Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
BBQ belefér ebbe a topikba?
Van aki esetleg műveli ezt az ételkészítési módszert?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Milyen smokered van?
GB-ről rendeltem maghőmérőt, pár dolcsi volt, annyit is ér. Idézet egy szakértő leveléből:
”Hús maghőmérő: kiemelten fontos eszköz. Ajánlott márka a Thermapen: [link] A Thermapen az nem olyan hőmérő, ami folyamatosan mér. Viszont a legpontosabb, legmegbízhatóbb maghőmérő. Kinyitjuk a sütőajtót, és mérünk – ez alegfontosabb eszköz a BBQ-ban. Most féláron van itt: [link]"Engem a rácshőmérséklet jobban érdekel, itt a ThermoPro az ajánlás. Drága, de legalább távolról is lehet csekkolni a hőfokot. Egyelőre még csak BBQ csirkecombot és BBQ kiterített csirkét készítettem. Bíztató kezdeti sikerekkel.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Én ilyen Pro-Q Frontier Elite-et használok.
2 db 43 cm-es grillráccsal van felszerelve.
Indirekt grillezésnél pizzakövet használsz "tompításnak"?Igen, a faszén nagyon fontos, amellett, hogy lehetőság szerint minél pormentesebb legyen, nagyon fontos, hogy kb. egyforma méretű és lehetőleg vegyszermentes faszéndarabokat használj(unk).
Boksa faszenet használok, a begyújstáshoz pedig kókuszrost brikettet."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Eddig a kiégetés után volt egy császárszalonnás-sütőkolbászos direkt grillezés.
Azóta csak BBQ csirkecomb és BBQ kiterített csirke volt a rácson (fehér mártás nélkül). Az egy éjszakás sóoldatos fürdőt feltétlen próbáld ki pipinél, epic effekt!
Ha stabilan megy a csirke, utána jöhet a sertés, azután majd a marha.BBQ Expedition-ről van eddig szinte minden (eszközök, faszén, brikett stb.) Kéményt és looftlightert (isten ajándéka) használok.
A legtöbb belpő szintű smokerben van vizesedény, ami a párásítás mellett a hőmérsékletet hivatott stabilizálni 110-120, max 150 celziusz fokon (BBQ üzemmód esetén). Enélkül nem tudom hogyan oldható meg gömbgrillben a hőfok stabilizálása több órán keresztül.
Az biztos, hogy jót tesz, ha adagolsz füstölőfát is a faszén mellé, ha pulled porkra vállalkozol. Több órás sütés esetén nem fogod megúszni a faszén pótlását, gyújtósból pedig keress olyat, ami mindenféle kemikália mentes. A lehető legtermészetesebb megoldás a legjobb.
Nameg talán a legfontosabb a minőségi húsárú beszerzése, ami sajnos nem túl triviális hazánkban."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz mormota #2504 üzenetére
Ha már Ikea; ez a kínai szakácskés baromi jó ár/érték arányú eszköz.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Hétvége képekben:
Szűk 6,5 óra múlva:
~11,5 óra múlva, ill. 40 perc pihentetés után:
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2606 üzenetére
Ez most 2,5 kiló tarja volt.
ProQ Frontier töltényszmókerben készült. Fuszeres.hu- Nyárspolgár 'Texas rub' fűszerkeverékkel és szőlőtőke füstölőfával.Offset smoker a terv?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2609 üzenetére
Az számomra rejtély, hogy egy ilyen hordós megoldásban hogyan lehet stabilizálni a hőmérsékletet 105-120°C-on.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest