Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha elárulod, hogy mi az az EDM, akkor megpróbálhatok keresni valakit, akinek az ilyen tetszik Amúgy nem igazán arról van szó, hogy elnyomná a mély a többit, inkább csak az dominál, és ettől a többi relaítv kevésbé érződik. Amúgy még azt tudom elképzelni, hogy nem járatták be rendesen a fülest, mert elég új.
Ami nekem nagyon fura volt, hogy nagyon szűk a tere, szűkebb, mitn a W30-nak, vagy az 535-nek, lehet, hogy ez is a több mélytől van..? Kicsit inkább az iM50-re emlékeztetett a hangképe, illetve sokkal jobban arra, mint a W40-W30 párosra.
-
kemcso
Ármester
-
Fül feletti kábeles ajánlott. Összefoglalóba találsz párat.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
gubabela
senior tag
válasz monti0222w #46752 üzenetére
E30am van, igaz mèg járatós, ( meg szokjuk egymást) de hangzásban nem èrzem rosszabbnak a xiaomit, inkáb más a karaktere, de hangminősègben felveszi vele a versenyt. ( ez az èn vèlemènyem persze ès mint mondtam az e30 mèg járatós, igaz, hogy sokat finomodott, kezdem megszokni/szeretni)
-
Kobe
veterán
válasz kemcso #46733 üzenetére
100 ezret erre nem áldozok, az fix headfion láttam, hogy sokan androidos telóhoz inkább hordozható erősítőt használnak, főleg mióta android ICS be bekerült az USB DAC funkció. Nem tudom, hogy egy ilyen kombóval olcsóbban megúszhatnám e a dolgot jelentősebb minőségjavítással, vagy az is inkább kidobott pénz lenne
-
BigBlackDog
veterán
válasz szentkuti11 #46760 üzenetére
És árban fölötte is van, szóval elvárható szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #46760 üzenetére
Úgy értettem, hogy ami olcsó, az ott se lesz előrelépés. A PHA-1 már igen, de az a 300$ árával nem az olcsó kategória
-
szentkuti11
addikt
válasz BigBlackDog #46761 üzenetére
Szerintem maximum ahhoz képest van fölötte, amennyiért Te vetted
-
-
gubabela
senior tag
válasz monti0222w #46764 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy nem érdemes drágábbat venni telefonhoz, mert nem biztos, hogy hallani fogod a különbséget. Egy drágább fülhallgatóhoz érdemes egy jobb lejátszót is beszerezni. (nekem is xiaomim van, csak note)
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Sziasztok!
In-ear kialakítású fülhallgatót keresnék:
- Kiegyensúlyozott hangzás kb de picit több méllyel
- lehetőleg ne legyen túl nagy méretű
- 12-14 ezer forint lenne rá.
- Lehetőleg belföld, de külföld se kizárt csak olyan helyről, ahonnan 1-1,5 hét alatt megjön.Köszönöm!
-
monti0222w
addikt
válasz szentkuti11 #46767 üzenetére
+1, és Nomono a bolt neve ahol rendelheted.
-
Thome
veterán
Értem, köszi!
Ott csak E10 van, arról mi a vélemény?
(E30 olyan kis gagyinak tűnik google képek alapján) -
Thome
veterán
válasz szentkuti11 #46771 üzenetére
Oké, köszönöm! E30 lett a befutó!
-
Thome
veterán
válasz szentkuti11 #46773 üzenetére
Igen, angliai eladótól rendelem majd be holnapi nap szerintem, 12,5-ből meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Remélem nekem is beválik majd! Még egyszer köszönöm segítségetek!
[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
válasz monti0222w #46768 üzenetére
Na igen, csak egyelőre nehéz a beszerzése. Meg ugye nem mindegy, hogy milyen telefonhoz. Csak kevésben van normális hangchip és erősítő. Egy célhardverrel sokkal szebb hangzást el lehet érni és sokat számít a forrás minősége is. Volt szerencsém kipróbálni egy hifi mp3 lejátszón (ibasso dx50) az e30-at és teljesen más élményt nyújt mint telefonon.
-
BigBlackDog
veterán
20-30e Huf környékén létezik ajánlható hibrid (dinamikus + armatúrás meghajtó) füles, amit már hallott is valaki, esetleg meghallgatható Budapest környékén? Egyáltalán mennyire ajánlottak a hibridek, a gyakorlatban mennyire szólnak jól?
Nemrég nézegettem a GR07-et - ami elvileg a megtestesült ideál ebben az árkategóriában - és elkezdtem tűnődni, hogy vajon van-e esetleg tisztább, precízebb hangú füles 25-30e Huf környékén. Armatúrásokat elvetném egyelőre ebben az árkategóriába (Rockit R50 nem nyerte meg a tetszésemet, kicsit lapos és mélyszegély számomra, a Shure 425, illetve a több armatúrás, elvileg kevésbé mélyszegély darabok meg feljebb van egy kicsit árban).[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #46781 üzenetére
Tudomásom szerint két hybridet hallottak a fórumon: K3003 -> Nagyon jó, de az ára... Dunu1000: eddig a két meghallgatónak nem nyerte el a tetszését, a GR07-et mindkettő jobbnak ítélte. Persze ettől még lehet, de valszeg a kitűzött ársávban csodák nem lesznek...
BA-ban sztem 3-tól kezdődik az élet -
Takuun
aktív tag
Nem igazán ide tartozó kérdés, de talán tudtok válaszolni. Hamarosan érkezik egy SoundMagic ES18-as füles hozzám, original állapotban. Miután megérkezett szeretném bejáratni. Hangokat és az eljárás pontos menetét már megismertem, de nem találtam semmit avval kapcsolatban, hogy ilyenkor az EQ-t ki kell-e kapcsolni?
Ha van valakinek kérdése a fülessel kapcsolatban akkor nyugodtan írjon, jövő héttől már tudok válaszolni rá. -
kemcso
Ármester
válasz bucsher #46785 üzenetére
Négy az igazi, így van
(#46787) Takuun A bejáratás lényege, hogy minden frekvencia-tartományban "megmozgassa" a drivert. Sztem nincs jelentősége, hogy EQ vagy sem (de én első körben kikapcsolnám az EQ-t, egy éjszakát menne magától és onnantól hallgatnám. S lehet már nem is fog kelleni az EQ)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Takuun #46787 üzenetére
Nem kell kikapcsolni, csak a megeflelő beállítást kell hozzá választani. Például barna zajhoz a rap eq kell, stb.
BigBlackDog: 3BA-ban amit hallottam, és nekem bejön, az a Westone W30, és persze a Shure 535 (főleg a LTD). De amúgy gyanítom, hogy a többi 3BA-s füles is hasonlóan jó kell legyen, csak azokat egyelőre nem hallottuk még (Sony XBA-3, ATH iM03, stb). Mondjuk ezek árban nem 35-be kerülnek. Viszont a GR07 classic sem, mert valami húszezer felett valamivel kapható.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #46790 üzenetére
SE535, W30... Plusz amit nem hallottunk IM-03, UM-PRO 30, stb stb
Hát sztem újonnan magyarországi hivatalos árakat nézve (vagy hogy mennyiért hozod be áfával, vámmal) ~100 alatt viszi a pálmát...
-
Takuun
aktív tag
válasz szentkuti11 #46789 üzenetére
Nem értem ezt a nagy EQ ellenes hozzáállást az emberek részéről!
Adott egy füles, egy hangkeltő meg maga a zene, akámilyen formátumban. Nálam pl SonyEricsson K810 jelenleg egy Sony MDR-EX10 (hétvégétől SoundMagic ES18) és a zenéim MP3 formátumban vannak 192-320 kbps között. Én úgy érzem, hogy az EQ azért kell, mert a magasakat így ki tudom emelni egy kicsit, a mélyeket meg visszább tudom venni. EQ nélkül olyan semmilyen a hangzás, sokszor tompának érzem. Én mindig használom, de lehet rászánok egy hetet és EQ nélkül meghallgatom a zenéim. -
-
törölt tag
válasz Takuun #46793 üzenetére
Az a baj, hogy a szoftveres EQ ront a hangminőségen, mert újrakeveri a zenét, és általában a szoftveres megoldások itt nem szoktak jók lenni. A hardveres EQ meg nem ilyen árban van. Persze mondjuk az ilyen 4-5 ezer forintos cuccról nem fogod mgé igazából hallani a különbséget szerintem, de mint mentalitás, ha esetleg később feljebb lépkednél, akkor érdemes szem előtt tartani, hogy ez is ront a hangon.
-
Alg
veterán
Nah, tegnap reggel 9 korul meg volt a fekete VSD3S-bol, delutan meg volt kekpiros... berendeltem egy feketet, max ha nagyon nem jon be elpasszolom.
Kozben ujra felfedeztem a PL50-et, mar emlekszem mit szeretek benne annyira - a kenyelmet es azt az igazi tiszta, levegos, reszletes kozepet.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Louis1
tag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy melyik hangerőszabályzós headsettel működik együtt a HTC One (M7, beats audio) készülék?
A saját fülesén sajnos csak play/stop gomb van, állítólag az RC E240 nem jó a beats audio-hoz, amit próbáltam Sony, JBL és LG azokra nem reagált a hangerő. Lehet, hogy csak mechanikus szabályzóval állítható???Üdv.: Louis1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest