Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KD6-3.7 #10099 üzenetére
Szerintem az egyik legfontosabb a tálaló serpenyő. Lehet öntöttvas, de egyszerűbb egy öntött vagy kovácsolt, védőréteges alumínium. Nagy méretű legyen és sütőbe tehető. Szuper dolgokat lehet benne főzni hosszan, szép lassan. Én mostanában gyakran használom, pénteken megcsinálom a hétvégi kaját, mert hétvégén nincs rá idő. Akár otthon is lehet hagyni amíg készül a sütőben 150-160 fokon. Pár javaslat (lehet máshol olcsóbb, azt nem néztem):
A Tefalban a felületvédelem adja az árkülönbséget. Szerintem az Unlimited nagyon jó minőségű. A mall.hu-n gyakran van akcióban. Az ingenio levehető nyéllel szuper praktikus, mert kis helyen elfér és mehet a sütőbe. Mióta megvan nem nagyon használunk mást. Itt egy gyűjtés: [link]
A további edényeket a főzési szokások határozzák meg. Ha kell speckó, akkor mondd.
-
Top cat
addikt
válasz
#73820095 #10097 üzenetére
Másnak meg a Tefal vált be.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Új konyha épül, szépül. Elsô serpenyôket is be kell szereznünk, most egy leharcolt noname teflon bevonatos van, de már “pupos” csak a közepe ér le, eldeformálódott. Gáztûzhely lesz - ezen még dolgoznak a szakemberek, ki kell építeni stb - ,de egyelôre egy IKEA-s indukciós fôzôlap van.
Tefal a best buy? IKEA? Valami más márka? Rántotta, tükörtojás stb. alap mindennapi dolgokhoz, illetve lehetôleg fedôvel egy magasabb falu amiben ragut, szószos ételeket csinálnánk.
Ki mire esküszik?
Elôre is köszönöm! -
Beni2360
félisten
Na megtörtént az uj robotgép Electrolux EKM5570 felavatása, 1,5 ks-s kenyér tesztaval. Játszi könnyedséggel dagasztotta az alap anyagot. Egy előtésztás TangZong eljárással készült fehér kenyeret amibe 150gr tk rozslisztet tettem az előtésztához. Vagyis a teljes 225gr kenyér lisztet az előtésztánál vartiáltam meg. Este lesz a felvágás.
Kenyér kép -
fradi81
veterán
válasz
Beni2360 #10091 üzenetére
Kiveszel belőle mondjuk 5 grammot, raksz hozzá 50 gramm lisztet+45g vizet, abba ugye már nem sok rozs marad. Majd mikor duplázódik kiveszel belőle megint ennyit, átrakod egy másik üvegbe és eljátszod ezt még egyszer. Az már szerintem nevezhető fehérnek.
Megoldható a 14 órás is csak ki kell tapasztalnod hogy nálad hány óra alatt dupláz, mondjuk ez a 10-szeres arány amit írtam kb. jó is lehet erre. (több idő kell neki 10x lisztmennyiséget lerendezni) -
Beni2360
félisten
válasz
fradi81 #10090 üzenetére
Köszi, sokat olvasgatok de ez a "amikor eléri a csúcs pontot" idegesít mert irja, hogy utána össze esik és mar nem jó. Most előtésztás (10-12h érési ideje van) kenyeret sütök amit este 8 körül bekeverek es másnap 10 korul kezdek vele dagasztani. Ugy volna nekem jó ha este etetném es másnap délelőtt 10-kor dagaszthatnám.
Ja még, hányszori etetesre lesz fehér kovász? -
fradi81
veterán
válasz
Beni2360 #10089 üzenetére
Hello, kovászos kenyér nem egyszerű sok gyakorlat kell sokat kell utána olvasni(fb csoportok). Na de a kérdésedre: van mondjuk egy 20 grammos kovász, raksz hozzá minimum 20g lisztet és kicsit kevesebb vizet(18g) a lényeg hogy összekeverve egy sűrű massza legyen ne folyós. Ha ez duplájára nő akkor használatra kész, mehet keverőtálba. Hogy ez nálad hány óra az nagyban függ a hőmérséklettől és hogy a kovászhoz képest hányszoros lisztet raktál hozzá, minél többet annál lassabb a folyamat. Ha feletetve kapod akkor most csak be kell tenned a hűtőbe ott elvan kb egy hétig, majd akkor kell használat előtt frissíteni.
Átetetés fehér lisztre=Fehér lisztet adsz hozzá etetésnél, nem rozslisztet, én fele fele arányban szoktam adni neki ezekből, így jobbnak találom.
Ez nemrég kapott lisztet, jót tesz neki ha ilyen sűrű: -
Beni2360
félisten
Szisztok, egy kis útmutatás kérnék.
A kovászos kenyér készítésenél irjak az sütés elotti 6-8 órávali előkészítést - fel etetést. Es a recept leírásánál meg írjak, hogy fontos hogy a kovászt a csúcs pontjanal kell bedagasztani. Na most akkor ezek időbeni elhelyezése mikent zajlik és mikor látom a csúcs pontot.
Kapok most itt valakitől rozsos kovászt. Irta, hogy fel eteti nekem de mondtam, hogy majd később lesz rá szükségem. Olvasataim szerint át kell etetni fehér lisztre. De hogyan és az hany napot fog igenyelni. Nekem negyon macerasnak tűnik az előtésztás (zürichi kenyerhez hasonlót sütők) kenyerhez képest.
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz
balazs1956 #10087 üzenetére
Ha nincs mustármag a mustárt inkább kihagynám belőle, a mustárhoz szoktak többek között ecetet is adni, még az egész magoshoz is, ami kijöhet a felvágott ízénél. Szerintem, a mustármagnak amúgy se olyan jelentős az íze, simán kihagyható.
-
-
válasz
balazs1956 #10085 üzenetére
Üdv,
Mire kellene mustármag? Egyébként, nagyon sok helyen lehet venni, pl. Tescoban, Auchanban stb...
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne ma este mustármagra, de itthon sincs, a boltban sincs.
Mivel tudom esetleg kiváltani?
Mustárral??Előre is köszönöm szépen az ötleteket.
-
válasz
bugizozi #10074 üzenetére
Én is szeretem, hogy ilyen sok mindennel lehet enni.
Az IKEA-s mérleggel mi a baj?
Valóban nem valami pontos olykor, és nem tudok elég gyors lenni, mert folyton kikapcsol, ez az ami kiborít benne.Kimérek egy alapanyagot, és tenném hozzá a következőt, de mire ez megtörténik kikapcsol.
-
bugizozi
őstag
válasz
krizmo_ #10063 üzenetére
Köszi, mikor mi van
Az a jó ebben hogy jól lehet variálni: most tortilla volt, de az harmadrapra elfogyott úgyhogy rizst főztem ki mellé, de simán szendvicsre is jó. (ha tortilla vagy szendvics akkor megy rá majonéz+csemegeubi) Ettem már bulgurral, sőt kenyérrel is ha nem volt kedvem köretet csinálni
Az IKEA-s mérleggel mi a baj?
Ance: ezt pont hogy télen kell csinálni, jól befűti a lakást az 5 óra alatt amíg sül
-
válasz
totron #10069 üzenetére
Mondom én, hogy te nagyon okos vagy. Abba az egy mondatba mindez a körmönfont magyarázkodás benne volt én butus meg nem vettem észre!
Nekem egyébként nagyon jó napom volt, szóval itt másban lehet a hiba.Sutszi hozzászólása asszem megoldotta a dolgokat, hál Isten a csoki illata sem nyomta el az eper illatát, így érezte, hogy finom (persze kizárólag orral, tudom most már).
-
Mindenki nyugodjon le a p.csába. A torta nagy részét én ettem meg, és még az eper kiválasztásánál is ott voltam. K.rva finom volt minden egyes falata...
Objektíve az eperről mint gyümölcsről és annak ízéről illatáról nyitott a vita továbbra is a torta és a recept meg egy másik téma...
-
totron
addikt
Te valami nagyon más mozit nézel. Inkább magad felé intézd az ilyen sorokat, mert elfelejtettél kérdezni, nevesen hogy jók-e a feltételezéseid... A napod, aktuális kedved tükrében találtál olyan összefüggést, ami ott sem volt, ne erőltesd.
Szerk.: Az pedig általános tévedés, hogy a cukortartalma adja az édességét vagyis hogy nyelvvel történne az édességének az érzékelése. Orral történik, nyelvvel csak igen elenyésző mértékben. Ezért is fogyaszthatják cukorbetegek is. Erről szólt, nem másról.
-
válasz
krizmo_ #10065 üzenetére
Igazán öröm közzétenni bármit. Ahelyett, hogy megdicsérnék (én megteszem: nem az ízlésem, de nagyon szép!
) elkezdik fikázni az epret, aminek a közelében sem jártak, te kóstoltál és finomnak találtál. Persze miután közlöd, hogy tévednek és finom volt, közlik, hogy te tévedsz, bár a közelébe sem szagoltak, de csak rossz lehet.
Fiúknak gratulálok az intelligenciához….az okoskodás már megy. Pohár nálad a félig töltött pohár általában félig üres ugye?
bugizozi: Biztos nagyon jóféle lett
, jön a tavasz, itt az ideje nekem is nekiállni.
-
bugizozi
őstag
#mitfőztemmára
Pulled pork (tépett sertés hús)
Nagyjából ezt a StreetKitchen receptet követtem, de nem volt itthon mindegyik fűszerből: A legszaftosabb pulled pork szendvics
-
Nőnapi inspiráció, ha még nem sikerült kitalálni milyen ajándékkal kedveskednétek
:
Csokoládés epertorta
Recept:
Tészta (22 cm-es tortaformához):
- 4 tojás
- 180 g cukor
- 200 g liszt
- 1 dl olaj
- 1dl tej
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Szétválasztod a tojásokat.
A tojás sárgáját elkevered cukorral, aztán hozzáadod az olajat, folyamatos kevergetés mellett, majd a tejet is hozzáöntöd.
Aztán átszitálva hozzákevered a lisztet, csipet sót és a sütőport.
A tojásfehérjéből habot versz, ebbe kerül a vaníliás cukor. Majd belekevered a masszába, amit a tojássárgájából csináltál, óvatosan forgatod, nem töröd össze a habot!
Kikent tortaformában előmelegített sütőben 160 fokon megsütöd. Tűpróbáig kell sütni.(Ez úgy általában ~ 50 perc).Csokis krém:
- 500 g étcsoki
- 500 ml habtejszín
- Csipet só
- Porcukor, vanília aroma ízlés szerintEpres ízesítés:
- Eper ~ 250 - 500 g
- Eperlekvár (most fagyasztott eperből készítettem)A tejszínbe beletöröd a csokit, hozzáadod a cukrot, sót és az aromákat, majd gőz felett kevergeted, amíg meg nem olvad.
Majd hagyod hűlni, egy keveset elveszel belőle, amit majd a tetejére öntesz a többit, ha kihűlt hűtőbe teszed, amikor az állaga már krémszerű, akkor habverővel felhabosítod, de ha fényesebb krémet szeretnél maradhat így is. Arra figyelni kell, hogy ne verd túl sokáig, mert grízes lesz a krém.
Ha túl sokáig áll a krém nagyon kemény lesz, és nem tudod felvinni a tortára, de bármikor újra fel lehet olvasztani.Összeállítás:
A tésztalapot kettévágod, majd megkened őket a pürésített eperlekvárral, az egyik felét a tortaforma aljába rakod, a forma belső szélére vágsz egy sütőpapírcsíkot. Az eprekből annyi szemet elfelezel, amennyivel a torta szélét körberakod, majd ráöntöd a kihabosított krémet, a maradék epret felszeleteled és egyenletesen rápakolod (kicsit belenyomkodva) a krémre, aztán rákerül a másik süteménylap is, amire mehet a maradék csokikrém, ami folyós maradt, és végül a díszítés. -
fradi81
veterán
Ismertek olyan konyhai mérleget ami ceruzaelemmel működik? Eddig az ikeában látok egyet, de valaki írta ott hogy nem pontos.
-
mike1334
veterán
Egész véletlenül nem tudja valaki a trófeás burgundi szarvas receptjét?
-
válasz
Mr.Csizmás #10051 üzenetére
Köszi! Akkor ideteszem ontopicba, de kiegészítéssel. Ezek a táblázatok a szalmonella pusztításra vannak. Azért arra, mert az egyik legellenállóbb. A szalmonella is lehet többféle, a suos vide szempontjából pulykában lévő igényli a legtöbb törődést az eddigi találataim szerint, így azt a táblázatot is ideteszem a részletes alá. Alapvetően ott is javasolják, hogy ne másodpercmutatóval mérd az időt, hanem hagyj rá, úgy biztosabb. Azt is megjegyzik, hogy a Listeria pl. a szalmonellánál is keményebb, tehát oda több idő kell. Gondolom mindenki, aki rendszeresen főz emlékszik pár éve a Listeriával fertőzött fagyasztott zöldségekre, amiből halálos eset is volt.
Szóval ezek nem szentírások, hanem ajánlások és alapvetően ajánlott egyéb dolgokkal kiegészíteni őket. Ilyen pl. a húsok feldolgozásánál sütés előtt a TPE vagy nitril kesztyű használata, vagy a rendkívül alapos kézmosás a húsfeldolgozás előtt és után, vagy az egykezes technika használata, amit a Széll Tamás szuperül bemutat itt [link] , vagy a sütés utáni 3 perces pihentetés a marhánál, hamburgernél.
A másik fontos dolog a hőmérséklet szempontjából a főzés utáni kezelés, amiről szintén itt egy táblázat. Alapvetően a veszélyes zónában 2 órán keresztül tartott ételek nagyon gondos újra-hőkezelést igényelnek, vagy már kidobásra ítéltek ha érzékszervi tesztünk erre jut. Ez az idő 1 órára csökken egy nyári kerti partin, ahol 30 fok vagy több is van esetenként.
Így remélhetőleg már teljes körűnek mondható a téma, de bárkinek van kiegészítése kérem tegye meg! -
j.bravo
addikt
Ez elég jónak tűnik
Nem vagyok hozzáértő, csak agyalós, meg gyakran aggódós
Érdekes hogy a felső táblázat rövidebb időt ír azonos hőmérsékleten mint a lenti(Pedig ha jól látom, a lenti ki van emelve szalmonellára, a felső elvileg többre is tekintettel lenne ami húsokban előfordul?)
Mindenesetre remek hogy ez felmerült - komolyan nem jutott eszembe eddig hogy erre is gondolni kell, és hogy egy random, távoli valaki által a webre feltett receptben nem feltétlen gondoltak erre)Mr.Csizmás: bizony
-
j.bravo
addikt
Biztosan függ attól is hogy hány fokon történik a hőkezelés - egy hosszabb, alacsonyabb hőmérsékletű szuvidálás jó eséllyel nem elég meleg a csírátlanításhoz.
(illetve, pasztőrözés =/= sterilizálás; maradnak bacik csak elvileg elég kis létszámban ahhoz hogy ne fertőzzenek) -
válasz
FerNandor #10047 üzenetére
Hát igen. Tudom a választ csak én sem értem, így követem. A lényege, hogy gyorsan kihűtsd arra a hőfokra, amin már nem szaporodnak a baktériumok. A HACCP leírás szerint a legtöbb baktérium ún. mezofil, közepes hőmérsékleti értéken 30-37 0C-on szaporodik. Vannak azonban alacsonyabb hőmérsékleti igényű baktériumok, amelyek alacsonyabb hőmérsékleten szaporodnak és a termék romlását okozzák. Egyéb viszonyok keletkeznek egy hőkezelt termék esetén amikor a hőkezelést túlélt mikrobák szaporodnak el.
Tehát a lényeg, hogy minél gyorsabban azon hőmérséklet alá vidd a terméket, amikor már nem szaporodik benne a baktérium. Feltehetően azért írják a jeges vizet, mert így egyértelműen jelzik, hogy gyorsan kell, ne mindenki maga találja ki, mi a gyors neki. Esélyesen nem jeges, de hideg vízben is ugyanazt éred el.
Én egyébként ebben én speciel csak azt nem értem, hogy egy vákuumozott, majd hőkezeléssel csírátlanított termékben hogyan kezdődik el a bacik szaporodása, de biztos így van, ezért írják elő. Esetleg erre jár egy biológus és elmondja.
Ennyit tudok. -
válasz
FerNandor #10045 üzenetére
Szia!
1. Nem kell pihentetni. Kiveszed a zacsiból, szárazra törlöd és lehet pirítani. Így megmarad a belső hőmérséklet megfelelő szinten. A zacskóban lévő folyadékból az esetek többségében jó kis szószt lehet készíteni besűrítéssel.
2. Fel kell melegíteni. Ha a szabályok szerint gyorsan kihűtöd és rögtön hűtőbe rakod úgy másnap elég kb. fél órára azonos hőmérsékletű vízben vissza melegíteni, majd 1. pont.
A hűtésnél ajánlom a jég helyett a jégakkut a hűtővízbe. Takarékosabb.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok, végre vettem egy sous vide rudat az ALDIban.
Két dologra nem találtam választ. Ha kész a szuvidálás, mennyit időt kell pihentetni a húst sütés előtt? Ha egyáltalán kell.A másik, hogy ha pl kész a szuvidálás, de az egyik adagot másnap akarom megsütni és megy a hűtőbe, akkor utána elég csak szobahőmérsékletre melegedni sütés előtt vagy be kell áztatni kicsit a meleg fürdőbe ismét?
-
totron
addikt
válasz
#76500480 #10040 üzenetére
Hideg volt a vaj talán...? Vaj=vaj vagy =(sütő)margarin? Olyat is készíts, hogy rakott almás palacsinta. Hasonló csokiöntetet kíván.
(#10039) Ance, referenciaértéknek érdemes kipróbálni minimum 1x a nyers húst (nem fogod elfelejteni az élményt). Előjelet szándékosan nem teszek, nem is biztos, hogy megkívánja. Állatias, szinte érzed az állat személyiségét. Ehhez képest már könnyebb elhelyezni, értelmezni a nyersebb steakek műfajait is. Nem állítom, hogy pálfordulást hoz vagy hogy kötelező lenne szeretni vagy utálni, mindössze annyi van, hogy a legtöbbeknek a legnyersebb hús a steak egybizonyos fokozata amivel találkoztak és mint ilyen, szélsőértékként, extrémitásként szerepel a tapasztalások közt.
Oldalast sütök mostanában egyet-egyet kifele, ennek a csontjának és akörüli tájéknak is van egy sajátságos szaga, illetve van, aki a zsíros részétől bukik ki - és akkor ez csak egy oldalas, szerves része a hamikultúránknak. A disznóköröm pörköltbe adott viszkozitása (kollagén) mindenek feletti, ugyanakkor a szagától öklendezek. Ilyen ez.
-
törölt tag
Csináltatok házi Pilóta kekszet? Valami bevált recept neten találtakon kívül?
Én belenyúltam egybe és a krémbe utólag kellett nutellát kevernem mert annyira ikrás lett. ( máshol nem is főztek pudingot krémnek). Töltelék: liszt, keményítő, tojás, tej, porcukor, kakaópor,végén vaj. Robot gépes ki keveréssel is “kidobta” magából a vajat -
válasz
adlersson #10038 üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
Most egyébként azért éppen te térsz el a nagy átlagtól, nekem speciel nagyon bejön és általában azoknak bejön, akik megkóstolják. Alapvetően ízlésről szól, hogy kinek melyik hús jön be. Ha steak, akkor én inkább a pichana-t választom pont a vastag zsírréteg miatt. A lányom is imádja, az asszony nem, ő a ribeye kevéssé zsíros oldalát viszi mindig. Mi meg boldogan engedjük neki. Az ő kedvence a hátszín vagy a denver steak.
-
adlersson
aktív tag
Azt hiszem a libamáj, a szarvasgomba és a kaviár után egy újabb luxuscikk beszerzése miatt sem kell aggódnom. Év elején, egy étteremben ettem életemben először wagyut steak formájában és ledöbbentett, hogy a sokak által piedesztálra emelt puhaság és a húst márványosan behálózó zsírrétegek (számomra) mennyire bizarr, már-már kellemetlen élményt nyújtottak. A hús állaga inkább emlékeztetett valami zselére vagy pudingra, mint marhahúsra, a húst átszövő zsír pedig inkább csak egy erőteljes "olajos" érzetet adott az egész ételnek.
Jól van, mondom az tenderloin volt, az fajtától függetlenül egyébként sem a kedvencem, úgyhogy kerítettem magamnak egy kicsivel keményebb darabot (top blade), de kb. hasonló volt a végeredmény, mint az étteremben. Ez azért jó hír, mert a lenti képen látható szelet áráért kapok kb. egy kiló USDA Choice húst.
Bánatomban csináltam is egy jó adag gulyáslevest. -
adlersson
aktív tag
válasz
btraven #10032 üzenetére
Csak serpenyős vagy reverse sear steak-kel kapcsolatban tudok nyilatkozni. Általában vagy közvetlenül, vagy legkésőbb 1 órával a sütés előtt sózom, előbbi esetben az ozmózisnak még nincs jelentősége, egy kellemes kérget kap a hús minimális folyadékveszteség mellett. Egy órán belüli sütésnél tudok problémát elképzelni, mert ilyenkor a hús még nem szívta vissza a só által kivont nedvességet.
Egy vagy annál több órán túl meg igazából ízlés kérdése, ilyenkor kicsit intenzívebb a húsos íz, de ezzel a módszerrel viszonylag ritkán dolgozom. Nyilván hosszabb idejű pihentetés során jobban átveszi a só (és egyéb fűszerek) ízét a hús teljes térfogata, de szerintem nem törvényszerű, hogy minden alㄜkalommal több órán át pácolni. Larousse Cuisine egyébként sütés közbeni sózást is ajánl.
-
totron
addikt
válasz
btraven #10032 üzenetére
Utólag. Én így oldom meg.
Az idézett szöveg egy buzgó háziasszony sorainak tűnik, de aki amatőr. Ezekből a kellekből soha nem sül ki jó, rendszerint kritikátlanul való átvettségek adódnak tovább dogmákként. Így fűszereződik el akár egy Angus is.
Pác/BBQ kultúra: átlag vagy az alatti minőség esetén van értelme szerintem és cukor nélkül. Tud jó lenni. Drága alapanyag meg csak annak való aki érzi, hogy mikor nem kell rásegítés. Jó sznob szövegelésnek tűnhet ez így, de sebaj.
A konkrét kérdésre: némileg fő, ha sózottan adsz neki kérget, de ez a legtöbb ember szemében szőrszálhasogatás. Van minimális eltérés, mintha sótlanul hevül.
-
btraven
őstag
"Minden húst be kell sózni, igen, a marhát is. A titok, hogy legalább 12 órával sütés előtt. Attól lesz kemény, ha rögtön előtte sózod, mert elindul benne az ozmózis. 12 óra alatt azonban ez lezajlik, és tökéletes lesz a sózás."
Ez igaz?
-
btraven
őstag
Búzakorpát akartam venni, de a boltos azt mondta hogy a hántolt árpa (gersli) igazából az.
Végül megvettem, mert rá volt írva hogy rostos.
Egész jó megfőzve, magában is lehet enni édesség helyett. -
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10021 üzenetére
Valószínűleg az íze és az állaga is más lenne.
-
-
San398
őstag
Vajból melyiket érdemes venni vajas kifli sütéshez? pl az Aldisból ha már úgy is olcsóbb lett [link], de jöhet más boltból is (szerintem 20éve nem vettem vajat ezért kérdezem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest