Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
Igen, eddig a kettőt nem sikerült nekik összekomponálni. De nem csak motor gondjuk volt. Volt ott váltó, kuplung, stb... Nem állt nekik össze a megbízhatóság és a gyorsaság. Most meg mind sebességben ( lásd Monza, ekkora szégyent...
) , mind megbízhatóságban iskolázzák a mezőnyt. A ferrarinak nem állt össze ez az év. De talán majd jövőre, de a motorjuk ugyanolyan szar marad. 
-
bdav
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Ráadásul a Mercedes motor se akar elromlani, pedig régen ez majdnem tény volt, hogy legalább az egyik úgyis elromlik."
2005ben és előtte igen; a tavalyi motornak nem sok baja volt, az más kérdés hogy az autó úgy egészben dög lassúra sikerült. De mivel a motorfejlesztéseket befagyizták, arra lehetett számítani hogy sok motorgondjuk nem lesz idén.
-
Jadro
veterán
Ha Ralf és Fisico kikerül a mezőnyből, nem lesz akkora nagy veszteség. Jöjjenek csak az új tehetségek!
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
En meg azt szeretnem, ha a ket Meki kiutne egymast, aztan lathatnank egy boxparadet, rég láttunk és rég várunk már egy ilyen szituációt ;))

Meg szeretnek egy nagyobb lakast, lehetoleg csaladi hazat, de nem kotelezo, tobb parkolot, mert mindig nehez helyet kapni este nalunk, meg valami finom vacsit estere. Elintezheto?

-
Peat;)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Amikor versenyképes autó volt alatta hozta az eredményeket és valamit azért letett az asztalra. Nemúgy mint Fiskó.
-
AMD Power
titán
Egy a fontos. Holnap már berakom a hűtőbe a pezsgőt. Vasárnapra meg szabit vettem ki.

-
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Kova' kicsit langyos víz nálam, az biztos hogy jó képességei vannak (számomra legalábbis), de még nem láttam benne a 'hűhá't.
Igaz ezt az autója sem tette eddig lehetővé.Lewis tesás duma jó volt
(tiszteletlen ugyan
, de sokszor ez a fűszer teszi a poént jó poénná
) -
ch@t man
csendes tag
nem nagyon szoktam nézni de Kovaleinen szerintetek is béna?

-
venember83
nagyúr
válasz
wildrain
üzenetére
Megszoktam, viszonylag stabil az F1es topik latogatoi tabora, igy konnyen meg lehet ismerni feluletesen az embereket. De visszaszolni is jo volt, gondolom nem okoztam -Mike- szerkezeteben maradando serulest.
Pompi: ha meguntad szolj, megyek helyetted, tenyleg, nem szukseges faradj azzal a csomo pacival

-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Amennyit én F1 kocsit vezetek mostanában pont elég az a tudás ami van

-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez a napi betevő kötekedés. Mike ilyen szerkezetű. Az nem baj, hogy ő is fikázza Ralfot, de most neked beszólhatott emiatt, és ez jó.

És különben is, János mostanában ritkábban jár erre, más felület után kell nézni.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
maradjunk annyiban h te csak szeretnél fele olyan jól vezetni f1es kocsit mint ő
-
brownus
veterán
válasz
venember83
üzenetére
reklámozta a schumacher nevet

sztem a safety car-t nyugodtan vezethetné!
-
brownus
veterán
-
dragonfx
veterán
-
MPowerPH
félisten
Ha a Ferrari olyan megbízható lett volna tavaj és idén mint 4 éve, akkor tavaj Schumacher, idén Raikkonen vagy Massa lett volna a világbajnok. De sajna nem így lesz. Idén a kisköcsög fog nyerni, pedig bíztam Alonsoban, hogy majd azért ő elveri.

-
MPowerPH
félisten
válasz
pityeszka
üzenetére
De milyen igaz. Én csak Kimit sajnálom, mert azért jött el a Mercedes -től mert szart se ért, úgy nézett ki, hogy ott soha nem lesz világbajnok. Mindenki arra számított, hogy az ide évben hatalmas Ferrari fölény lesz az egyetlen egy gumiszállító miatt is, amivel a ferrari nagyon jó viszonyt táplált és az autóit is a Bridgestone abroncsokra fejlesztette. +lehetett számítani rá, hogy a Renault egy kicsit szétesik szemöldök távozása miatt. Szegény Kimi most nézheti, ahogy a tavaji csapata agyba főbe veri őket. Ráadásul a Mercedes motor se akar elromlani, pedig régen ez majdnem tény volt, hogy legalább az egyik úgyis elromlik. Csak belegondolok, annó Kiminek hányszor kellett 10 hellyel hátrébb indulnia.
-
Oliverda
félisten
Jean Todt: A megbízhatatlanság miatt úszhat el a vb-cím
Jéé...belátta...

-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért a Nascar -t ne tévesszük össze a Forma 1 -el. A Toyota is úgy jött ide, hogy ő bizony pár év múlva világbajnok lesz. Aztán egyre jobban csúsznak hátra.

-
pityeszka
őstag
Ez már tiszta szégyen komolyan,fax tele van már a kémügyes f1-es fossal
Jövő héten mi lesz,jönnek a hírek,hogy ezt a köcsög stepnyt vagy kit holtan találták a toyota boxban és RD-t gyanúsítják vagy mija túró?Soha nem lesz már olyan a forma-1 mint régen
Ezek a pilóták is (tisztelet a kivételnek) már csak azé ül az autójában,hogy körözzön körbe-körbe oszt megkapja érte a nagy lóvét,ennyi.Azt meg ne mondja senki,hogy a meki hirtelen ilyen fejlődésre tett szert 1 szezon alatt,hogy agyba-főbe veri a ferrarikat,holott jó ideje nem voltak sehol az f1-ben,mert ugye Kimi nem 1x lett volna vb ha nem áll meg alatta az autó sztem.Meg is lácccik(má ideges vok) a ferrarikon ha felhasználták az állítólagos adatokat me most meg azok küszködnek problámákkal 
-
Pompi
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
"Nem tudom bizonyítani és nincsenek emailek sem."
Ennyi erővel lehet egy menesztett és erkölcsileg nullázott ember bosszú kísérlete is...
"Stepney a kémbotrány kapcsán többször keveredett ellenmondásba. Az, hogy a mostani állításai megfelelnek-e a valóságnak előbb-utóbb ki fog derülni..."
Tehát ezt az ennyit erről szöveget még kicsit tartalékold szerintem...
-
PazsitZ
addikt
A kémügy a másik irányból a Ferrari is használta a McLaren adatait - javítottam, Pompi
Egy jó tanács Vettel-nek [link]
-
manutdzoli
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
A változatosság mindig kell,sajnos így fog kikerülni a magyar nagydíj.5év múlva már teljesen új pályák lesznek az f1-ben.India GP,Szingapúr Gp,Lengyel Gp,asszem még valahol az arab emirátusokban akarnak egy nagydíjat,mert sok a pénz ott.
Gondolkodtam,és ha netalántán egy európai gp lenne,akkor az csak monaco lehet,kihagyhatatlan. -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Újabb kémügy
Ne máááááár
Nem kell több,elég volt az idei. -
brownus
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
nem. alatta még nem szart be a gép.... mákos gyerek az biztos

he is a kuk én nem hiszek neki, sztem magát mentegeti... ha meg annyi benzint kaptak amennyit csak lehetett akkor miért volt 3 kiállás?????????
ahha azt mondja, kimi kerekei okoztak vmi problémát, meg vmi elektronikai prb is volt, akkor is fuk júú. -
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
vannak ennél durvábbakis, akkora objektívvel mint a focimeccseken szokták 20centiméterről a motort meg a belső dolgokat fotózni amikor szét van kapva a kocsi...lol ;)
-
venember83
nagyúr
Ujabb kemugy a lathataron!!!
-
venember83
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Idén hatalmas LH fan lettél

Amúgy nem kötözködés, de Hamivel kapcsolatban csak ezt tudom mondani: [link](#2826) manutdzoli: Nem emlékszem pontosan lehet nem 1 volt írva, hanem csak annyi, hogy jelentősen leredukálják.
Mostanában pedig tényleg új pályák felé tendálnak, részben simán a változatosság miatt is, részben meg az anyagiak/profit miatt is...
Szóval sajnos nagyon könnyen elképzelhető, hogy nem hosszabítanak a hungaroringgel.
-
AMD Power
titán
Beszélgettem ma este bátyámmal a mai Montezemolo cikkről. (Amiben azt mondta ,hogy LH egy Ferrarival lett bajnok....)
Ha ez így van. Akkor "4" Ferrari van az F1-ben. Ha ez így van akkor is LH a legjobb! Elvégre a "4" Ferraris pilóta közül ő szerezte a legtöbb pontot eddig. Nem?

-
manutdzoli
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Egy európai pálya?Nagyon kevésnek hangzik.Nem tudom elhinni ezt a cikket.
Ha egy lenne én silverstone-ra voksolnék.Kizárt hogy magyarországon lenne az egyetlen európai nagydíj.Silverstone hozza az egyik legtöbb pénzt a pályák között.
Na meg még ott van Monza,Spa,Hockenheim,Nürnburgring,Barcelona,Magny-Cours stb. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube
üzenetére
Szerintem is nagyon veszélyezteti a magyar nagydíjat.Tényleg ha nincs eső akkor nagyon unalmasak a versenyek.
2011-ig ki kell mennem egyszer a hungaroringre megnézni egy futamot.Mert ha utána nem lesz futam a hungaroringen,akkor nem fogok látni élőben sose f1-es futamot.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
2011-ig van szerződése a pályánknak. Utána több mint valószínű hogy nem lesz. Bármennyire is szeretem a magyarsága miatt, de őszintén szólva elég unalmas pálya tud lenni ha nincs eső. Talán az lenne a megoldás hogy mindig esne az eső futam előtt, vagy akár közben,a pálya felett kiépített locsolócsövekkel megoldva
, legalább lenne városi pálya, esős pálya minden amit Bernie papa szeretne 
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Attól, hogy nem hivatalos, még lehet lóvét juttatni a másiknak. Szerintem ezt neked nem kell elmagyaráznom, dolgozol az építőiparban, láttál már pár dolgot...

Egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy nincs róla papír. Lehet csinálni szerződést, vagy bármit, ami hivatalos alapot ad a dolognak, csak megfelelő könyvelői meló kérdése. -
soulcube
aktív tag
Újabb ország az F1-ben ?
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Sztem nem
, sőt tovább megyek, én kivitelezhetetlennek tartom. Alonso nem adhat pénzt..ez egyszerűen így van, pénz jöhet-mehet mindaddig míg erről papír van.
Pénzt zsebbe rendszeresen sztem kivitelezhetetlen.
Emlékszem mikor a közvetítő azt fejtegette a francia kerekes körversenyen, hogy a sárga trikóért járó pénzt hogy tudják visszaosztani a csapat tagjai között.
Mert azért ez nem a helyi elfekvő ahol pénzt dugdosnak a növér zsebébe..
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem egy versenysportban a motiváció vagy a másik iránti lojalitás elvesztése az egyik legnagyobb negatív hatással járó tényező. Ezt egy ilyen húzással talán meg tudja előzni. Mint a legtöbb dologba, ebbe is jól bele lehet kötni, de szerintem teljesen rendben van. Olyan valamit jutalmaz, ami korrekt, pozitív dolog (minőségi, precíz munka), és nem rosszra ösztönöz a másik ellen.
-
Kraptor
őstag
válasz
üzenetére
Erröl a fizetős dologról volt már egy cikk. Ez tényleg semmi újdonság ezt midnenki csinálja. Ha nyer akkor meghívja a gárdáját egy jó kajára ++ kapnak gondolom valami kpt. Ezt a Renaultos korszakában is csinálta és gondolom más pilóták is csinálják.
Engem az kezd idegesíteni az F1 be, hogy kezd átmenni egy rossz szappanoperába és mindenki már úgy viselkedik mint egy hisztis csaj (más akartam írni de azt lehet, hogy törölnék

-
törölt tag
Sztem ezt közölni kellene a többiekkel is..hiszen lehet ez a siker kulcsa

Lehet Fisichella nem fizet a szerelőinek, viszont Kovalainen igen.
áá sztem ez tök logikátlan,..a szerelők kapják a pénzt a csapattól, és ha év végén elérik a célt akkor kapnak még rá egy vödörrel, oké.
Na de hogy egy versenyző év közben minden megnyert futam után pénzt osszon
(de egyébként jó a kép,...te jól öntötted az üzanyagot, nyertünk 4tizedet, neked 1002 euro és 30eurocent jár, te rossz voltál mert nem takarítottad ki a légbeömlőt rendesen, neked 325,60 euro jár)
..egyáltalán hogy adózzák le?
Majd jól megrántják öket az illetékesek
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Tavaly a HunRing-n lehet keveset jattolt akkor

Figy Wild, természetes..lehet ezt úgy is nézni hogy jót akar a szerelőinek, próbálja őket ösztönözni hogy még jobban dolgozzanak. Gondolom az ilyen esetekre nem jár a lóvé amikor nem ér célba, bár a szerelők most is jól dolgoztak.
Nem tudom, de sztem ez cink.
Még ha vele szemben alkalmaznák talán még érthetőbb lenne, hiszen mégiscsak egy kétszeres világbajnok. De ennek az évnek a hibái azok szvsz egyenlőre Alonso hibái, nem a szerelőké... -
-Mike-
addikt
válasz
üzenetére
rossz kitalált szitu.
ugyanis hamilton vagy akárki nem szívessget tesz azzal h ha fizetne meg ez nem úgymond bónusz pénz. természetesen kapnak fizetést a csapattól, ezzel csak honorálja az egész évben elvégzett munkájukat. egymásra vannak utalva teljes mértékben. egy gyors pilóta is meglenne lőve ha hányaveti módon készítenék fel az autóját vagy egy tiptop kocsit adnak pl yamamoto alá. nyílván ezek a pénz kiosztások nincsenek szerződésben leírva, az magától érthetődőek szerintem.
az hogy ez most vetődött fel és pár firkász ezt tudta csak leírni csak azt jelenti h nincs nagyon már mondanivalójuk és nem lepődnék meg ha angol tollból származnának ezek a sorok és a times-ban jelentek volna meg pl. -
wildrain
addikt
-
törölt tag
Jó hogy szólsz, tényleg könnyű elsiklani így felette.
Szal ja, kitalált szitu:-te Hami tudsz róla hogy Alonso jattol a szerelőinek ha jól segítenek neki megnyerni egy futamot?
-aham.
- várj Hami lehet nem voltam kerek, most nyertél egy futamot, ööö..nem- lehetne-e hogy ööö
- Nem tudom srácok, sztem ennek nem ez a módja, ti elvileg a csapattól kapjátok a fizut nem?
- De Hami bzd meg..tudod mikor fogsz legközelebb futamot nyerni bzd meg!
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Nemtom, lehet, hogy én vagyok ilyen érzelemmentes, de valahogy semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy megfizeti az embereit, ha jó munkát végeznek. Addig, amíg nem Hamilton szerelőit fizeti meg, hogy szar munkát végezzenek, hanem a sajátjait a jó munkáért, addig teljesen oké nálam a dolog.
-
-Mike-
addikt
válasz
üzenetére
én ilyet még nem olvastam csak azt h a szezon végén ha megnyeri a bajnokságot akkor fizet
de mint mondtam ősidőktől ez van a fiúknak is kevés az h hátbaveregeti őket verseny után h kösz mindent;)) kell egy kis ösztönzés nekik is.
hamilton is fizet ha akar v ha telik(sok jegyet kikell még lyukasztania a faternak ehhez amugy) azt csinál amit akar,de itt mekin belül is két csapatról beszélünk, ami hamilton mellett van szerelők meg ki tudja milyen stáb meg ami alonso körül van az is egy másik, szal hamilton kinek fizessen többet?;)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , mind megbízhatóságban iskolázzák a mezőnyt. A ferrarinak nem állt össze ez az év. De talán majd jövőre, de a motorjuk ugyanolyan szar marad.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)