Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
azok, de a gari már nem az

-
shteer
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
ezek hol a legolcsóbbak?
-
DV
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
-
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Nem, teljesen igazad van és jól írtad, a 4k a lényeges és ebben jobban teljesít a vertex2.

Én csak azért ajánlottam a kollegának mert volt néhány embernek gondja a vertex-szel. Meg ugye átverés szagú ez a 275 amivel hirdetik és ez nem túl szimpatikus. Érzésre a kettő között nem lenne különbség csak tesztekben. Árban pedig a C300-zat csak ősembernél kapni és ott pont annyi mint a vertex2. Szóval ezek vezettek erre a cselekedetre.
-
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
-
G@ß!
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A c300 128gb-os mennyi?
Mushkin callisto milyen árban van?
-
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ez durván jó ár
Én is meglepődtem. -
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Én is kicsit félve vettem meg az X25-Vt. Ennek 40 a max írása, de hidd el, ha rendszernek használod a büdös életbe nem veszed észre, hogy lassú lenne. Épp ellenkezőleg.

-
fagy53
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Most fog kijönni az Intel újabb generációja, várd meg még azt is, legyen meg a választék!

-
fagy53
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Kár, ne bántsa! Aligha hiszem el, hogy 10GB-os videófájlokat írnál rá naphosszat erre a 64GB-os SSD-re, mert ott lehet egy pár perc különbség.
Nézd viszont meg, hogy mit művel a kis fájlokkal, akár írásnál! Legtöbbet így használjuk az SSD-t, ezért vettük.
Majd, ha lesz olcsón terrás SSD , akkor lehet ezen a szekvencionális írási sebességen kiakadni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomic
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Nem fogsz benne csalódni az tuti.

-
VGYke
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Na most akkor hogy van ez, mert összezavarodtam!

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Igazából semmi, a C300 se sokkal halajda meg a SATA2 által elérhető maximális sebességet.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Hupsz, az ár benne maradt!
sry!
szal sebességben elsősorban. -
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Igazából a WIN7 nem közvetlenül ismeri fel az SSD-t, hanem végez egy random olvasási tesztet, ha teszten eredmény 8MB/s feletti eredmény jön ki, akkor SSD-ként kezeli.
A Microsoft véleménye szerint nincs HDD ami a teszten akár a 2MB/s-os eredmény közelébe lenne, így a teszt alkalmas az SSD-k és nagy sebességű Flash meghajtók (pendriveok) kiszűrésere. -
SpongyaBob
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Köszi, hétvége előtt sajna nem nagyon tudom kipróbálni, de kiváncsi vagyok rá, milyen érzés átállni HDD-ről

-
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Sztem bármelyiket választod, érzésre nincsen köztük semmi különbség. Csak tesztekben lehet mérni.
Jól jársz, bárhogy döntesz. 
A játékok csak a pályabetöltés idejében fognak gyorsulni, ha valamicskét javul is az fps, az jelentéktelen lesz. A gyors írásnak amúgy csak másolásnál illetve olyan feladatoknál veszed hasznát ami folyamatosan ír a meghajtóra. Videokódolásnál mondjuk. Elvileg a gyors olvasással többet nyersz, de a gyakorlatban nem tudom, hogy érzel e bármit. -
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A 64-esek estében 60 giga a használható, 75%-al számolva az 45 giga. Kb. ennyin kéne elférni. (Nekem 18 giga a rendszerem win 7 ulti, játék nélkül persze, de minden más amit én használok fent van)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ha van 20-30% szabad hely rajta, azt meghálálja.
-
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A 4K-s értékek fontosak a rendszernek. Az olvasás valóban hangsúlyosabb, de azért kell ott írni is.

Sztem akkor tudsz spórolni kicsit, mert annyira nincs értelme költeni kis seb. különbségre. Én ezeket ajánlom: Intel X25-M 80GB, Crucial C300 64GB, OCZ Agility 2 64GB. Az árakkal most nem vagyok teljesen képben. -
cszn
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Az a kérdés, hogy mennyit szánsz rá, mert most már elég sok lehetőség van. Nézz utána ezeknek, hogy tetszenek ár/tárhely szerint. Sebességben csak tesztekben van különbség, ha az érdekel akkor a vége a csillagos ég.
Crucial C300, Intel X25-M vagy X25-V ha nincs nagy igényed tárhelyre és szekv. sebességre. Kingston 325 vagy kicsit lassabb 425-ös. Illetve OCZ-nek rengeteg SSD-je van, pl Agility 2. Ősembernél kutakodj. -
Sea Edge
tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
En Intel vagy Marvell vezerlos SSD-t vennek.
Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én is meglepődtem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)