Aktív témák
-
Xelloss
tag
válasz
AMD Power #6281 üzenetére
Nem olyan jó pilóta mint annyira beállitják ne röhögtess az újonc egyböl világbajnok lesz na ilyen nincs Kimi is egy csomó ideig várhatott mire vb cimet szerzett hozzáteszem teljesen becsületesen...Hamiltont utálom mer egy kis szemét..Bocs a kifejezésért...Emlékszünk még mikor Vettelt összeütköztete az elötte haladóval úgy ,hogy befékezett elöttük ráadásul a safe ticarnál..
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xelloss
tag
válasz
manutdzoli #6267 üzenetére
Még mindig foggal körömmel harcolnak a világbajnoki cimért nem fogják föl ,hogy vége..Undoritó mindenáron Hamiltont akarják világbajnoknak....Raikönnen jobb törödjenek bele...
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xelloss
tag
válasz
manutdzoli #2317 üzenetére
Most akkor fel lehetne tenni a kérdést pl egy ferrarival mit művelne Vettel?!
-
Xelloss
tag
válasz
Motion_Blur #2238 üzenetére
Nem gondolják komolyan?!Ugye nem?!
-
Xelloss
tag
No igen,de hova menne át?Ferrarihoz sztem nem fog menni egy darabig vagy talán vissza a Renaulthoz?Amúgy is csak vesztene az ügyön mert nincs hova mennie, de lehet,hogy mégis csak olyan izgő-mozgó...
-
Xelloss
tag
Alonso inkább azon fáradozik,hogy legalább Hamilton mögötte maradjon amugy csomószor kicseszett Hamiltonal lásd mikor a bokszba ott tölölt elötte.Amugy szerencséje volt jó párszor mikor Hamilton mögötte végzett,de hogy röhög mindig olyankor Alonso... Kb így: de jó megvertem az "újonc"ot háhá de jó nekem
-
Xelloss
tag
válasz
venember83 #2172 üzenetére
Ok.Köszi szépen.Csak mer eddig soha se értettem.
-
Xelloss
tag
Még nem dölt el semmi érdekes cikk. [L:]http://index.hu/sport/forma1/utharom0921/[/L] Bocs nem tudom belinkelni én vagyok ilyen béna? mer nem nagyon értem hogy kell.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...