Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kerjani
aktív tag
válasz
kerjani
üzenetére
A Monacoi Nagydíj volt az '84-ben
"Race stopped before the scheduled 77 laps because of rain" (31 kört mentek)
-
marsu
veterán
2004-ben hasonló időjárás volt japánban a F1 idején, akkor az időmérőket is lefújták Nem emléxem akkor mi lett a futammal ....
-
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát
szerintem is csak az ismétlés marad neked![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
t1
veterán
Érdemes lesz 6kor kellni asszem.Már most izgulok

-
marsu
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az eső és a hideg nem annyira veszélyes mint a köd. Inkább a köd ami veszélyeztetheti a versenyt ...
-
Motion_Blur
félisten
Most nézem az előrejelzést:
Mindenhol esőt jeleznek előre (kivétel nélkül 100%-os eséllyel), és 9-10°C-os hőmérsékletet.
Szegények szarrá fognak fagyni

-
marsu
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért? Ha nem lesz futam, akkor pontok sem lesznek?
-
marsu
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ha elmarad a futam, akkor végeredmény az időmérőkön elért eredmény számít és azalapján kapják a versenyzők a pontokat?
-
Pópa
senior tag
Ördögi kör az egész.
Hiába hoznának a nagyok 5 másik erőforrást a kocsiba, ha a szabályzat nem enged be semmit.
Nem csak a dízelről van itt szó. Alternatív dolgok, elektronika, miegymás.
Igazából nem is baj, hisz úgy elég hamar unalmassá válna.Olyan remek vezérlést írnék a kocsihoz, hogy a pilótának max gubbasztani kellene az ülésben. Nagyon nehéz megtalálni a határt, mert érzékeny a dolog. 1-1 aprósággal egész idényeket lehet elb@xni.
Na, ennyit marhaságot hordtam össze

-
kerjani
aktív tag

-
kerjani
aktív tag
Veszélyben a Japán Nagydíj, elmaradhat a futam
Úgy látszik hatásos volt Button esőtánca
-
akaido
addikt
A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek. Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

-
L.T.
tag
Hajrá Vettel!

Bocsi ez kétszer ment -
L.T.
tag
Hajrá Vettel

-
Cyrin
addikt
Sztem annyira uncsi volt a mostani futam is, hogy eszembe se jutott megnézni.
-
Oliverda
félisten
Aki esetleg nem látta Szujó átverését: [link]

-
soulcube
aktív tag
Ha holnap esni fog akkor bármi elképzelhető, akár még egy rajtbaleset is.
Ahogy láttam a célegyenes végénél lévő jobbos erősen "dől" lefelé, ott olyan vízátfolyások is kialakulhatnak mint a Nürburgringen. Akkor pedig jöhet a markoló...
Ha viszont nem fog esni, akkor a boxtaktika majd eldönti. Sztem a Ferrarik a nehezebbek, bár a McLaren is nagyon erős ezen a pályán. Vettel pedig amit művelt, az zseniális volt.
-
Ricardo
titán
Az idő még jelentősen megkeverheti a dolgokat. Borulhat minden. Elég érdekes lenne ilyen pontállásnál

-
AMD Power
titán
Hamilton már csütörtökön is kijelentette, hogy ezentúl nem fog sokáig gondolkodni, ha meglátja maga mellett csapattársát, és ugyanolyan agresszív lesz vele szemben, mint bárki mással. Ezt most ismét megerősítette.
"Legközelebb nem fogok neki elég helyet hagyni, ez ennyire egyszerű" - zárta rövidre az újonc.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
SzalaiG
addikt
Ez jó volt. Remélem holnap is ilyen lesz. Jó lenne egy FErrari 1-2 Hami 3. és BMW, Honda pontszerző helyeken...

-
AMD Power
titán
Király voltál LH!! Button is tetszett ma.

-
ronaldo
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A lonzi lerajtolás még nálam is játszik, de a többiben nem vagyok biztos... Mindenképp elsőnek kellene fordulnia Kiminek, mert egyébként gyorsabb a mclaren a pályán.
-
Integra
titán
kissurmó megint nem tudom mit hitt.......
remélem jövőre már csak a berúgókart cipelheti -
zolynet
veterán
Rosberg a 10-ben

-
ronaldo
őstag
Sajnálom, hogy Kimi utolsó györs köre nem sikerült. Ha bekeveredett volna az első sorba, akkor azért sokkal könnyebb dolog várna vasárnap. Így sem olyan rossz, de kétlem, hogy mindkért mclarent lerajtolná. Lonzi sanszos, de több nem nagyon néz ki

-
neduddki
nagyúr
HI!
SzaboRobi: "...Lapajnak...":- )))
udv
neduddki
p.s. de reg hallotam:- )))
-
Motion_Blur
félisten
"A csapatok egyes meteorológusai szerint az éjszaka folyamán még keményebbé válhatnak az időjárási körülmények.
Bizonyos források szerint erős szél várható, az esős idő esélye pedig nem kevesebb, mint 100%"
forrás: formula.hu
-
Male
nagyúr
Az időmérő elött figyeltétek Szabó Róbert ruháján a NYPD feliratot? Olyan jó volt, ahogy át lehetett rajta látni

(RTL Klub a profi TV... legalább figyelnének, hogy milyen színű ruhát vesznek fel a műsorukban... bár még mindig az ATV vezet, amikor a műsorvezető fél feje átlátszó volt... és pont egy fémes háttéret raktak rá, így félig robotnak tűnt
) -
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
1. Ferdítesz.
2. Abbahagyhatnád ezt a felesleges és piszkálódós személyeskedést, főleg egy olyan fórumozóval szemben, aki egyáltalán nem szolgált rá.
-
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Már egyszer-kétszer. Csak a szívem visszahúz. Vannak itt azért olyan F1 rajongók, akik nem személyeskednek.
De ha neked ez olyan fontos elmegyek. Mindenkinek köszi! bb!
-
manutdzoli
senior tag
Azért én még nem merném kijelenteni vettelről 7 f1-es futam után hogy esőmenő.Az látszott hogy tud valamit a gyerek,de tanulnia kell még sokat hogy esőmenő legyen.Jövőre még marad a toronál,a 2009-es évadra meg sztem leigazolja valamelyik nagyobb csapat.Az is lehet hogy visszamegy a BMW-be versenyezni.
Valami hír hogy kik lesznek a Prodrive pilótái??
-
(Kolombusz)
veterán
Te JJános, vagy JJanika, hányszor mondtad már, hogy itt hagyod a fórumot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
majd kiderül, hogy müködnek a rajtautomatikák. mennyire van messze az első kanyar a rajtvonaltól? stratégiák szerintem kb azonosak, mindenki hasonlóan lassult q2-höz képest.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor te egy igazi mackó vagy! Egy Hamilton drukker mackó!

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Vettel az esőmenő. Torro Rosso-val 4. sorban. Remélem valaki felfigyel rá. Rosberg gyerek is sorozatosan ott van az élboly mögött. Végülis Sumi látott valamit abban a Fetli gyerekben, és a tudás az irreális körülmények között jön ki jobban.
Nagyon kiváncsi vagyok, ha holnap is ilyen körülmények lesznek, meglátjuk kik a legjobb pilóták.
Jah, és majd elfelejtettem, Hami is ott van valahol az élbolyban.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kérdés, hogy lesz-e holnap eső. mert esőben pl Massa nem olyan jó, Kimi és Lonzi igen.
-
hunnylander
őstag

Beújítottam egy kicsit. Eddig nem volt mackó választható. Ez iskoláskori (nevemből származtatott) beceneveimre is asszociál, meg a hunnylander fantázianevet is Micimackó rossz helyesírásából (a honey-t hunny-nak írta) és Magyarország angol elnevezéséből származtattam eredetileg angol fórumokra, csak ide is ezt választottam. Szóval több okból is megfelelő nekem egy macis kép.

-
Motion_Blur
félisten
Sajnos nem láttam az időmérőt (elég koki voltam
), de durva hogy esőben is ennyire papírforma az eleje 
Elég jól mentek a Ferrarik, azt hittem vizen nagyobb lesz a hátrány

-
Xelloss
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Most akkor fel lehetne tenni a kérdést pl egy ferrarival mit művelne Vettel?! 
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Persze hogy nem, de akkor sem nézem ki Hamiltonból hogy olyat odamondjon hogy fel kellett volna kennie a falra...média kavar szokás szerint gondolom.
-
manutdzoli
senior tag
Tényleg nem semmi amit Vettel művel.Bekéne ültetni egy szabadedzés erejéig hamilton mellé a mekibe,kíváncsi lennék mit tudna.Lehet olyan jól menne hogy kidúrná alonsót

Ralf nyilatkozata a balesetről:[link]
"Azt hittem, hogy észrevett, és el fog engedni, de kívülről behúzta az autóját. De ilyen előfordulhat. Nem kell azzal foglalkozni, hogy ki volt a hibás – 'versenybaleset' volt.
Versenybaleset
Ne nevettess Ralf.
Azt hittem...-hinni a templomban kell. -
Peat;)
veterán
Hamiltonnak jól láttam hogy kétszer is kereket cseréltek? Mert akkor lehet hogy Alonsonak nehezebb a verdája.
http://www.a5.hu/cikkek/2/22821.shtml
Azért ezt már én sem hiszem el hogy ilyeneket mondana Hami, majd kiderül igaz-e.Futamon szerintem a Ferrarik ugyanolyan gyorsak lesznek mint Mclarenek, kíváncsi vok lesz-e előzés a pályán az "élmenők" között. (nemcsak a rajtnál)
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Egy Hamilton győzelem után, a munka is édes !?

A legjobb pilóták:
1. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:25.368
2. Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:25.438 +0.07
3. Kimi Räikkönen Ferrari 1:25.516 +0.148
4. Felipe Massa Ferrari 1:25.765 +0.397
5. Nick Heidfeld BMW-Sauber 1:26.505 +1.137
6. Nico Rosberg WilliamsF1 1:26.728 +1.36
7. Jenson Button Honda Racing 1:26.913 +1.545
8. Mark Webber Red Bull Racing 1:26.914 +1.546
9. Sebastian Vettel Scuderia Toro Rosso 1:26.973 +1.605
10. Robert Kubica BMW-Sauber 1:27.225 +1.857Vettel az első etapban is jól ment. Jó kis pilóta lesz. A Toroval az 5-ik sorban?

-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Barátom, hova tetted a pingvint?

Igen csatlakozom, jól mondod, gyetértek.

-
manutdzoli
senior tag
Nyert Hamilton, basszameg.Raikönnennek le kell rajtolnia alonsot,és valahogy megelőzni utána hamiltont.
Ralf teljesítménye egyenlő a nullával
Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(kivéve a McLarent, de az más
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vettel 9. legjobb nem semmi azzal Toro Rosso-val...