Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Giovanny
üzenetére
Szerintem tökéletes. Sata 2-n egy mSata-val simán vállalható darab. Most már csak használni kell, és élvezni az előnyeit.

FrozenThrone: Ha csak nem Agility 4-ről van szó, akkor én nem ajánlom. Akkor inkább legyen OCZ Vertex 4 , vagy Samsung 830. Ezekkel nem szokott gond lenni.
-
Gorneck
legenda
válasz
Giovanny
üzenetére
Ezt mindenki maga dönti el...én nem szoktam ilyennel foglalkozni...le van írva miért jó, a többit viszont mindenki el tudja dönteni, hogy ő játszik e vele. Feltételezem aki ennyire beleássa magát a témában az képes meghozni ezt a döntést.
Jelen esetben csak azt nem értettem, hogy minek visszaírni az SSD-re (pont az írástól szeretné kímélni), mert értelmetlen amit csinál, akkor inkább ne csináljon semmit. 120/10-es vonalam van és én semmiféle gyorsulást böngészés alatt nem tapasztaltam, hogy ramdrive-ra kessselt a böngi. Napi 2-3 óra netezésbe meg biztos nem fog belehalni az SSD.
-
Zlin50
senior tag
válasz
Giovanny
üzenetére
Lehet hogy rosszul értem a dolgot, de akkor tulajdonképpen így is úgy is az SSD-t fogom nyüstölni mert abba az image fájlba fog irkálni? Vagy csak a folyamatos irkálástól mentem meg és csak mondjuk a böngésző bezárásakor való mentést kell kibírnia az SSD-nek? Mert ha nem az utóbbiról van szó akkor nem látom az értelmét.
-
válasz
Giovanny
üzenetére
Ez biztosa. Nagyon régi driver-nek kell lennie, ami nem támogatja a TRIM-et.
(Amire meg esetleg Te gondolsz, az a RAID0 üzemmódban a TRIM támogatása, de ahhoz is van már egy 11.0.0.1032-es driver. Ha nem használsz RAID tömböt(aminek az SSD is tagja), akkor ez lényegtelen) -
válasz
Giovanny
üzenetére
Igen, az. Ha esetleg csak az AHCI driver-t szeretnéd lecserélni, akkor elegendő a megfelelő változatú (x86 vagy x64) "F6-os" (floppy-s) verzió letöltése, mert azt csak kicsomagolod valahova (egy mappába) és az eszközkezelőben az illesztőprogram frissítésénél betallózod neki ezt a mappát.
-
Bodor
veterán
válasz
Giovanny
üzenetére
indexelést,Windows search-t felesleges kikapcsolni. Hasznos alkalmazások, és nem károsítják az SSD-t, azért vannak, hogy megkönnyítsék a keresést.
Én így szoktam beállítani a Windows-t.Clemi:Teljesen igazad van, mint már leírtam, én is ezen elvek szerint szoktam beállítani a Win-t.
-
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Giovanny
üzenetére
Downloads & Drivers
There are no downloads or drivers available for this productNem adtak meg ki hozza uj firmware-t, de nincs is ra szuksege, mert eleg jol el lett talalva ez a tipus.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)