Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Január 10.-e környékére tudok szerezni V-moda Vibe füleseket sötétkék színben 7k/db áron. Ha kell valakinek, szóljon!
A Bass Fréq-hez hasonlóan sok mélyet ad, de megjelenésben, és a közép és magas hangok tekintetében is jobb annál.Üdv: Bici
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Zoleee19
csendes tag
Sziasztok!
Látom itt többen Xears TD100 II-t keresnek. Nekem van 3db eladó. Teljesen bontatlan csomagolásban, kis tokkal együtt. Tényleg nagyon szépen, részletesen szól.
Árban 10k/db -ra gondoltam. Akit érdekel dobjon egy PÜ-t.Üdv!
-
Nova96
őstag
Üdv akkor mást három verzión gondolkodok.
1. Lejátszó: Nationite S : Flo2
Fülhallgató : Brainwavz M2,Xears TD100 II
2. Lejátszó: Sandisk Sansa Clip +
Fülhallgató rainwavz M2,Xears TD100 II vagy más.
3. Lejátszó: Cowon S9 , COWON J3 , Cowon iAUDIO E2
Fülhallgató : Brainwavz M2,Xears TD100 II vagy más.Ja és hol vegyem?
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
Sandisk Sansa Clip+, Fuze, Fuze+-al nem -e tudnád lepróbálni FLAT EQ-val?
Pedig a legtöbben pont az erős basszust hiányolták a Xears Xtreme XT120PRO-ból.Nova96
Sandisk Sansa Clip+ 2GB + Xears Turbo Devices TD100 II Titan pont kijönne 19eFt-ból.
Sandisk Sansa Clip+ 4GB + Xears Turbo Devices TD100 II Titan pont kijönne 20eFt-ból.[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Nova96
őstag
válasz themebuilder #11055 üzenetére
Oké,de a drágább lejátszóval nem jobb a hangminőség?
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #11056 üzenetére
De igen, drágában kaphatsz jobbat. De ennyi erővel már Sennheiser IE 8-at is vehetnél Sony Walkman X Series-el, ha már nem tudod már hova rakni azt a sok pénzt.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Nova96
őstag
válasz themebuilder #11057 üzenetére
Már csak egy kérdésem van.
Van olyan ember aki megrendeli és én kp tudok fizetni neki?
Sandisk sansa clip+xears fülest ki tud hozni?
Jövő évben?[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #11059 üzenetére
A csigazabálóéknál a legolcsóbb. Ha mersz kockáztatni akkor hajrá.
Példa: (Kód: HUDEC01)
Sandisk Sansa Fuze+ MP3 lejátszó 4 GB - kék
Rendelés végösszege: 19 238 Ft ÁFÁ-valSandisk Sansa Clip+ MP3 lejátszó 4 GB - kék
Rendelés végösszege: 11 147 Ft ÁFÁ-val[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
krino
tag
válasz Nova96 #11059 üzenetére
sansaclip+ sztem elektronikai boltban is kapsz(Mármint itthoni bóótba), vagy rendelsz egyet itthoni netes oldalról, füles amint látod pár sorral épp van eladó 3db, vagy schawo-t megvárod, hogy milesz majd Xears forgalmazásával kapcsoaltban, vagy magad megrendeled, de mostmár az ára az Xearsnek felugrott 89eurora, bár mivel gyakran változik az ára ez gyorsan megváltozhat.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz themebuilder #11060 üzenetére
pixelmániába nem nagyon bízok valahol máshol?
-
Dave™
nagyúr
válasz themebuilder #11055 üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mert csak a Sony-m van. Régen volt fuze-om (az eredeti 1.0-ás), a Sony sokkal jobban szól egyébként. Más fül/fejhallgatóval nincs gond, a Xears viszont hangkártyáról (Audiotrak Prodigy HD2) is ilyen. Lehet, hogy közrejátszik a nagy érzékenység is, mert nagyon könnyen hajtható. Én is azért vettem, mert azt hittem nem lesz benne sok - a kevesebb is jobb lett volna. De egyelőre marha sok. Azóta is járatom, meglátom mi lesz. A többi egyébként teljesen rendben van, nagyon szerethető hangja van, mindenben sokkal jobb a CX-nél, szóval nagyon sajnálnám, ha pont emiatt kellene eladnom, főleg, hogy állítólag ebben kevés van és a TD100-ban van sok. Meglátjuk.
-
Nova96
őstag
válasz themebuilder #11063 üzenetére
És külföldről?
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11068 üzenetére
Itt van egy, ami belefér a büdzsébe. Hangminőségben veri a Sansákat (meg a többséget is). Hátránya, hogy nem bővíthető meg nem játszik le egzotikus formátumokat. Ha zenét hallgatni kell, kiváló választás. Amúgy van erre külön topik, szerintem eléggé szétoffoltad ezt már (és még csak nem is off-ban).
-
mhorvat
senior tag
válasz Nova96 #11068 üzenetére
Akkor Sony. Nézz körül itthon mit kapni és mennyiért, vagy külföld. Amit Dave linkelt elég jófajta, zsebből simán irányítod, jó hangforrás, árának elenyésző része a füles, amit hozzá adnak, tehát optimális választás. PH TV!-n találsz róla videótesztet is, szerintem elég meggyőző. De most már tényleg hagyjuk az OFF-ot, ez fülhallgató topik.
-
vcsabika
tag
egy Xears Turbo Devices TD100 II milyen hangot produkál? cx400 II-t gondolom azért veri de feljebb milyen szinten van kb?
-
Nova96
őstag
válasz themebuilder #11072 üzenetére
Szia egy kérdés. Melyik a jobb mert az oldalon mind kettőnek jó hangminőséget írnak.
Sony Walkman X Series NWZ-X1050 vagy Sony Walkman A Series NWZ-A845?[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11077 üzenetére
Az X a korábbi csúcsmodell, érintőképernyős, azt zsebből sehogyan sem fogod vezérelni. A 845 az újabb felső kategóriás modell, mindkettőben ua. az erősítő van, hangra semmi különbség nem lehet, vagy ha van is egy minimális, csak mérhető, hallani nem fogod. Mindkettőhöz elég jó fülhallgatót adnak és bármelyik biztosan nagyon jól szól, a régebbi NWZ-A modellek is iszonyat jók voltak már. Én az NWZ-A845-öt venném, de egyrészt ez kívül van a költségvetéseden, másrészt meg tényleg a saját topikjában kellene kérdezgetni.
-
pohár
félisten
üdvözletem
tudnátok olyan fülhallgatót mindani, ami agybadugós, és olyan 6-7-8k a MM-ban? láttam az AKG-ket, de egyáltalán nem is ismerem őket, meg olvastam hogy sokaknak merevek voltak a kábelek, hamar törtek, stbstb...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mhorvat
senior tag
Csak MM játszik, illetve hozzá hasonló elektronikai üzletek? Csak azért, mert 7-8 pénzből külföldön sokkal jobbat kapsz, de még itthon, neten körülnézve is 1-2 kategóriával jobbat, mint amit ezeken a helyeken ennyi pénzért megvehetsz. AKG-ból K321/K330/K340-et szokták szórni, ezek nem csak kábelük, hanem hangminőségük miatt is felejtősek. Ha itthon szeretnél fülest venni, szerintem Sennheiser CX400 II/Sony EX85 alatt ne kezdj, ha külföld is játszik, akkor pedig jöhet a Xears/BrainWavz.
-
pohár
félisten
válasz mhorvat #11082 üzenetére
az a baj hogy a MM-ból lett véve a fejhallhatóm, amit visszaviszek, és elhozok egy fülest helyette
akkor nem tudom mit csináljak, pedig régebben láttam ott is CX400-at, nem tudom hova tűntekakkor lehet eladom és marad themebuilder kollega
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mhorvat
senior tag
Ja, hát igen, így necces. Bár gondold át, hogy a fejesed eladásával és az új füles vételére ráfizetve is jobban jársz-e, mintha a MM-ban levásárolnád a fejes árát. Ugyanis, ha jól értem, 7-8.000 Ft-os fejhallgató árát vásárolhatod le, amit használtan állapotától függetlenül nem fogsz tudni eladni 5.000-nél drágábban.
-
pohár
félisten
válasz mhorvat #11084 üzenetére
azt hiszem 6200ft volt a fejes, így szerintem ezt levásárolhatom, vagy adnak egy vásárlási utalványt, egyre megy végülis, de nem tudom most mennyiért mennek a piacon a HD201-esek, de meglátásom szerint nem kapnék érte többet mint 5000ft
no mindegy, majd gondolkodok még hogy mi legyen...
-
-
Dave™
nagyúr
Bejáratás megvolt, a közép jó lett, a magas is rendben van, de a mély továbbra is túl sok számomra, így eladóvá vált a Xears Xtreme XT120Pro. Akit érdekel, az aprók közt megtalálja. Nagyon sajnálom, mert ha nem lenne basszuskiemelése, gyakorlatilag tökéletes lenne számomra, de nekem túl sok az általam hallgatott, jazzes jellegű stílusokhoz. Sad panda
-
Shufny
őstag
Ahhoz képest, hogy azt mondtad a HD485 nem vészes. Egyébként csak a Superlux miatt, vagy erősebb is a kiemelés az XT120Pro -val?
Más:
Felbukkant az ECCI PR401. Már megérkezedett egy példány joker -nek. Remélhetőleg a Cyclone PR1 Pro méltó utódja lesz.
Megérkezett a vélemény az első custom -jéről: 1964-T. Semmi váratlan.
A nagy topicba bekerült az EarSonics SM3 és ez lett az új 10 -es, szóval minden lejjebb csúszott negyed ponttal. Ez indított egy kisebb vitát, mert nagyon megoszlanak a vélemények az SM3 -ról. Számomra érdekesebb viszont, hogy úgy látom mindenkinek tetszik a DBA-02. Annyi hátrányban megyezenek, hogy nem túl egyszerű vagy kényelmes jól behelyezni.Az 4-5000 -es kategóriában keresőknek lehet, hogy meg kéne próbálni egy csopertos rendelést.
10 -en összeálltva $18 -ra jön ki egy: JVC HA-FXC50, ami ehhez képest magasra lett értékelve. Azonban tartok attól, hogy a "The treble is bright and at times slightly harsh, but no worse than some much higher-end earphones." rész sokaknak (pl nekem) túl komoly probléma a pontozás ellenére. Természetesen ezt mérlegelni kell, mielőtt beleugrik az ember. Ha beválik, a köv kör hálás lesz
Itt volt olcsón Sony MDR-EX082 is. Ha esetleg lesz megint az is érdekes lehet. Valószínűleg könnyebb elpasszolni.Amit talán érdemesebb lenne, az a MEElectronics M6. Nem tudom pontosan mekkora mennyiséget, mennyiért szállatanak, de nem merész tipp, hogy ez 10db esetén ~5k -ra jönne ki. Egyébként, ha már sok szó esett mostanában a CX500/400 II -ről. Szerintem kb ezzel lehet egy szinten.
Kicsit késve, de én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Shufny #11089 üzenetére
Na igen, akkor még nem volt viszonyítási alap Előtte Sennheiser HD200-am volt, az meg tök mély hiányos (na meg a HD485 részletezőbb is volt). Szóval viszonylag felüdülés volt a HD485, de a végeredményt tudjuk a Superlux után
Az XT120Pro-ban 100%, hogy van mélykiemelés, nem olyan, mint a HD485-ben (ott inkább mély tónusú, színezett volt az egész hang), itt meg "csak" meg van nyomva lent valahol 100Hz környékén, tehát ez a bass rásegítés jellegű dolog. Leírás alapján kiegyensúlyozott karakterűnek kellene lennie, elvileg a TD100 a basshead széria, erre mégis... Szerintem a TD100II-ben sem lehet ennél több mély kiemelés, viszont részletességben meg hangszínpadban jobbnak kell lennie annál, és ezek mind-mind szuperek lennének, csak ne lenne az a fránya kiemelése lent... Értem én, hogy a többségnek ez kell, meg szereti az "erős basszust", de gondolhatnának másokra is. Pedig ki is próbáltam, csak pont olyan számokkal, ahol nem tűnt fel, meg ugye még élt bennem az egyetlen létező "review", miszerint teljesen kiegyensúlyozott, nincs mély kiemelése... Ezért nem szabad hinni egy review-nak A CX400-ban meg mondjuk kevesebb kicsit, mint kellene, de akkor átmenetileg marad az. A részletesség meg a hangszínpad viszont hiányozni fog, de nagyon.
szerk: Ja és ha van tipp a 10 alatti "monitor jellegű" (tehát kiegyensúlyozott és részletes hangzású) IEM-re, akkor hallgatom a javaslatokat
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
Nekem úgy tűnik, hogy nem egyszerű feladat olyan IEM -et csinálni, ami nem emel ki 100Hz környékén, és mégis lemegy vagy 30Hz -ig rendesen. Szóval én úgy sejtem, hogy nem csak divatból ilyenek. Az viszont meglep, hogy a CX400 -ban kevesebb van. Biztos, hogy rendesen passzol az? Melyik review -ról beszélsz egyébként?
Kicsivel 10 fölött van a PL50 . Attól tartok annál közelebbit nem találsz a kritériumhoz.
-
Dave™
nagyúr
válasz Shufny #11091 üzenetére
A CX300-ban meg a Sony EX082-ben is több mély van, mint a CX400-ban. Mély szempontjából a három közül a Sony szerintem a legjobb, bár picit abban is több van a kelleténél (emlékeim szerint). Tuti jól passzol persze Lehet nem is a mennyisége a baj, hanem hogy nem elég részletes, vagy nem megy kellően mélyre. A Xears rettenetesen mélyre megy le, csak mint említettem, meg is nyomja. Tuti, hogy a nagy érzékenység is közrejátszik. Amúgy a foam adapterrel ez kevésbé jelentkezik, de azzal egyéb viszonylatokban is megváltozik a hangja, szóval maradok a szilikonnál. Alapból a közéső szilikon zár rendesen, a kicsivel pont jó lenne a mély, csak az meg beengedi a zajokat - ergo csak csendes környezetben használható, oda meg nem IEM kell
Én nem tudtam, hogy ennyire jellemző az IEM-ek mély-kiemelése. Mivel zárt tér, nyilván erősebben jelentkezik a dolog, és erre még valószínűleg rátesz két lapáttal a nagy érzékenység meg a nagy driver átmérő. Én naiv azt hittem kapok egy Superlux HD668B-t IEM-ben
Egyébként egy orosz oldalon volt a "review", igazából csak egy gyors összefoglaló. Ott írták, hogy TD100 elektronikusra, az XT120Pro meg jazzre meg olyan zenékre, amik a kiegyensúlyozottságot kívánják meg, vagy akinek nem kell "sok basszus" (gyűlölöm ezt a basszusos hülyeséget leírni, csak a többség kedvéért teszem, hogy megértsék a problémám - Egyébként a hideg futkos a hátamon a szótól ). Lehet csak én reagálom túl, meg hogy meg kellene barátkoznom a dologgal, csak ugye nagyon elüt a HD668B karakterétől, nekem meg az az etalon.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Shufny #11093 üzenetére
Mindjárt megnézem telefonról, HD2-vel próbáltam, nagyon hasonló volt a jelenség, azzal tetézve, hogy ott még valami minimális zaj is behallatszott (125dB meg az alacsony impedancia ugye ). Amúgy megnéztem gyorsan a Sony EX082-t (praktikai okokból nem használom, szinte semmit sem szigetel forgalomban) és bizony ebben is túl sok a mély, szóval ezen a fronton mégis inkább a CX400 a preferált
szerk: telefonon kevésbé tűnik erősnek a kiemelés, mondjuk ennek jóval kisebb a kimenő teljesítménye is. 2/3-ad/fele hangerő elég a CX400-hoz képest. A gond csak annyi, hogy az mp3 lejátszó sokkal szebben és dinamikusabban szól, pedig a telefon is SE Ezek szerint a magas érzékenység áll a háttérben. Pedig a Sony mp3 lejátszóinak sem világbajnok az erősítése. Most még árnyaltabb lett a probléma
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
Hmm a saját honlapja szerint: abgrundtiefe & enorm druckvolle Bässe. Szóval lehet, hogy valójában többnek kéne benne lennie, mint a TD100 -akban. Annyira vészesen nem érzékeny egyébként, mert:
125db spl maximaler Schalldruck@1KhZ
120mw pure Power
Ez egy teljesen normális ~105dB/mW , 16-30 ohm -os impedanciát feltételezve. A CX -ek érzéketlenek inkább a 95dB/mW -jukkal.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Shufny #11095 üzenetére
Érdekes módon telefonon sokkal jobban tetszik a hangja, pedig tudom, hogy az mp3 lejátszó szól jobban. CX-el abszolút fordított a helyzet. Ráadásul a telefonon összehasonlítva a CX400-at meg az XT120Pro-t még hatalmasabb a különbség, előbbi lapos, élettelen, középmagas "ciszmorgás", a Xears-szel meg életteli, dinamikus és rendkívül részletes a hang. De ettől még telefonon is van kiemelése Lehet vissza kellene szoknom telefonra és inkább az mp3 lejátszót eladni. Miért nem egyszerűbb ez?
-
mhorvat
senior tag
Igen, tény és való, hogy az EX82-esnek jó a basszusa. Talán nem is azt mondanám, hogy jó, inkább azt, hogy szépen megy a közép- és magas frekikhez, kiegyenlített a hangja, nem nyom el másokat.
Más: CX300-hoz képest is több a basszusa a 120-as Xearsednek? Illetve gondolom inkább más, tisztább, de mennyire bömbölteti?
-
Shufny
őstag
Innentől már csak rajtad áll. Most már meg kéne hallgassak egy nevesebb Sony lejátszót. Nem tudom mi a turpisság, de kicsit gyanakvó vagyok, mikor te is olyanokat mondasz, hogy jobb mint vele a HD668B, mint a HD2 -vel. Az a vicc, hogy csupa jót írnak róluk, de nem ritka a teljesen ellentétes vélemény (pl természetes/színezett vs Clip+)
Meg kicsit ijesztőek a mérések, amit az SE530 -al produkálnak, de gondolom nem véletlenül ezzel tesztelték a lejátszókat.
Egyébként hülyeséget írtam az előbb. Semmi köze az impedanciához, és közelebb van a 104 -hez, de mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz mhorvat #11097 üzenetére
Kipróbáltam a CX300-at ismét (évek óta nem használtam) - nem kellett volna Egy hatalmas nagy V betű az egész, marha erős mély meg kitolt magas. Azért nehéz összehasonlítani a Xears-el, mert itt teljesen hangsúlyos a közép is, csak a mély valamennyivel erősebb nála (a középnél), a magas sokkal tisztább és kontrolláltabb (mint a CX300-ban). Sokkal jobb a mélye, mint a CX300-nak, lentebbre megy, kontroláltabb, részletesebb, amiben hasonlítanak, hogy ez is kicsit impulzusszerű. A közép és a magas is teljesen rendben van. Na meg azonos hangerőn hangosabb is a Xears, tehát nehéz eltalálni, hogy mennyivel is kompenzáljak. Vannak olyan számok, ahol abszolút nem zavaró a mélykiemelés, de itt valami csoda folytán működik az eq, ha a legalsó sávból leveszek 3 pálcikát (felfele meg lefele is 7 szint van), akkor gyakorlatilag tökéletes számomra. De van, ahol meg alapból is az - telefonon. Az mp3 lejátszón továbbra is túl zavaró, szerintem a nagyobb erősítés miatt (ráadásul ott az eq semmit sem használ, plusz csak 3 szint van mindkét irányban). Most azon agyalok, hogy inkább megtartom és az mp3 lejátszót adom el, s visszatérek a telefonra Telefonról iszonyatosan jól szól (mp3 lejátszóról is leszámítva a mélykiemelést, de itt hallom milyen lenne kiegyensúlyozva, és azt kell mondjam, hogy brutális)
Shufny: jó hogy felhoztad ezt a dolgot, hallgattam jó pár számot HD668B-vel a Sony-ról, és most már másképpen gondolom. Igazából nincs benne elég kraft, hogy rendesen meghajtsa, és múltkor csak pár számmal néztem meg, azokba is beletekergetve, és nagy az esélye, hogy más karakterisztikát produkált így, az erőtlen meghajtással, s ezért tűnt egy-két számnál jobbnak (pl. tisztábbnak a magas). Nemsokára lesznek rendes opamjaim, majd lesz update, hogy miben s hogyan változik a hang, de az alap 5532-esekkel is jobb a HD2, mint a Sony, csak kiegyensúlyozottabb, a Sonynak meg szerencséje volt pár számmal. Amikor már rendesen elkezdtem hallgatni, kiderült pl., hogy kevesebb mélye van úgy, meg a közép is erőtlenebb, mint HD2-ről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest