- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
wildrain #393 üzenetére
Raikönnen tényleg alig versenyzett formaautóban,de nem 3-4futamot mert az édes kevés.
A Forma 1-es Sauber-Petronas csapat vezetője, Peter Sauber felfigyelt a fiatal finn eredményeire és 2000 szeptemberében meghívta egy tesztelésre, majd később még továbbiakra. Saubernek tetszett, amit látott és leszerződtette Räikkönent a 2001-es szezonra csapatához Nick Heidfeld csapattársának. Sokan kritizálták ezt a lépést (beleértve a FIA elnökét, Max Mosley-t is), mivel Räikkönen mindössze 23 versenyt futott együléses versenyautóval mielőtt Forma 1-es szerződést kapott. Mosley – és mások is – úgy vélték, hogy nagy kockázatot jelent egy ilyen tapasztalatlan versenyzőt Forma 1-es autóba ültetni.
Azért a 23 se valaki sok.De nem okozott csalódást,sőt az első versenyen rögtön pontot szerzett egy hatodik hellyel. -
snecy
senior tag
válasz
venember83 #390 üzenetére
Hát érdekes lenne Alfonzt pár évig a középmezőny alján látni. Igaz hogy ezt átélte már Hill és Villeneuve is, valahogyan csak megemésztettük
-
Diego!
senior tag
válasz
manutdzoli #394 üzenetére
Ferrari biztos nem.
-
Diego!
senior tag
válasz
venember83 #390 üzenetére
Ja értem...szóval akkor biztos nem így lesz.
-
wildrain
addikt
A második cikkre: Nem igazán értem, mi a baja. Amolyan ''keserű a szőlő''-szindróma, hogy egyeseknek megadatik, másoknak nem. Ráadásul a ''bevásárlom magam egy autóba''-jelenséget úgy állítja be, mintha újkeletű lenne, amikor a 60-as 70-es években gazdag playboyok ültek a fél F1-es mezőnyben, mert aprópénz volt még kifizetni a versenyzéssel járó költségeket. Hamilton letett pár dolgot azért, hogy beülhessen a McLarenbe. Úgy említi a cikk az utánpótlás sorozatokat, mintha Hamilton nem is szerepelt volna benne, hanem gokartból egyenesen becsüccsent volna a McLarenbe. Ráadásul hibásan Raikkönennel példálózik, aki alig versenyzett formaautóban (3-4 futam), és máris a Sauberben találta magát... ez durvább, mint Hamilton McLarenbe kerülése.
Nem vitatom, egyesek szemében frusztráló lehet, hogy Hamiltonnak ez megadatott, de felmerül a kérdés: nem érdemli meg? Vezeti a világbajnokságot, három rutinos versenyző nem bír vele... szerintem ez kielégítő válasz a kérdésre.
Ha egyszer Hamiltonhoz hasonlóan valaki más is egy vb esélyes csapatban kezd, és nem érdemli meg, mert tehetségtelen, úgyis lapátra teszik, mert egy McLaren nem engedheti meg magának a bukdácsolást. -
manutdzoli
senior tag
Nekem sem a kedvencem Lonzi,de el kell ismerni hogy nagyon jó pilóta.
Ha tovább erősödik a bmw és a renault,akkor jövőre mégjobb évnek nézünk elébe.Jó lenne ha hasonló szinten lenne a ferrari,mclaren,bmw,renault,toyota,honda.Akkor már végigsorolhatnám az összes csapatot
A prodrive még egy nagy kérdés hogy milyen erős lesz jövőre. -
venember83
nagyúr
Csak kitalacio, a mi fantazmagoriank, nem kell tenykent vagy egyaltalan lehetosegkent kezelni! Ennyi erovel akar Hondahoz is mehetne...
snecy: Honda ebbol a szempontbol hatekonyabb lenne, ugyanis jobban fajna neki minden futam.
Mindenki ettol a szarnytol varja a gyorsulast? Inkabb szereznenek meg McLaren doksikatUgy lehet Ron bacsi is kicsit eszhez terne...
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
Lehet hogy a toyotához megy?? Ezt most hallom először...az nem is lenne rossz.
-
snecy
senior tag
Feltette a Williams a Mclaren-féle szárnyat.
[link] -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #381 üzenetére
Jók a BMW-k, és egyre jobbak. Javul a Renault, és ha Lonzi a toyotához megy, ott is lehet egy nagy csapat.
Bár Lonzit nem bírom, meg ellenszenves, azért azt mindíg elismertem, hogy tud, még mielőtt valakitől kapok egy nyaklevest. -
manutdzoli
senior tag
-
JJános
addikt
Igen, szerintem is jogosan bírál a tag, és én is azt mondom, nagy mákja volt Hamiltonnak, hogy egy ilyen gépet kapott.
Biztos, hogy ezzel a géppel sokan tudnának jó eredményt menni, a fiatalok, és öregek közül egyaránt.
Szerencse? Nem tudom. Egyet tudok, Lonzit, akit nem nagyon bírok, elverte, és remélem még elveri. -
snecy
senior tag
Valamilyen szinten zavarna az alacsony végsebesség, jóllehet a gyorsabb kanyarvétél a motor kisebb mérete és súlya miatt kompenzálná a köridőt, de azért megviselne ha x év alatt a leggyorsabb pályán úgy 70 km/h-val lassabbak lennének, kicsit illúziórombolónak érezném.
Pláne hogy egy GT autó is megy ott annyit.
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #367 üzenetére
Hogy mások honnan szedték, azt nem tudom, nekem saját véleményem, hogy max (tehát legfeljebb) ebben lehet lemaradása. Nem írtam, hogy van is, csak lehet. Abból gondolom, hogy F1-est nem tesztel évek óta, és azért bármit is mondanak, idő kell ahhoz, hogy minden részletet megismerjen. Ugyan nyilatkozták a csapattól, hogy már most (év elején) többet tud, mint egyes nem-újonc pilóták, de azért én egy ilyen kijelentést fenntartásokkal kezelnék.
Ez pl. kiderült abból is, hogy Alonso beállításait használta, amikor meg nem, akkor rá is fázott (Brit GP).
Nem úgy néz ki hogy nem tud tesztelni új cuccot egyedül:
Tényleg nem úgy néz ki, de egy időeredményből nem tudom, hogy hogyan tudsz erre következtetni. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #375 üzenetére
Igen! Bár Hamilton remélem nem fog így eltünni a szem elöl, és remélem a haját sem fogja kesére(sárgára?) festeni.
Szerintem van még sok tehetség a F1-ben, és drukkolok nekik is, hogy egy jó autóba bele tudjanak ülni.
Gondolok itt Rosbergre, Heidfeldre, Kovára, Kubicára, és még sorolhatnám. Bár némelyik alatt már meg-megindul a gép! -
PazsitZ
addikt
Pár érdekes cikk:
[link] Annak ellenére, hogy Alonsót egészen 2009 végéig szerződés köti a McLarenhez, a spanyol pilóta akár azonnali hatállyal is elhagyhatná csapatát, ugyanis a wokingi alakulat szerződést szegett, mikor a FIA Motorsport Világtanács a Sportszabályzat 151C cikkelyének megsértéséért bűnösnek találta brit csapatot, állítja menedzsee, Luis Garcia-Abad.
Hogy ez mennyire igaz? vagy csak egyszerű kacsa? Majd kiderül...
Amire biztosan sokan harapnak majd:
[link] A cikk -talán valahol jogosan-, bírálja, hogy Hamilton egyből egy VB esélyes autóba ülhetett. -
attisx
addikt
válasz
''...a többi meg a mérnökök (meg a számítógépek) dolga.''
Elképzelem, ahogy Lonzi (szemben Hamiltonnal) egy tesztnap után fogja magát, leül egy gép elé és CAD-ban rajzol egy új lengőkart, vagy szárnyat... -
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #362 üzenetére
Kedves Amerikai földrész felfedező! Nem vagyok jóstehetség! Isten mentsen az ilyentől!
Amit gondolok, vagy érzek, épp abban a pillanatban, azt irom le. Lehet, hogy két nap mulva az ellenkezőjét fogom írni, de jósolni semmiképpen nem szeretnék. És a toyota Lonzival, és Lonzi a toyotával jól járna. Szvsz. -
JJános
addikt
válasz
Így van! Bárki bármit mondhat, és gondolhat, ha Hamilton az idén nem nyer VB címet, akkor is, ez a gyerek egy extraklasszis.
Lehet bírálni, lehet kikezdeni, lehet a körítést leszólni, de aki tud, az tud. Mese nincs.
Ezt még a vak is látja, hogy mekkora tehetség! -
Jadro
veterán
Végülis az F1 az a hely ahol kitalálják és kifejlesztik az autóipar újdonságait. Ezek módosulatai jutnak ki a mindennapi autózásba. A trend pedig az hogy az üzemanyagtartalékok fogynak. Tehát ésszerű a kisebb motorokkal és az energiavisszatáplálással való kísérletezgetés.
Mondjuk attól nem félek hogy nagyon belassulnának ettől. Titeket zavarna egy 20-30 km/h -ás végsebességcsökkenés? Nem hiszem hogy túl látványos lenne a dolog. Mellesleg vannak itt olyan szabályozások is, amik elősegítik az izgalmasabb versenyek kialakulását. -
manutdzoli
senior tag
válasz
(Kolombusz) #362 üzenetére
Köszi
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #363 üzenetére
Szerintem Hamiltonnak egyelőre max technikai tudásban (beállítások, tesztelés, fejlesztési irány megadása, visszajelzések a mérnökök felé) van lemaradása.
1. Már sokadszorra olvasom ezt ebben a topikban. Ezt amúgy honnan szedtétek? Urban legend? Merthogy Hamilton nem ma kezdte az autóversenyzést, és ezért kizárt, hogy ne tudná megmondani, hogy mi a problémája a kocsival, a többi meg a mérnökök (meg a számítógépek) dolga.
2. Nem úgy néz ki hogy nem tud tesztelni új cuccot egyedül:
[link]
Egyébként teljesen igazad van, nincsenek újonc vonásai. Jött, beült a gépbe, és úgy vezeti, mintha már évek óta az F1-ben lenne. Ismeretlen pálya? Az időmérőre/versenyre már úgy megtanulja, mint mások évek alatt sem. Akinek nem esik le, hogy mekkora tehetség az meglehetősen hülye és/vagy elvakult.
[Szerkesztve] -
JJános
addikt
Hát igazából nekem senki nem mondta, hogy semlegesnek kellene lenni, de én úgy tudom, hogy Sumi amikor a Ferrarihoz ment, hasonlóan álltak, mint a Toyota most.
Pénz van, motor van, kellene valaki aki úgy belefolyik a dolgokba, hogy végre profi nagycsapat legyen. Kivánom neki, hogy sokszoros, akár nyolcszoros vb-t nyerjen. -
snecy
senior tag
Talán a TAG Poschénak vagy a BMW-nek volt jóval ezer lóerő feletti turbófeltöltős motorja, igaz csak és kizárólag kvalifikációra.
Egyetértünk amúgy. Az hogy pont az F1-et akarják olcsóbbá tenni a sokversenyes energiatakarékos motorokkal, sokversenyes váltókkal meg még nem tudom mivel, egyszerűen nevetséges, az F1 szellemiségével ellentétes. -
SaNyEe
aktív tag
azért fűnyírómotorokat nem kéne ismét F1be rakni, csak azért, hogy másképp érjék el ugyanazt a teljesítményt . . . ez vicc. Nem határolják be a fordulatszámot . . jha idei évtől él a 19.000rpm-es limit, előtte se voltak húde sokkal pörgősebbek a motorok, sőt.
Másfelől azért is tartanám kétségesnek ezt a turbomizériát mert épp amiatt lettek betiltva mert eszement teljesítményeket értek el vele, akárhogy próbálták a beömlőtorok és egyéb méreteket csökkenteni. Nem is tom melyik márkának volt több mint 1xxx lovas motorja a turbokorszakban.
Az aerodinamikai mókolásokkal viszont maximálisan egyetértek, igazándiból nem is értem, hogy a királykategóriában miért tiltják ezeket, igenis szóljon a sebességről,előzésről,veszélyes helyzetekről (gondolok itt a sok elektromos segédeszközre ami ha nem volna akkor ez meg az történt volna, de így nem lett semmi). Az elektromos kütyük egy részével kapcsolatban egyetértek, ne segítsenek ennyi mindenben a pilótának és nem elsősorban a TC-re gondolok. -
wildrain
addikt
Szerintem Hamiltonnak egyelőre max technikai tudásban (beállítások, tesztelés, fejlesztési irány megadása, visszajelzések a mérnökök felé) van lemaradása. Versenyzés terén kifogástalan, és ha azt nézzük, hogy újonc, akkor meg szenzációs a teljesítménye. Nem olyan könnyű újoncként jól szerepelni még egy vb esélyes autóban sem. Gondoljunk csak bele, hogy a szintén nagyon tehetséges DC ugyan vezetett futamot is 94-ben, de akkor is követett el hibákat, kicsúszott, stb. Ezek olyan hibák, amiket minden újonc elkövet. Elidegeskedik az időmérőt, a rajtoknál belecsúsznak másokba, előzéseknél bizonytalanok, összeroskadnak a nyomás alatt, ha hátulról jön valaki. Hamiltontól meg egyszerűen nem látni ilyen hibákat. Vannak kisebbek-nagyobbak, de nem kerülnek pontokba, amit mi sem mutat jobban, mint a vb pontállás.
Szokták mondani, hogy egy világbajnoki címhez három dolog kell: egy tökéletes autó, egy villámgyors pilóta, és nagy adag szerencse. Ha valamelyik nincs meg, akkor a győzelmet el lehet felejteni. Hamilton esetében a tökéletes autó megvan, habár volt neki is műszaki hibája mostmár kettő is. A másik kettő megítélés kérdése, de én eddig nem láttam, hogy előle potyogtak volna ki, és megörökölt volna sok pontot érő helyeket, mert mindig az élmezőnyben autózott. Az, hogy villámgyors-e, meg szintén bizonyítottnak látom, hiszen sokszor legyőzte már Alonsot meg a többieket időmérőn és versenyen is.
Ettől függetlenül nem szerintem nem tudna felhozni egy Hondát vagy egy Toyotát a vb cím közelébe, mert ahogy már említettem, abban nincs tapasztalata, hogy hogyan lehet egy autót jobbá tenni. De az adott autóval szerintem jobban menne, mint amennyire azzal ''lehetne''. Ha mindig vb esélyes autóban ül, biztosan többszörös világbajnok lesz, mert van annyira gyors.
Egyébként Alonso csak egyszer harcolt Schumacherrel a vb címért, 2005-ben Raikkönen volt az ellenfele. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
manutdzoli #360 üzenetére
Látszik, hogy jót dumáltatok a múlt Jánossal, ő is jóstehetség.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #352 üzenetére
Én is úgy érzem,hogy a toyota a közeljövőben vb lesz.Hogy kivel az még kérdéses.De alonso tudna belőlük faragni egy vb gárdát.
-
prmcsk
addikt
válasz
wildrain #357 üzenetére
Még jó, hogy te írtad ezt le, mert nekem nem hitték volna el.......
Ezért én inkább hamit ültetném egy hondába, vagy totoyába. Meglátnánk, hogy
tudja e hozni sumi meg alonsó egykori gyengébb kocsiban hozott teljesítményeit ?
Az se felejtsd, hogy kinek kit kellett megvernie és milyen autóban ahhoz, hogy
világbajnok legyen ?
Alfonz rönóban ült és kétszer verte meg sumit a ferkában a VB. címéhez.
Tetszik, vagy nem az érdemeihez ez is hozzá tartozik. -
wildrain
addikt
Ha végiggondolod Schumacher pályafutását, akkor talán feltűnik, hogy mutogatott ő elég sokat gyengébb autóban is, már újoncként.
Nem is emlékszem olyan világbajnokra, aki ne villogott volna már akkor, mielőtt a jó autóba beleült. Alonso is már a Minardival is elég jól ment, aztán a Renaultval is sokszor az élmezőny közelébe került, pedig akkor még nem volt erős az autó. És azt kell mondanom, hogy a két világbajnokságát tekintve sem érződik az az óriási technikai fölény, amivel egy gyenge pilóta is nyerni tudott volna. Év vége felé azért mindkét évben (de főleg tavaly) ki kellett adnia magából mindent, hogy tartani tudja az előnyét. -
george11
addikt
válasz
manutdzoli #348 üzenetére
Lassan a superbike-ok erősebbek lesznek
Apropo biztonság ööö, akik motorkkal versenyeznek, azok miért nem nyavalyognak(jól írtam) állandóan a biztosnág miatt?
-
brownus
veterán
f1-es csodák: [link]
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #305 üzenetére
Ja, hogy az a kép már a monzai teszten készült... mondjuk ez eszembe juthatott volna
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #349 üzenetére
Igen! És a toyotában Lonzi üljön!
Mutassa meg mit tud! -
manutdzoli
senior tag
[link]
Jól halad a Toyota Monzában
Remélem jók lesznek monzában.Szívesen látnék egy toyotát a dobogó 3.fokán,persez előte a két ferrari -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #339 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #271 üzenetére
Azt megmondom! Eeeeeeeeeeeeeez tetszik!
Ha én ezt a klubban elmesélem!
Figyusszatok csákók! A zeneszerző barátommal beszélgettünk a Formula 1-ről, meg a pc-s autós játékokról. A zeneszerző barátom mutatott a zenékből, amit ő szerzett, és mp3-ban van, és az valami. És a zeneszerző barátommal ugyanannak a pilótának szurkolunk, és.... Így fogok vagizni veled. Bocsi ha sértőnek találod.
Muszáj! Nézzétek el nekem, hányatott gyermekkorom volt, és sváb faluba nevelkedtem Csolnokon, és ott még magyarul sem tudtak akkor rendesen, és később ez miatt rengeteget kinlódtam a gimiben is. Kegyelem kettesen tengődtem a magyar nyelvből. bocs!
Bocsi mindenkitől, este sajna dolgoztam, és ma reggel, az előbb jöttem meg. -
soulcube
aktív tag
Na itt aztán lesz majd végsebesség
[link] -
törölt tag
akkor meg így van.
Bennem is az maradt meg amikor Loris még a nagy vasakkal ment 345km/h-t Mugello-ban, annak volt akkor nagy viszhangja.
szerk: bár Mugello-val kapcsolatban nekem elsősorban mindig Biaggi 325km/h-s bukása marad meg ahol letört a fejéről a sisak.
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
#70869248 #340 üzenetére
The current MotoGP speed record of 347.4 km/h (215.864 mph) was set by Loris Capirossi on a Ducati Desmosedici GP4 at IRTA Tests in Catalunya in 2004 with a 990 cc bike, while the speed record for a 800 cc bike is held by Casey Stoner on a Ducati Desmosedici GP7 at Grand Prix of China warm-up with top speed of 337.2 km/h (209.6 mph)
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #339 üzenetére
így van.
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #328 üzenetére
Kár hogy megtörték ezt a fejlődési folyamatot, mikor 2 éve megtudtam hogy V8-asok kerülnek bevezetésre eléggé kétségbe voltam esve hogy kiherélik ezt a sportot, végül azért pozitívan kellett csalódnunk
Most sem rossz a helyzet, de hogy miért kellett limitálni a fordulatszámot az már tényleg Mózliék dilettantizmusára vall.
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #333 üzenetére
A 2002-2005-ös Renault amit Karotta vezetett hol van egy 2007-es géphez képest?
Még durvább lehet, mint amit ő leírt.
-
lenox
veterán
Mondjuk azt nem tudom biztosan, hogy igy volt-e, de ugy tudom eve elejen Hami Pajesz beallitasait hasznalta. Azon meg azert fel lehet baszodni, hogy a csavo nem tud menni az autoval, en dolgozok rajta, beallitom, azt a beallitast elveszi (ugye magatol nem tudta megcsinalni), es azzal gyorsabban megy. AKkor rohadjon meg, en nem adom oda a beallitast!
-
Motion_Blur
félisten
A fékezés folyamata nem is olyan megterhelő, inkább az a pillanat, amikor 350-ről beleállsz a fékbe, akkor hirtelen felugrik 5g-re a terhelés, és utána folyamatosan csökken, ahogy veszik el a fékről a lábukat, mert 2 kiló alatt már erősen ottvan a sansz, hogy blokkolnak a kerekek...
szerk: asszem totalcaron olvastam, ha 3 kilónál elveszed a gázt, akkorát lassulsz a leszorítóerő miatt, mintha egy Imprezában satut nyomnál
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #328 üzenetére
Milyen dúrva +2mp. 2év azt ledolgozzák.
-
ronaldo
őstag
Szerintem arról van szó, hogy még az előszezonban nyalták a golyóit, mert 2x VB, de most hogy Hamiltonnak ennyire megy, kinyílt a Mclaren csipája és mivel az újonc ál jobban, ezért most kap Alonso rendesen. Azt hiszik, hogy már nem is kell nekik a spanyol, Hamilton az új isten, sztárfizetésért nem kell egy VB 2. helyezett. Lehet, hogy jövőre pofára esnek. Hamiltonnak magának kell összeraknia egy versenyhétvégét
-
attisx
addikt
Tiszta szánalom, hogy arra hivatkozik, ő tette gyorssá az autót.
Ha így is van, miért nem használja ki a munkája eredményét? Miért Hamilton a gyorsabb, ha elvileg Lonzi szája íze szerint fejlesztették a gépet?
Mégis mit vár? Talán mondják meg a kis gyereknek, hogy ne menjen már olyan gyorsan. Vagy nemes egyszerűséggel, rendre ronzsák el a kerék cseréit.
Igaza van Laudának, a hiszti helyett inkább a vezetésre kellene koncentrálnia. -
kerjani
aktív tag
A Török Nagydíjon a szurkolók is kitettek magukért [link]
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #308 üzenetére
3 éve asszem Pizzonia 373-at ment versenyen a Williamsel
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #313 üzenetére
Ezt poénnak szánta DC !
Utána röhögött Felipe mellett, meg rá is csapott a hátára.
Ez sokkal inkább utalás volt egy másik csapat felé... -
Motion_Blur
félisten
A brazilt az isztambuli hivatalos sajtótájékoztatón az exmclarenes David Coulthard még provokálta is. ''Felipe, ilyen hiba nem lehet véletlen, szerintem Kimit akarják nyomni, nem? - kérdezte a ferraristól, aki elutasította a feltételezést.
A jó öreg DC-nek is elférne már egy tockos -
manutdzoli
senior tag
[link]
Nem is a hír a lényeg,mert az már volt beszélve,hanem hogy a mclarennek új első szárnya van.
Nem tetszett nekik hogy a red bull lemásolta az előző szárnyat? -
Ricardo
titán
[link]
Alonso nem a csapat szíve-csücske -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #306 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék, mi történne ha nyélbe ütnék a szerződést.
A Toyotánál simán elsőszámú pilótává tennék Alonso-t, meg a kocsit is simán mindig rá fejlesztenék. Nem úgy mint most, hogy 4 futam fejlesztés Trullira, 4 futam Ralfra. -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #305 üzenetére
Ott körül lesz,340-350km/h.
6-7évvel ezelőtt még 360felett száguldoztak monzában. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #301 üzenetére
Igazad van,ha alonso télen csatlakozna a csapathoz,még jobban kivehetné a részét a fejlesztésből,még tökéletesebb autót tudnának készíteni.Amúgy tényleg gyors a toyota,de a versenyeken mindig alul teljesítenek.Elkéne egy sztár a csapatba,ha a mekit feltudta lendíteni,akkor a toyotát is feltudná valamennyire.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #299 üzenetére
Túl ronda volt az a félig az orrkúpba integrált felső elem... ha már nem gyors, legalább legyen szép, így levették
(Trulliét sajnos nem mutatták, de Ralf autóján a futamon most is megvolt... )
Szerk: Trullién is ottvolt a futam elején: [link]
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #275 üzenetére
Jó, nem bulvárkodom. Akkor vegyél te is egy ilyen ''exklúzív'' gokartot mondjuk csak 10 millióért, én meg nem hogy megütöm, csak picit megkarcolom a fényezést, meg mondjuk beleköpök az ülésbe. Nem is lennél mérges, igaz? Ugyanolyan boldogan vennéd át...
-
attisx
addikt
válasz
manutdzoli #297 üzenetére
Végülis, ha Mekiből kihozott + 6 tizedet, akkor a Toyotából miért ne hozhatna ki +1.6-t...
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #297 üzenetére
2005-ben azért szépen muzsikált a Toyota csapat, mindkét pilóta hozott dobogókat.
Szóval képesek ők is egy jó autó összerakására. 2006-ot ne nézzük, mert átálltak Bridgestone abroncsokra és mindig alul vagy felül kormányzott volt a kocsi.
Az idei év elég érdekes. Szabadedzéseken, időmérőn még ha üres tankkal is de látni a köridőkből, hogy jó a TF107-es. A versenyeken azonban sem a taktika sem a megbízhatóság nem áll a helyzet magaslatán és a szerencse sem pártol soha melléjük.
Alonso érkezése a Toyota nagy-nagy lehetősége lenne. Fellendíthetne egy közepes csapatot.
Ráadásul ha már télen csatlakozik, még az autó fejlesztéséből is kiveheti a részét.
Aktív témák
- Autós topik
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Flint 2 OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest