Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Q & A with Dennis and Whitmarsh / 'Kérdezz-felelek'
[link] -
ati888
senior tag
Hi.
Amúgy van valaki aki elhiszi azt, hogy nem nézték át és nem használták fel a hozzájuk került adatokat????????????????
Ne nézzenek már hüjének senkit. Ha így lett volna, akkor rögtön szólni kellett volna a FIA-nak, hogy hozzájuk kerültek szigorúan titkos adatok, ezzel szemben hónapokig ''ültek'' rajta. Biztos berakták egy fiók aljára, mi? Ez egyértelműen ipari kémkedés vagy lopás volt. El kellett volna tiltani őket vagy az idei vagy a következő idényről, mert CSALTAK!
A pénzbírság az azért elég sok, hogy csak úgy kifizessék zsebből. Pontosan nem tudom mennyi az éves költségvetésük. H avalaki tudja ossza már meg velem.
ati. -
hobizoli
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Es Te honnan tudod mit csinalt meg mit nem csinalt? Te vagy a szemelyi titkara?
Eccer aszondja senki nem latta a doksikat, utana meg kiderul, hogy emailban beszelgetnek beallitasokrol a pilotak arrol, amit allitolag senki nem latott, es nem hasznalt fel semmire.
Hogyisvanez...?
hobizoli -
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Na jó, lehet, hogy még nincs viszszintben!

Na, de a bünt, követte a büntetés. Ez így jogos!
Ha jól meggondoljuk, nekünk Ferrarisoknak egy kicsit lehet kevés, és nekünk McLareneseknek a bünti egy kicsit lehet sok.
És nagyon örülök, hogy lassan túljutunk ezen!
-
Pompi
nagyúr
''A büntetés megvolt, most már a mérleg nyelve ismét vizszintben van.''
Én ezzel a vízszinttel nem értek teljesen egyet. Igaz, jobb megoldást (büntetést) én sem tudtam volna kitalálni. De azért bennem van az, hogy akkor most Alonso és Hamilton is a tisztességtelenül hozzájuk jutott technikával vannak az élen. Ez van. Ha elvették volna a pontjaikat akkor pedig az lenne, hogy a Ferrari ölébe hullt a VB (a konstruktőrivel ugyebár ez is történt). Tehát jó megoldás nincs. -
JJános
addikt
''Az új bizonyíték fényében, a tények és a magatartás rendkívül súlyos természete, valamint a sport érdekeinek durva megsértése bizonyítást nyert.
Igen, így van. És semmi mást nem akartam tőled sem, csak ennek elismerését, és hogy ird le, hogy ezt elitéled. Sajna ezidáig hiába vártam. Ehelyett........hagyjuk.
És ne irogass priviket. Itt mindenki előtt irj, hogy mindenki meg tudja ítélni.
Nem gyülöllek, egyáltalán, hanem szeretlek. Akár hiszed, akár nem! Azt utálom, amit képviseltél, vagy képviselsz.
És amit még várok, vártam tőled, hogy világosan irj. Ne utalgass dolgokra, hanem fejtsd ki. Egy gondolat, egy bekezdés, hogy érthetőbb legyen. Hogy utánna ne ird azt, hogy te ilyet soha nem irtál. Igen, lehet, hogy igazad van. Csak utalgattál rá, és elpotyogtattál szavakat.
Sorolhatnám, hogy kikkel beszéltél el egymás mellett, ezért kell világosan írni.
Mégyegyszer leírom, hogy tudd. Emberi lényt nem gyűlölök! Nem utálok! A személyeskedést gyűlölöm, és utálom. És nyugodtan reagálj rám! Béke!
-
JJános
addikt
válasz
esztilány
üzenetére
Értem már!
Azért pótolja a tüzet, tüzes vízzel! 
Igen Kiminek nem nagyon akar összejönni. pedig jól vezet, ezt bebizonyította. A leggyorsabb pilóta! Ezt az idei leggyorsabb körökből vettem! És mégis valami hiányzik belőle! Vagy csak nincs szerencséje. Reméljük ez megváltozik. -
AMD Power
titán
Egy a lényeg!
Hajrá Anglia!! Hajrá Hamilton!!![[kép] [kép]](http://www.tradicio.hu/images/angol1.gif)
Hévégén elvárom a győzelmet!
-
JJános
addikt
válasz
laci666
üzenetére
Igen, annak örülünk, hogy az igazság győzedelmeskedett. Végre, és nagy nehezen. Mert a gazság győzött volna. De annak már nem örülök, hogy ilyen nehezen, és a pénzbüntit jogosnak tartom. A pontelvonást is jogosnak tartom, bár én nem vettem volna el pontot. Remélem lassan mindenki megnyugszik, azt mielőbb kerüljön a hátunk mögé a dolog. Még egy ilyen csúfondáros, nagy volumenü ügy nem mostanában volt.
Mindenki tanulhat belőle. Remélem most már lassan a vad McLaren szurkolók is belenyugodnak. Mert csak ártottak a csapatnak azzal, hogy megpróbálták védeni.
Jó lenne, ha nyugodtan nézhetnék bárki szemébe, hogy a McLarennek szurkolok, mert eddíg ezt nem tudtam megtenni.
Lonzi remélem jövőre máshol folytatja, hajrá Hamilton! -
Pilács
senior tag
Amúgy a vonalkód a ferrarin nem a MARLBORO nevet takarja? Mivel ugye vissza vették a színét is stb, csak tilos dohánycikket reklámozni...
-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
'' Scuderia Ferrari Marlboro '' hát ezt az elmúlt 5 évben nem hallottam annyiszor, mint a Vodefone McLaren Mercedes nevet.
Modjuk ez bizos az én hibám! -
törölt tag
Pontosan ezen a vonalon gondolkodom én is, sztem sem jelent gondot a McLaren-nek kifizetni a 100milla dollárt, erről még a csapatvezetés is magabiztosan nyilatkozik.
Viszont a megítélés az más tészta, A Vodafone nem valószínű hogy örül ennek az egésznek.
...és tartok töle hogy ha a McLaren számára kedvezően dől el a VB sorsa, akkor is lesz fütykoncert..a valóságban is és képletesen is.
Mindenesetre meg kell várni hogy mi alapján döntöttek így a döntnökök, mert kiváncsi vagyok, ez a büntetés akkor nézett volna ki jól, amikor a WMSC-t ez ügyben első alkalommal hívták össze.
Talán az összeg lehetett volna kisebb, de a konstruktörit már akkor el kellett volna venni szvsz, mivel a tiszta konstruktöri munkához kétség férhet.
egyébként az 'összeesküvéselméletgyártóknak': a WMSC utolsó három betüje kinek a sokatlátott nevének rövidítése?

[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Marlboro is nevado szponzor: Scuderia Ferrari Marlboro
De abban biztos vagyok, h kulon penzt bunti kifizeteseert nem fog latni a McLaren, ugyanis ezt ugy lehetne leforditani, h a vodafone tamogatja a csapatot buntetendo cselekmenyeiben sot, meg a felelosseget is vallalja ezekert a tettekert. Ezt 1 valamirevalo PR-osztaly nem fogja engedni, szerintem. -
Pilács
senior tag
Na én tegnap csak jól írtam, hogy a 100 millából leesik az az összeg amit az első helyért kaptak volna.. azaz ezzel együtt 100 milla a bukás, vagyis a kp nem 100 milla.... ( De jó lenne ha a saját vagyonommal is így számolgathatnék
) -
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A Vodafone névadó szponzor! A legjobban az érdekli, hogy minél többet leírják/mondják a nevét.
Egyébként az is lehet, hogy a voda vezetése nem akar azonosulni ''tisztességtelen versenyzés'' képével, és nem hogy többet fizet, hanem valamilyen címen csökkenti a támogatást. -
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
[link]
Szal ma jon a miert.
Amugy Ron papa nyilatkozatait lehet olvasni a weben. Szokott benne osszevisszasag lenni. Es mint mar irtam fentebb, nem is az a lenyeg, hogy mit mondott, mert mellebeszelt, nem azert basztak meg oket, amit o tagad. Remeljuk, ha a FIA kiadja a hivatalos miert-et, te is erteni fogod. -
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Jóval nagyobb igen. De ettől függetlenül biztos nem viccből fizetnek ki ennyi pénzt. Bár reklámnak jó mert vagy 10 évig erről fognak beszélni.
-
esztilány
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én is pilótákra utazom inkább. Szerintem nem feltétlen a csapat a lényeg. Pl. Alonso a McLarennél is bemutatott vmit, amit vezetésnek lehet nevezni, de Kimi nem tudott se itt se ott. Voltak sikerei, de hosszútávon nem minden ment neki jól. Talán hiányzik belőle az a tüz, ami Alonsoban, és Hamiltonban benne van(Kimi párti vagyok, és nem Alonsos)
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Majd most lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irtak paran, h a vodafone kiszsebbol kifizeti a buntetest... Most szerintetek a ceg csak azert fog 100millaval tobbet fizetni reklamert a McLarennek? Ezt ti se gondoltatok komolyan. Kerestem linket, de sajnos nem kaptam arrol, h a Marlboro mennyit fizetett 2 vagy 3 evre a Ferrarinak, de ha jol emlekszem akkor ez 100milla volt, tehat a legnagyobb szponzoruk ennyit fizetett nekik. Most akkor szerintetek a Vodafone van annyival nagyobb ceg, h siman kifizesse a buntit amellett, h tovabbra is fizet a reklamert, vagy szerintetek megerne egyaltalan nekik? Ugyan... -
laci666
senior tag
Egyszer volt hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl Silverstone mellett egy köpésre egy csapat na az a csapat csúnya dolgot csinált lopót csalt hazudott, de a király ezt (Ferka nagy úr fel szólalt ellenük , hogy ilyet nem szabad) megtudta és eljárást indított ellenük,nekik ez nem volt elég és még mindig csak hazudtak tovább, hogy így meg úgy meg amúgy csak nyomták a kamu dumát , hogy a királyt megtévesszék+világ minden tájára kiküldték fanatikusaikat akikkel nem lehet normálisan beszélni csak nyomatják Ron által beléjük pumpált szavakat, de a királynak ez már sok volt nem bírta nézni ahogy álszent módon viselkednek a királysággal meg a híveikkel és jól megbüntette őket elvette fele királyságukat megy egy halom aranyat. És így elnyerte méltó büntetését a gonosz és a jók ürültek ,hogy győzedelmeskedett az igazság.
-
hunnylander
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
Nem. Azért nehéz hinni neki, mert már a kémügy kapcsán elég sokat kamuzott. Értsd: saját magát cáfolta meg. Nem, nem ködösített, hanem egyszer azt mondta, hogy fingja nem volt a papírokról, de miután ezt már nem ette meg senki, akkor már tudott róla, de ''bizaminemhasználtukfelaztugyansemmire'', usw.
Azért nehéz hinni neki, mert utálod. Mit tudsz te arról, hogy mit tudott és mit csinált Ron Dennis? Te vagy a személyi titkára? Ja nem, 'olvastad'! A tárgyalási jegyzőkönyveket vagy a médiát?
Haugbácsi meg vicces azzal a kijelentésével, hogy a mclaren majd a pályán válaszol. OMG, hiszen pont erről született a döntés, hogy felhasználták a Ferrari adatait. Akkor most mivel vág vissza? FerrariB-vel?
Miről született döntés? Egyenlőre csak arról, hogy mivel büntetik a MekLaren-t. Hol vagyunk még a ''miért''-től! -
Pompi
nagyúr
Döbbenet a hozzáállásod. Te Ferranoidozol le másokat, miközben olyan szinten véded a McLarent, hogy erre már nincsen szó. Tényleg jobban járnál ha abbahagynád, mert így keményen lerombolod itt magad és ezen az ügyön kívül se fog itt komolyan venni senki (mondjuk ennek már így is megvan az esélye).
-
esztilány
csendes tag
Ki mit szól a McLaren büntetéséhez? Szerintem megérdemelt volt. Bár a 100 millát zsebből kifizetik...
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem meg te vagy nem kicsit korlátolt, akinek kórisme: Ferranoid.
Megszállottakkal a történelem sem tudott mit kezdeni, hát akkor mit akarjak én ?
Ki mondta, hogy egy taktika és egyéb dolgok tudása nem lehet előny, de ne
röhögtesd már ki magad azzal, hogy azt állítod, annyit jelentene, mint amilyen
a bünti súlya volt. Nem aggódnod kéne hanem örülni.
Kaptatok egy VB. címet amit olaszul is hívnak: potyolino, de ragozzátok
még egy kicsit hátha jövőre is leesik valami, autóépítés helyett.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Soha nem fogjátok meggyőzni, erre nagy összegben fogadnék.

primcsik bácsi: Meg ne haragudj, de itt most tényleg nincs igazad és ha sokáig erőlteted a nézeteid, akkor még a tekintélyed is elveszted, sztem fogadd el, hogy most az egyszer nincs igazad. -
törölt tag
''Ugyanazt mondanám, mint most. Szedjék szét mindkét gépet és ha találnak a
mekiben ferka emblémás alkatrészt büntessék meg őket. Ennyi....''
Ezt most ugye nem mondod komolyan?!
Másfelől nem tudom milyen lejtőket gondolsz, de ez a büntetés nem az FIA büntetése volt, hanem a WMSC döntése.
copy/paste:
* Max Mosley, az FIA elnöke
* Marco Piccinin, elnökhelyettes - nem szavaz
* Michel Boeri (Monaco), alelnök
* Nazir Hossein (India), alelnök
* Hermann Tomcyzk (Németország), alelnök
* Derek Ledger (Jordánia), alelnök
* José Abed (Mexikó), alelnök
* Morrie Chandler (Új-Zéland), alelnök
* Jacek Bartos (Lengyelország)
* Gary Connelly (Ausztrália)
* Vang He-Ping (Kína)
* Jacques Regis (Franciaország)
* Vaszilisz Deszpotopulosz (Görögország)
* Radovan Novak (Csehország)
* Lars Osterlind (Svédország)
* Antonio Vasconelos Tavares (Portugália)
* Carlos Garcia (Spanyolország)
* Paulo Eneas Scaglione (Brazília)
* Nick Craw (USA)
* Enzo Spano (Venezuela)
* Graham Stoker (Nagy-Britannia)
* Surinder Thatti (Tanzánia)
* Musami Yamaguchi (Japán)
* Luigi Macaluso (Olaszország), Gokart Bizottság
* Francois Cornelis, Gyártók Bizottsága
* Bernie Ecclestone vagy Jean Todt, F1 Konstuktőrök Szövetsége - előbbi szavaz
De ha szted az FIA és a WMSC is = a Ferrari-val akkor ezzel többet nem érdemes foglalkozni. -
george11
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Na ha ezt végigolvassa prmcsk, akkor lesz itt hadd el hadd

Meg lesz magyarázva az is, hogy a kémkedés az csak úgy kémkedés, ha a lopott dologkat az utolsó miliméterig/feliratig lemásolják. tehát, ha nincs Ferrari logo a Mclaren autóin, akkor nem is csalt.
Az igazság az, hogy ez talán az egyetlen/utolsó kapaszkodó maradt a Mclaren fanok kezében
A pálya meg le lejtsen semerre. Az a gáz, hogyha a Ferrari vezet, akkor arra lejt, ha más akkor meg arra lejt. Mindig lesznek emberek, akik csak a xart dobálják a másik felé, de nem akarják látni a tényeket. Ilyen a popszakma
-
hobizoli
nagyúr
A palya az ugy lejt a mekklaren fele, hogy csak vak nem latja, meg akinek szurkehalyog van a szemen.
Ha ugyanezt a Ferrari csinalta volna meg mar frocsognel ossze-vissza Te is, hogy zsantottnak az annyajat 5x....A csapatnal meg meg a kamionsofor meg a takaritono is a kivegzo osztag elott allna targyalas nelkul.
Messze a legnagyobb balhe az F1 utobbi 10-20 eveben ez, ehhez kepest a Hondat-t tavaj jobban megbuntettek egy ehhez kepest piti sz@rsagert.
Na, hova is lejt akkor az a palya...?
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Fenet volna itt konnyezes. Aztan mitol erintett?
Akarmi van Ferrarival kapcsolatban azert is hunyo amiert mas nem. Tavaj Rascasse-ban volt egy belemagyarazott 0.3sec-s feltartas -mert ezt 0.3sec-t ugyan ki tudna bebizonyitani, hogy az pont attol es pont annyi volt? senki, de mind1, az direkt volt-, az 21 rajthely buntit ert. A Hring-n Pajeszka 13sec-g szopatja a masikat allitolag nem direkt, de ezt csak a szurkehalyogosok meg Pajesz imadok nem lattak direktnek, mind1 az =5 hely minusz.
0.3sec-ert 4x annyi jart, mint masnak 13sec-ert
Ebbol (is) jol lathato mennyire a Ferrari fele huz a FIA, es nem mekkmesterlaren-hez...
Most is ez mijen mar, hogy a versenyzoket nem tiltjak el, vagy vonjak meg a pontjukat? Talan nem a jogosulatlanul megszerzett infokkal tettek szert elonyre? De.
Tavaj a Honda-nal, miert nem lehetett 2 versenyig csak a team-t szivatni, akkor miert kellett a pilotaknak is a nezok kozott ulni...? Most miert nem lehet egy sokkal nagyobb buli miatt egy legalabb ugyanijen, vagy ahhoz merheto peldat mutato buntit kiszorni?
Na, lehet kopkodni...

hobizoli -
-
prmcsk
addikt
válasz
george11
üzenetére
Látod ebben tévedsz. Engem már megtanított az élet, hogy ne első ''blikkre''
anyázzak le valakit, vagy itélkezzek. Én nem vagyok se alonso, sem meki fan,
csak utálom, ha lejt a pálya és mindegy, hogy hova.
Ugyanazt mondanám, mint most. Szedjék szét mindkét gépet és ha találnak a
mekiben ferka emblémás alkatrészt büntessék meg őket. Ennyi....
Szerk: Na mára tente van, majd holnap reagálok.....
[Szerkesztve] -
-
prmcsk
addikt
válasz
laci666
üzenetére
Mesélj még nekem...Ezeket a dolgokat már rég leírtuk. Már bocs, de a beállítások,
gumik, stb dolgok infói mióta védettek ? (registered), Vazze, azok évente vándorolnak
a sofőrökkel együtt, egyik csapattól a másikhoz, vagy egy jó hekkercsapat akár
percenként ad neked ilyet.
Azért az nem tünt fel, hogy a rönó és a misi, azok franciák ? Az se zavarjon, hogy az
idén nincs a rönónál, aki azt a verdát VB. szinten tudta is vezetni.
Ő volt az alfonz bácsi......
-
george11
addikt
Álljunk meg egy picit, és nézzük kicsit kicsavarva:
Tegyük fel, hogy a Ferrai vezeti a VB-t, és Massa/Raikönnen van az első két helyen egyéniben. Aztán egyszercsak kiderül, hogy majd 800 oldal Mclaren dokumentum van náluk. Kitudódik. Volt 2 tárgyalás, amiben bűnösnek találjk a Ferrarit, majd megbüntetik.
És most őszintén(de tényleg őszintén) szállj magadba, és gondold végig, hogy mit lenne az első gondolatod. Nem hiszem, hogy akkor is itt kardoskodnál amellett, hogy van-e olyan alkatrész a Ferrariban, ami a Mclarené, mert, ha nincs, akkor jogtalan a büntetés.
Sajnos itt (sem) pártatlan mindenki. Te a Mclaren drukkere vagy, vagy így kiállsz a csapatod mellett, ami érthető, de csak egy bizonyos pontig. A mostani állás szerint már nem kéne azon vitázni, hogy bűnös-e valaki vagy sem, mert ez bebizonyosodott a mai nap folyamán.
Ha meg a FIA annyira meg akarta nyerni a VB-t a Ferrarinak, akkor simán kitiltotta volna a Mclarent az idei évadból. -
lenox
veterán
Ez mar nagyon csak siras. Ron Dennis magyarazkodik, meg bizonygat. Ezen lehet merlegelni, hogy igaz-e vagy sem. Szemelyes velemenyem, hogy igazat mond a csavo (hogy nem hasznaltak fel az adatokat), csak kar, hogy ez mellebeszeles, ugyanis arrol volt szo, hogy azt hazudtak, hogy senki nem tudott a kemkedesrol, es kiderult, hogy tobben tudtak rola. Nem azt bizonyitottak az emailek meg telefonhivasok, hogy felhasznaltak oket, csak azt, hogy tobben tudtak rola, ezert kaptak a buntetest. Ertem, hogy nincs mas a kezeben, es csak ezzel tud vedekezni, hogy de nem hasznaltuk fel, csak latni kell, hogy a felhasznalasert nem is kaptak buntetest, ha fel is hasznaltak volna, akkor pl. jovore is ki lennenek zarva, meg a pilotak is elosztanak a pontjukat annyival, amennyit dobnak egy dobokockaval.
JT meg nyilatkozott, es azt mondta, hogy rendben van, gyozott az igazsag. Ebben hogy lehet azt keresni, hogy hazudik-e a ficko? Szerintem sehogy... Feltetelezve de nem megengedve, hogy a buntetes nem korrekt, attol meg o gondolhatja ugy, hogy minden kiraly, nem hinnem, hogy a szurkolokat szandekosan felrevezetve hazudna, hogy szerinte igy ok. -
laci666
senior tag
-
eXodus
őstag
Megint próbálsz kitérni. Szokásos fikázó hozzáállás. Vigyorgó szmájlikkal, valami hihetetlen eröltetett, egyáltalán nem vicces poént ellőni.
''Viccelsz''
nem
''több társaddal, ferrariB-zed a mekit, hinted a jelzőket''
-Nincs ''társam'' a ph!-n. ÉN nem ferrariBztem. A jelzők IGAZAK !
Vissza lehet nézni h bármelyik komoly hozzászólást te elintézted egy gagyi viccel+szmájlival.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Jean Todtnak se hiszek el nagyon sok mindent, hidd el! Sot, ahogy a dolgok jelenleg allnak F1ben, senkinek se hiszek, legyen az csapatfonok, pilota, palyamunkas vagy jol kinezo, pilotaknak esernyot tarto neni. Ja, sry, utobbi motorosoknal van, itt tablakat tartanak, vagy azt se? Hm....
#1243: Nem is kell bebizonyitani, h a McLaren barmely resze Ferrari-talalmany; te is tudod, h maskepp is lehet hasznalni az infokat, de most minek megyunk ebbe bele? McLarent buntettek s kesz. Mar a doksik birtoklasaert is buntethetoek voltak. Hidd el, te sem vagy elegedetlenebb mint en, csupan te meg nem zartad le magadban az egeszet, itt az ideje, tedd meg! Tenyleg nem ertem mire valo ez a folytonos ugralas s acsarkodas 1 lefutott ''futam'' utan
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
Te olvasni is szoktad a szólalásaimat, vagy csak úgy zsigerből nyomod ?
Viccelsz itt több társaddal, ferrariB-zed a mekit, hinted a jelzőket, mint bolond
pék a lisztet. nem bizonyította senki még be, hogy a mekinek bármilye is ferka
lenne, bár a szelepsapkára azért még gyanakszom, biztos ettől gyorsak...
-
lenox
veterán
válasz
george11
üzenetére
100 millas birsagrol, es iden 0 pontrol van szo, ami jovore siman tobbet jelent nekik, mint 50 milka. Amugy is mi ez a hulyeseg, hogy a szponzoroktol kapnak, az uszik, stb.? Sokkal tobbet kapnak a szponzoroktol, mint 100 milka, ha 500-at koltenek. Es az meg tuti, hogy a FIA-t nem erdekli, hogy kinek milyen szponzora van, ok csak mondjak, hogy melyik szamlaszamra mikor mennyit kell befizetni, aztan hogy azt szponzortol, vagy zsebbol, vagy hitelbol fizetik, az mind1.
De nem csak a pénzen múlik egy autó sikeressége (lásd Toyota/Honda )
Meg a vegen kiderul, hogy direkt jol jarnak, hogy annyival kevesebbet kolthetnek... -
prmcsk
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem lepődök meg ezen. # 1224 hsz. Ebben azt ''mondom'' , hogy nem is kell hinni
neki, mert érintett, viszont meg is fordítom a dolgot. Ha J.T. nyilatkozna, volna itt
könnyezés, hogy micsoda igaz ember...ez igen, stb, pedig ugyanolyan érintett az
ügyben.
Na ez a nem konzekvens gondolkodás. -
ronaldo
őstag
Ellentmondásokba akkor tud keveredni valaki, akár a család védelme kapcsán is, ha vaj van a füle mögött. Ha az igazságot, _csakis az igazságot_ mondod, akkor nem keveredhetsz hazugságba. Ez ilyen egyszerű. Ha nem haragszol, akkor Ronbácsi szándéka és annak milyensége ide vagy oda, nem fogok kezetcsókolni neki.
Legyen családom, éljünk húsz évig együtt, igen még a hazugságban is védem őket, akár ellentmondásokba is keveredek értük. Igen. Attól viszont az igazság ugyanaz marad, nem pedig az amit beállítok én. No meg utána megnézhetem magam a rokonság körében... (ez próbált ''miért nem hiszünk RD-nek'' kérdésnek válaszául szolgálni) -
Integra
titán
most olvasom az ítéletet.
nos, ha valakinek még mindig kétsége volt afelől, hogy mennyire korrekt itt bármi is, az mehet és hányhat egyet.
kurva nagy okádék ez az egész fia, ahogy az f1-es csapatok is kivétel nélkül, egytől egyig. én nemes egyszerűséggel úgy ahogy van, beszűntetném az f1-et. és kész, ennyi. -
Ha ennyi pénzt kifizet a meki, akkor kevesebb marad fejlesztésre, romlani fog az autó?
-
-
prmcsk
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
Már ne haragudj, de nem vagy te következetlen maximalista ?
Te nem védenéd körmöd szakadtáig a családod, (csapatod) érdekeit, ha kellene,
még úgy is, hogy néha ellentmondásokba is kerülsz ? Ezt ''kell'' tennie, elvárják
(és nem csak) tőle, hanem minden csapatfőnöktől. Ha te nem így gondolod, akkor
benned, vagy a korodban van a hiba, mert szerintem fiatal vagy. Legyen saját
családod, éljetek, vagy húsz évig együtt, valszeg rájössz...
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Nem. Azért nehéz hinni neki, mert már a kémügy kapcsán elég sokat kamuzott. Értsd: saját magát cáfolta meg. Nem, nem ködösített, hanem egyszer azt mondta, hogy fingja nem volt a papírokról, de miután ezt már nem ette meg senki, akkor már tudott róla, de ''bizaminemhasználtukfelaztugyansemmire'', usw.
Haugbácsi meg vicces azzal a kijelentésével, hogy a mclaren majd a pályán válaszol. OMG, hiszen pont erről született a döntés, hogy felhasználták a Ferrari adatait. Akkor most mivel vág vissza? FerrariB-vel?
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
LOL
Inkabb orujje, hogy nem csuktak ki a bagazsodat a busba vegleg. Meg johogy nema dennisznek meg neked all feljebb.... -
-
Chili7
őstag
RD szerint semmi sem bizonyosott be! Sőt annak az ellenkezője állítólag igen. [link]
Persze neki nehéz elhinni bármit. -
lenox
veterán
Nem hinnem. Kellett volna? Nem errol szolt... Sot, szerintem a dontes pont azt sugallja, hogy nincs ilyen, hiszen ha lett volna, akkor az jogtalan elonyhoz juttatta volna a ket kisfaszit, akkor pedig a tobbi kisfaszi erdekeit vedendo nekik is jart volna pl. par pontlevonas. De eppen azt mondjak, hogy oket sertetlenul kell hagyni, vagyis az en ertelmezesem szerint nem jutottak elonyhoz (a FIA szerint).
Amugy szerintem kicsit eros ez a bunti. Ugye jovore ez alapjan a Meki mindig a sor vegen lesz, mindig nekik jar a legszarabb hely, stb.
Meg a masik, hogy Ron papa helyeben en biztos nem hagynam ennyiben (mar ha nem o iranyitott), szal en biztos bortonbe juttatnam, aki igy kibaszott velem... -
lacafaca
addikt
A csapat azonban nem úszta meg ennyivel. A Forma-1- történetében rekordnak számító pénzbüntetést kapott, 100 millió dollárt, vagyis mintegy 72 millió eurót kell átutalnia az FIA számlájára. Csak viszonyításképpen: a csapat becsült éves költségvetése 2007-ben 500 millió euró, vagyis ennek egy ötöd részétől kell megválnia a wokingi istállónak.
-
-
Pilács
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy 100 milla az össz bukás... azaz amennyivel most elesnek az első helyezettnek járó pénztől az ki kell vonni a 100 millából és ami marad azt kell utalni. Vagy nem

-
prmcsk
addikt
Na mi van már ?
Kitudódott a sok okos összeröffenése után, hogy mi volt a mekiben, ami sokak
szerint ''ferrari'' ?
Ha nem akkor még várok..... -
Pilács
senior tag
Én értem... Hogy lesz így büszke az eredményre pl LH, hogy fény derül hogy doppingos volt a ló?
Nekem ez elég érdekes.. Mentik a bőrüket, értem én hogy 1-2 hely de szal na... nagy büszkeség tötheti el a rajongókat, hogy a kedvencük turbó autóval nyert a mezőny előtt. Mondhatom azt hogy így könnyű? vagyis inkább könnyebb... Ebből látszik, hogy mindenáron első legyek... ha kell buktatom a csapatom?
Á na hagyjuk... Ettől veszíti ez a sport is a lényegét... -
attisx
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 100 misit zsebből kell kifizetniük és mivel nem lesznek benne az első tízben így a jogdíjakból sem részesednek + a tengerentúli futamok uti költségét sem finanszírozza az fia...
-
lacafaca
addikt
válasz
venember83
üzenetére
100millát kell átutalni a FIA számlájára...ami utána továbbvándorol a ferkához

-
eXodus
őstag
Konstruktori vb állása
1. Ferrari 143
2. BMW Sauber 86
3. Renault 38
4. Williams 25
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Nem ertem meg mindig ezt a buntit, tehat a McLaren 100millaval kevesebbet kap a jogdijakbol? Igy kell erteni? S az a 100milla hova megy? <- ez tudom, h nincs benne a hirben, de erdekel.
Sajnalom a bugyutasagom, de a fejem most inkabb faj mintsem gondolkodik.
Rajtszamokat a pilota kapja, hisz most is Alonso az egyes szam viseloje.
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
''Akkor még sincs vége még ennek ''
''Ha mindent rendben találnunk, nem kell újabb következményekkel számolni.''
''Akkor lehet mégis csak a pilótáknak köszönhető a megbuktatás?''
'' A versenyzők a különleges körülményekre való tekintettel nem kapnak büntetést. Együttműködtek velünk, és értékes információkkal szolgáltak.''
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenyeg, h most mar
Azért pótolja a tüzet, tüzes vízzel!

De abban biztos vagyok, h kulon penzt bunti kifizeteseert nem fog latni a McLaren, ugyanis ezt ugy lehetne leforditani, h a vodafone tamogatja a csapatot buntetendo cselekmenyeiben sot, meg a felelosseget is vallalja ezekert a tettekert. Ezt 1 valamirevalo PR-osztaly nem fogja engedni, szerintem.
)