Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ez komoly kis szerkezetnek tűnik. Miket szoktál csinálni vele?
Én most aldiban vagy lidl-ben nem is tudom hol vettem brikettet, az egész jónak tűnik. De pl a teszkós faszán elég gyenge, azzal tényleg csak gyors grillezni lehet, hamar elmegy az ereje ahogy tapasztaltam.
Indirektnél úgy csinálom, hogy az alsó rácson amire a szén kerül, az egyik oldalára öntöm csak, plusz van egy kis rács ami kitámasztja. Illetve még ilyen alu sütőlapot szoktam odatenni hőpajzsnak. A hús pedig a másik oldalra megy.
Én kéményt használok a szén gyújtáshoz, illetve sima újságpapírt vagy bolti grillgyújtó kockát.
Te hol szerzed be a szenet illetve a gyújtóst? Tudsz linket adni?
Ha lesz hőmérőm, szeretnék majd pulled porkot csinálni, ami ugye kb egy egész napos móka. Ilyet esetleg csináltál már, milyen szenet ajánlasz hozzá? Esetleg pár extra tipped hozzá? Youtube videókat elég sokat nézek, így van már elképzelésem a dologról, de ötleteket attól még szívesen fogadok.
-
varsam
őstag
Nekem egy ilyen 57cm-es Landmann gömbgrillem van: [link]
Én nagyon szeretem, szerintem szuper cucc, bár sokat kell tanulni. Én egyelőre még csak szelet húsokat sütöttem rajta, direkt és indirekt is, mind jól sikerült eddig.
A faszán nagyon nem mindegy, hogy milyen, illetve indirektnél az idővel nem szabad spórolni, én még sokszor türelmetlen vagyok. Ezért lenne jó a hőmérő.Te melyiket vetted?
60 font? Annyit biztos nem adok egy hülye hőmérőért. Akkor marad az Ali-s
-
varsam
őstag
Én most ismerkedek vele kicsit részletesebben. Amennyire nem pörög a topik, szerintem beleférhet simán.
Tud valaki olcsó és jó digitális húshőmérőt ajánlani? Lehet kettő is kellene, egy sima beleszúrós illetve egy zsinóros, ami benne maradhat a húsban folyamatosan, a másikkal pedig csak ellenőrizni szeretnék.
Kábelesből ennél nem láttam olcsóbbat, lehet beszerzek egyet.
Ilyen árban kellene egy sima is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Milyen sütőben csináltad? Én most hordóból tervezek csinálni egy bbq sütőt 
Mr.Csizmás
krizmo_