- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Vertigo18 #40376 üzenetére
Nem baj, a nőt vitted így is.
Magnéziumot és talán kalciumot is kell tolni minden verseny előtt ez a tanulság. Nekem a kedvencem, amikor Balatonon egyszer úgy döntöttem, hogy bemegyek a mély vízbe úszni egy kicsit, mer' hát az fun. A hideg víztől először a bal vádlim görcsölt be, aztán a jobb combom, alig tudtam valahogy oldalast kievickélni. A comb görcsnél nem sok szarabb dolog van. Talán olyasmi, mint amikor megszorzod a vádli görcsöt 10-el. Még az volt hasonló, amikor letoltam full kreténbe 25k bringázást elég komoly szinttel, aztán hazaértem, és ahogy leszálltam a bicikliről begörcsölt mindkét farizmom és összeestem. Gratula az utolsó 10k-hoz, nehéz újra elindulni ilyesmi után!
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kézilabda topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest