Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16902) b.vr válasza pethob (#16901) üzenetére


b.vr
őstag

?
Olvasd már vissza saját magad, ilyenek írkáltál Lovegrove kapcsán: "megoldható lett volna", "ha ez egy "profi" photoshoot, akkor felteszel egy vakut az ablakon kívülre és kézben tartod a fényt", stb.

Olvass már kicsit figyelmesen, direkt írtam hogy _nem_ akarom megmondani milyen fotókat tegyél közzé. Azt viszont mondom hogy ne oszd már az észt ha nincs mire.

Azóta is lököd itt a süket dumát és közben még mindig nem érted (sőt egyre vadabb fantáziálgatásokba bonyolódsz) mire hoztam a videót: arra hogy #16851-ben azt írtad már csak azért is szükségtelen a stabi mert a szenzor megoldja "isoból". Na erre hoztam hogy nem így van, nem családi felhasználásnál a fotós mindent megtesz (ha máshogy nem tud hát monopoddal kardozik) hogy minél lejjebb tarthassa az iso-t. Ha lett volna stabi, nem küzd a monopoddal. Mint ahogy az 50-140-nél természetesen használja is a stabilizátort.

Abban az ámokfutásodban pedig hogy a stabinak milyen "rettenetes" hatása van a képminőségre, a szomszéd topicban visszaolvasást tudnám javasolni, legutóbb Nippon próbálkozott ezzel novemberben, nincs sem kedvem, sem értelme ezen újból végigmenni.

Remélem ezzel lezárhatjuk.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.