Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Megmondtak neki, h visszakerik a szolgalati Enzot meg az Adria-parti lakast is
Szoval inkabb segiti.b-type meg szvsz biztos visszajon, csak most elege van abbol, h nem szeretjuk Hamiltont, ha nem is fog irni, de olvasni fogja a topikot, sokan itthagytak mar, de mindig visszakerultek az emberek, beleertve magamat is
-
bnss
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek, Vettel végülis kapott büntetést? Már annyi hírt láttam, hogy már elvittek rendesen a málnásba". [link]
Motion_Blur: ez így van, csak egy kis eszmefuttatás volt az előző komentem.
Kíváncsi lennék, ha Massa megint Raikonnen elé keveredne, akkor mit találna ki a Ferrari... Vagy Massa - nyilatkozata alapján - félreállna Raikonnen elől? 
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Érdekes, lehet, hogy azt mondták, hogy x ezer euró jutalék, ha segíted mindenben Raikonnent a VB cím megszerzésében. Csak egy egyszerű feltételezés.

-
manutdzoli
senior tag
Massa nyilatkozata:„Ha szükséges segíteni fogom a csapatot abban, hogy még legyen esélyünk a versenyzői világbajnoki címre. [link]
Nemrég még azt mondta,hogy nem fog segíteni kiminek.
Massa:„Megpróbálom mindkétszer győzni, nem tervezem, hogy segítek neki (Räikkönennek)”
[link]Mi történt massával?Fejmosást kapott?

-
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Komolyan mondom számolni kéne, hány ember tette már ezt
Remélem azért nem gondoltad komolyan.(#3288) manutdzoli: Jah ok, bocsi.
, csak a hír címét olvasva hittem, hogy meggondolták magukat. Mai F1ben nem lepne meg egy ilyen.Vettel amúgy mit csinál mikor a pályán van? Az egy dolog, hogy el tudja vezetni a kocsit nem is rosszul, de azért igazán elgondolkozhatna rajta, hogy ez az F1 nem csak az ő külön bejáratú szériája

-
törölt tag
Én itthagyom ezt a topikot

Mindenki magyarázza ezt a Hamilton dolgot ahogy akarja, biztos talál ráillőt, olvasom hogy mik vannak és sztem nekem ennyi elég is volt ebből. üdv
-
manutdzoli
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mostanában nagyon hisztis alonso.Csak azért mert hamiltonnak jobban jött ki a lépés.nem lehet minden évben vb az ember.Azt kell mondjam ez az év egy újoncé.
"Annyit tudok, hogy érvényes szerződésem van a jövő évre, azonban van tíz másik olyan csapat, amely érdeklődik irántam"Tíz másik olyan csapat?Nem nagyon értem ezt,a mclarenen kívül össz.10 csapat van az F1-ben.A spyker meg a super aguri is érdeklődik alonso iránt?A csapatok felében már el van döntve a 2008-as felállás;mint pl:ferrari,bmw,red bull,honda,toro rosso.Elég furcsa lenne jövőre a spykerben látni alonsot.Hamilton biztos örülne,minden versenyen 2 kört verne rá

-
PazsitZ
addikt
Már ott a lámpa a ferrari boksznál
Vettel-t csak megbüntették egy kicsit [link]
Tudom nem lehet minden külön esetet modellezni és arra szabályt kitalálni, de néha tényleg elég következetlenek a döntések.
Jelen esetben még határozatlanok is voltak, először 10 rajthelyes, aztán semmi, most 5 rajthelyes
. -
soulcube
aktív tag
Épp most néztem meg a vasárnapi időjárás előrejelzést és bizony " wet race" lesz holnap.
Csak el ne felejtsenek szólni a Ferrari-nak.
-
PazsitZ
addikt
[link] Nem félnek, hogy lehalgatók vannak a dobozokban? Manapság nem tudhatja az ember...
Lassan tényleg olyan hatása van a dolgoknak, mintha egy hisztis kis kölyök lenne [link]
"Fontos, hogy tudd, miként kell nyerni, és miként kell veszíteni" Az egyész éves sírás-rívás után, ami még most is megy furcsa ezt pont Lonzi szájából hallani...
Raikkonen szerint könnyű volt Hamilton autója szerintem is könnyebb volt
-
T-Nagyon
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Hiába nem szerettem annyira Schumit, azért szerintem rá jobban lehetett építeni, mint Alonsora most...
Toyotáéknap pedig nem kívánom, hogy Alonsoval kerüljenek egy garázsba. -
A Renault viszont nem biztos hogy olyan vonzó csapat jelenleg. Teljesen más most a helyzet mint az elmúlt 2 évben amikor a Renault-Michelin kapcsolat még kisebb költségvetés mellett is rengeteget segített nekik a VB cím megszerzésében.
Jelenleg a Renault egy közepes költségvetésű csapat (5.), szerintem jövőre se lesz több beleszólásuk a VB címért folytatott kűzdelembe mint idén.Ezzel szemben a McLaren az egyik legtöbbet költő csapat az ex Ferraris főszponzor Voda is pumpálja beléjük a pénzt, ráadásul itt még a tapasztalat is megvan ahhoz hogy hatékonyan felhasználják ezt a költségvetést úgy hogy eredménye is legyen nem úgy mint pl. a Toyota, Honda esetén. Egy ilyen csapatot otthagyni nemcsak nehéz döntés lesz, hanem nagyon húzós lesz legyőzni is a következő években, hiszen jelenleg is csak a Ferrari van egyáltalán a közelükben.
-
T-Nagyon
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szerintem nem is fogjuk megtudni mi volt abban a kanyarban. Ha eddig nem találtak felvételt pár másodperccel korábbról, akkor már nem is fognak. Lehet, hogy a sport érdekében tették, mert túl ciki volt az amit tett Alo, vagy amit tettek vele...

-
manutdzoli
senior tag
Ha visszamegy a Renault-hoz,lehet kell 2év mire újra vb esélyes kocsit tudnak építeni.A toyotához hívták még állítólag,ott meg kéne még vagy 5év mire vb lenne.
Igaz amikor schumi a ferrarihoz igazolt neki is várni kellett 4évet mire újra vb legyen.De megérte.A toyotánál is alonora építenének mindent,mint anno schumacherre a ferrari. -
-Mike-
addikt
gumi hőmérséklet jelzés élő egyenesben rulez!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Hát, ha maradna az senkinek nem lenne jó. Lonzi, Ron, beleőrülnének, az tuti. Ron, mert nem tudna rendet tartani, Lonzi meg, mert nem bírna Hamival.

Bár ki tudja, de azért ne maradjon ott. Menjen vissza a Renaultba, azt bizonyítson. Kova meg elverné, azt a F1-et is otthagyná mérgében.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem volt arányos, de nem is ezt akartam érzékeltetni. T-Nagyon fórumtárs kb. úgy állította be a dolgot, mintha Ron bácsitól rettegnének a FIA-nál.
-
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nem tudták felvenni? Szvsz egy rakás kamera van a pályán, plusz ott a belső kamera.
Amúgy engem is érdekelne egy olyan video ahol látni mit csinál, hogy csinál. -
Vettel végül mégis kapott egy 5 rajthelyes büntit Kovalainen feltartásáért.
Rajtrács:
1 Hamilton, 2 Raikkonen
3 Massa, 4 Alonso
5 Coulthard, 6 Schumacher
7 Webber, 8 Heidfeld
9 Kubica, 10 Button
11 Liuzzi, 12 Trulli
13 Kovalainen, 14 Davidson
15 Rosberg, 16 Barrichello
17 Vettel, 18 Fisichella
19 Wurz, 20 Sato
21 Sutil, 22 Yamamoto -
venember83
nagyúr
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igazából az időt nem néztem. Ha annyi, akkor elnézést kérek, mert akkor nem alig birta, akkor simán. Bár lehet hogy nem jól emlékszem, de mintha elég sokáig ott lett volna DC a negyedik helyen.
A többi kínaiul van nekem.

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
80 milla? Azt megmondom. Azért annyira nem mertem gondolni. 8 mégcsak jó sok lett volna. 80? El bírnák éldegélni belőle.

Hát sajna igazából, még várni kell arra, hogy ki hova megy. De hami marad.

-
manutdzoli
senior tag
Nem tudták felvenni azt a jelenetet amikor alonso kiesett japánban.Csak össz-vissza rángatták a kamerát,én is nagyon kíváncsi lennék hogy technikai probléma,netán alonso rontott valamit.
Reggel látam azt a felvételt amit az egyik néző készített,és sztem is hibás hami.Azt mondta hogy az egész versenyen azt az ívet használta,de a safety car mögött nem kell akkora tapadás,szóval tudott volna menni a safety car mögött.Lehet beparázott hogy a webber-vettel páros gyorsabb nála.Nagyot lestem volna ha mindketten megelőzik hamit. -
koob
senior tag
magyar idő szerint mikor vannak a programok?
-
hunnylander
őstag
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem lenne pénz külön menedzserre?Anélkül is ott lenne minden futamon,ha nem Ő lenne a menedzsere.És igenis előnye van a bőrszínéből,de mind1.
-
JJános
addikt
Szerintem az nem jó érv, hogy bepánikolt, hogy ne előzze meg. Máskor is előfordult, hogy megelőztek, mert későn reagáltak, de akkor visszadták a helyet. Nem arra mondom, aki nem vehette volna vissza, hanem aki mellett elcsússzantak, és utánna helyretették a sorrendet.
Hami ne essen ki technikai probléma miatt, volt neki elég ebben az évben.

Én is szívesen megnézném, hogy Lonzi mit is csinált ott a palánknál.

-
hunnylander
őstag
Azért, mert 'rendre' (állandóan) ott van a csapatnál a boxban. Más szülőjét is szokták, mutatni, ha a csapatnál van. Még Kimi nagymamáját is mutatták. Mellesleg Anthony Hamilton a fia menedzsere, a fia meg sokat szerepel a közvetítésben, mert az egyik kulcsfigurája az eseményeknek, jóhogy képre kerül a papa.
-
Jarod1
veterán
Nos én láttam a youtube-on a videót, amit 1 néző készített, és szerintem Hamilton igen csak benne volt, Hami kiment a kanyarnál igencsak a szélire, Webber xerintem pánikolt nehogy az jöjjön ki hogy megelőzze hamit a Vetel meg túl közel ment...de hát ez van ..xerintem most Hamilton ki fog esni, technikai peobléma miatt... Apropó Valaki tud már olyan videóról ami mutatja miért ment a palánknak alonso Japánban?

-
hunnylander
őstag
Tagadhatatlan, hogy Hamilton jelentős hasznot húz a bőrszínéből.

Tagadhatatlan, hogy sokaknak nem tetszik se a színe, se a jó teljesítménye.
Tagadhatatlan, hogy a fehér színből -nel mégnagyobb hasznot lehet húzni, a történelem bízonyítja. Tagadhatatlan, hogy Hamilton ősei, hogyan kerültek Amerikába. Tagadhatatlan, hogy az egy aljas embertelen dolog. -
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor atfogalmazom ismet, mert lehet rosszul ertelmezted, Hamilton annak koszonheti vb cimet legfokepp, hogy:
-szvsz idei legjobb autoban ul;
-megbizhatoan es viszonylag gyorsan vezet;
-szerencses.
Ezeket gondolom nem vitatod?Az indokok amiket elozo hsz-ben felsorakoztattam pedig arra vonatkoztak, hogy pl miert is nem buntettek meg tobb izben, ami ismet, sokadrangu ervkent ugyan, de hozzasegitette a vb-cimhez. Most meg menjel, mert elkesel s kihul a kaja.
re#3247: Tagadhatatlan, h konnyebb ugy reklamozni es menedzselni valakit, hogy valamivel kitunik a tobbi fehereger
kozul. Nem bunkent irta aesir, hogy Hamilton fekete, csak megallapitotta, persze lehet nincs igaza... Hsz-t inkabb nem folytatom, mert F1rol kene beszeljunk, nem borszinrol. -
Jadro
veterán
Azért Hamilton papája is rendre feltűnik a közvetítésekben. Véletlen volna hogy ennyire kiemelik őt mindig? Azt nem mondom hogy jelentős előnyöket szerezne a bőrszíne miatt.
Mellesleg a néger kifejezés önmagában szerintem nem degradáló, persze lehet olyan szövegkörnyezet ahol ez az.
-
törölt tag
Igen Aesir, valóban senki nem tud kibújni a bőréből.
Lehet hogy sokakat foglalkoztat az hogy Hamilton szinesbőrű, azt is elfogadom hogy ennek valóban vannak szükséges marketing hozványai.
Én mindvégig mint 'csak' mint versenyzőről beszéltem, és teszem ez után is, Hamilton-ról.A PR pedig hasson azokra akik felveszik azt.

-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
te én ezt hagyom, komolyan, nem szoktam használni , de ez sztem már a szánalmas kategória, és ezzel nem akarlak megbántani, mert veled nincs bajom, sőt.
De érvekkel szeretek vitázni.
A jóétvágyat köszi, és mindenki másnak is
-
aesir
veterán
válasz
üzenetére
Egy normális világban senki nem csinált volna belőle PR-kampányt, hogy az "első színesbőrű pilóta a F1-ben" (mellesleg nem is az első, de ettől most tekintsünk el). Na, akkor ki a rasszista, aki négerez egy kicsit (mondjuk ránézésre tagadhatatlan hogy az), vagy aki egy kezdő pilóta bőrszínével csinál olyan szlogeneket ami olvasottságot hoz (tehát pénzt)?
Tagadhatatlan, hogy Hamilton jelentős hasznot húz a bőrszínéből. -
joergie
őstag
Atlantis így csak az nem derül ki hogy kiről van szó
Ennyi erővel törölhetnéd is a hsz-t.Külföldön úgy tanultam, hogy az n betűs tiltott szavon kívül gyakorlatilag bármi használható, így a feka, mint a fekete szleng változata, szerintem abszolút megállja a helyét, csupán a nyomatékosítás végett használtam.
Nem hiszem hogy sokan használnák az afro-amerikai kifejezést, főképp hogy pl Hamiltonnak semmi köze nincs Amerikához. -
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Te jó ég!
Na ezzel már tényleg nem lehet vitatkozni.
A McLaren-nél féltek hogy rasszizmussal vádolják meg őket, ezért nyerhet idén Hamilton VB címet....uhh
Na meg Bernie miatt persze.
Megyek inkább ősökhöz kajálni..
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Azert egyezunk meg, h Hamilton orokolte iden Alonso 2005os es 2006os malacat s bizony nem egyszer elnezoek voltak az illetekesek is vele szemben, mert ujonc, mert brit, mert a McLarennel van, mert feltek, h rasszizmussal vadoljak meg oket, stb, szoval sok okuk volt. Meg ugye Bernie is vagyott mar egy afro-amerikai-brit vilagbajnokra, mint linkelt korabbi nyilatkozatabol kiderult. De igy van ez jol, szerencse is kell a vb-cimhez, majd meglassuk mire megy kovetkezo evekben, azzal, hogy elso evben vilagbajnok lett (szerintem nyugodtan kijelenthetem) eleg nehez helyzetbe hozta magat

-
törölt tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Ez egy szép kerek ellentmondás

Hamilton ezek szerint nem a fair-play szerint versenyzett, mert nem engedte el a gyorsabb versenyzőt.
Bezzeg Kovalainen és Massa igen,...na de miért is?? Mert ők elengedték?!
Pont hogy nem, harcoltak kőkeményen a pozícióért ahogy kell.
...és szerencsésen nem lökték ki egymást.Az meg hozzátartozik, hogy Kubica nem a versenyen volt gyorsabb, hanem a verseny egy szakaszában, szerinted ha Hamilton autójából elkezd szépen fogyni a nafta, és gyorsul...mint ahogy gyorsult is,..Kubica belenéz a tükörbe és elengedte volna?
Persze hogy nem, hiszen versenyző...jól lecsesznék a csapatnál ha nem versenyezne.
-
JJános
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Lehet, hogy nekem más fogalmam van a fair-play-ról. Ha a versenypályán valakinek problémája akad, és a másik segít, akkor is, ha ezzel ő hátrányt szenved, az a fair-play.
Na most, a Formula 1, nem az a versenypálya, ahol pozícióharcban, csak úgy valakit elengednek. Még a gyengébb autók is feltartják büszkén a gyorsabbakat. És ez így jó!
Még a lekörözött sem mindíg ad szabad utat.
-
törölt tag
-
hunnylander
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Újabb magas labdák.
Az előzőeket lecsapta b-type, most én jövök.A 'csak mákos' egy nagyon hülye 'ténymegállapítás'. Inkább szerencséje is van, de volt amikor nem volt (pl. defekt).
Igen, Nico nagyon tehetséges. Viszont a 'nem jobban' az necces:
Lewis Hamilton continued his progress in the Intercontinental A (1999), Formula A (2000) and Formula Super A (2001) ranks, and became European Champion in 2000 with maximum points. In Formula A and Formula Super A, racing for TeamMBM.com, his team mate was Nico Rosberg, who would later drive for the Williams team in Formula One.Kubica nem nézett előre, a visszapillantók gyakorlatilag minden versenyzőnél használhatatlanok voltak. Kubica még Massa-t is kilökte a finish-nél, ha Massa nem jött volna vissza és nem előzött volna vissza azért is elmeszelhették volna Kubica-t. Tisztátalan stílusú versenyző.
A pole pozició édes kevés volt, Haminak elől tempót is kellett mennie, nem volt előtte 'referencia', féktávokat, sebességet belőni.

-
JJános
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Fair-play? Ember! Hol élsz? Itt kőkemény verseny van! Nem láttad mit dolgozott Massa, és Kubica a 6. helyért? Most engedje el, mert gyorsabb, vagy máshonnan veszi a kanyart, és jobban jön ki? Azt hiszem Massa választ adott erre legutóbb.
Lonzi az utolsó körében volt csak gyorsabb, ahogy én láttam!
-
Gyuri27
félisten
válasz
joergie
üzenetére
Nana. Itt ne négerezzünk.
Ahogy ne szidjuk a latin versenyzőket se mert nem fehérek!
Lehet arogáns is. Én pl soha nem szerettem MS-t. De attól még nem kell szidni.
A kérdés az amit irtam, hogy a sikerhez mennyiben járult hozzá a ferrari anyag?Atlantis: gyors vagy
A kérdésre reflektálsz?
-
Atlantis
veterán
válasz
üzenetére
Ha láthatóan gyorsabban jön és benn tud maradni, akkor a fair-play miatt kéne neki helyet hagyni. Ahogy mondod, figyeljen a kanyarra is és nézze a tükröt is, az ő szintjükön ez esőben sem kellene, hogy gondot okozzon.
A büntetést mikor kiosztották, tudták, hogy veszteség nélkül jött vissza. Ezzel a büntetéssel csak annyit értek el, hogy tudatosítsák: "nono, Hamiltonhoz nem nyúlunk". Bármely más versenyzőpárosnál ez tipikus versenybalesetnek minősült volna. Még szárazon is, nemhogy esőben.
JJános: Alig bírta? Jaja, csak egy másodperccel verte el DC-t.
Meglátjuk még, gyanús az a taktitka, a hétvége többi részén nem volt semmi baj Alonso tempójával. -
joergie
őstag
Moderálva by Atlantis.
Egy versenyző se volt még ennyire arrogáns.
Remélem lonzinak sikerül elintézni, hogy távozzék a csapattól.
Valahogy többet, vagy inkább mást vártam a meki-lonzi házasságból.
Legszívesebben redbullban látnám.
Na kifakadtam. Ez már kellett
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Alonzónak problémája lehet? Aha! David Coulthardot alig birta a negyedik helyről letolni. Minden baja van neki, szerintem!

Bajnokavatás? Legyen!
Már nagyon várom.Hát sajna a vélemények megoszlanak Hamiról, de én is elfogult vagyok! Hajrá Hami!

-
törölt tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Dehogynem jelenthet ez egy VB címet, elég csak abba belegondolni hogy harcban áll a címért, Alonso-nak miért csökkentek le az esélyei? Mert kiesett.
Amennyiben Hamilon kiesik mert Kubica nem tudta tisztán megelőzni, és Alonso pedig nem esik ki akkor máris milyen más a helyzet.
A két versenyző közül összehasonlíthatlanul Hamilton veszített volna többet egy kieséssel, két futammal az idény vége előtt, ezt látni kell szvsz.
Persze így utólag veszteség nélkül visszajött, csak időt bukott. Na de ez ugye nem minden ütközésnél szokott így történni.
..és persze, a tükröt nézni kell...egyfelől ha lát benne valamit, másfelől az sem baj ha ilyen körülmények között egy nehéz autóval a kanyarra figyel..amiben éppen benne voltak.
Másfelől elég érdekes megközelítés, hogy ha a hátsó előzni akar nézem a tükröt, és akkor hagyok neki helyet. -
Atlantis
veterán
válasz
üzenetére
Előzni készülő versenyzőnek kell figyelnie, de a kanyarodás előtt azért nem árt belenézni a tükörbe, valaki nem előz-e nagy gázzal.
Dehogy jelentett az egy VB címet. Az is csak egy pozíció volt. Kipördült, de veszteség nélkül vissza tudott jönni, ezt figyelembe véve kellett volna döntenie a versenybíróságnak. Mégha veszt is pár helyet, akkor is pontot szerezhetett volna és a VB címe nem biztos, hogy elúszik.
Ilyen alapon a Ferrari is VB-címet vesztett a megkésett e-mail miatt, miért nem törlik a versenyben szerzett pontjait mindenkinek?
snecy: Alonso-t idén több balszerencse érte, vagy akár mondhatjuk azt is, hogy többet hibázott, ez igaz. A piszkosságokba ne menjünk bele, mindkettejük keze benne van a dologban, meg a csapat sem ártatlan. Nem is azt mondtam, hogy nem érdemli meg a VB címet. Csak annyit, hogy a tehetsége mellett mákos, de ez is kell hozzá. Kicsit talán már kivételeznek is vele, hogy segítsék, mert nagyszerű lehetőség a sportnak marketing-szempotból is a srác. Méghogy jobb bajnok lenne, mint Alonso? Ugyan Bernie, miért, honnan tudod, mi lesz majd, ha valaki őt is megszorongatja, ha kevésbé lesz szerencsés, kevésbé lesz jó az autó(aminél a Mekinél van esély, elég hullámzó évről-évre nézve a teljesítményük) és elmúlnak a dicső napok? Ezt még nem tudhatjuk.
-
snecy
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Lehet hogy van ennyire jó Kovalainen és Rosberg is, nem zárom ki a lehetőségét, sőt...nagyon tehetséges versenyzők. Viszont amikor Hamilton egy 2x VB-vel szemben állta a sarat,(meg a piszokságokat is..lásd Hungaroringi box eset, vagy az, hogy Ausztráliában és Monacoban egyzserűen Alonso mögé parancsolták) mi több meg is verte, innetől kezdve csak a mákra fogni bármit is, hát nem tudom
57 évnyi Formula-1 történetét írta át ez a gyerek. -
törölt tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Kubica-nál mindig az előzni készülő versenyzőnek kell figyelnie, ez mindig így volt és valszeg így is lesz.
Egy előzést meg kell tudni csinálni...az nem elég hogy gyorsabb vagy.
Gyorsabb volt MS Imola-ban Alonso-nál tavaly előtt, mégsem ment neki...pedig ott még a visszapillantóban is lehetett látni.
Az nem elég hogy gyorsabb..gyorsabb lehet sok mindentől, pl. Kubica esetében a súlykülönbségtől. Az meg a másik, hogy Kubica-nak ez csak egy pozíció volt, de ha Hamilton versenyét tönkreteszi, az egy VB cím a másiknak.
Az egyikre elég egy szerencsés verseny, a másik mögé le kell tenni egy egész kőkeményen teljesített idényt.
Na ezzel együtt kellett volna Kubica-nak előznie.
Nem tudta megcsinálni, kilökte Hamilton-t, szvsz tök jogos a büntetés. -
Atlantis
veterán
Ez nem elfogultság, ténymegállapítás. Ennyire még Alonso sem volt szerencsés a Renault-nál. Tény azonban az is, hogy tehetséges Hamilton, de szerintem nem jobban, mint Heikki, vagy Nico. Egyszerűen egy jó autót kapott, ami idén nem akar elromlani és versenyen is minden negatív helyzetből jól tud kijönni.
b-type: hál'Isten, nem vagyunk egyformák. Szerintem meg te nem látod jól...Kubicát észrevehette volna, ha nem csak megy bele a világba, de még ha nem is, akkor sem kellett volna büntetni, ami érzésem szerint nem is lett volna, ha nem Hamilton a "szenvedő" fél. Gyors volt az igaz, de mint írtam, nem zavarta senki. Tény azonban, hogy ahhoz szombaton oda kellett tennie az időmérőn és valóban jól abszolválja az új pályákat.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az ilyesfajta elfogultságtól kész vagyok

-
törölt tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Hát sztem rosszul látod

Egyfelől az egész verseny alatt Hamilton volt a leggyorsabb, végig..az elejétől a leintésig.
egyedül Kovalainen tudott elfogadható arányt hozni vele szemben, 30:37.
Az meg hogy elől volt, egyfelől elől sem könnyű autózni (MS-t is megelőzte Alonso tavaly a HunRing-n ha jól tudom...pedig MS volt elől), másfelől azt meg kellett szerezni.
Az SC alatt sem hibázott vezetéstechnikailag, nem azért maradt le mert megcsúszott vagy ilyesmi..azért maradt le mert más ívre ment.
Webber-nek sem volt esélye, mert Mark is csak a kiállása előtt volt gyorsabb (amikor már a Mergák nehéz autóval mentek), és miután kiállt, rá nem sokkal jött az Alonso miatti SC.
Számára addig szerencsésen alakult a futam..addig.Kubica meg nekiment Hamilton-nak.
Hamilton több olyan pályán is ment idén ahol előtte még nem, mint pl. a mostani is ilyen.
Az előző futam mindenkinek új volt, és ő nem hibázott rajta, ő rajtolt az első helyről, és megnyerte a futamot. -
hunnylander
őstag
Csak mákos.

-
Atlantis
veterán
Úgy értem, SC mögött bénázott.
Hja kérem, úgy könnyű, hogy neki nem kell az előtte haladók vízfüggönyén átlátni. Bezzeg amint elé állt az SC és zavarta a kilátásban, egyből hibázott, pedig versenytempó közelében sem voltak.
Amúgy pörgött is, amikor Kubica megsegítette
, ami miatt megint csak Hamilton volt hibás. Állítása szerint nem látta a tükörben, mert rosszak voltak a körülmények...Kubicát meg egy ilyen miatt büntették meg.
Hozzáteszem, nem azért írom ezt mert Kubica BMW-s, bárki esetén igazságtalannak érezném azt a büntetést. -
Atlantis
veterán
Hamilton miért? Eddig két esős versenye volt, abból az egyiken kicsúszott(Nürburgring), de visszadaruzták és a múlt hetin is hibázgatott bőszen. Csak mákos, esőben szerintem még nem nevezhető favoritnak, ámbár ha így folytatja, eljut arra a szintre.
Azért Kimi sem megy rosszul vízen és talán Heikki sem, bár az ő esős képességeiről sem vagyok még meggyőzve.
-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Először legyen világbajnok ....

-
marsu
veterán
Hamilton-nak egyre jobb esélye van a világbajnoki cím megnyerésére ...
Hamarosan kiderül!

-
törölt tag
válasz
Atlantis
üzenetére
sztem a Bímerek már a jövő évre készülnek, már mindenki lenyilatkozta tölük, hogy olyan helyzetbe kerültek haol ők sem tudnak előrébb lépni, és rájuk sem veszélyes más csapat...pláne hogy a McLaren kiesésével megörököltek még egy helyet a gyártók versenyében.
Szal sztem már jövő évi dolgokat nézhetnek, vagy taktikát próbálhatnak...vagy na ők aztán tényleg rákészülhetnek egy esős beállításra holnapra.. -
(Kolombusz)
veterán
Hamiltonnak szerencséje is volt.
Se előtte, se mögötte nem volt senki a felvezető körön, nem kellett széthajtani a gumiját, bitztos nem szemcsésedett, mig a két Ferkának, meg Alonsonak igen.Ralf jó volt, szerintem jövőre világbajnok lesz.

-
snecy
senior tag
Nem tudom a taktikákat, meg hogy ki készült esőre meg ki nem, de Hamilton köre elég erős volt.
A versenyre viszont erősebbnek érzem a Ferrarit, majd meglátjuk. Unfairnando meg csak a felhőszakadásban bízhat.Másrészt rossz nézni hogy a Mclarenek és Ferrarik után milyen hatalmas a szakadék..már mindenki a jövő évre fejlesztene az első négyesen kívül?
Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Marmint Schumacher.
Szoval inkabb segiti.
Kíváncsi lennék, ha Massa megint Raikonnen elé keveredne, akkor mit találna ki a Ferrari... Vagy Massa - nyilatkozata alapján - félreállna Raikonnen elől?

, csak a hír címét olvasva hittem, hogy meggondolták magukat. Mai F1ben nem lepne meg egy ilyen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)