Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#16433) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Franc, jó ez az ssd, amit most használok, de rájöttem, hogy kéne még egy kicsi hely, ezért elkezdtem nézegetni. ezt 8kért vettem, így olyan 16k körüli összegre gondoltam, nekem az megérné. Ma reggel még nem igazán láttam olyat hardverapron, ami megfogott volna, erre most egyből szembejött pár. egyik egy OCZ Vertex 2, tetszetős méret, és ha jól rémlik, jókat írtak róluk. Majd egy OCZ Agility 3 jött a sorban, és rögtön vele egyszerreá egy Crucial M4... Ez a Crucial emlékszem, mint márka, régen mozgatta ám a fantáziát egy a fórumban, az enyémet is... Javaslatok? melyikre érdemes beruházni, melyiktől várható még sok móka és kacagás?

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.