Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz
norby_42 #69231 üzenetére
Igen igazad van, csak egy rossz tulajdonságom, hogy szeretem túlgondolni a dolgokat, s akkor jön a "mi van ha ez lesz, meg az lesz".
Egyelőre azon agyalok, hogy nem vinnék tartályt (salomon adv. skin 5--öm van amúgy), inkább 3-4 soft kulacsot, de még nem csináltam pontos tervet. Van két 6 decis kulacsom meg 2 5 decisem, az 2,2 liter. A tartállyal az a gondom, hogy beteszem hátra, akkor már nem biztos, hogy más nagyobb cucc befér oda, de ezt még a héten kitapasztalom. Lehet mellény + freebelt kombó lesz. Aztán lehet ezt is lehet túlgondolom, a táv felénél (35 km + 700 szint) van elvileg kék kút, de megint ott bujkál a kisördög, mi van ha lezárják télire...Chuck Norris:
. Hát igen UTH-n kicsit bénáztam.
Vérkört szeretném lefutni, de nem minden áron. Ha nagyon esik, ne adj Isten havazik, akkor elengedem, akkor majd talán 1x. Igaz, hogy ez volt az egyik cél, ami miatt el kezdtem futni, de valahogy mindig távolabbra került tőlem. Aztán most Vadrózsa 50 után bekattant megint. Sajnos Vulkántúra így kimarad, pedig ismerősünk pedzegette nekem hogy menni kéne, és nálam a Börzsöny nagy szerelem.szerk: ja a termosz nem rossz ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest