Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért nem teljesen.Benne van a pakliban hogy oda megy.
Bár szerintem elég furcsa lenne ha alonso a toyotát választaná. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube
üzenetére
Biztos van hasonlóság a kettő között.Schumi 1996-ban egy gyengélkedő ferrariba szerződött,de nem érzem annyira gyengének azt a ferrarit mint a toyotát.1996-ban,schumi első ferraris évében szerzett 3 győzelmet,3második helyet és 2 harmadikat.
2008-ban alonso a toyotával nem lenne ilyen sikeres.De ki tudja,lehet egy éve alatt annyit fejlődne a toyota,hogy rögtön futamot nyerne vele alonso.Bármi megtörténhet. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
valószínűleg én vagyok vak és/vagy tájékozatlan, de itt mi a poén?
-
Motion_Blur
félisten
Hagyjátok már ezt az Alonso - Toyota álompárosítást, teljesen elképzelhetetlen...
-
manutdzoli
senior tag
Schumi a spykernél?

Viszont alonsot én is elképzelném a toyotánál.Valamit biztos fejlődnének,és jó lenne a toyotától a jövőre lenne egy-két dobogós helyezése.Lehet egy-két évig alonso nem nyerne vb címet,de utána lehet kettőt is.Rendesen megtömné a toyota a spanyol zsebét. -
soulcube
aktív tag
Ha Alonso a Toyotához szerződne, annak nagyon olyan hatása lenne, mint amikor M.Schumacher a Ferrari-hoz szerződött. Érdekes...

-
Motion_Blur
félisten
-
proper
őstag
válasz
venember83
üzenetére
én is felvetettem már pár hete hogy a toyota volna a legideálisabb minden szempontból
toyotára is ráférne már hogy valaki felhuzza oda ahol a helye lenne
alsonso is jól járna mert még talán istenitenék is érte, ha menne neki
szivesen látnám már végre a toyotát az élmezönyben
kéne ilyen jótékonysági dolgokat szervezni, pl schumi elmegy 1 évre a spykerhez meg ilyenek
kicsit ráncbaszedni a dolgokat
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Miert 1 rasszista nem irhat helyesen?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocs -Mike-
Arrol meg almodok 1 ideje (s meg is emlitettem parszor), h Alonso a Toyotahoz megy, tuti o lenne a nagygore, meg is fizetnek s van ideje, h felhozzon 1 csapatot. Trulli szerzodese meg nem problem, szepen kifizetik a buntetest s kesz, (szinte) mindenki happy.
[Szerkesztve] -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Csak van ám egy bökkenő! Trullinak 2009 végéig van érvényes szerződése.
Úgyhogy vagy Trulli-Alonso vagy Trulli-Rosberg. -
proper
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
és rosberg is lealázná jövöre, na az mekkora lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube
üzenetére
Toyota?Kizárt hogy Alonso oda menne.Sztem neki nem csak a pénz a fontos hanem a győzelmek is,vb címek stb.Persze a pénz is számít,de a Mclaren is sokat ad neki,és ha a Renault-hoz menne,ott is kapna egy jókora fizetést.
Bár a Toyota kétségkívül a leggazdagabb istálló,földöntúli összeget fog adni alonsónak ha oda megy.
Jah,a toyota még rosberget is le akarja szerződtetni,mekkora lenne 2008-ban a Toyota:Alonso-Rosberg.
[Szerkesztve] -
soulcube
aktív tag
Új hír:
[link] -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Király kis összefoglaló
-
Motion_Blur
félisten
5 perces összefoglaló a Török Nagydíjról: [link]
Azért az tetszett, ahogy Massa a parc fermében ugattatta a Ferrarit
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Így is van, az autóversenyzés soha nem is szólt a biztonságról..de soha. Sőt az állandó veszélyérzetről szólt...Man szigeti futamok pl....de a hőskorban végül is az összes.
Ez a szponzorokkal együtt jött a sportba sajnos. Ez és az a cég nem akarja hogy haláleset kapcsolódjon a cég/terméknévhez. Vmint egy-két kirívó tömegbaleset..mint ami a Mercedes-nek is volt anno.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Véletlenül találtam:
Bridgestone: 'chunking' caused failure [link] -
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nascar Racing 2003 a jó emlékű Papyrus csapattól. Azóta sincs annál jobb.
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
nem, spa short.....
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a monzai teszt?
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A gumiszabállyal a sebességet akarták csökkenteni. Ők csak azt hitték, hogy ezzel arányban a biztonság is nő. Félreböktek vele, ezért is szüntették meg az 1 gumi/verseny szabályt.
Egyetértünk amúgy, de legalább azt vegyük haladásnak, hogy az időmérők izgalmasak
-
Motion_Blur
félisten
Times at lunch on Day 1 13:00
1. HAMILTON.McLaren: 1'24.363 19
2. RAIKKONEN.Ferrari: 1'24.548 28 0.185
3. HEIDFELDBMW 1'24.881 32 0.518
4. WEBBERRed Bull 1'25.729 44 1.366
5. TRULLIToyota 1'25.757 21 1.394
6. BARRICHELLOHonda 1'25.798 35 1.435
7. NAKAJIMAWilliams 1'25.999 53 1.636
8. VETTELToro Rosso 1'26.582 22 2.219
9. ROSSITERSuper Aguri 1'27.507 8 3.144
10. PIQUETRenault (MES) 1'27.655 39 3.292 -
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
dehülyeeee;))))
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Ne menjunk bele, h az idiota gumiszabaly mennyire szolgalja a biztonsagot, jo? Sebesseget csokkentsenek motorok hengerurtartalmanak a csokkentesevel, vagy mint a kamionversenyeken, legyen 1 max sebesseg s kesz. A biztonsag teljes bevezetesevel megolik a sportot, akarmennyire is szomoru ezt kimondani, de az autoversenyzes s foleg az F1 nem a biztonsagrol kene szoljon, hanem a csatakrol, gyorsasagrol s persze 4-5ik helyen legyen a biztonsag is, de nehogy az legyen a fo szempont. Fene kivanja vissza a 80as evek elotti idoszakot, de azert ez igy semmi, kicsit sem emberi.
Figyelj, 1 atlagos nezonek az a lenyeg, h csata legyen, elozgetes, stb. Ez nincs, ezt kemenyem kiirtottak, kb Schumi ferraris vilagbajnoki cimeitol kezdodoen az elozes egyre ritkabb allatfaj. Mar nem eleg ha valaki tegyuk fel akar 3mp-el gyorsabb koronkent. Igenis tegyenek valamit, hogy tobb legyen az elozes es kesz. Annyira nem erdekel, h mit, csak elozeseket lassak! Mert ez igy szvsz lassu halal az F1nek.
Johetnek a lehulyezesek, hajra!
kosz -Mike-, ezzel elvetted a legtobb ember kezebol a fegyvert
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha meg engem kérdezel, akkor igenis van köze a kettőnek egymáshoz. Mivel a biztonság növelését a sebesség csökkentésével akarták elérni (először a gumiszabály, utána a motorok korlátozása és gyengítése) így óhatatlanul az aerodinamikához kellett nyúlniuk a fejlesztőknek ha versenyben akartak lenni. (ja, meg ugye a képmutató költségcsökkentés, amiből ugye semmi nem lett, mert így elköltik azt a pénzt másra a csapatok) S mint oly sokszor elmondták/leírták ez az egyik oka, hogy nehéz előzni, mivel a mögöttes felkavart légörvényben amit az elől haladó autó kelt, teljesen másképp viselkedik az autó. Ha valamiben, akkor aero szempontjából aztán főleg nem hasonlítható össze a Nascar a CC meg az F1.
#258: mégegyszer mondom (bár nem tudom minek, senki se olvassa el) én nem becsülöm le a Nascar versenyzőket csak az én szubjektív véleményem szerint nem közelítik meg vezetéstechnikai szempontból az F1-et. Illetve teljesen más technikát igényel. Véleményem szerint sokkal egysíkúbb. Az meg, hogy koncentrálni kell... hol nem? A gokartban is. Hamilton is nem koncentrált, azt taccsra vágott egy 16 milliós gokartot. Nagy forgalomban a közúton is koncentrálni kell, mert ha nem reagálsz időben, akkor meghorpad a kocsid. -
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A Driverre emlékszem meg is van valahol. Jó volt azokkal az autókkal. Kellett igyekezni, ha versenyben akartál lenni.
rFactor-t nem ismerem.
Nem muszály. Zeneszerzés? Na, ha más nem én büszke vagyok, hogy ismerek valakit, aki zenét is szerez. Én legfeljebb más zenéjét fütyölöm. Gratula! -
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kedves Hami rajongó barátom! Milyen autó szimulátorod van? Irj róla!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szörnyűek. És nem kell sok, hogy itt valaki elszálljon. Borsodzik a hátam.

Már azt gondoltam, hogy nem jöwök a fórumra, de este lenéztem, és nagyon jó volt a topic. Így is lehet hsz-ni a dolgokhoz! Bár egy kicsit lerontottuk a szinvonalat.
Aztán vannak némelyek, akik csak úgy gázolnak bele emberekbe. Ez a divat! -
venember83
nagyúr
Elozesnek sok koze nincs a FIA biztonsagi intezkedeseihez, lehet attol eros a kasztni meg a pilotafulke, h nincs mindenfele menetstabilizalo elektronika. Bar ezek az elektronikak valamennyire megelozik a veszelyhelyzeteket, nehezebb megpordulni kanyarbol kifele jovet, de lenyegeben inkabb a palyak menten levo gumifal, soderagy, aszfaltozott resz segit abban, h a balesetek vagy ne kovetkezzenek be, illetve minel kevesbe legyenek sulyosak, na meg persze a bitang eros pilotafulkek.
Elozes viszonylag veszelyes mutatvany, de cse**zek meg, nem azert megyek ki a palyara, vagy nezem a reklamoktol hemzsego tevemusort, h elaludjak a versenyen... Tehat valaki ott a szovetsegben igazan tehetne valamit, ha mar felveszi azt a marha sok dellat. Bar iden nyilvanvalova valt, h biraskodni se tudnak, hogyan lennenek kepesek megoldani 1 ilyen komplex problemat, mint az elozesek gyakoribba tetele... Nyomorult burokratak
manutdzoli: hat ilyet! Kicsusznak kanyarban, nem semmi... Veszelyes sport az autoversenyzes, akinek nem tetszik az menjen oktatni kis kolykoket gokartozni s kesz, az se rossz foglalkozas.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Az F1-ben nem a biztonság növeléséért tett szabályok és módosítások miatt van óriási szakadák az él- és már a középcsapatok között is, hanem más okokból kifolyólag.
Ovál pályán ugyanúgy tudni kell jól vezetni és jól versenyezni mint nem ovál pályán, és megvannak a maga vezetéstechnikai nehézségei. Most nem mennék bele, autószimulátorral, szimulátor módban bele lehet szagolni. Bár nem tudom, hogy van e igazán relisztikus szimuláció Nascar-hoz. A lényeg, hogy nem mehetsz ész nélkül, sőt nagyon precíznek kell lenned állandóan és hosszantartó koncentráció allatt, különben vagy a mezöny végén vagy a falnak csapódva találod magad.
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az MS-es témát rövidre zárom: Egy VB-t el is vett a FIA, egyet (lábtörés) meg a sors.
Nem, nem értek se a Nascarhoz, se a CC-hez. De ha már Te igen, akkor meséld el az álláspontod a két sorozat biztonságosságáról az F1-el szembeállítva. Elhangzott itt a bűvös mondat, hogy ''szinte minden évben van haláleset''. Csoda hogy van előzés? Mennek amerre akarnak. A FIA meg mér fél évtizede súlyosan annak fényében csinálja a szabályokat, hogy olyan biztonságos legyen az F1, mintha tíz óvszert húznál fel, aztán még rá három szemeteszsákot. S akkor így legyen igzalmas, megy így legyenek előzések? Nem, nem lesznek. Hiába egységesítenek. Semmi nem történne. Nem lehet egyszerre a kecskét is meg a káposztát is... Szóval továbbra is tartom a véleményem.
Egyébként felfogom miről van szó, bunkóskodás nélkül is. Arról van szó, hogy blődség egy kalap alá venni a három sorozatot és a két tengerentúli sorozattal ''megoldani'' az F1 problémáját.
Nascar: 27 oválpálya ha jól számolom és 4 nem ovál.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Spa leginkább az Eau Rouge miatt veszélyes, 280km/h-val jönnek át rajta (ez alsó hang), és ott csúnya dolgok történhetnek, ha a bemenetelnél akadnak össze, vagy vmi, akkor a baloldali védőcucc van nagyon közel (nem is lehet kitolni ahogy tudom, mert addig tart a pálya), ha pedig leesik az aszfaltról valamelyik (mint pl. Fisichella vmikor régebben), akkor beles'eggel a pitkivezetőnél található védőcuccba....ami még nincs is közel, de az autó ott inkább repül, nem igen fogja a sóderágy.
Szal ez a része veszélyes, a két másik trükkös kanyar, az nem probléma ilyen szempontból, ott csak a helyes ívet eltalálni trükk, de nem veszélyes.
Csak az Eau Rouge veszélyes, de Spa-ban ez a legfontosabb elem...olyan mint Laguna Seca-ban a dugóhúzó...ha az nincs, akkor az egész pálya elveszti a jellegzetességét. -
manutdzoli
senior tag
válasz
üzenetére
Biztos veszélyes pálya a spa-i,de melyik pálya nem veszélyes?Mindegyiken lehet nagyokat bukni.Mondjuk spa-t tartom az egyik legveszélyesebbnek.
Annyira nem ragaszokodnak hozzá mint Monacohoz,monaco már kihagyhatatlan az f1 számára.
Egy baleset az Eau Rouge-ban,és tényleg elgondolkodnak rajta a nagyok,hogy kell ez nekünk. -
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
tudtam hogy benézi vki

én vagyok a hibás, minek kell hajnalban írni próbálni
Szal mennek Spa-ban, de amit mondani akartam hogy Spa már nem az a pálya ami a mai F1-re jellemző..és azzal hogy kivették már a naptárból jelzi azt is hogy nem egy Monaco szintű ragaszkodásról van szó.
Sztem még egy baleset az Eau Rouge-ban és kapa (sajnos). -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Jó azért egy pár kérdést megbeszéltünk.

Az igaz, hogy a mi javunkra, de hát senki nem tökéletes. Hacsak én nem?
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én is erre gondoltam. Tudom, hogy csak erőszakkal nem lehet meggyőzni másokat.
Én arra gondoltam, hogy ha más lenne a hangnem, akkor azok akik nem érintettek az ügyben, legalább jobb érzéssel olvasnák. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
látszik, hogy a PH! addikt szólt belőled

-
venember83
nagyúr
A forumon hamar letesz az ember arrol, h meggyozzon barkit is.
kieg: pl tapos topikban is hiaba gyozkodi az ember rengetegszer a lelkes ujoncot vagy senior tagot, s akkor ez meg a lightosabb, mert neha csak sikerul, de pl PH!olitika topikban mar tenyleg semmi ertelme a hozzaszolasnak. Csak idegeskedesre jo az egesz.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Én is indulok a dolgomra. Remélem este ugyanitt.

-
JJános
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem a modorod nem jó. Ne hidd, hogy így meg tudsz győzni bárkit is.
Mit szólnál, ha a sok gyülöltség helyett egyszer szeretettel próbálkoznál? Hidd el, a hangnemváltás biztos siker. Lehet, hogy nem tudsz igazadról meggyőzni másokat, de a többieket meggyőznéd! Tuti!
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mert éjjel fél kettőig fenn voltunk, azt egy kicsit el voltunk. Jó, viháncoltunk, röhögtünk, és nem emeltük a prohardver szinvonalát. Ok.

-
EQMontoya
veterán
nascarban is vannak városi pályák. csupán aza baj, hogy kurvára nem értessz hozzá, se a nascarhoz, se a Champ Carhoz, ennek ellenére gigászi meggyőződéssel osztod róla a baromságot. Szal a véleményemet tartom, orbitális baromságot irtál le. amúgy meg nemtom, hallottál-e pl Emerson Fittipaldiról, Nigel Mansellről, akik azon rövidke névsornak egyikei, akik mind az f1-ben, mint a cart-ban bajnokok lettek, és hát 1ik helyen sem volt sétagalopp, finoman szólva sem.
A fia csak 1 VB cimet adott Schuminak, de azt is tartom.
A modorommal kapcsolatban meg annyit, hogy igy legalább talán képes vagy felfogni, hogy miről van szó. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
fastleslie
üzenetére
És hova tűnt Damon Hill?

-
PazsitZ
addikt
Én is így gondoltam (általában ez is van), viszont most Istanbulban - ha jól emlékszem az adatokra -, nem a végsebessége voltak belőve.

Azt viszont én is várom, hogy hoznák végre állandóan azt a formát, amit néha tudnak.
Ebben az esetben lehetne egy elég jó ''másodmezőny'' a Renault-val,Williams-el. -
manutdzoli
senior tag
válasz
fastleslie
üzenetére
Azt senki sem tudja hogy mi lett volna akkor.Lehet Senna 5x vb lenne lehet 6x.
Lehet Schuminak csak 4vb címe lenne,lehet 5.Ezek csak találgatások. -
fastleslie
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
és ha Senna-val nem történik az a sajnálatos baleset, minden máskápp alakulhatott volna! Egyáltalán nem biztos, hogy akkor Shuminak annyi világbajnoki címe lenne...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
üzenetére
Pedig idén mennek az F1-esek spában,sőt,jövőre is.
Hogy biztonságos-e?Én azt mondom hogy igen.Mondjuk arra én is rossz szemmel nézek,hogy ha véletlen valaki a pálya második részében balesetezik,mire kiérnek a mentők stb.az több idő mint egy átlagos pályán(4-5km nálam az átlagos). -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mindenképpen megszavazom!
Figyusz! Te mikor alszol?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem tudom elképelni hogy ilyen lenne.2003-ban ha megverte volna schumit,és ő lett volna a vb akkor is abbahagyta volva?Akkor még csak 24éves volt.Neki még versenyeznie kell 5évet minimum.
-
törölt tag
Egyfelől oválon nem egyszerű menni, mert hogy csak körbe-körbe...
A nagy vasaknál a hátulját a legtöbb kanyarban úsztatják,,,nem kilincselnek persze, mert van hgoy kétsoroznak ..esetleg háromsoroznak, de úgy mennek be a kanyarba hogy a közepétől gázzal szabályzott egyensúlyozás van.
aztán meg mennek road pályán is...Sonoma pl.
A CC-ben nincs TC, és rengeteg városi/palánkos pályán mennek, ahol nulla túlfutási lehetőség van, és mégis előznek.
Spa valóban nehéz pálya, van három kanyarja ami kifejezetten különleges...nem is megy már rajta az F1, és nehéz pályák vannak a CC-ben is...Elkhart Lake pl.,...de még az sincs kizárva hogy mennek majd Spa-ban, hisz Zolder-ben is versenyeznek.
De versenyeznek pl. Assen-ben is.
..úgy általában sokkal jobb és veszélyesebb pályákon mennek szvsz, Surfers Paradise, Long Beach.. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érzem ezt én is valahol a zsigereimben! Lehet, hogy ezért nem volt bajnok? Hogy legyenk Kimink?

Jó éjt! Estére gyülekező!
[Szerkesztve] -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ok. Ma este ujra itt!

És köszi! egy kicsit el voltunk!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
11 év alatt? Igazad van. Én megszavazok neki 6-ot!
Nem vicc! Kettőt tuti marad még. Csak meg ne utáltassák vele a F1-et, mer aztán a vezetésen kívül neki nagyon unalmas.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Kiminél már az se biztos szerintem, hogy a következő futamon rajthoz akar állni

Szerintem Ő olyan pilóta, aki 1x akar VB lenni, és utána abbahagyja (sajnos).
bbb
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
F1-es szép álmokat mindenkinek

Jó éjt!
Re ma valamikor
[Szerkesztve] -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit nem adnék, ha nekem lenne egy egyetlen egy árva leggyorsabb. Akkora arcom lenne, mint a népszabadság, meg az esti hirlap egyberagasztva.

Azt úgy pöpeckednék, hogy még olyat!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Jó legyen akkor csere!
Lonzi meg meglátogatta a gyepet, végre összejött neki egy gyönyörű, kicsusszanás, amit mellesleg gyakorol rendesen. Remélem csak épp hogy kicsúszott. Ne legyen semmi baja!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Másnak meg pole position-ból nincs annyi mint sennának.Nagy időmérő menő lehetett az biztos

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nézzük csak? Igen Max két év. Annyi még vígan van neki! Meg lesz.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ha minden igaz, neki csak 19 leggyorsabb köre volt.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A leggyorsabbak!

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kimi
És még hol a vége.Sztem beéri Prostot is.Schumit már nem.
Furcsa hogy Senna nincs a listán,ő pole position menő volt
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ja-ja. Úgy értettem, hogy Monzai kettős győzelem után, még négy.
Na jó, nem bánom. Lehet egyszer úgy, hogy: Kimi, Kova, Heidfeld(szőrös német), Maszat, Hami, Kubica, Fetli,....
De a többi azért legyen kettős győzelem!
-
ronaldo
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Bukó? Érdekes, a Nascarról nem szóltál. Hol a bukó? Ettől a véleményem még ugyanaz
Viszont a modorod hagy némi kívánnivalót maga után. Például a ''már megint sikerült orbitális baromságokat írni'' -t jobban át kellett volna gondolnod, akármennyire nem szoktad. Én a múltkor se írtam orbitális baromságokat.
Azt meg kiegészítésként, hogy persze én írok baromságokat és külön szerencse, hogy a ''vissszatolták!'' meg a FIA adta MS-nek a vb cimeket stb. is az én klaviatúrám műve, ugye? Nyűgösnek látszol ily későn. Pihend ki magad.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Leggyorsabb körök ranglistája:
1. Michael Schumacher 76
2. Alain Prost 41
3. Nigel Mansell 30
4. Jim Clark 28
5. Mika Häkkinen 25
6. Niki Lauda 24
7. Kimi Räikkönen 24
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ja-ja-ja!

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
15-16 pont? Ha Kimi első , Massa második. És ezután még négy futam. Futamonként 3 pont, akkor az pont elég!

1-2-1-2-1-2
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rossz ómen, hogy Istanbulban a McLarennek volt a legjobb a végsebessége... Inkább az egyenesekre lőtték be a kocsit, erre utalhat az a tény, hogy a 2. szektorban voltak gyorsak, mig az elsőben és a 3.ban a ferrarik domináltak.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szerintem ha törökbe ment, épp otthon ne menne? Dehogynem! De hogy!
Mint a katonáéknál! 1-2!
-
EQMontoya
veterán
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem fog elmenni, ne légy ennyire derü(boru)látó!

Bocs! De tényleg! Majd Monza után, este 11-től itt megdumáljuk! Oksa?
Lehet Monzában áttörés? Igen! Kettős Ferrari győzelem lehetséges! Igen!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az nem is sok, lenyegeben... Annyiert vesznek 1 telot is, gokart meg mennyivel komolyabb. Video alapjan csak kicsit megutotte: