- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bugizozi
őstag
válasz daninet #2696 üzenetére
Szia!
Köszi a táblázatot, nekem a cukor mennyiségével kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Futtasd fel az élesztőt a meleg vízben egy csipet cukor segítségével
Ez a csipet cukor mennyit takar, ha már ilyen grammra pontosan ki vannak mérve az adagok? Van ehhez is valami ajánlás, hogy x gramm életzőhöz y gramm cukor kell?
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
daninet
veterán
Sziasztok
Megosztanám veletek a sokat próbált pizzatészta kalkulátorom instrukciókkal kiegészítve.
Ez egy New York típusú pizza amit egy díjnyertes mesterszakács által írt könyvből (Pizza Biblia) készítettem kiegészítve saját tapasztalataimmal.
A tészta használható más olasz kenyerekhez is pl ciabatta vagy focacciaHa letöltitek az excelt módosíthatóak az értékek. [link]
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
pohár
félisten
válasz FerNandor #2691 üzenetére
az még jobb, én csak a lehúzós Tescos élezővel kezelem, de elég volt az is...
még visszaemlékezni is rossz, nem csak belevágtam, még toltam is rajta kicsit, ugye a mozdulat az megmaradt közben, csak célt tévesztettem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
FerNandor
őstag
Nálam főként anyukám szokta vagdosni a kezét, ha előveszem a vizes köveket és megelélezem nála a késeket
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
pohár
félisten
válasz FerNandor #2689 üzenetére
jó kés, túlzottan is... egy jó megélezés után egy hagymán megcsúszott a kés, és a középső ujjamba oldalról, a körömbe (is) vágtam bele jó mélyen, nem esett jól, hogy finoman fogalmazzak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
FerNandor
őstag
válasz Mr.Csizmás #2688 üzenetére
Köszönöm, így kicsit megnyugodtam. Maradt akkor valószínűleg ez [link]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
FerNandor
őstag
Mindenkinek szólt
Marad akkor a mosógépdob.Szakácskésből tudnátok ehhez hasonlót ajánlani, hasonló árban, ami bevált és mondjuk sok helyen elérhető?
[link]
Most, hogy kiszállítanák a dolgokat 1490-ért, megrendeltem volna. Nagyon régóta szerettem volna már, a vélemények között dicsérték is, erre már nem kapható."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Ti milyen szeneskosarat használtok az UDS-ben?
-
FerNandor
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
Az Ikeásat én is néztem, veszek is majd egyet, az jó lesz a húshoz.
Amúgy meg elég nekem a hordóra az a sima benyúlós és akkor marad az aliexpress. Itthon kb 4x annyiért láttam, persze gondoltam, hátha van "normális" áron, de nem volt.
A grillrácsok elvileg holnap jönnek.
Mosogépdobot is siekrült találnom"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
freaghill
őstag
válasz FerNandor #2681 üzenetére
Szia!
Itthon maximum szerintem ilyen jofogas meg facebook marketplacen találsz, amúgy meg eBay, aliexpress.
Ha rácshőt és meghőt is szeretnél nézni akkor ajánlott egy Inkbird beszerzése, mert sok érzékelőt lehet belekötni, és telefonról tudod követni a mag- és a rácshőt is.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Hali.
Alakul az UDS-em. Olcsón BBQ hőmérőt találok valahol a hordóba? Valami boltban esetleg?
Hol érdemes megnézni?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi, és neked is Bugizozi! Most, hogy így nézem a képet, én is rágerjedtem megint, holnap ismét sütök egyet.
Colomb2 2679: Nagyon guszta ez is!"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Rimuru
veterán
-
kelna91
senior tag
Szerintetek jó ez a molos akciós pizzakő?
És mi a vélemény egy ilyen olcsó, ultrakompakt grillről? Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy táska is van hozzá.
-
bugizozi
őstag
válasz Digitalpimp #2670 üzenetére
Gratula, nagyon szép lett, jobban tetszik, mint ami a linken van
-
oszy
veterán
Ezért mondtam én a BB-ben, hogy nem kell a kenyérsütő! Nagyon gusztusos! Én is megéheztem!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Digitalpimp
senior tag
Ha rajta van a teteje, hogy dagad ki belőle a kenyér? Ilyesmi vékony falú szögletes-fordított trapéz formák húsvét körül szoktak lenni, de tetőset nem láttam eddig. Mondjuk csak futólag szoktam megnézni őket. Esetleg nagyobb kínai boltokban nézz szét, olyanban, amiben árulnak mindenfélét.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Rimuru
veterán
Ha mar kenyer, MO-n lattatok mar ilyesmi sutoformat? A lenyeg amit szeretnek hogy hasonlo teteje legyen.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Digitalpimp
senior tag
Persze, alapból közkincs. Én ezt készítettem el: Finom fehér kenyér+ zsömlék [link] Ebből a mennyiségből egy 98,5 dkg-os kenyér lett.
Köszi Csizmi. És mikor sült, azaz illat! Nagyanyám második szomszédjában volt egy kis pékség, mikor sütöttek, a fél utcát belengte az illat. Akkor éreztem ezt utoljára.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
most ettem, de ez étvágygerjesztő
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
izisz
senior tag
Esetleg a receptet közkinccsé tennéd?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Digitalpimp #2667 üzenetére
Megvolt az első kenyérsütés, elég jól ment. Tepsin, gázsütőben, semmi extra ficsúr. Az íze jó lett, még két nap után is puha, jól szeletelhető. Azért nem ördögtől való dolog ez. Nem hinném, hogy nagyanyáink is századgrammoztak volna bármit is. A sikeren felbuzdulva időnként fogok sütni 1-1 darabot.
-
kelna91
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2663 üzenetére
Te vagy az első ember, aki próbálja rászoktati a nőjét, hogy drágább ruhákat vegyen!
A kakaócukrozás amúgy tényleg nem evilági szokás. -
Digitalpimp
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2666 üzenetére
Köszi, de nem rendszeresen akarok sütni, csak a kíváncsiság bennem van. A mérleg nem gond, ha azon múlik, van 1 század grammos. Ja, és a lencsefőzelék is finomabb az idővel.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Digitalpimp #2665 üzenetére
pár éve foglalkoztam vele. herka nepper mérleget vegyél, mert több kiló kenyeret el tud rontani, ha 1-5 grammal elszámolsz valamit és/vagy nem kevered össze rendesen. (inkább megveszem a drágább minőségibb kenyeret)
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bugizozi #2659 üzenetére
Húsleves, bableves, a pörkölt alapú ételek, ezek mind finomabbak másnap-harmadnap.
Valami jó kenyér receptje van valakinek? Mikor legközelebb szabin leszek ki akarom próbálni az itthoni sütést. Olyat adjatok aminek a tésztájával nem kell napokig "szórakozni" és gázsütőben is megsül. Köszi."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
oszy
veterán
Engem nem igazán érdekel miből van. Nem azért nem eszem ám. Alapból semmiféle cukrot nem eszem. Néha csokit. Bár a legjobb "édesség" számomra, amit a párom által sütött sütemények. Na azoknak nem tudok, de nem is akarok ellenállni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz bugizozi #2662 üzenetére
az basz fel igazán, amikor az instant kakaót megcukrozza.
ezt meg drágállni fogja, sajnos családból hozta a legolcsóbb is jó felfogást (deichmann cipő, kínaiból ruha), igaz apránként sikerül lenevelni róla már.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #2661 üzenetére
Vagy átállni cukormentes Nutellára Diablo mogyorókrém
Mi ilyet szoktunk venni, meg se mondanám hogy nincs benne cukor, és elég drága ahhoz csak ritkán együnk/vegyünk belőleMondjuk ehhez az is kellett, hogy feleségemnél kiderült, hogy nem ehet cukrot/fehérlisztet, ezért keztük el felkutatni a teljes kiőrlésű és cukormentes ételeket/édességeket. Azóta én is ilyeneket eszek, nem főzünk külön, teljesen jól elvagyok, mondjuk nekem könnyű, mert néha megengedhetek egy kis bűnözést, ő kevésbé.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
azt nekem elég korán, 7-8 évesen zsebpénzből vettem egy üveg milky wayt, kiskanállal megettem, na azóta 1 kiskanál per hó, azt is max palacsintában. asszony bezzeg imádja, de nem a rendes nutellát, hanem a vödrös olcsó sparos klónt le kéne szoktatni a cukorról, de nagyon makacs.
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #2658 üzenetére
ezt már mi is észrevettük, hogy vannak olyan kaják (most egyse jut eszembe ) amik másnapra még finomabbak, mert jobban összeérnek az ízek
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
gumicukorról jut eszembe, h disznózsírból is készül aztán arról, hogy tegnapelőtt milyen jó lecsót csináltam
0,5 újhagyma, 1 paradicsom, 0,75 Lpaprika wokban, meg 2 jalapenot is belekockáztam, lengyel kolbász (lidl xxl-es) kis só, bors, meg egy fél kiskanálnyi őrölt rozmaring is belecsúszott, isteni lett. érdekes, hogy egy éjszakát volt a hűtőben, és másnap finomabb volt, mint frissen (ebédre hoztam melóba)
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2655 üzenetére
Két dolgot nem tudok kihagyni, gumicukor és a ropit. Ezek becsúsznak azért néha. De kell is, mert full kiéheztetés sem jó, mert utána jön a full zabálás.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2653 üzenetére
Sztem a feldolgozott élelmiszer tartalmaz annyi cukrot amennyi neked kellhet. Max néha bedobsz egy snickers-t.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2651 üzenetére
Nem iszom őket. Víz, néha 100% rostos.
Natúr joghurt plusz gyümölcs.
KV cukor nélkül, némi tejjel.
Nasi, néha. Mazochista nem vagyok azért.
Köszönöm élek. Ezek nagyon sok fölösleges cukrok.
Az agy ugyan tisztán cukorral működik, de ennyi nem kell neki.
A cukorról nagyon nehéz leszokni, nekem nehezebben ment mint a dohányzásról.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
nem csináltam biltongot
kérdés: cukor bevitelből mennyi a még egészséges? ránéztem random üdítőre (nem kóla), 7-10 gramm per pohár, ízes joghurt 150 grammból 15-20 gramm cukor ehhez képest a kávémba alig teszek fél kiskanálnyit, mert különben édes
(azért kérdezem, mert bizonyos szint felett sztem felesleges, és/vagy káros)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
volt egy bontott mascarpone-m, meg kellett menteni:
wok, olaj melegít, fél kiló darálthús megpirít, só, fűszerek bőven ízlés szerint, 20 dkg paradicsomot rákockáztam (lehet más frisset is elbírt volna ), lefedtem párolódni kicsit, aztán rá a kb. 20 deka mascarpone, rotyogott 3-4 percet, és lekapcsoltam. valami olyasmi elegy lett a vége, mint a tejszínes raguk, barnarizzsel és a tetejére reszelt füstöltsajttal finom hűtőselejtezős vacsora.
-
FerNandor
őstag
Én ezt a pizzareceptet használom ezentúl. Végre egy pizzatészta, amivel elégedett vagyok, mert szerintem fantasztikus. [link] nagyon bírom ezt a fickót.
---
(#2635) freaghill remélem a héten tudok vele tovább haladni, majd rakok fel képeket
Németek "WaMa Trommelt" használnak a tűzkosárhoz - mosógép dob , lehet, hogy pont szét is tudok majd szedni egy mosógépet[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #2643 üzenetére
Köszönöm.
Igen elő kell melegíteni, 50 percet javasolnak. De ha felmelegszik a sütő 250 fokra akkor egyből beteszem a pizzát, (kenyeret). Így is ugyanolyan hatékony. Kb. 10 perc alatt meg is sül a pizza. A széle és az alja ropogós a teteje pedig pirult. A pizzát végig 250 fokon sütöm, a kenyeret csak a kezdeti időben, mérettől függ, hogy ez mennyi, 1kg lisztből készültnél ez 10 perc, aztán leviszem 200 fokra.
Egyébként innen vettük: [link]
#2646 dugesz77
"Süteményeknél is nagyon sokat segít például az almás pite alja sokszor nyersebb maradt az alma létől most a vaslapon sütve megsül az is szépen."Lerakod a pite tésztát, és arra szórsz egy kis darált kekszet, majd erre teszed az almát, így nem fog elázni a tészta.
-
dugesz77
őstag
válasz Mr.Csizmás #2645 üzenetére
Elnézést a pontatlanságért (mentségemül szóljon az oldalon is el van írva) 1,5 dkg tehát 15 g az élesztő.
Maga a pizzavas nálam állandóan bent van a sütőben tepsiket is arra rakjuk. Süteményeknél is nagyon sokat segít például az almás pite alja sokszor nyersebb maradt az alma létől most a vaslapon sütve megsül az is szépen.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Digitalpimp #2644 üzenetére
hmm, szerintem is 15 gramm lesz. 1,5 g nagyon kevés lenne.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2636 üzenetére
Az 1.5g élesztő nem túl kevés? Nem inkább 1.5 dkg? 15g? Hasonló receptet külföldi oldalakon már láttam, na de ennyit szórakozni a tésztával, hát nem tudom. Én ilyet csinálok mindig, eddig senki se panaszkodott aki evett belőle:
1 kg liszt
1 kocka élesztő
2 csapott ek. só
1.5-2 tk. cukor
2 ek. szárított oregánó
5-6 dl víz.
Ebből 4 db. nagy gáztepsi méretű lesz. Tetszés szerint lehet osztani. Akár úgy is lehet, ha a kicsit vastagabb tésztát szereti akkor csak 3 felé osztani."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #2639 üzenetére
A te megoldásod is elég jó, majd rápróbálok.
A egyébként pizzavas oldalán van még pár érdekes recept.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
máshol beszéltem vele erről, csak elfoglalt így forwardoltam én.
btw. az én receptem úgy néz ki perpill, hogy a sparos hűtőpultos feltekert tésztát veszem, abból is a zöldet - olivaolajas tészta -, hagyom megmelegedni kicsit, kitekerem, mascarpone-t kikeverek fokhagymával (porral), azzal alapozok, feltétek, villanysütő 250 fokra (max kraft) előmelegít, belököm, kb 2-4 percet megy így látás alapján, majd letekerem 195 körülre, további 2-3 perc, végén 1,5-2 perc légkeverés, így puha marad a közepe, a széle meg ropogós.
tudom nem egy gurmet lávaköves téma, de takarítással együtt negyed óra alatt kész van, és érzésre kb. azt kapjuk mint egy random házhozszállítósból.
-
bugizozi
őstag
Szia!
Köszi, hogy belinkelted ide, megkaptam én is, ha valaki kipróbálta jöhetnek róla képek
-
Czimby
addikt
Ez a pizzavas.hu-s recept ha jól emlékszem.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
dugesz77 pizzareceptje - csak forwardolom, hogy meglegyen:
Ezt a receptet szoktam használni. Teljesen más a kész tészta tapintása, de nagyon jól formázható és gyönyörűen feljön. A múltkor több adag készült és kipróbáltuk lefagyasztva is . Simán vállalható még így is felengedés után.
Hozzávalók (3 Pizzához)
400g liszt (00 liszt vagy Pizzaliszt)
250ml hideg víz
8g só
1.5g élesztő
Elkészítés
Keverjük el az élesztőt egy kevés langyos vízben, majd keverjük össze a lisztet a sóval egy tálban.
Ha feléledt az élesztő, keverjük hozzá a maradék vizet, majd öntsük a tálba, amiben a sós lisztet kevertük. Gyúrjuk addig a tésztát, amíg el nem válik a tál falától.
Formáljunk labdát a tésztából úgy, hogy a széleit mindig széthúzzuk, majd maga alá hajtjuk.
Tegyük vissza a tésztát tálba. Fedjük le légmentesen fóliával, vagy tegyük az egész tálat szemeteszsákba, hogy ki ne száradjon. Kelesszük 6-8 órán keresztül hűvös helyen.
Kelés után vegyük elő a tésztát és osszuk 3-4 részre. Formáljunk belőlük kis bucikat (úgy ahogy az előző lépésnél is tettük, vagy formáljunk karikát mutató és hüvely ujjunkból és tömködjük át a tésztát rajta).
Olajozzuk be a bucik felületét, hogy ki ne száradjanak. Fedjük le őket légmentesen és kelesszük legalább egy éjszakát a hűtőben vagy hűvös helyen.
A második kelés után vegyük ki a bucikat a hűtőből, hagyjuk 20 percig felengedni őket, majd lapogassuk ki és nyújtsuk kerekre a őket.
Szósz, feltét és mehet a vasra."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FerNandor
őstag
válasz freaghill #2613 üzenetére
Elkezdtem csinálni. Leszedtem a hordó tetejét, ki is égettem. kívül is nagyjából kész.
Csak grillrácsokat kell szereznem bele, meg a szénnek valami kosarat alulra. Aztán alakul tovább"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
kelna91
senior tag
A "sweet relish" az csemegeuborka? Filet-o-fish szószt próbálok csinálni.
-
kelna91
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2627 üzenetére
Mi a baj a teflonnal? Nekem egy Tefal teflonos wokom van régóta, és nagy megelégedéssel használom mindenféle ételekhez.
-
Cheesy
őstag
Én ilyet vettem elektromos főzőlaphoz (nem indukciós), eddig maximálisan elégedett vagyok vele:
Berlinger Haus Wok serpenyő 28 cm Burgundy Metallic Linewww.vakbelmutet.hu
-
veterán
Lehet akkor kerámia bevonatossal próbálkoznék, hátha beválik. Próbálni nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Heavyrain
őstag
Én vettem korábban egy szénacél wok-ot az Ázsia Bt-ben, de eddig összesen kb 4x használtam, mert egyszerűen nincs időm minden egyes rövid használat után megvárni amíg teljesen lehűl, mosogatószer nélkül kitisztítani, újra felmelegíteni hogy ne maradjon rajta nedvesség, megint megvárni amíg lehűl majd beolajozni és elrakni.
Hiába egy külön élmény minden egyes alkalommal a szénacél wok-ban ételt készíteni, de kisebb adagokhoz most egy nagyon régi Tefal wok-ot használok, ami egynek elmegy viszont már eléggé sérült. Ezért én is kíváncsi lennék, hogy a többiek mit ajánlanak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #2625 üzenetére
Én ilyet vettem, ez is kiégetős, használat után olajozós fajta (legalább is valahol azt olvastam, így csinálom, nem teszteltem olajozás nélkül, hogy rozsdásodik e). Csak nem Asia Bt-nél, hanem a Rákóczi téri piacnál lévő kínai boltban.
Ha újra vennék, akkor lapos fenekűt vennék, tud rendesen billegni.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
hölgyekurak
hol érdemes wokot venni? lehetőleg ne teflonos legyen, és ne natúr öntöttvas (azt simogatni kell mindig)
-
p00h
tag
Sziasztok,
pár éve egyik barátoméknál találkoztam a képen látható arab/zsidő csípős darált paprikával, amiben valamilyen fura fűszer van, ők csak Erős Mózesnek hívták.
Néztem több delicatesse üzletben (ahol állítólag kapható), de nem találtam azóta sem. Valaki ismeri esetleg?Hol lehet ilyet kapni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
kovásszal dolgozik valaki?
kenyér, pékáruIllusztrálok, tehát vagyok
-
kelna91
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2620 üzenetére
Ú, jó, hogy szólsz!
Kösz a tippet, Krizmo!
-
kelna91
senior tag
A krumplit meddig kell főzni? Rakott krumplit csinálok.
-
-
FerNandor
őstag
Ez de szuper! És offset. [link]
(#2613) freaghill köszi a tippet. Megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Nem tudom, még nem néztem utána ennek a hordós dolognak, majd kiderül
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2609 üzenetére
Az számomra rejtély, hogy egy ilyen hordós megoldásban hogyan lehet stabilizálni a hőmérsékletet 105-120°C-on.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
FerNandor
őstag
Hu ennyire még nem néztem utána, az nem tudom, mit jelent. BBQ expeditionön nézelődtem, nagyon megtetszett, aztán találtam ezt a videót múltkor neten. [link]
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2606 üzenetére
Ez most 2,5 kiló tarja volt.
ProQ Frontier töltényszmókerben készült. Fuszeres.hu- Nyárspolgár 'Texas rub' fűszerkeverékkel és szőlőtőke füstölőfával.Offset smoker a terv?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
FerNandor
őstag
Szép! Jól látom lapocka? Hogyan fűszerezted? Recept? Milyen sütőben csináltad? Én most hordóból tervezek csinálni egy bbq sütőt
-
wierra
senior tag
Hétvége képekben:
Szűk 6,5 óra múlva:
~11,5 óra múlva, ill. 40 perc pihentetés után:
[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2603 üzenetére
Szembejott termeszetesen, de be is zartam, mondvan semmi ujat nem ir. A kommentszekcioban van valoban a lenyeg.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Blackhole13 #2602 üzenetére
[link] kugle második találat hsz-eket is nézd alatta.
[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
Ismertek esetleg olyan honlapot, ahol az angolszáz bontás szerinti marha alkatrészek magyar megfelelőik vannak összegyűjtve?
Gyanítom, hogy flat iront nem fogok itthon kapni, de ha a top blade a stefánia, akkor megvagyok.
Van tippetek, hol kapni jó minőségű marhát jó áron? -
jozsi252
veterán
válasz Mr.Csizmás #2599 üzenetére
Azért lenne jó valami doboz féleséget találni mert itthon is van szeletelőgép, és sokkal jobb számomra is olyan vastagra szeletelni ahogy azt szeretem vagy szeretjük.
(#2600) supercow
Köszi, megnézem őket majd nemsokára úgyis kell menni IKEA-ba.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest