Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58994) Yodamest


Yodamest
veterán

Halihó,

Tudnátok ajánlani valami olcsó earbud, tehát nem fülbedugós fülest? Igazából főleg 2. számú eszköznek lesz itthonra, ha nincs kedvem feltenni a yamaha fejhallgatómat. Jelenleg egy seni mx 370 van erre a célra, de már régi és eltűnt belőle a basszus valahogy. Csak közép meg magas hangokat ad ki szóval nem mókás. :)

Nagyon jókat írtak a seni mx 170-ről, de a szivacspárnát én nem használnám és anélkül a jelenlegi is eléggé töri a fülem, szóval ezért esett az ki. Sony-t vennék egyébként, de arról meg amazon, newegg stb. oldalakon pont, hogy nagyon rosszakat olvastam. Ilyen 5-6K ig bezárólag lenne jó találni valamit ami kényelmes is (szivacs meg ilyenek nélkül) és hozza a szintet hangzásban. Ezek a jvc, pájóó, pana és társaik milyenek?

Köszi, Yoda

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.