Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69259) Never79 válasza norby_42 (#69231) üzenetére


Never79
tag

Igen igazad van, csak egy rossz tulajdonságom, hogy szeretem túlgondolni a dolgokat, s akkor jön a "mi van ha ez lesz, meg az lesz".
Egyelőre azon agyalok, hogy nem vinnék tartályt (salomon adv. skin 5--öm van amúgy), inkább 3-4 soft kulacsot, de még nem csináltam pontos tervet. Van két 6 decis kulacsom meg 2 5 decisem, az 2,2 liter. A tartállyal az a gondom, hogy beteszem hátra, akkor már nem biztos, hogy más nagyobb cucc befér oda, de ezt még a héten kitapasztalom. Lehet mellény + freebelt kombó lesz. Aztán lehet ezt is lehet túlgondolom, a táv felénél (35 km + 700 szint) van elvileg kék kút, de megint ott bujkál a kisördög, mi van ha lezárják télire...

Chuck Norris: :D. Hát igen UTH-n kicsit bénáztam.
Vérkört szeretném lefutni, de nem minden áron. Ha nagyon esik, ne adj Isten havazik, akkor elengedem, akkor majd talán 1x. Igaz, hogy ez volt az egyik cél, ami miatt el kezdtem futni, de valahogy mindig távolabbra került tőlem. Aztán most Vadrózsa 50 után bekattant megint. Sajnos Vulkántúra így kimarad, pedig ismerősünk pedzegette nekem hogy menni kéne, és nálam a Börzsöny nagy szerelem.

szerk: ja a termosz nem rossz ötlet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.