Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
kerjani
aktív tag
Jövőre milyen rajtszámmal indulnak a Mclarenek? (ha indulnak)
24, 25?
mod: ha nem Hamilton nyeri a vb-t
[Szerkesztve] -
Pilács
senior tag
''A különleges feltételek miatt azonban, mivel az FIA a bizonyítékok beszolgáltatása ellenében védettséget biztosított a számukra, a versenyzők pontjaiból nem történik levonás.''
Akkor lehet mégis csak a pilótáknak köszönhető a megbuktatás? Csak azért hogy ők ne bukjanak? Azaz tudták hogy milyen autóval nyernek... na mind1
''A WMSC a McLaren 2008-as autójáról részletes technikai tájékoztatást kap, és 2007. decemberében esedékes ülésén dönt arról, hogy a csapatra ki kell-e szabni valamilyen büntetést a 2008-as idényben is, és ha igen, milyet.''
Akkor még sincs vége még ennek
-
AMD Power
titán
Én csak azt sajnálom , hogy ha LH ebben az évben lesz VB akkor ez elég nagy árnyékot fog vetni az eredményére.
-
AMD Power
titán
Meg érdemelte ezt a McLaren. Ennyi a véleményem a döntésről.
-
Pilács
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
''A csapatnak ezen túlmenően 100 millió dollárnak megfelelő pénzbüntetést kell fizetnie, de ebbe beleszámít az az összeg is, amitől az istálló a FOM-tól kapott bevételekből elesik a pontlevonás miatt.''
-
lacafaca
addikt
gondolod? megsúgom:nem.
ilyen áron nem kell vb cím és ez nem is szórakoztat. a mai f1 már szinte nem is szól másról mint egymás fúrásáról. szar ez ahogy van és a FIA a mai döntésével egy lapáttal még rátett erre...innentől kezdve a pénzel már mindent meg lehet itt is oldani... szarkupac... -
eXodus
őstag
Haha megérdemelte a McsíterLaren.
Szánalom banda, lonpnak, csalnak, hazudnak.
A szurkoloi örüljenek h nem vették el a versenyzői pontjait, ha már nekünk tönkretették az idei f1et.
Szánalom banda!!!!!! -
Dumb
senior tag
A 100 millát a Vodafone mellényzsebből kicsengeti
Vagy otthagyja őket 
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ez csak az, hogy igy nem részesül a közvetitési dijakból, és a 100m bukott cash kisebb összeg, mint amennyit ez által buknak.
-
attisx
addikt
Sajnos, megérdemelte a McLaren azt amit kapott.
Böszmék voltak. De talán tanulnak a dologból...
A megmaradt Meki fanoknak: [link]
(A kőzáport elkerülendő, csak link)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
hatalmass a nap linkje

-
venember83
nagyúr
less the FOM income lost as a result of the points deduction - ezt megmagyarazna valaki? Koszonom.
Full szoveg: Furthermore, the team will pay a fine equal to 100 million dollar, less the FOM income lost as a result of the points deduction.
forras: [link]
mod: tudok angolul, de nem ertem...
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még reagálhatok erre is : ''probléma, hogy a Ferrari, aki a károsult fél, mit kap kárpótlásként?''
Határozd meg, hogymi a csapat kára! Ővék a konstruktőri cím, övék az erkölcsi győzelem!
Hisz a McLaren egy csaló, meg amúgy is a Ferrari copy-ja.
Meg erre is: ''Összegezve: a McLaren jól elkúrta nekünk ezt az évet.''
Bezzeg akkor nem kúrta volna el, ha mózliék kizárták volna őket. Igaz?
-
Peat;)
veterán
''A Ferrari elfogadja a Nemzetközi Automobil-szövetség döntését, amely megbüntette a McLaren Mercedes csapatot a Nemzetközi Sportkódex 151c cikkének megsértése miatt.''
''Az új bizonyíték fényében, a tények és a magatartás rendkívül súlyos természete, valamint a sport érdekeinek durva megsértése bizonyítást nyert.''
''A Ferrari elégedett, amiért kiderült az igazság''- állt az olasz csapat közleményében.
forrás: f1hirek.hu, holnap kíváncsi vok mennyi igazság derül ki, ha elégedett a ferrari én nem tudom elékpzelni az autó másolását, így szerintem meg jogos hogy az előny mértékéhez képest nem zárták ki a pilótákat. -
george11
addikt
Szerintem örülnie kéne a Mclarennek(és a szurkolóinak), hogy nem zárták ki őket a sunyiba, mert benne volt a pakliban az is.
Első körben nem büntették őket, de a másodikban igen, mert előkerültek újabb bizonyítékok. Ennyi nem elég?
''Ítéletet fél ötre ígértek, de végül négyórás vita lett belőle, mert a tanács vezetői a McLaren kizárását javasolták a szavazás előtt.''
Erről ennyit. Ha nem lett volna nyomós indok rá, akkor nemhiszem, hogy a kizárás lett volna a kiindulási alap a szavazás kezdetén.
Másrészt, még lehet, hogy jobb is, hogy nem tudjuk mi alapján döntöttek, mert akkor mégnagyobb botrány lenne. -
venember83
nagyúr
Ezzel a konstruktori vb-cimmel vegleg lezarodik a Schumi-fele sikersorozat, mintegy keretbe foglalja a Ferrari ezen korszakat. Csak remelni tudom, h ezutan nem kell sok evig varni a kovetkezo egyeni es konstruktori vb-cimre.
Kulonben meg szerintem a FIA-nak ez az uj agressziv koltsegcsokkentesi politikaja
Peat;): Ha meg elegedetlen lenne a Ferrari, akkor az lenne a baj, h semmivel sem elegedett, megis szerinted mi lenne a helyes magatartas az olaszok reszerol? Nincs helyes magatartas, segitek.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
duplán ment

[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én úgy tudom hogy a konstruktőri első helyezett jelentős pénzekhez jut. Gondolom ez az anyagi kárpótlás, a mclarenhez képest (mivel meg elcseszte az évet írjuk így), a jövő éviben a ferrari anyagi előnnyel indulhat. Az mindenesetre érdekes hogy a ferrari elégedett a döntéssel. Ez sokat elárul, számomra legalábbis. Az is hogy még régebben azt írtad hogy a konstruktőri kizárást tartod jogosnak. Azóta meg nem változott semmi így nem lehetett nagy meglepetés. (sajnos hogy még mindig nem tudunk többet!) Ez az egész nem ér annyit hogy ennyire kiakadjon az ember..peace.
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
én nem

-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Stepney is csak egy szegény áldozat mi?
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tipikus nesze semmi fogdmeg jól esete. a mekláren meg egy rakás szarkupac, tetején ronnal. tényleg tönkretették a nép szórakozását az idei évben és ha másért nem, hát ezért megérdemelnék, hogy eltiltsák őket a jövő évtől (is)
-
hunnylander
őstag
Ferrari 'sastisfied' with FIA decision / A Ferrari elégedett az FIA döntésével [link]
-
Pilács
senior tag
Az a gáz, hogy nem csak a Ferrarival szemben kerültek előnybe, itt a BNW-t senki se veszi számításba?
Mi lett volna ha a ! BNW a fejére nől a McLarennek... Ezek csak feltételezések, mert ugye az lett ami most van. Szal tökmind1 a McLaren télleg elcseszte ezt az idényt... 
-
Stirlitz
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezt a Mc-Lareneseken kivül senki megnem mondja pontosan.
Amikor az egyik alkalmazotjukhoz kerültek a dokumentumok, ott kellett volna felhívni a Ferrarit azonnal(hogy visszaszolgáltasák a doksikat), és nem lenne semilyen űgy most. Miért nem tették? Ezt azért ne felejtsük el. Tehát nem véletlenül sejti a köz, hogy jogosulatlan elönyt szerzett a Mc-Laren csapat.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
lacafaca
üzenetére
Hát biztos nem jótékony célokra fordtják a 100 misit. Ezzel az a probléma, hogy a Ferrari, aki a károsult fél, mit kap kárpótlásként?? Egyértelműen kiderült a bűnösség, és figyeljétek meg, Ron papáék ugyanúgy hazudnak majd tovább, ahogy eddíg is.
Összegezve: a McLaren jól elkúrta nekünk ezt az évet.
szerk: nem kell reagálni, tudom hogy ez is a Ferrrari hibája
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én is kiváncsian várom, hogy mik az új bizonyítékok! Amíg az nincs, addig helyt áll az hogy: ''a büntetés a közvélemény és a konkurens csapatok nyomására történ''
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy kezdődik a mondat hogy ''szerintem'', vagyis ez az én személyes véleményem.

Akkor soroljad, mit használt fel a Meki mint csapat a dokumentumokból, soroljad tizedmásodpercekre, hogy mi mennyi előnyt szerzett nekik! Ne csak sértegess!
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elsőre sem azt írtam hogy ne reagálj
kurvára nem 
1156: legalább nyomnák vmi jótékonysági alapba
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem kifogyott a stexből a fia...én erre tippelek

-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
inkább töröltem, ferrari szurkolók nem tudom mit vártak még, legyenek a ferrari takarítói a pilóták?

[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
ez úgy ahogy van egy nagy fos. most akkor bűnösek vagy nem? loptak vagy nem? ez semmi más mint koloncnak bedobták őket, befogja a száját a ferrari is mert övék a konstruktőri....brrrr...hányinger ez a FIA. vagy vettek volna el mindent tőlük vagy semmit, de ez a középút...ennek az idei évnek teljesen annyi morálisan.

-
Peat;)
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Előnyt szereztek, de inkább pl a Ferrari padlólemezének kivégzésével mintsem egy másolt autóval amit még mindig divat hangoztatni. Azt meg fia tiltotta be végül a mclaren hisztije miatt és lett mindenkinek az új előírásnak megfelelő cucc. Nem tudhatjuk hogy mekkora előnyt jelentett a pilótáknak, akkorát hogy most ne ők vezessék a vb-t? Senki nem tudhatja...teljesítményben meg ugyanakkora ha nem nagyobb feszültség alatt állnak mint a ferraris kollégáik és hozzák az eredményt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
''Szerintem most sem tudták rábizonyitani a Mekire hogy felhasználták a volt alkalmazottjuk birtokába került dokumentumokat, a büntetés a közvélemény és a konkurens csapatok nyomására történt.''
Vagy 8 év alatti vagy, vagy elittad az agyad, vagy pénzt kapsz ezért. Hihetetlen... -
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem is a kiscsapatoknak kellene adni, sőt én még a nagycsapatok tervrajzait is hivatalosan odaadatnám a kis és középcsapatoknak.
-
Peat;)
veterán
Szerintem is jó dolog hogy a pilótákat békén hagyták. Ők egy mclaren autóval versenyeztek kitünő teljesítménnyel. Már év elején is jól mentek, amikor még sok idő nem telt el az eset óta. A legtöbb szakember azt nyilatkozta hogy nem tudták lemásolni a ferrarit, maximum azokat a területeket tudták meg ami utat adhatott a fejelsztéseknek(ők fejlesztettek volna akkor is, mocskos előny de nem másolás) én meg nekik hiszek és nem a tisztelt fórumozóknak. Az én véleményem az hogy ez nem kémkedés volt, hanem csalás és károkozás, nálam a kémkedés azt jelenti hogy a csapat egy embert/csoportot bíz meg/pénzel le az info ellopásával, de ezek szerint rosszul tudom mert még most is mindenhol kémkedés van. (a kém mind2 csapat alkalmazásában álló személy az akciófilmekből kiindulva...
)
Mclaren ezek után jövőre nem hinném hogy elől lenne, -100 milla az 500 millás ktgvetésből, mínusz a pontok után járó rengeteg zsé - Hami megfizetése hogy maradjon..akik szerint enyhe a büntetés azért ezt is gondolják át, hogy ez nem egy csekk átadása hanem a jövő évi teljesítményre negatív hatású bünti, talán arányos is lehet az idén jogtalanul szerzett előnnyel. Remélem Bmw/Reanult felnő jövőre a feladathoz hogy csatát láthassunk
-
Stirlitz
senior tag
Ez az év odavan. Senki sem örülhet igazán. Mc-Larenes pilota nyer? Nem volt tiszta az év, ez semmi a szememben. Ferrari? Valóban megbízhatatlanabbak voltak, semmi másért nincsenek lemaradva, a Mc-Laren Mercedes Ferrari csapatól.... (szándékosan írtam a 3nevet egymás után, értitek)
-
venember83
nagyúr
válasz
Vandit.
üzenetére
Mindegy, le van zarva, kesz. Majd kivancsi leszek kinek megy ez a penz...
Orulnek ha mindket erintett reszrol lezarnank a temat, bar mas izgalom nincs az F1ben mostansag, de akkor is. Nincs ertelme ezek utan beszelni a semmit, van 1 buntetes ami nem verte szet az idei szezont, legyen eleg ennyi. Aztan, h ennel igazsagosabb dontes is szulethetett volna az igaz, egyik felnek durvabb, masiknak gyengebb jelentene az igazsagosabbat.
Reszemrol lezartam az ugyet. Csak a fenti, harom ponttal befejezett mondatra szeretnek kapni valaszt s kesz, vita over, mostantol aztan ugy szidjatok s csalozzatok kemuggyel kapcsolatban a Ferrarit ahogy akarjatok/lelkiismeretetek engedi.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Szerintem most sem tudták rábizonyitani a Mekire hogy felhasználták a volt alkalmazottjuk birtokába került dokumentumokat, a büntetés a közvélemény és a konkurens csapatok nyomására történt. A McLaren mint csapat egészének bűnösségének cáfolhatatlan bizonyítása nélkül méltatlannak érzem a bümtetést. A 100 millió dolláros bírság az már a fejlesztésekre is negatív hatással lesz. Ha pedig nem cáfolható hogy saját kútfőből fejlesztik jelen pillanatban is az autójukat, nem lenne szabad kizárni őket a konstruktőri versenyből. Vagy zárják ki őket az egész F1-ből, vagy semmiből.
Ez így csak színjáték és a WMSC csak meg akart felelni a közvéleménynek (és a Ferrarinak) addig a pontig amig még az akceptálható a McLaren és érdekeltségei számára. Salamoni döntés? Talán. El lett vágva a gordiuszi csomó? Úgy legyen és felejtsük el az egészet.
Hajrá McLaren!
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Miért is korrekt?Mert abban az autóban ülve szerezték a pontokat,amelyiket ''jogerősen'' büntettek pénzbünti és pontlevonással?
Már ne is haragudjunk,de ez szánalmas. 
Csaltak?Igen.
Kaptak bünit?Igen.
Akkor meg?Ha tehet róla,ha nem része volt ugyanis ezzel az előnnyel tudott nyerni egyéniben. -
Atlantis
veterán
Elég lett volna csak a pénzbüntetés. Ezzel elrontották az egész szezont, tisztán már a Ferrari sem nyerheti meg a címet, mert a fejük felett lebeg, hogy kisírták maguknak a McLaren kizárását, mivel a pályán nem tudták megverni őket. Nem vagyok én a Ferrari ellen, de az ilyen ügyeskedések nem idegenek tőlük. Tavaly a Renault-t is csesztették, ahol lehetett, mert a pályán nem bírtak velük. Olasz mentalitás, vagy nemtom mi.
Alonso előtt legalább nincs akadály, jövőre mehet, ahová akar, szerződésszegés nélkül. Ez az egy, aminek örülök. -
joergie
őstag
Szerintem ez a 100 misi pont ara jó, hogy a McLaren soha a büdös életbe többet meg ne próbáljon ilyet(akár megtették akár nem). A lényeg azon van, hogy a többi csapat is okuljon ebből, és belássák, hogy nem éri meg ipari kémkedni.
Más részről korrektnek tartom, hogy a versenyzőket ''nem rángatták bele''. -
george11
addikt
Épp ezen agyaltam, hogy ezt az összeget odaadhatnák a kevésbé versenyképes csapatoknak fejlesztésre.
venember83 ez nem csak magyarországon van így szerintem. Minél nagyobb fajsúlyú csalást/lopást/sikkasztást követ el valaki, annál ''fikább'' lesz a bünti(a bűntett mértékéhez képest). A hondát anno két futamról eltiltották, pedig nem ilyan kaliberű dolog volt, de a lényeg, hogy végre valahára vége a dolognak
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
100 misi? Ennyi? Ja meg a sokat ero csapat-pontok. Ugyan...
Ugy latom mindenhol kivaghatod magad kisebb veszteseggel nem csak szeretett orszagunkban... S hogy parafrazaljak magyarosan: Csalodott vagyok. Nem kicsit. Nagyon! S gondolom ez a della mind a szovetsegnek megy, pedig a Ferrari a karvallottja az egesznek... Banatomban asszem meg igy fejfajosan is sorozok egyet... De csak miutan felhivtam s leb@xtam Maxet es Berniet, de ugy, h maradek hajuk is leegjen! -
Pilács
senior tag
Akkor ezt a 100misit megkapja a többi csapat pilótája kárpótlásul, hogy bocs de mi akkor egy összelopott autóval lettünk 1-2 helyezett?

De mindenki a Ferrari meg McLaren-ről beszél.. a BMW pilótái nem is örültek volna neki, ha mondjuk 3. helyet megcsípték volna... gondolom... Most 2 olyan pilóta lesz előttük, akik .. na mind1
[Szerkesztve] -
bejmuller
aktív tag
-
pityeszka
őstag
Szerintem Flavio már az R08-as beálításait beszéli mailben Lonzival

-
george11
addikt
Azthiszem megtalálták az arany középutat.

Bár igaz, hogy a nézők jó része arra fog csak emlékezni, hogy a Mclarenes csávó(Alonso/Hamilton) nyerte a V.B.-t.
-
Pilács
senior tag
Asszem megveszem a Spykert
összelopom az infókat, majd beülök az autóba, megnyerem a vb-t és kit érdekel ha elveszik a konstruktőri pontjait a csapatnak, ha villogok az első helyen... ez gáz szerintem...
Ja még annyi, hogy ha ebből a pénzből én is kaphatnék az jó lenne
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
Na figyu recskáz te Mclarenre a paplan alatt,már csak azért is mert most jól meg.......

Meg mi az hogy nem bűnös szerinted csak poénból megy ez a balhé. Egy hallom bizonyíték van ellenük.Csak tudni kellene olvasni.
Meg honnan vesszed hogy Ferraris vagyok írtam én ilyet
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
-
snecy
senior tag
Amennyiben tényleg a versenyzők kizárása lenne a büntetés, a pontokat újraszámolnák?
Pl. Heidfeld győzelme Kanadában, ilyesmi.. -
Rick4
félisten
válasz
venember83
üzenetére
én is így értem, mármint hogy mclarenék ott fognak ülni szépen a lelátón, és nézik, ahogy a többi csapat nyomja a gázt..

-
venember83
nagyúr
válasz
george11
üzenetére
Azert azt szamitsd bele, h a McLaren megbizhatobbnak bizonyult s legtobb esetben gyorsabbnak is. Igy nehez lett volna eredmenyesen Alonsoval es Hamiltonnal (akik tenyleg kivalo teljesitmenyt nyujtottak/nyujtanak) felvenni a maranelloiaknak a versenyt.
mod: Szerintem ha csak a csapatot zarjak ki (pilotak tovabb versenyezhetnek) akkor szvsz azt irtak volna, h elveszik idenre s jovore a McLaren pontjait, de kizarasrol van szo...
mod2: elbaxn@k vele a jovo evet, de inkabb statualjanak peldat, minthogy farokbehuzva erdemi bunti nelkul kimennek a terembol s ezutan mindenki nyiltan ott veszi meg mas csapat dokumentaciojat ahol akarja, mert a buntetes hianyanak ez lenne az uzenete. Max a fizetseget kene valahogy bizonyithatatlanna tenni s kesz, mindenki ott es azt szerez meg amit akar.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Mivel a csapatot zárják (esetleg) ki, ugyan az lenne, mint eddig... csak az adás elején meg végén a csapatok pontállásánál nem szerepelnének... szerintem a nézők 99.9%-a észre se venné...
Chili7: Dehogynem több, mint a sima pénzbünti! A Csapatok a megszerzett pontok alapján kapnak pénzt Börnitől (tudtommal), így elég soktól esnek el... szóval pénzbünti + némi kellemetlenség, kb enynit tesz, ha kizárják őket.
[Szerkesztve] -
Bagira01
veterán
Húú. Ez nagyon durva lenne, ha kizárnák a mclaren-t. Akkor Nem is lenne verseny. Mindíg a ferrari meg a mclaren van az élen.
-
george11
addikt
Ha ''csak'' a csapat V.B.-ből zárják ki, akkor ugyan úgy küzdés lesz ezerrel, mert az egyéni V.B. még nyitott

A pilótákat meg azért is lenne suxx megbüntetni, mert (akármilyen nehéz kimondanom) Alonso és Hamilton magasan Raikönnen és Massa felett volt ebben az évben, szóval megérdemlik a pontjaikat. -
KrAt
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én autogrammot kérek

-
venember83
nagyúr
Miert nincs meg dontes? Muszaj lesz felhivjak par embert, h megsurgessem oket!
Uzen valaki valamit Bernienek vagy Maxnak?
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
a hiradóban most mondták, hogy a motorsport világtanács javasolja a mclaren kizárását a 2007es és a 2008as évre...szal tényleg ez van, páldát kell statuálni...meg is érdemlik. alonso meg tekerhet biciklivel....kellemes alonso-s estét mindenkinek...kíváncsi vagyok, mi lesz a holnap délelőtti belga szabadedzésen...

-
lúzer
veterán
Hat futamra eltiltják a McLaren-Mercedest?
Svájci lapértesülés szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség csütörtökön hat Formula-1-es futamról tiltja el a kémügyben gyanúsított McLaren-Mercedest, amely így nem vehet részt az idei sorozat utolsó négy futamán és a 2008-as szezon első két versenyén. Ha beigazolódik a Blick állítása, akkor a wokingiak elveszíthetik az idei két világbajnoki sorozatot.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd ha napvilágot látnak az okok ami miatt kaptak büntit, akkor arra leszek kíváncsi, hogy hányan fordítanak nekik hátat... de gyanítom a pénz beszél... mint mindenhol...
nézted volna ezelött 20 éve...akkor előztek. ma már csak taktikáznak. ez nem f1 
Engem minden vb-cím, birtokolt doksi, stb, -től függetlenül szórakoztat, ha két hasonlóan erős autó versenyez, illetve előzik egymást.
Amikor Ron Dennis az ablak alatt ugrál, vagy amikor Hamilton megkapja a levelet, szétvet a nevetés.
Böszmék voltak. De talán tanulnak a dologból...