Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
takagi is többet volt a falon, mint a pályán

-
snecy
senior tag
válasz
üzenetére
Hát, a Ferrari önmagában elég nehezen élne meg akkor, ha csak az autóeladási adatokat néznénk..egyre kevesebbet adnak el belőlük, ráadásul náluk a gyártás az utcai autóknál nem úgy megy mint a Toyotánál, BMW-nél vagy a Hondánál, nincs tömegtermelés, ergo szemléletben teljesen eltérnek, és inkább a magáncsapathoz vannak közelebb, még akkoris ha a Fiat ott van a háttérben.
-
soulcube
aktív tag
Új hír:
2005: Jordan-Toyota
2006: Midland
2007: Spyker
2008: ???
[link] -
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az F1-ben általában sohasem a nagy autókonszernek voltak a legsikeresebbek a szemléletük miatt, inkább a magáncsapatok a gyári támogatással.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mint a legtöbb japán, semmire. Ha nem zúz autót akkor már van haszna

-
koob
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
vsz hozza majd a szokásos színvonalat
de kivételek mindig lehetnek 
-
manutdzoli
senior tag
[link]
Nakajima a Toyotánál?
Na kíváncsi leszek mire lesz képes.Még egy japán,még egy kamikaze??
Vagy ő valami japán szupertehetség?
-
manutdzoli
senior tag
Remélem még 5xvb sem lesz.
Az igaz hogy ha schumi és lonzi egész életükben együtt versenyeztek volna akkor valószínű hogy schumi lett volna jobb összetettben.Azért mert 2006-ban megverte alonso schumit attól függetlenül nem jobb.Schumi egy kicsit szerencsétlen volt,ha év elejétől jó lett volna a ferrari tuti már 8x vb-ként ülne jean todt mellett.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Erről van szó! Jó pilóta, és amikor versenyezni kezdett, még szurkoltam neki.
Aztán megnyúlt a képe(ez a fotókon is látható), aztán meg nyafogós lett, és ma már nagyon nem bírom Lonzit. És Lonzi lehet, hogy elverte Sumit, de a nyomába sem ér, mert nem is lesz hatszoros vb! És ha Sumi és Lonzi egész életükben együtt versenyeztek volna, Lonzi nagyon alul maradt volna. Most meg Hamitól is fél, hogy nem tudja megelőzni.
Ajánlok egy alkut Lonzi drukkereinek. Lássuk mit csinál Monzában! Ha győz, meghajlok tudása előtt, és kétszer leirom, hogy Lonzi a bajnok!
Ha viszont nem győz, és még Hami is előtte végez, akkor minden Lonzi drukker, úgy köszönjön legalább két alkalommal, hogy Ferraris jó reggelt, vagy Hamiltonos jó reggelt!
[Szerkesztve] -
Adrián29
aktív tag
Szép derüs Alonsós napot mindenkinek!
Lehet már tudni,hogy ki melyik csapatnál fog versenyezni jövőre? -
Csipisz
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Úgy látom, te nagyon nem szereted Alonsót.
-
soulcube
aktív tag
Egyre jobban kezdenek elterjedni a villanyfényes versenyek. Lehet, hogy Szingapúr után egy újabb ország is rendezhetne még egy éjszakai viadalt.
[link]
Igaz, hogy MotoGP-s pálya de biztos, hogy megfelelne az F1-nek is. -
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
SCHUMACHER WHO?
![[kép] [kép]](http://mundoideal.com/archivos/schumacherwho.jpg)
És igen, síkagyú szurkolókat minden versenyző táborában lehet találni.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Bazzeg nem semmi tarsalgas folyik itt, mindjart lesullyedek -Mike- fikazos szintjere

Kulonben 1ik Renault-szerelon volt Who's Schumi?-s polo, emlekeim szerint.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mikor láttál Alonson ilyen feliratú pólót??? Ekkora ferdítést...

-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Csak nem tudom,hogy miköze ennek,hogy 2-szeres Vb-nok...,és legyőzte Schumit.
ehh
-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Persze

-
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Persze,hogy nehéz elfogadni mert ez a tény.
Lh -ra meg az idény végén térjünk vissza. -
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Persze nehéz egy Shumi drukkernek ezt elfogadni.Azt azért ne felejsd el,hogy nem csak Shuminak voltak műszaki próblémája....
De ez a tény.Lehet ezt nem elfogadni,és mindenre választ kreálni... -
Adrián29
aktív tag
Privát vélemyényem az,hogy én természetesen azt szeretném ha a favoritom lenne vb-ok.
De ha neki nem sikerűl akkor Kiminek fogok drukkolni.
Nagyon szimpatikus,és az egyik legjobb pilótának tartom a mezőnyben.
Massának nem egyenletes a teljesítménye,valamikor fantasztikusan megy,olykor meg nagyokat hibázik.
[Szerkesztve] -
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
M Schumit én is nagyon szeretem,és tisztelem.
De Alonsó legyőzte.
Alonsót 2 éve senki nem tudta legyőzni,és nem hinném,hogy Lh -ak sikerülhet.
Ha igen,akkor tévedtem. -
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Piquet Jr-ról még azt sem tudjuk mire lenne képes élesben, de sokan már most tömjénezik

-
Adrián29
aktív tag
Most Alonsós szép estét

Na szóval itt ált mindenkinek van favoritja.Nekem is,és gondolom ez nem baj,hogy igy köszönök
Nekem nincs bajom egyik ferka pilótával sem,Kimi még szimpi is,Massáról meg inkább nem mondok semmit.
De úgy érzem a Ferka az egyéni vb-t elbukta,bár vannak csodák... -
Adrián29
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azért erre nem vennék mérget...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
respekt és tisztelet!

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Király voltál MS!

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem lehetetlen. Csupan lenyegesen jobban kell birja a nyomast mint az izooktán (szabad forditas).
Racing fuels, straight ethanol, AvGas and liquified petroleum gas (LPG) typically have octane ratings of 110 or significantly higher - ethanol's RON is 107 (MON 89, AKI 98) - forras wiki.
proper: azert ne legyel annyira felreertheto
[Szerkesztve] -
proper
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megvárhatta volna hogy jubiláljon
idén biztos elpáholta volna a mezönyt, hiányzik a pályáról 
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
A Forma-1 történetének egyik legfényesebb csillaga éppen 15 évvel ezelőtt ragyogott fel...
[link]
-
snecy
senior tag
Monza, 4. nap
[link] -
soulcube
aktív tag
Régebben azt is tervezték, hogy a jobb szélárnyék elérése miatt a hátsó terelőszárnyat kettévágják, két téglalappá. Közte meg nem lett volna semmi és állítólag többet tudnának úgy előzni. Na ez az amit sztem NE !
Meg a Ferrari engedélyeztetni akarta, hogy olyan anyagból készíthessen első vez.szárnyat, ami a kisebb sérülések után pár tizedmásodperccel visszaalakul. Természetesen nem hagyták jóvá. Nem sokkal utána kitalálták, hogy olyan anyagokat kellene használni ami visszanyeri eredeti alakját, hogy ne kelljen sok szárnyat meg légterelőelemet gyártani, ezáltal csökkentve a költségeket meg kímélve a környezetet.
Na ezt ki érti ?
-
wildrain
addikt
Közben utánanéztem, a NASCAR benzint használ, de nem úgy, mint az F1, hogy közel ugyanazt, amit az utcán is lehet tankolni, hanem speciális, 110-es oktánszámút.
Azzal egyetértek, hogy az USA pofátlanul nyomatja a füstöt, és nem hajlandó tenni ellene, de attól még a Föld többi országa tehet a környezetszennyezés ellen. Azonkívül érdekes lesz látni, ahogy ezek az eddig szokatlan technológiák megjelennek az F1-ben, és talán sokat lendít az utcai hibrid autók fejlettségén is. Szerintem az FIA úgysem megy el addig, hogy jelentősen visszaessen a sebesség, mert ők is nagyon jól tudják, hogy az F1-nek meg kell maradnia királykategóriának. Csak annyit akarnak elérni, hogy ne legyen veszélyesen magas, ne növekedjen évről évre. Engem ez már kielégít, és ha elérik, hogy a pályán az azonos autók egymástól 5 m-re is tudnak körözni, vagy akár előzni is tudnak, akkor elégedett leszek. -
ronaldo
őstag
válasz
soulcube
üzenetére
Dehogynem, sőt egy kis kurbli is lesz benne, a tankolásnál és kerékcserénél (amit gémeskúttal fognak csinálni, mer' biovilág van) tekergetheti minden versenyző, hogy az utána következő egy-két kört a kurbli által visszatáplált energiából tehesse meg.
Közben a szétnyalt golyójú Nascarban meg Champ Carban versenyhétvégénként többszáz(több ezer) hektoliter benzint égethetnek el, meg 6-7-8 literes V8-assal kell óvodábahordani a gyereket, mert az Amerika b*zdmeg. Ők fosnak az egészre, max. jól a pofádbaröhögnek, mivel legalább 40%-ban ők a felelősek a környezet pusztulásáért (amit ha viszonyítunk a népességükhöz, legalább olyan bravúr mint az egy főre eső nobeldíjak száma itthon), de persze az európaiaknak kell görcsölniük a környezetvédelemmel...
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Magát a Renault-t sem értem hogy miért szenved itt magával, pár éve világosan megmondták hogy nem terveznek hosszú távon az F1-ben, megszerzik a bajnoki címet aztán lelépnek..
Na meg ha úgy látják hogy csak feneketlen kút az egész, akkor nem fognak bele újra annyi pénzt pumpálni, hogy az élre kerülhessenek. -
soulcube
aktív tag
Forma-1 2009: hosszú első vezetőszárny, magas hátsó vezetőszárny, slick gumik.
Nem is rossz...
[link] -
hunnylander
őstag
Mert nem ejtették a fejére. Alonso Meki szerződéséből való kivásárlása felemésztené a Renault éves profitjának jelentős részét.
Vagy ha talán azt nem is (bár nem tudom jelenleg Renault-éknál hogy megy mostanában a szekér), de az F1-es büdzséjükbe biztos, hogy nem fér bele. Állítólag a Telefonica cég talán besegítene a dologban. -
soulcube
aktív tag
Kicsit rizikós amit a Ferrari csinál, mármint a jövő évre nézve.
Az viszont egyértelműen látszik, hogy még nem tettek le a vb címekről.
Mi sül majd ki ebből ? Sztem a két pilóta mostmár minden-mindegy alapon a hátralévő futamokon széthajtják majd a kocsit.
[link]
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://wildrain.tvn.hu/schumacherwho.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

![[kép] [kép]](http://www.derapate.it/img/_Centreline_%20Downwash_Generating_wing_project.jpg)