Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Erre valaki ?
-
default.
őstag
valami tapasztalat JBL J33-ról ?
-
raven12
senior tag
válasz default. #45161 üzenetére
Segítsen neked a Mari néni!
Legtöbb kérdésedre választ kapnál az összefoglalóból. De legalább akkor a kommenteket olvasnád el, mert válaszoltak!
Senior tagként tudhatnád, hogy működik ez a fórum, mert nem úgy, hogy "gyorsan mondjatok valamit, nem tudom mik az igényeim, nem olvasom el az összefoglalót!"
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz raven12 #45164 üzenetére
moderálva
Kb 2 hónapja olvasgatom ezt a szegény fórumot, többször kértem tanácsot, telefonálgattam, neten olvastam teszteket. A fülhallgatók többsége, amit ajánlotta(to)k eleve kiesett, mert 90°-os a csatija, vagy nem szimmetrikus a kábel.
Az igényeimet is leírtam, leírom neked még egyszer ha szeretnéd, de nem fogsz tudni ajánlani az alapján semmi újat. Ezért keresek én magam fülest.
Azért kérdezgetek a fórumban, mert személyes tapasztalatokat várok. Ha van egy kinézett típusom, nem fogom végignézni a 19.000 oldalt, hogy hátha valaki írt valamit erről, hanem megkérdezem. Talán erre való a topik.
Ha nem tudsz segíteni, akkor ne okosíts itt engem.többieknek köszönöm.
Ne személyeskedj.
[ Módosította: Qru ]
-
raven12
senior tag
válasz default. #45165 üzenetére
Hú, most nagyon be lettem oltva, szerintem el is vonulok sírni a szoba sarkába.
Elárulnád, hogy ha olyan tájékozott vagy, miért olyan márkákról kérdezgetsz folyton, amiket véletlen sem ajánlunk, esetleg még le is van írva az összefoglalóban, hogy NEM ajánlottak?
Ha elolvastad volna az összefoglalót, azt is tudtad volna, mi az E30, és mi a VSD1.Jól figyelj, egyetlen egyszer fogom leírni, a füles, ami neked való: VSD1S. Ez legalább többé-kevésbé úgy szól, amit leírtál. A 180fokos jack-et felejtsd el, legtöbben pipás jack-et használunk, pedig a lejátszóink alján-tetején van a csatlakozó.
Direkt nem írtam márkát, bizakodom benne, hogy ezt azért sikerül megtalálni az összefoglalóban, vagy a google csodás keresőrendszerével. -
szimcsi
senior tag
hello,
Általánosságban kérdezném, hogy egy fülhallgatóra pl egy 1 év garancia az mire terjed ki?!
Van egy füles, ami nekem megfelel, nem is drága, viszont pár havonta tönkremegy, gondolom megtörik, mert nem szól csak az egyik oldal.
Most is lehet venni és írják, hogy 1 év a garancia, most akkor az erre a hibára is jó?!
Ha igen akkor meg mi benne az üzlet, hogy pár hónapig bírja csak?
köszönömXP
-
kemcso
Ármester
válasz default. #45165 üzenetére
Ezzel a stílust kérlek szíves felejtsd itt el! Segíteni próbálnak neked, erre így reagálsz. Napi X kolléga kérdez, szted ki emlékszik rád?
Amúgy megnéztem., utoljára 2013.03-hóban kérdeztél a szempontok alapján, azóta csak "jó ez" -" jó az" kérdések voltak. Amúgy meg ott a kereső, rá tudsz keresni a típusokra a fórumban is, vagy vegyél egy ajánlottat és cseréld egyenes kábelre. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék venni egy Lg G2 telefonhoz. Melyik lenne a legjobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Mától a DTX102iE hevatalos ára 24990Ft
Még hogy defláció....(#45182) sheratan
18990[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
őstag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata a meelectronic S6p-vel?
Elsősorban sportolásra használnám iPhonennal és tetszik benne a távirányító funkció és hogy Ebayról jutányos áron hozzá lehet jutni.
-
kerekfej
addikt
Skullcandy Smokin' Buds 2 és Lowrider 2 teszt - különösen ajánlott
-
contaxg
veterán
Szerintem nekem van egy ilyen bontatlan a polcomon.
A sima S6 egyébként nem olyan rossz.(#45185) sheratan
Szerintem a hülyeség emlekedett. A következő talira viszek egyet és szeretnék egy DTX102 vs ES18 vaktesztet összehozni.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz castiels #45189 üzenetére
Ennyiért nem nagyon van igazán ajánlható. Amit én próbáltam, és egész használható, az az Earpods, apróról használtan még beleférhet a keretedbe. Amúgy a Pioneer earbudokról elég rossz véleménnyel volt valaki itt a topikban, aki vett, szóval az nem ajánlanám. A Hama meg elég messze van a hangtechnikától sajna, mintha Bosch autót akarnál venni
-
Aguinaga
őstag
válasz #16820480 #45187 üzenetére
ES18-at itthon csak a nomono-tól lehet venni?
Mikor pár hete akartam tőlük rendelni egy PL11-et, akkor mondták, hogy az már nincs, de lesz helyette, kicsit olcsóbban ES18 majd (akkor náluk 5.490-ért volt hirdetve a PL11).
Azért 5k körül egy ES18-at megvennék még most is, hogy megvan az R1.PSN: OldSlowhand74
-
Remo
csendes tag
Sziasztok!
Egy IEM típusú fülhallgatót keresek ~15eFt alatt.
Tudom, hogy nem javasolt, de a headset változat talán mégis praktuksabb.Mindenféle zenét hallgatok. Azt nem szeretem, ha rock-ban csak kopog a mély.
Viszont emellett szeretem ha részletgazdagon és élethűen adja vissza a hangszerhangokat.
A nagy hangerő nem szempont, nem szoktam hangosan hallgatni.Elolvastam a témaösszefoglalót de a kinézett két típust nem találtam benne:
* JVC HA-FRD80-Z (vagy JVC-HA-FXD80-Z) /Ez külföldről rendelős/
* SONY MDR EX450-APVélemény, személyes tapasztalat?
Ki, melyiket választaná, és miért?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest