- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
#70869248 #2697 üzenetére
"hogy írod hogy ilyet még Alonso sem mondott, de valójában Hamilton sem "
én azt írtam hogy Hamilton nyialtkozott egy ilyet tegnap és még Alonso mondott ilyet anno a mai mezőnyből
"ma futam után olyasmit nyilatkozott hogy Prost és Senna nyomdokain halad, hát nemtom, ilyet talán a mezőnyből még Alonso mondott, Sennával kapcsolatosan" hogy ne kelljen visszamenned érte, rakjad ki megint a
-t de nemtudom ebben mi a vicces, vagy a fenti idézett mondatod maga a vicc hogy az én írásom ellentétét írod? mindezt úgy állítva mintha én írtam volna
más a humorunk
mind1, nem akar leesni mit szeretnél pedig tudom hogy nem rossz szándékból írtad.
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #2681 üzenetére
Számomra ő az új Schumi
Pályán semmi bajom nincs vele, azon kívűl nagyon nem jön be. A bosszantó az hogy ez a Sennás szöveg is olyan cikkben volt aminek a címében Alonso van, média mindenképp a szemem elé rakja a nyilatkozatait
-
Peat;)
veterán
válasz
#70869248 #2688 üzenetére
http://www.a5.hu/cikkek/2/22842.shtml, megint tök normális hangnemben írtam, szerintem már mindenkiben kialakult róla egy kép. Gondolj amit akarsz, általában valóban úgy reagálsz a hszaimra mintha az 2x hosszabb lenne a számorda megfelelő mondatokkal kiegészítve...
nembaj, legalább érdekesebb a reagálásod
-
törölt tag
válasz
brownus #2689 üzenetére
A világbajnok csapattárssal szembeni győzelemben nem szerepelnek a lopott adatok.
Nem tudom mennyire lehet nagy arca, de pl. egész jóban van a többi versenyzővel, jókat dumálnak, vigyorognak...Massa pl. a mostani futam után áttapsolt neki.
Lehet hogy újonc, nekem sem igazán fekszik hogy ő nyerje mega VB-t, de egyszer lenni kell egy ilyennek is, és sztem meg is érdemli.
pont idevág -
AMD Power
titán
válasz
venember83 #2686 üzenetére
korán van még hagyjál.
-
Peat;)
veterán
Én úgy gondolom Hamilton már elszállt (ma futam után olyasmit nyilatkozott hogy Prost és Senna nyomdokain halad, hát nemtom, ilyet talán a mezőnyből még Alonso mondott, Sennával kapcsolatosan de meg is kapta a magáét érte, jogosan, egy mai pilóta nem szeretem ha ilyat nyilatkozik, max eredményeket tekintve érheti utol mert nem tudhatja akkor milyen volt egy f1-es futam, persze nálunk jobban tudja így sokan el is hisszük/hiszik), így ettől nem kell aggódni. De ezt mindenki másképpen látja, attól függően mennyire szereti vagy sem, szerintem ez már nem változik, aki amilyennek most látja olyan is marad. Kimi. Na ő az aki máig nem szállt el, aki nem szeretné még az sem tudná rámondani ezt a jelzőt.
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #2672 üzenetére
Átjött. Én úgy gondolom nem száll el. Azt mondta Palik, hogy Hami egy komputer.
Ha elszáll úgysem lesz annyi drukkere. Azért vagyunk egy páran, akik már egy ideje drukkolunk neki, mert látjuk benn a tudást, a klasszist, és ő a jövő embere, aki már most világbajnok lehet. -
hunnylander
őstag
válasz
bolondember #2653 üzenetére
A korábbi versenyszériákban is rendre úgy elszállt magától, hogy az újabb szériákban ennek itta a levét.
Viszont ez már az F1, ahol a világbajnokok zöme el van szállva magától amikor a csúcson van. Ezt Hamilton is nehezen tudná elkerülni. A hírnév, siker, pénz életveszélyes mérgek, a legjobb személyiségeket is rendre tönkreteszik. Az viszont egy kicsiny pozitívum, hogy az apja a menedzsere és Ron Dennis (akinek rengeteget köszönhet) a csapatfőnöke. Mivé fajulna Briósnál.
Maci invázió!!!
-
manutdzoli
senior tag
Arra én is nagyon kíváncsi lennék.Kicsit bosszantó hogy amíg kimi versenyzett a mekiben mindig valamilyen hiba hátráltatta,és nem tudott vb lenni.Eligazol a ferrarihoz,és hamilton a mekiben egyből vb lesz.Semmi technikai hiba.De még alonsónál sem.Kicsit furcsa.Dehát ilyen az F1,valamit nagyon eltalált a McLaren.Remélem jövőre összejön kiminek a vb cím
-
Macka
veterán
válasz
manutdzoli #2671 üzenetére
Kíváncsi lennék mi lenne, ha most Kimi ülne a merciben....
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #2671 üzenetére
Nem is szoktam belekötni Kimi karrierjébe, már igazolta magát. Egyébként Kimi a bátyám nagy kedvence. Még a Ferrarit is megkedvelte miatta, pedig régebben ki nem állhatta őket.
Valójában lényegtelen is, hogy Kimi vagy Hamilton honnan jött. Az számít, hogy az F1-ben mit csinálnak.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #2668 üzenetére
Hamilton F1-es karrierje tényleg kivételes.Szinte mindent megnyert amit megtudott.
Kimi F1-es karrierje előtt szinte alig ment egy pár futamot.Azért ahhoz képest gyönyörű volt a debütásása. -
törölt tag
válasz
hunnylander #2668 üzenetére
Szvsz sokan nem látták F1 előtt az lehet a magyarázat.
-
hunnylander
őstag
Abban az időszakban Hamilton ezzel foglalatoskodott:
Lewis Hamilton continued his progress in the Intercontinental A (1999), Formula A (2000) and Formula Super A (2001) ranks, and became European Champion in 2000 with maximum points. In Formula A and Formula Super A, racing for TeamMBM.com, his team mate was Nico Rosberg, who would later drive for the Williams team in Formula One.
Komolyan nem értem, ha valaki azt fikázza, hogy honnan jött és miért? Na és Kimi?
Hamilton F1 előtti karierrje is kivételes. -
törölt tag
válasz
#31757056 #2662 üzenetére
Na persze, akkor MS-t, aki szintén nagyszerű esőmenő, hogy lehetett utolérnie Alonso-nak a HunRing-n?
Mert olyan egyszerű elől menni...bárki mehet olyan viszonyok között aki 3-4mp-re van a másiktól.
pl. Alonso sem vízfüggönyben törte meg az autóját..
Aki vízfüggönyben megy annak hihetetlen nehéz a dolga, aki pedig elől megy annak meg a megfelelő tempó megtalálása az. -
JJános
addikt
válasz
venember83 #2661 üzenetére
Azért sok közös van bennünk. Én is, például Alonsót ki nem állhatom. Nem akarunk támadni téged, csak mi látunk valamit Hamiban, amit mások nem, és ezt nem értjük. De sok közös van bennünk.
-
dragonfx
veterán
Szép volt Hamilton, innentől csak rajtad múlik.
Alonso hibázott benne volt ezena versenyen, ahogy másoktl isláttuk.
Kimi szép volt de ennek értelme már nincs max. az ezóstért lehetsz versenyben.
Kovalinennek gracca, de azért kiminek meg kellett volan tudnia előzze.
Massa Kubica csatája szép volt több ilyne kéne az F1ben ez az igazi verseny
Fettel Webber esete nevetséges bizonyították mekkora rutintalanok. -
snecy
senior tag
-
törölt tag
Hamilton volt ma az egész mezőnyben a legkönnyebb helyzetben, végig tisztán tudott menni, nem kellett senki mögött autóznia. Persze így is kell csinálni ezt ahogy ma nyert, szép munka is volt. De ezen a meccsen akárki utána tudta volna ezt csinálni, aki megszerzi a pole-t. De hát ő szerezte meg...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #2657 üzenetére
Utoljara leirom: Hamiltonnal semmi bajom, de nem tunik akkora nagy sztarnak, mint amennyire hype-oljak. De mindegy. No further comments, thank you
Alonsot viszont tenyleg ki nem allhatom
-
Kraptor
őstag
Nekem az elmult 5-7 évben 3 versenyző teljesítménye tetszett. 2005-ben Kimi nagyon állatul ment a Mercivel, mondjuk szegény mindig hátulról indult de feljött. 2006-ban meg Alfonz és Sumák csatája tetszett, majden olyan jó volt mint a régi csaták Hakkinennel. Valahogy akkor jobban is feküdt a Renault Alfonznak, legalább is erőszakosabb volt vele mint a Mercivel.
Haminek meg sok sikert..
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #2657 üzenetére
Egyik nagy riválisa sem tudta ezt ma utánacsinálni, pedig szerinted kinek van jóval kevesebb F1-es és vagy akármilyen szériás esős versenyes tapasztalata.
Az a vicc hogy a nagy esőmenő Alonso a saját hibájából esett ki, a többieknél is rengeteg elfékezést vagy kicsúszást láttam, Hamilton meg a relatív kevés esős tapasztalata ellenére rezzenéstelenül végigment.
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #2653 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de szvsz. nincs igazad.
Hamilton már mutatott sok gyönyörű előzést, és kemény körülmények között is megállta helyét. Ha meglesz a VB, akkor teljesen megérdemelten lesz meg.
Hamar beleszokott a jóba? És mi van azokkal, akik megkapták a jó autót, mint Barika, azt semmit sem mutattak vele, legfeljebb egy évben kétszer egy negyed verseny erejéig.Nem féltem Hamit, és nagyon jó pilóta.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #2640 üzenetére
Ne nevettess már. A folyamatos Hamilton fikázásod szinte már fáj. Nem kell burkoltan fogalmaznod, kimondhatod, hogy ki nem állhatod Hamilton-t.
nem tunik ki szerintem a mezonybol
Pedig a tabella legtetjén virít a neve.Csak egy kétszeres világbajnok nagyon tehetséges, tapasztalt és dörzsölt riválist nyom le házon belül, mindezt a betanuló évében. Ma is ment egy hibátlan futamot. Egyik nagy riválisa sem tudta ezt ma utánacsinálni, pedig szerinted kinek van jóval kevesebb F1-es és vagy akármilyen szériás esős versenyes tapasztalata.
nem mutatkozott be sehol
Akkor olvasd el ezt.egybol vb-autoba ult
Ő is benne van, hogy a McLaren azzá lett.Ha csak Alonso-n mulna, lehet hogy Kimi idén VB lenne. Egyébként hol kezdje F1-es karrierjét egy kivételes képességű McLaren nevelésű pilóta? Meglehet karrierje végéig McLaren pilóta lesz, már a mostani szavaiból is kitűnik, hogy nem bánná ezt. Ő nem/sem a Ferrari-t tartja az F1 csúcsának. Van ilyen.
unalmasabb pilota szvsz mint Alonso
Annak aki utálja, annak biztosan. -
snecy
senior tag
válasz
venember83 #2652 üzenetére
Nem ezen van a hangsúly..maga a feljövetel tényleg szép volt
Nekem csak az említett dolog szúrja a szemem, hogy sokan KR-t mindenképpen magasabb kvalitású versenyzőnek akarják beállítani Massánál, amire még az ilyen olcsó megoldásokkal mint amit ma láttunk rá is segítenek mesterségesen. -
bolondember
MODERÁTOR
Hamilton: nekünk tűnik úgy (nekünk=otthoniak), h Hamibaba valahogy, nem is tudom, h mondjam: beleszokott a jóba, és nem olyan kitörő örömmel fogadja a jó helyezéseket, mint szezon elején?
Én attól "tartok", h kegyetlenül elszáll magától, és ennek nem lesz jó vége... Ha tényleg nincs ott jövőre mellette Lonzi, akkor szvsz nem fog ilyen jól muzsikálni a Meki - főleg, ha egy "kezdő" kerül oda, akinek nincs annyi tapasztalata F-1 terén...majd meglátjuk - de szvsz "az első szinesbőrű"* versenyzőnkre nehéz napok fognak köszönteni... (ui.: Khartekiyan, mint indiai nem szinesbőrü volt?)
* - nem fajgyűlölet, csak ez folyt a csapból szezon előtt...
-
venember83
nagyúr
Ugyanakkor ok feljottek 21-22ik helyrol... Onnan meg harmadiknak es negyediknek lenni, hat ketlem, h magyarazkodniuk kene. De most attol, h Raikkonent sarazod be, attol meg nem lesz Hamilton szamomra valami nagy versenyzo. Ugyanakkor sajnos jelenleg se Massa se Raikkonen nem tunik annak szamomra (se)... De majd lesz valahogy.
mod: ja, nem a teljesitmenyet kell magyarazni, hanem egyszeruen nem tunik akkora asznak, pont ahogy PazsitZ mondja. De mostantol probalom nem hangoztatni eme velemenyem, mert ugy latom sokak lelkivilagaba belegazolok, pedig nem akarok. Beke veletek.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #2646 üzenetére
Te figyelj már...érzem a cinikusságot a hangodban
Pedig hidd el, Hamiltonnak nincs szüksége arra hogy a teljesítményét magyarázzuk, Raikkonennél már más a helyzetAzzal együtt hogy a Ferrari valamiért most első számúnak választotta, az elmúlt 3 versenyen Massa kétszer gyorsabb volt nála. Olaszországban KR elől esett ki, itt szintén előbb futott volna be, csak ugye gyermekded módon ki kellett venni őt a dolgok sűrűjéből.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #2646 üzenetére
Magny-Coursban Kubis a boxból kijövet durván rázárt Hamiltonra, de LH nem vette el a gázról a lábát, pedig nagyon veszélyes volt. Ebből a mezőnyből szerintem majdnem mindenki maga elé engedte volna abban a szituban Kubicát.
Monzában meg nem az volt a lényeg hogy gyorsabb volt a Mclaren, hanem az hogy volt köztük féktáv előtt vagy 200m távolság, mégis olyan sima előzés volt hogy tanítani lehetne. -
bnss
veterán
Igazad van, ezt nem vettem figyelembe, így azért érthetőbb miért tudott Massa ilyen "könnyen" Kubica előtt befutni.
(Látványos volt az biztos, ezért szeretem a rallye-t, ott is van látvány, bár az utóbbi évben már nem a látványért jártam ki versenyekre, hanem a munka miatt.
)
manutdzoli: egyetértek, csak ilyen körülmények között - szvsz - azért koskázatos volt ez az adok-kapok.
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ezt én is beszéltem már másokkal, hogy szvsz lehet egy Sutil, Rosberg is tudna ilyen eredményeket hozni, ha ők ülnének ott.
Persze az érdem Hamié és nem is mondom, hogy ne érdemelné meg amit összehozott, viszont még túl sok konkrét dolgot nem láttunk tőle, "egyszerűen csak nem hibázik".
De lehet ő is hibázna egy Spykerben pl...
Szóval nekem az egyedüli problémám, hogy a nagy sztárolás mellett én nem látom különlegesebbnek. -
snecy
senior tag
válasz
Engem meggyőzött pl. Kubica előzése Magy-Coursban, vagy Raikkonen előzése Monzában
-
manutdzoli
senior tag
válasz
#70869248 #2627 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy ha nem lett volna az a sok technikai probléma,akkor sokkal előrébb lennének a ferkások.Kimi a spanyol és az európa nagydíjon állt ki műszaki hibával.Massát kiintették a kanadai nagydíjon a 2.helyről,a magyar nagydíjon nem szerzett pontot,az olasz nagydíjon meg kiesett.Nagyon sok pontot vesztettek a ferkások
-
venember83
nagyúr
Majd meglassuk, de en nem erzek Hamiltonban semmi kulonoset, nem tunik ki szerintem a mezonybol. Ez mondjuk eppen azert is lehet pl, mert nem mutatkozott be sehol, hanem egybol vb-autoba ult. Szinte unalmasabb pilota szvsz mint Alonso, semmi erdekeset nem nyujt, bar jelenleg nem is kell, szoval nem tudhatjuk, de valamit villanthatna igazan, par erdekes elozes, vagy valami, azon kivul, h egyedul qrva gyors a palyan a jelenlegi legjobb autoban.
-
-
bnss
veterán
válasz
Xelloss #2631 üzenetére
Egyszer minden sorozat megszakad.
Finoman fogolmazva is érdekes verseny volt. Először a "rajt", aztán Raikonnen, Alonso bukásáról nem is beszélve. Én még nem jelentem ki, hogy világbajnok, bármi megeshet, mondjuk kicsi a valószínűsége, hogy kettőből kettő futamon egy pontot sem szerez Hamilton. Viszont a Massa-Kubica duó mutatványa tetszett a végén, Kubica arcára lettem volna kíváncsi, amikor Massa a bukótérből bevágott elé és megelőzte.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #2632 üzenetére
Ég és föld a két ember, ne viccelj..
Villeneuve 97-ben toronymagasan a legjobb autóban nyert, és még ígyis necces volt hogy egyáltalán VB tudott lenni, MS ugye az utolsó versenyig harcban állt a győzelemért, a többit nem kell ugye magyarázni.
Aki látta 97-et, az tudja hogy JV szarrá hibázta magát a versenyeken. Nem egyzser, sokszor.
Na most ehhez képest Hamiltontól én bakit nem láttam, ezen a versenyen meg mentálisan olyan erős volt, mint Alonso talán még soha. -
snecy
senior tag
válasz
venember83 #2620 üzenetére
Azért elég komolytalan hogy teamorderrel Massát kivették a versenyből
Ráadásul ilyen átlátszó módon, juj..
Az a baj hogy Hamilton ígyis úgyis VB, nem tudom erre miért volt szükség a Ferrari részéről. Kárpótlásul majd biztos nekiadják Brazíliát.. -
JJános
addikt
-
L.T.
tag
Sajnálom szegény Vettel-t
Szerintem hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy egy újonc lesz a 2007-es világbajnok -
Szabesz
őstag
válasz
venember83 #2628 üzenetére
köszönet
-
törölt tag
válasz
venember83 #2624 üzenetére
Neéz azt megmondani hogy hol ment el a Ferkának a VB, hiszen az sem biztos hogy a vetélytárs ilyen erős lett volna ha nincs a kémtörténet.
Taktikai baki volt itt is ott is szvsz (leginkább Hamilton esetében pl. Silvestone full eltaktikázott gumiválasztás, illetve Magny Cours a 3 kiállás..utolsó a verseny vége előtt 8 körrel, de Alonso-Montreal sem volt teljesen kerek).
Sztem a meghibásodások nem kellettek volna. -
venember83
nagyúr
válasz
#70869248 #2623 üzenetére
Akkor sem tartom fair megoldasnak, na mind1... Mindenesetre a Ferrarinak nagyon nem tetszik ez a magyarazkodasa, teljesiteni kene, nem magyarazkodni, utobbit mindig lehet. Egyet kell ertsek Peat;)el, ezt az evet a Ferrari taktikai teren szurta el, az a par technikai hiba meg belefert volna... De mar ez is mind1.
-
törölt tag
válasz
venember83 #2620 üzenetére
Szinte minden hiba megcsúszás...pl. vki elfékezi magát, vagy elsokallja a kanyarívet és elindul a hátulja. pl. Sato balesete Spa-ban MS-l is egy megcsúszás volt, ..és ott még a hideg gumik mentségére is szolgáltak (mégis kapott így sallert a hivatalos büntetés előtt
).
Nem árt az ha előzési manőver közben ellenőrzése alatt van az autó. -
venember83
nagyúr
Elnezest, nem olvastam (meg) vissza, most kerultem netkozelbe, de szerintem vicc volt, h Kubicat megbuntettek. Megcsuszott s pechjere pont nekiment Hamiltonnak, de ezert megbuntetni valakit
Szvsz egyszeru versenybaleset volt.
Kulonben grat Raikkonennek, nem volt semmi feljonni utolso elotti helyrol 3ra, bravo! Ugyanezt pedig Massa is megerdemli
-
Szabesz
őstag
Nincs meg valakinek az egész futam?
-
Peat;)
veterán
válasz
bolondember #2612 üzenetére
Nekem is, ez már nem az a Ferrari csapat. Amennyiben jobban taktikáznak a futamok alatt idén és nincs annyi műszaki hiba igazság szerint mind2 pilótájuk vb esélyesebb lett volna mint a mclarenesek szerintem. Nem Ferrarihoz megy vissza Brawn jövőre lehet tovább romlanak. Nekem mondjuk tetszene ha jövőre végre 2 másik csapat (is) esélyese lenne a vbnek a pilótáival együtt és nem a két sztár csapat, mert akkor megint megtalánák egymást a pályán kívűl.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
manutdzoli #2610 üzenetére
"Kimi pedig a köztes abroncsokat használta. Azt mondta, hogy minden rendben van" - ezért is csúszott ki a rajtrácsra felállás közben?
ez olyan furcsa mentegetőzés féle "nem is mi vagyunk a bűnösek, mi a körülmények áldozata vagyunk"-szagú dolog...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
bolondember #2606 üzenetére
Itt van hogy miért intermediate gumikkal indultak a ferrarik:
Massa nyilatkozata:
"Mi együtt döntöttünk a csapattal. Extrém esőgumikkal álltam fel a rajtrácsra, Kimi pedig a köztes abroncsokat használta. Azt mondta, hogy minden rendben van azokkal a gumikkal. Közben az eső is elállt, szóval úgy döntöttünk, hogy mindkét autóra intermediate abroncsokat teszünk. Nekem már teljesen mindegy volt, hiszen csak a csoda segíthetett volna abban, hogy világbajnok legyek. Szeretem a kockázatot, és ha bejött volna, még mindig versenyben lehetnék a címért.""A fő probléma az volt, hogy a többieknek nem engedték, hogy intermediate abroncsokkal kezdjék meg a versenyt, míg a Ferrarit erről senki nem tájékoztatta. Nagy hibát vétettünk. De ha a birtokunkban van ez az információ, a többiekhez hasonlóan nem hibázunk és nem rajtolunk el köztes gumikon. Nem voltunk tájékozottak."
A többiek megkapták időben a levelet,és időben átcserélték a gumikat.A ferrari nem kapta meg így nem cserélték át.Ennyi az egész.A ferrarik is hibáztak,hogy intermediate gumikat raktak fel,de lehet volt más is aki azt rakott fel,csak nekik időben szóltak és időben át tudták cserélni. -
PazsitZ
addikt
válasz
bolondember #2606 üzenetére
Amúgy tényleg érdekes. Már csak azért is, mert péntek környékén olyan hírek terjengtek, hogy 100%-os esélyt jósolnak az esőnek...
-
marsu
veterán
Még van két futam... a jelenlegi állás:
1. Lewis Hamilton 107 p
2. Fernando Alonso 95 p
3. Kimi Raikkönen 90 p
4. Felipe Massa 80 p
5. Nick Heidfeld 56 p
6. Robert Kubica 35 p
7. Heikki Kovalainen 30 p
8. Giancarlo Fisichella 21 p
9. Nico Rosberg 15 p
10. Alex Wurz 13 p -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #2593 üzenetére
Azt megmondom. Ha jól számolok, ami nem biztos, 1 ötöd esély Hamihoz képest Lonzinak. Olyan 18-19%, ha Hami 100.
Komoly. Azért esély. Bár Hami volt az egyetlen hibátlan produkció, a 'la Palik.
-
PazsitZ
addikt
Újabb botrány: Kijátszották a Ferrarit Japánban?
"Nem kaptunk e-mail üzenetet a sportfelügyelők döntéséről a verseny előtt. Megnéztük a leveleinket, és Stefano Domenicali csak 13:37-kor kapta meg az elektronikus üzenetet laptopjára" – mondta a Ferrari szóvivője.
A Renault főmérnöke, Pat Symonds is értetlenül állt a gumiszabály előtt, melyet akkor közölt a szövetség a csapatokkal, mikor már mindenkinek megvolt a versenystratégiája.
"Egy kicsit meglepődtem, különösen azért, mert 12 óra után már nem lehet változtatni az üzemanyag mennyiségen, és ez a szabály 12:15-kor jött ki. Egy kicsit érdekesnek találom"
[link] [link] -
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #2600 üzenetére
Két agyament a végén. "Azt a lelkesedést"(Palik)
Hát igen, viszont nem mindnek van olyan technikája, hogy mutasson valamit. Esős pálya a technikákat közel hozza.
-
Jadro
veterán
Huhh ez kemény volt a végén. Massa és Kubica.
Kicsit flúgos futam volt ez az egész, de Hamilton félelmetes.
Ferrari nagyon benézte a gumiválasztást, meg is lett az eredménye...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest