroggyant főf.sz megint elintézte nekünk a tutit...) -
stefyY
őstag
stefyY-féle lowcarb diéta: 3 nap volt egy 400-as nutella.
-
Studi
veterán
válasz stefyY #69316 üzenetére
Annak reményében vettem. Adatokat nem néztem, de érzésre nem túl nehéz, viszont jól párnázott, gördülős talpú cipő. Stabil, ezt elég határozottan érezni rajta (én hosszúkhoz inkább stabil cipőt használok) A felső része komfortos, nekem kellően szélesnek tűnik. Meglátjuk, 15e-ért nem tudtam otthagyni.
-
Studi
veterán
válasz bajnokpityu #69161 üzenetére
React Infinity Flyknit volt Dkeszin, egy csomó 3x-ért, meg egy 21-ért, méretven pont jó. Így vettem egy k... drága pólót is a cipővel együtt 20ért.
-
danielsz
tag
Gondolkozom nagyon Pega 39-en meg Pega Trail 4-en is, hogy venni kéne. Bizonytalan vagyok, mert tavaly a Pega 38-cal nagyon befürödtem, a talpam egyáltalán nem bírta. Pedig a Pega 36 meg főleg a Trail verzió nagyon király volt. Igaz, vissza lehet küldeni, ha már felpróbálva se adja, meg 10-20 km után még el lehet adni valószínűleg.
-
stefyY
őstag
válasz bajnokpityu #69312 üzenetére
Majdnem stimmel a sorrend.
-
-
jimpo
senior tag
The Science of PEBAX Shoes and Carbon Fiber Plates
Saucony Endorphin Pro 2
"with an ultralight Pebax® polymer foam (PWRRUN PB) paired with a carbon fiber plate"Már nem emlékszem a 10K PB futás utáni napokra, de nekem ez az információ új.
Az Endorphin Pro 2 Campfire Story, majd mesélhet még jövőre is. ígyvanferi ?Este IS adja, igaz sötétedés után sosem használtam még.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
Black Friday a Mylitee-n! Látogass el weboldalunkra november 25. és 27. között, használd a "BF2022" kuponkódot és zsebeld be kedvenc termékeidet 20%-os kedvezménnyel! A kupon minden termékre érvényes!
Nitecore Acebeam Petzl Fenix termékek is vannak az oldalon.Ha valakinek épp lámpa kell, már bemutattam amiket én használok.
Továbbra is csak ajánlani tudom őket, a pókláb azóta is remekel. Mikor dolgozom akkor használom őket ~3x1 órát, illetve pihenősben, ha dupla futás van akkor is. Simán bírják, szünnapon töltöm őket általában.[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
Stryd Black Friday 15% off automatically applies at checkout.
A zerge-n is akciós a gen3 93 492 Ft van második generációs is egy darab.
A Spuriban is van akció
Vásárolj futócipőt, futóruházatot vagy kiegészítőt 15% kedvezménnyel webáruházunkban és üzleteinkben november 24-27. között! KUPONKÓD: spuribf15A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #69299 üzenetére
A 200/400m sprint tav,azok edzese jol irod rovid sprintek 70-100-120-150m letrak...rajt gyakorlas...repulobol max sebesseg...erore rovid emelkedo sprint...kitartasra 200-300-ak
Mindez soook pihenovel,hogy minoseg legyen.
Ez a nyari munka.
Telen 200-400-ak lassabb,de rovidebb pihenovel.Letrak 100-150-200-300-400m lassabb stb.
Heti 2-3 minosegi edzes es mindig teljesen regeneralt labra.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Peetta14
tag
Pega Trail 4 - 20k elég sok méret
[link] -
stefyY
őstag
...vagy van az a táv. Azért ha 150 kilit 8 perces átlaggal tol le valaki, szerintem nem gyenge...az 20 óra. Egy UB-n sokan aláírnák..
#69302 -Pepe-: Nem mentél a tepsibe.
-
törölt tag
válasz stefyY #69300 üzenetére
Az az, vagy más néven tepsi Merci.
A régi tachycardia ment a levesbe, de Pepe nem!
A futás többet adott, mint a bringa, hiába tekertem 3-4 órákat. Azt hittem ennyi tekerés elég lesz a futáshoz. Á, még a kocogás is fárasztott... Ja és nem csiga tempóban tekertem és nem outin, hanem nehezebb randonneur / túra kerékpáron. -
jimpo
senior tag
válasz Zozo0525 #69262 üzenetére
Igazából én nem variálom túl, szeretem az egyszerű dolgokat. Persze lehet venni túrórudit is 200+ft-ért.
De a Tejföl 20%, ami valóban Tejszínből van! Szintén jó kb bármibe, legyen az sós vagy édes. Chia mag, Áfonya édesbe. Akár zöldséget, kukoricát babot is lehet bele tenni. Tonhalkonzerv, esetleg Burgonyapor. Sanszos hogy a lángos, kenyérlángos ízét is el lehet találni a megfelelő összetevőkkel.
A lehetőségek tárháza végtelen, lehet vele játszani.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest