- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz krizmo_ #8093 üzenetére
Köszi a tippet. Ez már lehetne kokuszmisu Tiramisu és epermisu volt próbán, de a hagyományos jött be. Sutikbirodalmaban találtam egyet ami diétás [link]
De eddig tényleg a szokásos kókuszos sütik váltak be. Talán a megreformált “kokuszgaluska” okozott pozitív meglepetést csak ma készült már egy Szoky fele kalácsMár annyit írok erről a hozzavalorol, hogy rakok is be egy saját receptet. Háborús időkre való
Kókusztekercs40 dkg liszt
20 dkg margarin
4 tojás sárgája
7 dkg cukor
2 dkg élesztő
0,75 dl tej
Élesztőt lanygos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, 4 részre osztjuk.Krém: 4 db tojás habját 30 dkg cukorral gőz felett felverjük és 20 dkg kókuszreszeléket keverünk bele, vékonyra(3-4mm) sodort tésztára kenjük. Kalácsszerűen összegöngyöljük és feleszeletelve tepsibe rakjuk.
Sütési hőfok/idő 180/25p (alsó-felső sütés)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #8097 üzenetére
A tetején a repedés a bevágás.
Recept semmi extra, netes receptek, egy részük ugyanaz.
Fél kiló liszt, 3dl víz, ehhez kb. 3g száraz élesztő, só.
Ebből szoktam visszaszámolni a 20-30 dkg lisztre való vizet (10 dekánként 0.6dl).
Kelesztem 40-60 percet, ennyi idő alatt bőven duplájára kel.
Akkor kinyomkodom belőle levegőt és átgyúrom kicsit. Utána megint 40-60 perc kelesztés, amíg megnől, vagy éjszakára a hűtőbe teszem, de ott megemelkedik, majd kicsit összemegy.
Utána 20-25 percet sütöm lefedve és lespriccelve vízzel majd még kb. 15-20 perc fedő nélkül, hogy piruljon. 250 fokon sütöm, amikor leveszem a fedőt, akkor visszaveszem 200-ra. -
Keef_Lee
senior tag
válasz Beni2360 #8094 üzenetére
Metroban. Jelenleg is a katalógus első lapján hirdetve.
-
törölt tag
válasz krizmo_ #8092 üzenetére
Ezt úgy csináltam, hogy a második kelesztés hűtőben történt éjszakára, de reggel véletlen kinyomkodtam belőle a levegőt. Ha nem nyomkodom ki akkor is ilyen.
Itt nem melegítettem elő a jénai edényt, amiben sül, de ha elő van melegítve, akkor annyi, hogy fényesebb és ropogósabb lesz a kéreg.
Nincs felvágott verzió, de sok kis apró buborék van benne, de még úgy is kicsit tömény.
Ha nem hűtőben kelesztem másodjára, akkor laposabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz krizmo_ #8093 üzenetére
Hol lehet sűritett tejet kapni? Majd egy eve nincsenek a boltokban. Avval szetetem a kávét.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #76500480 #8089 üzenetére
Nem szeretném hogy full vaj legyen, tejport és a sűrített tejet is kihagynam.
Mascarpone fellazítva egy kis tejszínhabbal, vagy ha keményebben szereted, akkor csak simán? Sokszor használom, nagyon jól variálható.Van egy jobb ötletem is a krémre:
A fehércsokit és a tejszínt gőz felett felolvasztod, (2 tábla csokihoz kell 2 dl tejszínhab), hagyod lehűlni, majd kihabosítod, és hozzákevered a kókusz reszeléket.
Kicsit olyan ez a krém, mint egy fehércsokis trüffelkrém, ezt is sokszor használom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Top cat #8090 üzenetére
Ööö...*gyorsan megnézi a zacskót* igen, instantra gondoltam.
Próbálok rájönni mit rontok el az élesztős kenyérnél. Bár ameddig eljutottam a sütésben nem rossz, de nem mindig konzisztens.
Zsemlénél rosszabb, az elég sűrű, a kenyér nem annyira, de 2 vékonyabb szelet is bőven elég egy szendvicshez, de az meg nem elég nagy méretben.
Próbálok egy kicsit könnyedebb kenyeret sütni, de sajnos nem mindig vagy akkora mértékben emelkedik meg, mint amit a videók alapján várnék.
Bár elég kis mennyiségű liszttel szoktam kísérletezni, 20-30dkg-al csak, de nem tudom mit rontok el.Köszi neked is.
-
Top cat
addikt
válasz #82860288 #8088 üzenetére
Mármint az instantra gondolsz? Rajta szokott lenni a zacskón. Szerintem fajta függő.
A Dr. Oetker féle 7g és 25 g friss élesztőnek felel meg.
-
törölt tag
Ismertek valami kókuszos raffaellora hajazó ömlő süti receptet? Nem szeretném hogy full vaj legyen, tejport és a sűrített tejet is kihagynam. Arról lebeszéltek hogy a az itt megtalálható Snickers recept alapján csinaljam. (Omlós tészta alap, karamell(tejszín, cukor, vaj) sós mogyoró helyett mandulával, tetején tej csoki helyett fehér csoki+kókuszreszelekkel. “Túl édes lenne”
Kevert piskótát ill. kelttésztát(kókuszreszelékes aranygaluskát ) vagy a full margarinos kókusztekercset nem kívánom most
SteveS: 2,5dkg(25g friss)/ 3,5g száraz 1kg hoz én egy zacskó szarazelesztot adok ami 7g, vág 5dkg budafokit. Megjegyzem a Budafoki az abszolút kategória nálam, nehéz megölni és kevesebbel is beéri a tészta
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mennyi a friss / száraz élesztő váltószám?
Ha jól kerestem itt a topikban, akkor 3g friss = 1g száraz?
Mi az ajánlott mennyiség friss élesztőből fél kiló kenyérhez? Vagy ha egyszerűbb átszámolni, akkor 1kg-hoz? -
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #8085 üzenetére
Azért csak óvatosan a herbál-al.
-
krizmo_
Topikgazda
#8079 body007
Köszi! Ma sütök még egy adagot, és abban lesz csokis is.#8080 bugizozi
Köszönöm! Nem lett édes, jól ment a tészta a gyümölcsökhöz, de csökkenetett cukorral fogom a mait elkészíteni.#8081 bugizozi
Érdekes recept. Az Aldis TK tortillat én is szeretem, időnként szoktunk venni. Főleg nyáron jön jól, amikor könnyebb ételeket ennénk(és kenyeret sincs kedvem sütni a forróságban ), és sok friss zöldséggel tele lehet pakolni. -
bugizozi
őstag
#mitfőztemmára
Tonhalsaláta tortillában
Saláta, kaliforniai paprika, paradicsom, póréhagyma, répa került most bele + tonhal + az enyémbe tettem egy kis johgurtot is.
A tortilla bolti, fénykorunkban megcsináltuk házilag 50 Ft-ból, most a szabad időnk többet ér úh rászánjuk azt a 400 Ft-os az Aldis tk tortillára, pedig tudom nem egy nagy was ist das.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Beni2360
félisten
BOCI SZELET én ebbe egy evőkanállal szoktam rakni a kakaó porból. Egyik kedvenc gyors sütink.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pohár
félisten
fiúk/lányok, adjatok kérlek ötleteket: vettem egy 25 dekás zacskó kakaóbab töretet, ma szórtam egy kiskanálnyit a chiapudingomba próba gyanánt, de így rohadt sok idő lesz, mire elfogy...
mondjatok nekem valami jó receptet, amiben fel tudom használni (süti, pohárdesszert, rendes étel, stb), nyitott vagyok minden ötletre
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
krizmo_
Topikgazda
Epres és áfonyás muffin
Tészta (12-es muffinsütőhöz):
- 3 tojás
- 170 g cukor
- 150g liszt
- 0,75 dl olaj
- 0,75 dl tej
- 8 g csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet sóSzétválasztod a tojásokat.
A tojás sárgáját elkevered cukorral, aztán hozzáadod az olajat, folyamatos kevergetés mellett, majd a tejet is hozzáöntöd.
Aztán átszitálva hozzákevered a lisztet, csipet sót, és a sütőport.
A tojásfehérjéből habot versz, ebbe kerül a vaníliás cukor. Majd belekevered a masszába, amit a tojássárgájából csináltál, óvatosan forgatod, nem töröd össze a habot!
Kanállal kiadagolod a formába, és teszel rá gyümölcsöt:180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöd.
Nagyon hamar és könnyen elkészíthető finomság, a gyümölcsök helyett csokidarabokat is lehet belekeverni, vagy kandírozott narancshéjat is.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
#mitfőztemmára
Zöldséges karaj sajttal
Karajt sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, lerakjuk a tál aljára, mehet rá kaliforniai paprika, lilahagyma (+ ki mit akar) letakarva 150 fokon 1-1,5 órát sütjük amíg megpuhul a hús, attól függ milyen vastag, ha már jó akkor rá a sajt, ráolvad és kész. Mi zöldséges bulgurral ettük.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
krizmo_
Topikgazda
-
Janusz001
őstag
Hasonló gázos flat top grillt nem tud valaki mo-i. elérhetőséggel? Lehet kisebb is, lényeg, hogy pb -ről menjen.
[link] -
xavix13
őstag
válasz #82860288 #8054 üzenetére
Egyszer étteremben ettem így, és annyira passzol hozzá, nagyon szeretem. Elsőre lehet picit fura de nagyon kis harmonikus kerek étel. Persze a lazac elég hálás alapanyag kapros tejszínes martassal se rossz.
Krizmo_: kedvenc zoldfuszerem nekem is, a petrezselyem mellett.
Serpenyőket elvileg holnap kapom meg én is, gondolom a wok szokásos nejlon zacsiba jön meg van körülötte egy kis papír ami pont nem véd semmit se, remélem nem lesz nagyon összecseszve a bevonat. Mindegy ennyiért bestbuy volt az tuti, még ha a spájzban is fog pihenni egyelőre szerintem, ha a mostani garnitúra már viseltes lesz majd be lesznek fogva rendszeresen. De a szekrényben nem nagyon van már neki hely, más edennyekel meg kár összeverni a bevonatot rajtuk.
Mondjuk lehet be kellene mostmár fejeznem, pár év alatt annyi konyhai cuccot összeszedtem hogy költözködéskor a fele holmi valami konyhai kacat volt legutóbb...One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Janusz001
őstag
Jó minőségű faszenet tud valaki? Nekem valahogy sosincs szerencsém ezekkel a bolti zsákosokkal, negyede mindig ilyen morzsalékos apró használhatatlan vacak, utoljára jó pár éve a Királyhágóról kaptam pár zsákkal ottani ismerőstől, na az jó anyag volt. Mostanában inkább brikettet veszek, Lidl -ös bevált.
-
pohár
félisten
válasz xavix13 #8047 üzenetére
úgyszint, nem is hozzám az albérletbe, hanem hazarendeltem vidékre anyámékhoz, majd egyszer felkerül hozzám Pestre...
de ennyiért nem lehet ott hagyni...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
xavix13
őstag
válasz krizmo_ #8048 üzenetére
Itt is van egy 24es kis kerámia serpenyő, egy 28as rozsdamentes magasfalu, egy 30as négyzet alakú grill serpenyő, egy 32es tapadasmentes wok és egy 30as carbon steel wok. Plusz az edények, fazekak, a szekrény meg tele. De valami normális közepes vagy nagy tapadasmentest akartam venni egyet, de ez túl jó biznisz volt, így hát ez lett. Nem volt mostanában úgysem impulzus vásárlásom, meg amúgy is drágul minden csak.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
BB topikban volt linkelve, de talán elfér itt is, nem rossz árban van 3 tefal serpenyő + ajándék wok. 22k [link]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
törölt tag
válasz t72killer #8040 üzenetére
A kókusz egyébként egy nagyon univerzális íz. Van sok olyan sütemény vagy étel, ami kihozza a természetes kókusz ízt vagy erősít rajta és édesebbnek érződik.
De az emberek sajnos legtöbbször a kókuszgolyóhoz vagy kockához vagy más krémesebb ételhez hasonlítják, pedig a valóság teljesen más.
Ettől függetlenül a természetes kókusz íznek is megvan a maga helye, csak tudni kell jól használni. :thumbsup
A fás réteg még a héj része, kell még abból faragni bőven.
Illatra egyébként tényleg majdnem azonosak a különböző termékek. Ez lehet megtévesztő.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz #82860288 #8038 üzenetére
Ja, a bounty szelet egy cukorbomba. Persze ott van benne a kókuszillat, de a dióból olyan ízt nem veszel ki . Ráadásul a nyers kókusz elég rágós cucc, szóval nagyon más élmény. Én amúgy szeretem amíg ki nem szárad, csak macerás, mert egy dolog, hogy kalapáccsal kell szétverni, a másik meg, hogy még van a húsán egy csak késsel levágható fás réteg.
Igen, folyadékba/közegbe tunkolódva jó - a bountyban és a kókuszos tekercsben is így "szerepel" .
#8039: ugyanaz . max a nedvességtartalma más, ha nagyon száraznak érzed, kicsit meglocsolhatod cukros vízzel.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
fradi81
veterán
Lereszelt kókusz az kb ugyanaz mint a bolti kókuszreszelék? Kókuszkockára jó lesz?
moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
válasz t72killer #8036 üzenetére
Én magam nem, de kóstoltam már friss kókuszdiót, igen.
Az az édesebb íz inkább semleges, az van a legközelebb a konzerves kókusztejhez.
A kókuszvíz egyszerűen semmilyen.
A belső fehér rész az ami kicsit édesebb, de tényleg fűrészpor, inkább a nem sós jelzőt használnám.
De egyiknek sincs semmi köze az ismert és túlcukrozott kókuszrostoz, mint amit pl. süteményekben van a Bounty szeletben érzel.
Márpedig az itteni kommentekből az jött le, hogy azt az ízt keresik. De tudom mekkora csalódás, amikor az ember szembesül egy valóban friss kókusszal, semmi sem olyan, mint amit előzőleg kóstoltál vagy elképzeltél.
De mivel az elmúlt 2 évben kóstoltam ilyet, lehet el kellett volna mennem egy covid tesztre.Mondom én, köszönöm.
A húsa nagyon jó gyümölcslevesbe, mert amikor megszívja magát a folyadékkal és édesebb, akkor olyan jó "nyammogni' rajta, olyan jó sűrű zselés állagú. Belemélyeszteni a 2 fogsorod és csak érezni a túlcukrozott ízt. -
Beni2360
félisten
Huh, nekem a tépett csirkénél, egy tanyan nevelt ott levagott toll tépkedes ugrott be. Vagyis háztáji csirke.
-
arcsin
senior tag
válasz #82860288 #8031 üzenetére
Szerintem a tépett csirke elfogadott név, mármint láttam már kiírva street foodos kocsin is. Én magyarul is inkább pulled porkként mondom, de a magyarban ez a tépett húsnak felel meg, de az idősebbek is el tudjak képzelni. Pld mamám is csinált hasonló sokáig sült, omlosz húst, persze nem bbq fűszerekkel, módszerekkel, de nem újdonság és tudja mi az hogy tépett hús.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8026 üzenetére
Jól fogyasztó társaság volt, csak mást jobban fogyasztottak Pulled chicken angolosan. Volt bele koviubi, jalapeno,szószok, marinált lilahagyma, cheddar sajt, mini ciabatta zsemlébe ki hogy kívánta úgy rakta össze magának.
A recept itt található, de a fehér szószt már nem csináltam meg mellé, csak az alap csirkét, persze töbszöröztem a hozzávalókat 1.5kg-hoz. Előnye hogy hamar készen van[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Vettem 1.5kg 'hatóságis' csirkemellet. Hogy készítsem el?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
bugizozi
őstag
#mitfőztemmára
Zöldséges szójaszószos tészta tofuval
Hagyma (lila + vörös) + tofu kicsit lepirít, utána rá a többi zöldség*, ha kb jó szójaszósszal meglocsolni, aztán mehet rá a kifőtt tészta + még egy kis szójaszósz, összeforgat és kész.
*most répa, kápia paprika, répa, kelbimbó, cukkini káposzta és újhagyma ment rá de bármi lehet ami van otthon és már kezdene megromlani
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Debic cukrozott 0.7l-es tejszínhabot szeretnék venni Pesten személyesen. Tudtok olyan helyet ahol személyesen át lehet venni?
Spar meg Kiflinél van az online shopban, de min kiszállítás érték bőven fölötte van. Köszi előre is!iPhone 16 Pro Max
-
pohár
félisten
a kókuszkrém margójára, ha már így felkavartam a vizet vele
találtam egy másik boltot, hozzáatott pálmaolaj, cukor, só nélküli krém, ebből veszek 1-et szerintem majd
-
Beni2360
félisten
válasz krizmo_ #8016 üzenetére
Igen finom lett csak meglepett a kozepes zsemle meret vegett a 7.5 dkg sullya. De ez azaert lett mert nem biztam a dagadzto gepben es mivel hignek talaltam dagasztas kozben, 2 ek lisztet tettem hozza. Kesobb olvastam, hogy turelmesebbnek kellett volna lennem. Mentsegemre mondva ez volt az elso igazi kelt teszta keszitesem. De szepen megsult es lyukacsos lett a belseje nem ragadt ossze, mint neha a bolti kalacsnal eszleltem. Na majd a kovetkezo.
-
krizmo_
Topikgazda
#7996 Beni2360
Gondolom finom lett.#8003 Cha-b
Megvallom már-már kezdem elfelejteni az élesztős recepteket, de Szabi péket tudom ajánlani, minden recept, amit tőle kipróbáltam jól sikerül: klasszikus tejes kifli#8010 SteveS
Azért a kókusznak elég jellegzetes íze van. A kókusz kockán pl. naturan használom a reszeléket, és nagyon kijön az íze, ahogy a müzlifélékben is a pehely. Használtam már kókuszvirág cukrot, annak nem volt kókusz íze. -
Beni2360
félisten
válasz #82860288 #8014 üzenetére
Szerintem meg ha gyorsabban menne szecskazna, nem tudna szepen egyben szeletelni. Latni a videoban, hogy a temek sajat sullyaval is szeletel.
-
törölt tag
Használ valaki ilyen elektromos zöldségszeletelőt?
Találtam róla egy videót, de nekem nem nagyon meggyőző. Pontosabban nekem fura, hogy ilyen lassú? Ez a kis teljesítményű motor miatt van?
Bár még így is nyernék bőven időt sokszor.
Érdemes beruházni egy ilyenre? -
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #8001 üzenetére
Na lefekves utan ugrott be, hogy anno molnarka volt hasonlo tesztaval egyenes kifli szeruseg korozottel meg gepsonkaval elkeszitve a bufekben volt kaphato.
-
veterán
válasz #82860288 #8010 üzenetére
Én nem hajkurászom ezt az ízt amiről beszélsz, currykbe teszem, meg murgh makhaniba, tejszín helyett. A konzervesek között akad különbség ízben, de főleg állagban, némelyik lágyabb, krémesebb mint a másik, meg úgy vettem észre hogy a drágábbak azok egyneműbbek, kevésbé válik el vízre illetve sűrűjére.
Majd megnézem, hogy azt amit pl finomabbnak tartok az Aldisnál, abban van e cukor. :)[ Szerkesztve ]
solfilo
-
törölt tag
válasz solfilo #8008 üzenetére
De értsétek már meg, hogy a kókusznak nincs íze.
Valaki segítsen már, mert megőrülök.
Amit ti kókusz íznek gondoltok / hisztek, az a túlcukrozott kókusz. Sajnos(?) ez nem olyan gyümölcs, mint az ananász, hogy természetesen van benne 3 kiló cukor.
A kókuszvíznek nincs íze, a kókusz fehér belseje is fűrészpor ízű.
Amit ti kerestek, az a cukros verzió, ha ízben az kell, akkor sajnos nem tudtok cukor nélküli megoldást használni, de még a kissé cukros kókusztej sem édes.
Illetve vehettek cukor nélküli kókusztejet és használhattok mézet, de azzal ugyanott vagytok, mint a cukorral.
Talán édesítővel ez megoldható?
Ízben a kókuszhoz a legközelebb a kókuszreszelék áll, ami íztelen, száraz. Ebből induljatok ki. -
törölt tag
válasz solfilo #8006 üzenetére
Van, amelyikben van, de minimális, a sűrített dolgokban több van.
Ebben pl. nincs: [link] Én ezt szoktam használni, tudom is ajánlani.
De a kókuszosabb fajtában van, viszont nem édes: [link]
De bemész egy boltba és legalább 2-3 félét kapsz, meg kell nézni a címkét rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #82860288 #8000 üzenetére
kókusztejjel csinálom, de keresem azt a bitang, töményebb kókuszos ízt, már ha előfordul ilyen "természetes" állapotban...
Cha-b... lehet tényleg az lesz, nagyon más megoldást nem látok eddig a kész krémeken kívül, ami olyan, amilyen
-
Cha-b
senior tag
Passzolom, ez csak egy ötlet volt. Híg biztos nem, mert a folyadékot te szabályzod, látod mennyit vesz fel. Hogy "kókuszatlan" lenne-e, az meg majd kiderül mikor megkostolod, de sztem jó lehet kókusztejjel. Egy próbát megér, max valami sütihez felhasználod legrosszabb esetben. Vagy egy rízspudingba risotto rízsből.
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest