Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48110) Peat;)


Peat;)
veterán

Thinksound ms01-em végleg elamortizálódott, sokat adott így nem haragszom.

Olyan fülest szeretnék amit a hagyományos módon (is) lehet használni, külföldi rendelés nem gond, a vsd3 vsonic-ot nézegettem, de kizártam. Egyszerűen nem akarok fül mögött elvezetőset.
A vsd1 úgy látom hagyományos módon is használható, ebben meg tud valaki erősíteni, tapasztalattal? Illetve viszonylag egyben van, bírja 1-2-3 évig? EQ beállítással a vsd1s-ből is előhozható sok mélyhang ha épp olyanom van?
Illetve vannak még olyan modellek amik nem fül mögöttiek, ajánlottak és mondjuk 60$ körül megáll?

Egyébként itt van előttem egy ősrégi, megkopott, megfakult, sennheiser cx 55. Nem egy top kategória, amikor kijött anno még jónak volt mondható. De, ez a füles annyit kapott tőlem hogy ihaj, ennek ellenére semmi baja. Ezt csak a cserélhető kábelmánia miatt írom, ha akarnák meg tudnák csinálni masszívra a füleseket, nem akarják. Sennheiser sem csinál már ilyen tartósakat természetesen..

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.