- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Hétvége képekben:
Szűk 6,5 óra múlva:
~11,5 óra múlva, ill. 40 perc pihentetés után:
-
wierra
senior tag
válasz
mormota #2504 üzenetére
Ha már Ikea; ez a kínai szakácskés baromi jó ár/érték arányú eszköz.
-
wierra
senior tag
Eddig a kiégetés után volt egy császárszalonnás-sütőkolbászos direkt grillezés.
Azóta csak BBQ csirkecomb és BBQ kiterített csirke volt a rácson (fehér mártás nélkül). Az egy éjszakás sóoldatos fürdőt feltétlen próbáld ki pipinél, epic effekt!
Ha stabilan megy a csirke, utána jöhet a sertés, azután majd a marha.BBQ Expedition-ről van eddig szinte minden (eszközök, faszén, brikett stb.) Kéményt és looftlightert (isten ajándéka) használok.
A legtöbb belpő szintű smokerben van vizesedény, ami a párásítás mellett a hőmérsékletet hivatott stabilizálni 110-120, max 150 celziusz fokon (BBQ üzemmód esetén). Enélkül nem tudom hogyan oldható meg gömbgrillben a hőfok stabilizálása több órán keresztül.
Az biztos, hogy jót tesz, ha adagolsz füstölőfát is a faszén mellé, ha pulled porkra vállalkozol. Több órás sütés esetén nem fogod megúszni a faszén pótlását, gyújtósból pedig keress olyat, ami mindenféle kemikália mentes. A lehető legtermészetesebb megoldás a legjobb.
Nameg talán a legfontosabb a minőségi húsárú beszerzése, ami sajnos nem túl triviális hazánkban. -
wierra
senior tag
Én ilyen Pro-Q Frontier Elite-et használok.
2 db 43 cm-es grillráccsal van felszerelve.
Indirekt grillezésnél pizzakövet használsz "tompításnak"?Igen, a faszén nagyon fontos, amellett, hogy lehetőság szerint minél pormentesebb legyen, nagyon fontos, hogy kb. egyforma méretű és lehetőleg vegyszermentes faszéndarabokat használj(unk).
Boksa faszenet használok, a begyújstáshoz pedig kókuszrost brikettet. -
wierra
senior tag
Milyen smokered van?
GB-ről rendeltem maghőmérőt, pár dolcsi volt, annyit is ér. Idézet egy szakértő leveléből:
”Hús maghőmérő: kiemelten fontos eszköz. Ajánlott márka a Thermapen: [link] A Thermapen az nem olyan hőmérő, ami folyamatosan mér. Viszont a legpontosabb, legmegbízhatóbb maghőmérő. Kinyitjuk a sütőajtót, és mérünk – ez alegfontosabb eszköz a BBQ-ban. Most féláron van itt: [link]"Engem a rácshőmérséklet jobban érdekel, itt a ThermoPro az ajánlás. Drága, de legalább távolról is lehet csekkolni a hőfokot. Egyelőre még csak BBQ csirkecombot és BBQ kiterített csirkét készítettem. Bíztató kezdeti sikerekkel.
-
wierra
senior tag
BBQ belefér ebbe a topikba?
Van aki esetleg műveli ezt az ételkészítési módszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged