Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14974) centrino


centrino
aktív tag

Üdv Mindenkinek!

Csatlakozom a társasághoz, gép és objektív törés kényszerű alkalmat adott a "rendszerváltáshoz." Korábban egy bridge gépet használtam full automata üzemmódban, utána pár éve cseréltem olympus pen rendszerre alapobjektívvel. Ezen tanultam az alapokat, kompozíciót, expozíciót, lightroom stb...
MFT gépem, objektívvel együtt gyakorlatilag megsemmisült, így hosszas keresgélés után itt kötöttem ki.
Párom divattervező, egyedi menyasszonyi ruhákat tervez, készít. Kihasználva a mostani kényszerű helyzetet, profibb gépet szereztem be, amivel a cél az alkotási folyamat hangulatos megörökítése, speciális "esküvői hangulatú" termékfotók és összeszokás után akár a ruhapróbák, portrék készítése.

Találtam egy nagyon jó ajánlatot és természetesen az aktuális fuji pénzvisszafizetési akciót is kihasználva jelenleg a következő a szett:X-T1 , 18-55mm , 56mm 1.2, Lexar 32GB 2000x UHS-II,
Pár kattintás után már látszik, hogy jobbat nem is választhattam volna, elvarázsolnak a képek, és még a raw fileokra rá sem néztem mit lehet kihozni belőlük.

Ezekkel az objektívekkel való összeszokás után a következő kiszemelt a 23mm 1.4

Hogy ne legyenek hülye kérdéseim, melyekre már ezer válasz született, így nekiálltam a topicot elejéről átolvasni, ha valamire nem kapok választ ebből, jelentkezem.

Minden jót!
Gábor

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.