Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11860) Shufny válasza fi:zi'k (#11859) üzenetére


Shufny
őstag

Amazon se ellenőrzi túlzottan az eladókat. Engem például nem nyugtat meg az ilyen válasz:
"item i have received is fake sennheiser product but they replied my emails very fast and offered me a refund. However it doesnt change the fact that they are selling fake items."
Date: 5 December 2010 Rated by Buyer: emre a.
Seller Response: "I can confirm all of our headphones are genuine items. We advised the customer to send them to Sony for verification but have had no response." Date: 7 December 2010

Persze önmagában az, hogy páran írják, hogy hamisat árul, még nem jelent semmit. Korábban már írtam, hogy mindenre írta már valaki, hogy szerinte hamis, mert fokhagymával megkenve máshogy szineződik el, vagy valami hasonlóan értelmes indokra hivatkozva.

Amit linkeltem: Legalább a címét azért elolvashattad volna, mert benne van, amit tudni kell róla. :U Rawrster kezdeményezte, hogy a két nagy thread -et köszünjük meg azzal ljokerl -nek, hogy dobjunk össze neki egy high-end IEM -re.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.