Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81145) wardemi


wardemi
senior tag

Üdv,

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Jelenleg egy RHA T20i-vel rendelkezem. Szeretem, imádom, viszont a fül feletti részen már lassan több a szakadás a gumin mint az épp rész, hiába vigyáztam rá (napi ~8-12 óra használat).

Most a Massdrop-on kinéztem a HEM8-at és erről szeretnék kicsit többet megtudni. Esetleg aki hallgatta mind a kettőt mi a véleménye? Eddig BA fülessel még nem rendelkeztem, így nem is nagyon tudom mit várjak. Azonban ha újítok bármit, szeretném az előző színtet túlszárnyalni ha van opció rá az adott árkategóriában.

Illetve, ha van most jelenleg favorizált (strapabíró) füles hasonló árkategóriában azt is szívesen fogadom. (Nap közbe telefon / macbook ról van hajtva spotify és egyébb, otthon pedig egy Audio Probe SPARTAN A flac és előzőek.

Köszi minden infóért :R

iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.