Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80441) cenzor


cenzor
tag

Sziasztok!

TV nézéshez szeretnék bluetooth fülhallgatót vásárolni. Életemben nem volt még bluetooth fejhallgatóm, úgyhogy teljesen vakon vagyok a témában :)

Arra gondoltam, hogy a TV-be dugok egy bluetooth adaptert és arra csatlakozok a fülhallgatóval. Azt olvastam a neten, hogy az aptx szabványt használó eszközök jelentősen kisebb késleltetéssel üzemelnek. Emiatt ilyeneket próbáltam választani.

Adapter: BlitzWolf® BW-BR4 Bluetooth V5.0 aptX - 11.563 Ft
Fülhallgató:
Beyerdynamic Byron BT (Bluetooth 4.1) - 24.900 Ft
Sennheiser CX 6.00 BT (Bluetooth 4.2) - 29.900 Ft

Annyit szeretnék a fentiekkel kapcsolatban kérdezni, hogy kell-e ennyit szánni ezekre az eszközökre, vagy megoldható-e a TV nézés kedvezőbb árfekvésű termékekkel is? Ha meg lehet oldani fele ennyiből a füles vásárlást, akkor arra szívesen várok ajánlatot.

Hangminőség tekintetében nincsenek nagy elvárásaim. Ha úgy szól, mint egy iPhone-hoz, Huawei-hez csomagolt gyári füles, akkor az nekem már megfelel. Viszont az nagyon hamar feltűnik, ha a szereplők szája és a hangjuk nem szinkronban mozog :) Emiatt érdeklődök, hogy kell-e az aptx szabvány, segít-e, illetve, hogy milyen ajánlott termékek vannak.

Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.