Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8714 üzenetére
Hát én szoktam néha szentségtörést elkövetni. Nincs idő a 24 -48 órás kelestésre ,mert mondjuk megkívánom hirtelen. Én a ZÉ receptjét veszem alapul(3db 24 es pizzához elég)
500 g pizzaliszt (Gyermelyi de most próbáltam a Nagyi titkát abból is jó volt)
350 ml meleg víz
5 g só
Az élesztő az egy tasak Dr. Oetker Expressz élesztő. Mindent bele a dagasztó gépbe. összeállva lehet bucizni. Kicsit várni szoktam vele (pár perc és lehet nyújtani) . Pizzavas 300 fokon 3-4 perc alatt elkészül. Elég érzékeny a gyomrom, válogatós az élesztőre (albán pékséget 100m-re elkerülöm) puffadok tőle de ez tökéletes. Nem echte nápolyi én picit vastagabbra szeretem: -
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2645 üzenetére
Elnézést a pontatlanságért (mentségemül szóljon az oldalon is el van írva) 1,5 dkg tehát 15 g az élesztő.
Maga a pizzavas nálam állandóan bent van a sütőben tepsiket is arra rakjuk. Süteményeknél is nagyon sokat segít például az almás pite alja sokszor nyersebb maradt az alma létől most a vaslapon sütve megsül az is szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest