Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Szabesz
üzenetére
Ez a verzió, csak egy elméleti elgondolás volt. Persze, hogy jó ha van szabad hely a winyón, de akkor nem kell még számolgatni, hogy x – 10 %, akkor most mennyi helyem is maradt a telepítésre, stb.?
Fire/SOUL/CD, fsb1000: A legegyszerűbb verzió marad akkor, egybe formázni a partíciót, s figyelni, hogy a minimum 10% szabadon maradjon.
Aztán ha valakinek ez a verzió nem tetszik akkor még mindig megmarad neki az a verzió, hogy csak 90%-ra formázza az ssd-t.Különben nekem is járt az agyam, hogy a lekerekített kapacitású (60, 90, 120 stb.) ssd-k esetében, akkor hogy is van ez. Mert hogy a Spare Area-nak kevés az a 4+ Gb hely. A gyártók teljesen a felhasználóra bízták a megoldást. Lehet tényleg elég az a lefoglalt hely + az a néhány Gb ami a partíción marad a mindennapi használat során. Ha meg nem, ott a garancia.
Kemény. -
scope2007
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
blablabla .. ezt ismerem.. azt hiszem Gigi D'agostino

ignored részemről is innétWTF? Nem is akármi? Mi nem akármi?
ezen mit nem értesz? fogfő
WTF2? Tudni mit írni?
tudsz olvasni? az más tészta hogy böszmén írtam le...WTF3? Hozzáértés teljes hiányának tanubizonysága. (tanúbizonysága, ha már itt tartunk)
ülj le és gondolkodj tovább
egyébként könnyű mindenbe belekötni.. Te pont a példa vagy rá ezek szerint
-
scope2007
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
nem mintha neked írtam volna, de én se mondanám mezei adattárnak.. [és ide jöhetne ez: "Azért legalább úgy oltogass, hogy tudod miről beszélsz."
]
nem oltottam, hanem csak "ostoba módon kérdeztem"egyébként én a tiszta install-t ajánlottam... rosszul értelmezted.. nem azt írtam hogy olyat teszel be a gépbe amitől a win összecsinálja magát ha nem telepíted fel üres meghajtóra, hanem azt, hogy minek ghostolással foglalkozni ilyen esetben.. [egyébként hasznos én is használom néha]
de egy hddről ssdre való váltásnál azért csak kell lennie olyan igényességi hajlamnak hogy nem egy ghostolt wint teszel rá.. bár kinek mi a szimpatikus..na és meg is írtad azt amit én mondok.. tehát magadat oltottad le

#18878 -
balpis
őstag
válasz
Szabesz
üzenetére
valóban hasraütött adatnak tűnik.
A RAM inkább 1000* gyorsabb az SSD-nél, mint 100-szor

A win meg, ha csak tenné a dolgát, azt hiszem, sokkal kevesebb ősz hajszálam lenne - s ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék

-
cimabue
tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Nem vagyok guru, épp ezért követtem a jópár helyen leírt liturgikus SSD beüzemelési tanácsokat. Mivel csak 1 hetes tapasztalatom van(vagyis nincs) a dologgal, most érzem, hogy ha minden letiltódik/átpakolódik hdd-re - tényleg kiherélődik picit a rendszer. Ha tehetném, az aktuális melókat is SSD-n tárolnám. (Legalábbis amíg dolgozom velük) Aztán mehetne az arhiválás HDD-re.
-
törölt tag
válasz
Szabesz
üzenetére
1/15GB-ot ír a 8 GB-ra. írreálian nagy maga a lapzófálj is. Én még olyat nem látam hogy ne írt volna a HDD-re az XP-is ezt csinálta 4GB-ram alatt. a taskmenegerben utánanézhetsz és a defrag elemzés is mutatja 8 nem lehet arrébb tenni) a piszok windows még ráadásul előtölt meg megég kitudja mit csinál azzal a hellyel.
-
cszn
őstag
válasz
Szabesz
üzenetére
Akkor biztos nem TRIM, nem driver, nem alignálás. Szoftveres részről semmi más ötletem, úgyhogy ki kéne próbálni úgy, hogy csak az SSD van rádugva, alaplap BIOS frissítés, aztán másik SATA slot, másik SATA kábel, másik tápkábel... sose lehet tudni. De először talán tényleg az lenne a legtutibb, hogy egy másik gépben kipróbálni mit produkál.
-
orbano
félisten
válasz
Szabesz
üzenetére
melyik generációd van? vagy annak nem kéne számítania? a FW szerintem ugyanaz a verzió, mint nálad, mivel anélkül ha jól emlékszem nem futott a karbantartó.
éjjel pihen a gép, biztos van ideje karbantartania magát. olyan fene nagy terhelésnek nincs kitéve.
régi eredményekre nem emlékszem sajnos
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)