Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18065) lugosi válasza eastsider (#18062) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi, de még úgy látom ott sem kapható, legalábbis ha megnézem magát a terméket, akkor most még per pillanat ár nélkül mutatja: [link]

Fandango: köszi, közben látom hogy 220 voltnál rendelésre ugyan, de "van", nem tudom hogy mennyiben jelent ez tényleges megvásárolhatóságot. Viszont, 460k, ez teljesentutibiztos, hogy felejtős. Pont egy százassal drágább, mint a T volt annak idején.

Ez nagyon elgondolkoztat. Pár éve abbahagytam a fotózást (telefonnal készült képeken kívül), most újra el akarom/akartam kezdeni, már magam sem tudom. Viszont ilyen ár mellett ezt a gépet biztos, hogy nem veszem meg. Látom, hogy 50 ezerrel olcsóbban kapok egy Nikon D610-et, amihez még úgy is megvan a komplett objektívparkom, hogy a Nikon DX-es obijaimat elajándékoztam már. Gyakorlatilag mindenem megvan, nagylátótól stabilizált teléig, külön makróval, nikon bajonettel, ami csak kellhet (még a filmes korszakból), így bármennyire is szimpatikus volt a Fuji ez nekem nem lesz opció. Örültem volna egy x100F méretéből és súlyából eredő előnyöknek, de nem mindenáron, az 50k-s árkülönbözetből meg veszek még egy 50-es obit pluszba, mert most jöttem rá hogy az is elment ajándékba.

Nem tudom mi vezethetett ide az árakkal kapcsolatban, tudom, hogy volt szó róla, hogy a szenzorok terén hiány van. Az? Vagy a Fuji egyszerűen úgy döntött, hogy nagyon keresettek a termékek, megteheti? Bár a válasz mindegy is, a tény a lényeges, hogy számomra túlzottan túllőttek a célon az árral.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.